کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان
من هم کا رنت شدم برای می.
حالا به نظرتون کی وقت مصاحبم میشه و کی باید منتظر نامه دومم باشم؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
تبریک به همه اونهایی که کارنت شدند.
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-01-10 ساعت 17:30)amiro0008 نوشته:  سلام
آقا این except جریانش چیه چرا بعضی کشورا از اول جلوشون زده except ولی بعضیا تو یه ماه خاص میزنه except?

چون مثلاً برای افریقا، کشورهایی که خیلی شرکت کننده داشتن و برنده توشون زیاد بوده همه نرن و سهمیه افریقا رو تموم کنن و به بقیه کشورها با برنده های کمتر هم ویزا برسه. همین طور سفارت امریکا در اون کشورها یه تعداد محدود رو میتونه برای مصاحبه و بررسی پروندشون بپذیره و اون کشورها انقدر برنده دارن که نمیتونن با سرعت کارنتی افریقا اونا هم کارنت بشن.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
سلام بر همه دوستان و آشنایان
همچنین عرض تبریک بر تمامی کارنت شدگان این مرز و بوم.
امیدوارم این آب باریکه اعلام کارنتی ها تبدیل به سونامی شده و تا پایان سال همه کارنت شوند. Smile
ضمناً از کلیه دوستانی که به یاد اینجانب بودند قدردانی می نمایم. Wink
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-01-10 ساعت 14:46)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 14:07)natasha نوشته:  سلام بچه‌ها ، مادرو پدر من تازه کارنت شدن، من خیلی‌ درس دارم و سرم شلوغه، می‌شه واسم لینکی‌ بذارین که ببینم حالا باید چی‌ کار کنم؟ مدارکی که خانواده‌ام باید بفرستم ترکیه چیه؟ و کی‌ باید تو این سایت CSC ثبت نامه کنم واسشون؟ سپاسگزارم

همین الان در CSC ثبت نام کنید.
مدارک لازم رو اینجا نوشته : فرم آخر این PDF رو هم پر کنید 20 روز قبل ازز زمان مصاحبه با بقیه مدارک به ترکیه ارسال کنید.

با تشکر، من یه سوال دیگه داشتم، مادر من ۴۰ سال پیش به مدت ۶ سال خارج از کشور بوده و درس خوانده، باید براشون گواهی عدم سؤ پیشینه از اون کشورو بگیریم؟ البته برنده اصلی‌ پدرم هستن... سپاسگزارم
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، nika ، farshadsh ، bayat_r ، ani_sheiton
(2013-01-10 ساعت 20:00)رجبعلی نوشته:  سلام بر همه دوستان و آشنایان
همچنین عرض تبریک بر تمامی کارنت شدگان این مرز و بوم.
امیدوارم این آب باریکه اعلام کارنتی ها تبدیل به سونامی شده و تا پایان سال همه کارنت شوند. Smile
ضمناً از کلیه دوستانی که به یاد اینجانب بودند قدردانی می نمایم. Wink

خدا از دهنتون بشنوه وما شماره های بالا هم اینور سال کارنت بشیم از هولش در بیایم
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: ابی هانی ، گل نهال ، farshadsh ، bayat_r ، ani_sheiton
بیات جان تبریک میگم که این ماه کارنت شدین.حالا دیگه سرتون شلوغ شده یا دیگه تصمیم ندارین جدولتونو آپدیت کنید؟ خلاصه ما منتظریم تا زودتر جدول شما رو ببینیم.آخه یه قوت قلبه
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sadeghi897 ، گل نهال ، mehdi110 ، bayat_r ، ani_sheiton ، lilac
(2013-01-10 ساعت 19:37)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 17:30)amiro0008 نوشته:  سلام
آقا این except جریانش چیه چرا بعضی کشورا از اول جلوشون زده except ولی بعضیا تو یه ماه خاص میزنه except?

چون مثلاً برای افریقا، کشورهایی که خیلی شرکت کننده داشتن و برنده توشون زیاد بوده همه نرن و سهمیه افریقا رو تموم کنن و به بقیه کشورها با برنده های کمتر هم ویزا برسه. همین طور سفارت آمریکا در اون کشورها یه تعداد محدود رو میتونه برای مصاحبه و بررسی پروندشون بپذیره و اون کشورها انقدر برنده دارن که نمیتونن با سرعت کارنتی افریقا اونا هم کارنت بشن.

یعنی هر وقت اسم این EXCEPT میاد ، می ترسم ... !
می ترسم که نکنه ایران هم یه وقتی شامل Except بشه به خاطر بیشترین تعداد قبولی در آسیا !
...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: roeentan ، nika ، گل نهال ، mehdi110 ، bayat_r ، ani_sheiton
تبریک به عزیزان کارنتی ، بالاخره ما هم نصف شدیم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
بالاخره من هم کارنت شدم.... هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس: 44xx
سلام به همگی ... من امروز دیدم کارنت شدم..ولی وقت مصاحبمو نزده...از کجا باید بفهمم؟ نباید ایمیل بزنم بهشون؟
تشکر کنندگان: ابی هانی ، bayat_r ، payampars ، lilac
(2013-01-10 ساعت 22:02)maryami2k4 نوشته:  بالاخره من هم کارنت شدم.... هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بالاخره میتونید امضا درست کنید!
تشکر کنندگان: nika ، maryami2k4 ، bayat_r ، ابی هانی ، Hedieh20 ، roeentan ، ani_sheiton ، payampars ، circle ، mohajer13
(2013-01-10 ساعت 22:05)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 22:02)maryami2k4 نوشته:  بالاخره من هم کارنت شدم.... هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بالاخره میتونید امضا درست کنید!

بله فعال شد .... مرسی Smile
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bayat_r ، Hedieh20 ، payampars
سلام به همگی ... من امروز دیدم کارنت شدم..ولی وقت مصاحبمو نزده...از کجا باید بفهمم؟ نباید ایمیل بزنم بهشون؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-10 ساعت 22:19)adidas_ نوشته:  سلام به همگی ... من امروز دیدم کارنت شدم..ولی وقت مصاحبمو نزده...از کجا باید بفهمم؟ نباید ایمیل بزنم بهشون؟

عزیزم بهم تبریک میگم.نگران نباش تا حدود 10 روز دیگه تاریخ مصاحبه و مدارک مورد نیازت برات ایمیل میشه.منتظر باش
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، lover usa ، bayat_r ، ani_sheiton ، payampars

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان