کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
برای مشاهده زمان مصاحبه ها....

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
تشکر کنندگان: گل نهال ، roeentan ، amiro0008 ، mhe7857 ، soruosh ، farshadsh ، payampars
[quote='bayat_r' pid='261717' dateline='1357851608']
امروز 22 امین روز دی ماه 1391 هجری شمسی و 11 امین روز ژانویه سال 2013 میلادی مصادف با
255 امین روز هجری لاتاری (اول هجری لاتاری= اولین روز اعلام اسامی مهاجرین از طریق لاتاری 2013)

واقعاً 255 روز، ی یا به عبارتی الان دیگه 256 روز از اعلام نتایج گذشته !!!!!!!!!!!
با اینکه تواین مدت خیلی اتفاقای خوب و بد برام افتاده ولی اصلاً فکرشو نکرده بودم زمان چقدر سریع می گذره. Sad
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
(2013-01-12 ساعت 13:21)viyanaa نوشته:  سلام دوستان عزیز من ی راهنمایی میخوام که خیلی واسم مهمه.
من کیس نامبرم حدود 5700 و احتمال 99.99 % واسه april کارنت میشم.میخواستم بدونم از دوستان پیشکسوت کسی میتونه بگه حدودا واسه چندم april واسه مصاحبه دعوت میشم.هفته اول ,دوم ,سوم یا چهارم؟
چون واسم خیلی مهمه.در ضمن من مدارکم رو یکم دیر ارسال کردم توی july
سوالتون رو توی چند تا تاپیک نپرسید دوست عزیز
شما طبق تجربه دوستان که دیر مدارکشون رو ارسال کردن یکمی دیر تر شاید به مصاحبه برید اما نه اونقدر دیر با توجه به کیس نامبرتون ماه دیگه مارنت میشید و معمولا از 20 روز تا 40 روز بعدش به مصاحبه میرید طبق گفته خودتون به احتمال زیاد و خوش بینانه برای april برید مصاحبه
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، viyanaa ، پدی ، payampars ، lilac ، sadeghi897 ، roeentan
سلام
به همه دوستان کارنت شده تبریک میگم .و دعا میگنم همگی یکضرب قبول بشوید
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: lilac ، sh_aytak ، roeentan ، mhe7857 ، Hedieh20 ، nooshshahnar
(2013-01-12 ساعت 13:34)سمانه777 نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 13:21)viyanaa نوشته:  سلام دوستان عزیز من ی راهنمایی میخوام که خیلی واسم مهمه.
من کیس نامبرم حدود 5700 و احتمال 99.99 % واسه april کارنت میشم.میخواستم بدونم از دوستان پیشکسوت کسی میتونه بگه حدودا واسه چندم april واسه مصاحبه دعوت میشم.هفته اول ,دوم ,سوم یا چهارم؟
شما طبق تجربه دوستان که دیر مدارکشون رو ارسال کردن یکمی دیر تر شاید به مصاحبه برید اما نه اونقدر دیر با توجه به کیس نامبرتون ماه دیگه مارنت میشید و معمولا از 20 روز تا 40 روز بعدش به مصاحبه میرید طبق گفته خودتون به احتمال زیاد و خوش بینانه برای april برید مصاحبه
ممنون دوست عزیز.میدونم حدودا 20 تا 40 روز باید برم واسه مصاحبه ولی همین فاصله 20 روز واسم حیاتی.خیلی واسم مهمه کس دیگه ای از دوستان میتونه راهنمایی کنه لطفا
تشکر کنندگان: payampars
(2013-01-11 ساعت 12:07)bayat_r نوشته:  
(2013-01-11 ساعت 12:02)nimo80 نوشته:  یعنی از ماه دیگه 1100 تا کارنت می کنن به جای 900 تا؟
به نظر من چون تعطیلات در پیش بوده و در دو یا سه دوره قبل هم تعداد کارنتی ها در ماههای فوریه و مارس بیشتر می شد...به اینگونه باید باشه

ممنونمممم امیدوارم محاسبه ی شما درست باشه ....
اگه اینجور باشه من دو ماه دیگه کارنت میشم با کیس نامبر 7xxx که البته خوردش زیر 100 هست Smile
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: payampars ، roeentan ، amairmonre
(2012-05-23 ساعت 10:35)aziking نوشته:  تو سایت
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5712.html
قسمت
F. DIVERSITY VISA LOTTERY 2013 (DV-2013) RESULTS
نوشته که
this larger figure should insure that all DV-2013 numbers will be used during fiscal year 2013 (October 1, 2012 until September 30, 2013).
پس من اینطور برداشت کردم که یعنی از اول اکتبر کار رو شروع می کنن منظورشون مصاحبه هاست....پس حداقل 40 روز قبل باید کارنتی رو بشه رو همین سایت دید که میشه اواخر مرداد ماه...
به نظرتون اشتباه می کنم؟؟

(2013-01-11 ساعت 07:15)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 20:24)natasha نوشته:  با تشکر، من یه سوال دیگه داشتم، مادر من ۴۰ سال پیش به مدت ۶ سال خارج از کشور بوده و درس خوانده، باید براشون گواهی عدم سؤ پیشینه از اون کشورو بگیریم؟ البته برنده اصلی‌ پدرم هستن... سپاسگزارم

بله برای ایشون هم که برنده اصلی نیستن باید گواهی عدم سوء پیشینه از اون کشور بگیرید.
Police certificates are required for each visa applicant aged 16 years or older.

منبع :

(2013-01-11 ساعت 00:16)genius_m9 نوشته:  سلام
کار هایی که من تا حالا انجام داده ام ارسال فرم ها بوده و واکسن ها را زدم . الان هم دیدم که کیس نامبر هم کارنت شده . تا اون جایی که من فهمیدم باید حداکثر تا 10 روز صبر کنم و برم به سایتی که قبولی را زده بود و با شماره ی کیس نامبر تاریخ و زمان مصاحبه را ببینم .
حالا چند تا سوال دارم :
1 - برای CSC الان باید کاری انجام بدهم ؟
2 - مدارکی را که باید به ترکیه بفرستم را باید حداکثر تا 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه بفرستم ؟
3 - برای نوبت پزشکی کی و به چه شکلی باید اقدام کنم ؟
اگر نکته ی مهم دیگری هم وجود دارد لطفاً من را در جریان بگذارید .
ممنون از همه

1- میتونید اقدام کنید ولی قبلش این تاپیک رو بخونید.
2-باید طوری بفرستید که 15 روز قبل از مصاحبتون به دستشون برسه.
3-به این تاپیک مراجعه کنید.

سلام، دوست عزيز وقتي سايتdvlottery چك كرديد و نامه دوم براي شما ارسال شده بود تمام كارهاي فوق را ميتونيد انجام بديد،csc. را ميتونيد يك هفته قبل از مصاحبه،و دكتر هم ميتونيد همون موقع كه نامه دوم ديديد با توجه به شرايط خود وقت تعيين كنييد،از سايتwww.doctorun.com
موفق باشيد،براي ما هم تا كليرينس بشيم دعا كنيد
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
تشکر کنندگان: payampars ، گل نهال ، natasha
سلام
به همه دوستان کارنت شده تبریک میگم .و دعا میگنم همگی یکضرب قبول بشن
ارادتمند همه
پیام
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-01-12 ساعت 14:22)viyanaa نوشته:  
ممنون دوست عزیز.میدونم حدودا 20 تا 40 روز باید برم واسه مصاحبه ولی همین فاصله 20 روز واسم حیاتی.خیلی واسم مهمه کس دیگه ای از دوستان میتونه راهنمایی کنه لطفا

خب دوست عزیزاز اونجایی که میگید مدارکتون رو کمی دیرتر از سایر دوستان فرستادید متاسفانه نمیشه دقیقا گفت که شما جز کدوم دسته هستید من دوستیو میشناسم که با کیس نامبر 100 برای اینکه مدارکشون دیر فرستادن هفته اینده (در ژانویه) مصاحبه دارند البته اینم بگم ایشون توی شهریور مدارکشون رو فرستادند و شما خیلی زودتر فرستادید اما فکر نمیکنم اونقدرها دیر بشه چون کی سی سی کارهاش روی روال افتاده و حتما تا اون موقع پرونده شما بررسی میشه . بازم دوستان نظر بدن
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: amir82 ، Saeedv13 ، payampars ، roeentan ، viyanaa ، گل نهال
دوستان یه سول؟
کسانی که برای مارچ کارنت شدن از کی احتمالا مصاحبه هاشون میشه؟
و اینکه چرا سایتی که باید نامه دوم رو ازش چک کنیم باز نمیکنه ؟ یعنی باز میکنه ولی نامه رو نشون نمیده حتی همون اولی رو! همش سکیوریتی کدش رو دوباره میخواد؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: payampars
(2013-01-12 ساعت 14:22)viyanaa نوشته:  

شما به هیچ وجه نمی تونید بدونید که در چه روزی از ماه برای مصاحبه دعوت می شید. چون هیچ قاعده مشخصی در این مورد تا جایی که من میدونم وجود نداره.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: mehdiii ، سمانه777 ، Saeedv13 ، گل نهال ، bayat_r
(2013-01-12 ساعت 15:18)refiusa نوشته:  دوستان یه سول؟
کسانی که برای مارچ کارنت شدن از کی احتمالا مصاحبه هاشون میشه؟
و اینکه چرا سایتی که باید نامه دوم رو ازش چک کنیم باز نمیکنه ؟ یعنی باز میکنه ولی نامه رو نشون نمیده حتی همون اولی رو! همش سکیوریتی کدش رو دوباره میخواد؟

دوست خوبم دلیلش اینه که اون سایت داره أپدیت میشه برای ارسال نامه مصاحبه
در ضمن از حدود ۴۲ روز دیگه مصاحبه های کارنتی مارچ شروع میشه
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: payampars ، refiusa ، Hedieh20 ، گل نهال
بچه ها نگران نباشید اونهایی که این ماه کارنت شدن فعلا چیزی نشون نمی ده
من ماه قبل کارنت شدم چک کردم نامه دوم هم بود امروز هم مجدد چک کردم
مال شماها تازه کارنتی ها رو دارن نامه دوم هاتون رو جایگزین نامه اول می کنن
حالا
جیییییییییییییییییییییییییییییییغ حتی
شاد باشید، دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، payampars ، گل نهال ، nooshshahnar
(2013-01-10 ساعت 16:13)bayat_r نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 13:24)sayeh_m نوشته:  سلام
به همه دوستان کارنت شده تبریک میگم Smile

یه تبریک خاص هم به رجبعلی عزیز Smile

مامان بین بچه هات فرق نذار. رجبعلی رو گفتی من رو نگفتی؟

دوستان باز هم میگم تو رو خدا پیش بینی ها رو لذت می برید؟

بیات خان ما هم 47 هستیم...من تخمین میزنم که بین 18 اسفند و 25 اسفند مصاحبمون باشه...شما چطور فکر میکنین؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: payampars ، bayat_r
سلام به همه دوستان و تبریک می گم به همه اونهایی که جدیدا کارنت شدن.می خواستم که اگر می شه من رو به اون جداولی که دوستان کارنت شدن کیس های مختلف رو پیش بینی کردن هدایت کنید. ممنون می شم اگر لینک خاصی یا صفحه مشخصی داره آدرسش رو بهم بدید.
تشکر کنندگان: payampars ، shiraz2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان