موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کار هایی که من تا حالا انجام داده ام ارسال فرم ها بوده و واکسن ها را زدم . الان هم دیدم که کیس نامبر هم کارنت شده . تا اون جایی که من فهمیدم باید حداکثر تا 10 روز صبر کنم و برم به سایتی که قبولی را زده بود و با شماره ی کیس نامبر تاریخ و زمان مصاحبه را ببینم .
حالا چند تا سوال دارم :
1 - برای CSC الان باید کاری انجام بدهم ؟
2 - مدارکی را که باید به ترکیه بفرستم را باید حداکثر تا 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه بفرستم ؟
3 - برای نوبت پزشکی کی و به چه شکلی باید اقدام کنم ؟
اگر نکته ی مهم دیگری هم وجود دارد لطفاً من را در جریان بگذارید .
ممنون از همه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من به تمام دوستانی که این ماه کارنت شدند تبریک میگم. برای دوستانی که هنوز به کارنت شدنشون مانده ارزوی صبر و موفقیت دارم چرا که تا چشم بهم بذارن اونها هم کارنت شدن و دارن برای مصاحبه و رفتن به usa اماده میشن.
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همهٔ دوستان بالاخره ماهم کارنت شدیم امیدوارم که همهٔ دوستان بزودی کارنت بشن مرسی از همهٔ بچهای مهاجر سرا
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها لطفا یکی منو راهنمایی کنه ما هم باید این فرم CSC پر کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس : 5000
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
چرا صفحه ی من باز نمیشه؟CONFIRMATION NUMBERرو که میزنم صفحم باز نمیشه
کیس : **44
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-11 ساعت 12:31)marj88 نوشته: چرا صفحه ی من باز نمیشه؟CONFIRMATION NUMBERرو که میزنم صفحم باز نمیشه
اصلا نگران نباشید، احتمالا دارن تغییراتی ایجاد می کنند. منم امتحان کردم باز نشد، اگر دقت کنید بعدش یک پیغام کوچیکی می ده که بعدا چک کنید.
مسئله مهمی نیست، موفق باشید
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس