کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-01-10 ساعت 22:19)adidas_ نوشته:  سلام به همگی ... من امروز دیدم کارنت شدم..ولی وقت مصاحبمو نزده...از کجا باید بفهمم؟ نباید ایمیل بزنم بهشون؟
تبريك به خاطر كارنت شدنتون..يه هفته تا ١٠ روز ديگه از همونجايي كه ديديد برنده شديد،كانفرميشن نامبرتونو وارد كنيد، نانه دوم جايگزين نامه اولتون شده و زمان و مكان مصاحبه تون را ميتونيد ببينيد.موفق باشيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: ابی هانی ، امیر مهاجر ، bayat_r ، payampars ، پدی ، lilac ، amairmonre
سلام
کار هایی که من تا حالا انجام داده ام ارسال فرم ها بوده و واکسن ها را زدم . الان هم دیدم که کیس نامبر هم کارنت شده . تا اون جایی که من فهمیدم باید حداکثر تا 10 روز صبر کنم و برم به سایتی که قبولی را زده بود و با شماره ی کیس نامبر تاریخ و زمان مصاحبه را ببینم .
حالا چند تا سوال دارم :
1 - برای CSC الان باید کاری انجام بدهم ؟
2 - مدارکی را که باید به ترکیه بفرستم را باید حداکثر تا 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه بفرستم ؟
3 - برای نوبت پزشکی کی و به چه شکلی باید اقدام کنم ؟
اگر نکته ی مهم دیگری هم وجود دارد لطفاً من را در جریان بگذارید .
ممنون از همه
تشکر کنندگان: payampars
بالاخره كارنت شدیم به همه کارنتی ها تبرررررررریک Smile)))))
فقط دوستان یکی بگه باید الان چه کار کنم لطفا !!!
من آخر نفهمدیم ما باید بریم آنکارا؟؟؟؟

بچه ها اينكه فرم CSC باید پر کنیم لطفا راهنمایی می کنید؟؟؟؟
کیس : 5000
امروز 22 امین روز دی ماه 1391 هجری شمسی و 11 امین روز ژانویه سال 2013 میلادی مصادف با
255 امین روز هجری لاتاری (اول هجری لاتاری= اولین روز اعلام اسامی مهاجرین از طریق لاتاری 2013)

اولیــــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 151 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 1900)
دومیــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 121 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2350)
سومیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 81 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2700) که از 41 روز پیش مصاحبشون شروع شده
چهارمیـن دوره کارنتی ها دقیقــاً 64 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 3400) که از 2 روز پیش مصاحبشون شروع شده
پنجمیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 30 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 4300) که حداقل 21 روز دیگه مصاحبه دارند (بهمن ماه)
ششمین دوره کارنتی ها دقیقاً 2 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 5200) که حداقل 49 روز دیگه مصاحبه دارند(ضمناً از 5 یا 6 روز دیگه از طریق ایمیل زمان مصاحبشون معلوم میشه)
هفتمیــن دوره کارنتی ها احتمالاً 31 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 6300) که حداقل 80 روز دیگه مصاحبه دارند (فروردین ماه 92)
هشتمین دوره کارنتی ها احتمالاً 60 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 7400) که حداقل 110 روز دیگه مصاحبه دارند (اردیبهشت ماه 92)
نهمیــــن دوره کارنتی ها احتمالاً 91 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 8600) که حداقل 141 روز دیگه مصاحبه دارند (خرداد ماه 92)
دهمیـــن دوره کارنتی ها احتمالاً 121 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم کلیه پرونده ها) که حداقل 171 روز دیگه مصاحبه دارند (تیر ماه 92)

ضمناً سری دوم برندگان 81 روز پیش اعلام شد

ثبت نام لاتاری 2014 نیز 69 روز پیش به پایان رسید و نتایج آن 110 روز دیگر اعلام می شود

این آمار صرفاً جهت آگاهی شما صادر گردیده و هیچگونه ارزش قانونی ندارد
دبیرخانه ستاد پذیرفته شدگان لاتاری 2013

154Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
من به تمام دوستانی که این ماه کارنت شدند تبریک میگم. برای دوستانی که هنوز به کارنت شدنشون مانده ارزوی صبر و موفقیت دارم چرا که تا چشم بهم بذارن اونها هم کارنت شدن و دارن برای مصاحبه و رفتن به usa اماده میشن.
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
تشکر کنندگان: DEMAR001 ، nimo80 ، bayat_r ، گل نهال ، Hedieh20 ، nika ، هیراد ، farshadsh ، nooshshahnar ، MEHDIREZAEI
سلام به همهٔ دوستان بالاخره ماهم کارنت شدیم امیدوارم که همهٔ دوستان بزودی کارنت بشن مرسی‌ از همهٔ بچهای مهاجر سرا
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
(2013-01-10 ساعت 20:24)natasha نوشته:  با تشکر، من یه سوال دیگه داشتم، مادر من ۴۰ سال پیش به مدت ۶ سال خارج از کشور بوده و درس خوانده، باید براشون گواهی عدم سؤ پیشینه از اون کشورو بگیریم؟ البته برنده اصلی‌ پدرم هستن... سپاسگزارم

بله برای ایشون هم که برنده اصلی نیستن باید گواهی عدم سوء پیشینه از اون کشور بگیرید.
Police certificates are required for each visa applicant aged 16 years or older.

منبع :

(2013-01-11 ساعت 00:16)genius_m9 نوشته:  سلام
کار هایی که من تا حالا انجام داده ام ارسال فرم ها بوده و واکسن ها را زدم . الان هم دیدم که کیس نامبر هم کارنت شده . تا اون جایی که من فهمیدم باید حداکثر تا 10 روز صبر کنم و برم به سایتی که قبولی را زده بود و با شماره ی کیس نامبر تاریخ و زمان مصاحبه را ببینم .
حالا چند تا سوال دارم :
1 - برای CSC الان باید کاری انجام بدهم ؟
2 - مدارکی را که باید به ترکیه بفرستم را باید حداکثر تا 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه بفرستم ؟
3 - برای نوبت پزشکی کی و به چه شکلی باید اقدام کنم ؟
اگر نکته ی مهم دیگری هم وجود دارد لطفاً من را در جریان بگذارید .
ممنون از همه

1- میتونید اقدام کنید ولی قبلش این تاپیک رو بخونید.
2-باید طوری بفرستید که 15 روز قبل از مصاحبتون به دستشون برسه.
3-به این تاپیک مراجعه کنید.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
(2013-01-10 ساعت 22:04)adidas_ نوشته:  سلام به همگی ... من امروز دیدم کارنت شدم..ولی وقت مصاحبمو نزده...از کجا باید بفهمم؟ نباید ایمیل بزنم بهشون؟

تبریک میگم،ما هم کارنت شدیم،ظاهرا باید چند روزی صبر کنیم،میل رو چک کنیم و جایی که قبول رو دیدیم،تا خبری بشهCool

(2013-01-10 ساعت 15:59)گل نهال نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 15:54)mosi77 نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما هم بلاخره کارنت شدیم ولی هیچ میلی هنوز واسمون نیومده!و کانفر میشن کد رو هم که تو سایت وارد میکنیم همون پیغام قبولی رو میاره!باید چیکار کنیم.ممنون می شم دوستان اگه میدونند جواب بدند.

اول كه بهتون تبريك ميگم دوست عزيز...شما فعلاً مداركاتونو ترجمه و آماده كن، و يك هفته تا ١٠ روز صبر كنيد تا نامه دوم جايگزين نامه اول بشه و زمان و مكان مصاحبه تون معلوم بشه
ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان: bayat_r ، nika ، farshadsh ، rouzbehdarvishi
بچه ها لطفا یکی منو راهنمایی کنه ما هم باید این فرم CSC پر کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس : 5000
تشکر کنندگان: bayat_r ، nika ، farshadsh
(2013-01-10 ساعت 11:58)abtin2015 نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 09:28)sgkco24 نوشته:  درود به همه
به همه بچه هايي که تازه کارنت شدند تبريک می گم خوشحال و شاد باشيدWinkWinkWinkWink

ما هم کیس شما را داریم تصمیم ندارین سفارتتون را تغییر بدین

به نظر من که نياز نيست ممکن تو هزينه ها صرفه جويي بشه ولی به دردسرش نمی ارزه مثل اين ميمونه که اتوبان ترافيک باشه بزنی به کوچه پس کوچه . تا حالاش با قسمت پيش رفته بقيش هم همين طوری پيش بره بهتره البته اين نظر منه SmileSmileSmileSmile
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، roeentan ، nika ، farshadsh ، mohajer13
(2013-01-11 ساعت 01:30)bayat_r نوشته:  امروز 22 امین روز دی ماه 1391 هجری شمسی و 11 امین روز ژانویه سال 2013 میلادی مصادف با
255 امین روز هجری لاتاری (اول هجری لاتاری= اولین روز اعلام اسامی مهاجرین از طریق لاتاری 2013)

اولیــــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 151 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 1900)
دومیــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 121 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2350)
سومیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 81 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2700) که از 41 روز پیش مصاحبشون شروع شده
چهارمیـن دوره کارنتی ها دقیقــاً 64 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 3400) که از 2 روز پیش مصاحبشون شروع شده
پنجمیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 30 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 4300) که حداقل 21 روز دیگه مصاحبه دارند (بهمن ماه)
ششمین دوره کارنتی ها دقیقاً 2 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 5200) که حداقل 49 روز دیگه مصاحبه دارند(ضمناً از 5 یا 6 روز دیگه از طریق ایمیل زمان مصاحبشون معلوم میشه)
هفتمیــن دوره کارنتی ها احتمالاً 31 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 6300) که حداقل 80 روز دیگه مصاحبه دارند (فروردین ماه 92)
هشتمین دوره کارنتی ها احتمالاً 60 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 7400) که حداقل 110 روز دیگه مصاحبه دارند (اردیبهشت ماه 92)
نهمیــــن دوره کارنتی ها احتمالاً 91 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 8600) که حداقل 141 روز دیگه مصاحبه دارند (خرداد ماه 92)
دهمیـــن دوره کارنتی ها احتمالاً 121 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم کلیه پرونده ها) که حداقل 171 روز دیگه مصاحبه دارند (تیر ماه 92)

ضمناً سری دوم برندگان 81 روز پیش اعلام شد

ثبت نام لاتاری 2014 نیز 69 روز پیش به پایان رسید و نتایج آن 110 روز دیگر اعلام می شود

این آمار صرفاً جهت آگاهی شما صادر گردیده و هیچگونه ارزش قانونی ندارد
دبیرخانه ستاد پذیرفته شدگان لاتاری 2013

154Big Grin

یعنی از ماه دیگه 1100 تا کارنت می کنن به جای 900 تا؟
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، fereydoooon ، nika ، sgkco24 ، farshadsh ، kouroshd ، rouzbehdarvishi
(2013-01-11 ساعت 12:02)nimo80 نوشته:  یعنی از ماه دیگه 1100 تا کارنت می کنن به جای 900 تا؟
به نظر من چون تعطیلات در پیش بوده و در دو یا سه دوره قبل هم تعداد کارنتی ها در ماههای فوریه و مارس بیشتر می شد...به اینگونه باید باشه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-01-10 ساعت 14:01)پدی نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 11:51)pooya.n نوشته:  تبریک ویژه به دوستانی که کارنت شدن
واسه ما هم دعا کنید ...

من هم چپ دست هستم ومثل شما محتاج دعا .البته خیلی دعا .چون کیس نامبر ما خیلی بالاست.SadSadSad

دوست عزيز ما هم کيس نامبرمون در حد شماست ولی برا سلامتی شما و کارنت شدن شما دعا می کنيم WinkWinkWinkWink

(2013-01-10 ساعت 12:30)arash_r15 نوشته:  هورااااااااااااااا ! میلیمتری کارنت شدما !!! ایییی ولللل ! تبریک به همه دوستانی که کارنت شدن و دعا میکنم برای همه دوستانی که در انتظار کارنت شدن هستن.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

اين ميلی متریت خيلی باحال بود فکر کنم روز مصاحبه پشت سر شما در و ببندندBig GrinBig GrinBig Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: bayat_r ، roeentan ، گل نهال ، nika ، circle ، farshadsh ، payampars ، nimo80 ، amairmonre ، nooshshahnar
چرا صفحه ی من باز نمیشه؟CONFIRMATION NUMBERرو که میزنم صفحم باز نمیشه
کیس : **44
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-11 ساعت 12:31)marj88 نوشته:  چرا صفحه ی من باز نمیشه؟CONFIRMATION NUMBERرو که میزنم صفحم باز نمیشه

اصلا نگران نباشید، احتمالا دارن تغییراتی ایجاد می کنند. منم امتحان کردم باز نشد، اگر دقت کنید بعدش یک پیغام کوچیکی می ده که بعدا چک کنید.
مسئله مهمی نیست، موفق باشیدCool
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: sayeh_m ، گل نهال ، enchantress_boy ، amir82 ، fereydoooon ، nika ، marj88 ، lilac ، farshadsh ، payampars ، shiraz2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان