کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سلام دوستان
خوشبختانه من توی سری جدید کارنتی ها هستم
حالا از کجا باید تاریخ مصاحبه رو بدونم؟
آیا نامه میفرستن؟ اگه با نامه اعلام میکنن چقدر زمان میبره تا نامه بدستم برسه؟
جایی هست که بشه آنلاین تاریخ رو چک کنیم؟
من قبلا یه بار یه سایتی دیدم که هر شماره رو با تاریخ خودش اعلام کرده بود ولی هر چی دوباره میگردوم پیداش نمیکنم. کی میتونه راهنمایی کنه
***2013AS00004
تشکر کنندگان: payampars ، farshadsh
(2013-01-13 ساعت 12:25)ramin54 نوشته:  سلام دوستان
خوشبختانه من توی سری جدید کارنتی ها هستم
حالا از کجا باید تاریخ مصاحبه رو بدونم؟
آیا نامه میفرستن؟ اگه با نامه اعلام میکنن چقدر زمان میبره تا نامه بدستم برسه؟
جایی هست که بشه آنلاین تاریخ رو چک کنیم؟
من قبلا یه بار یه سایتی دیدم که هر شماره رو با تاریخ خودش اعلام کرده بود ولی هر چی دوباره میگردوم پیداش نمیکنم. کی میتونه راهنمایی کنه

سلام و تبریک
چند روز دیگه همونجایی که نامه قبولیت رو دیدی مینویسه تاریخ و محل مصاحبه رو Shy
تشکر کنندگان: payampars ، گل نهال ، farshadsh ، nika
(2013-01-13 ساعت 12:10)sweety.alireza نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 12:09)aaghaafi نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 11:41)payampars نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 11:34)sweety.alireza نوشته:  با درود به دوستان گرامی ، نامه دوم ما هم دیروز اومد .. هفته دوم اسفند ایراوان ... به امید کارنت شدن بقیه دوستان و یه ضرب گرفتن همه... اگر همراهی هست دستش رو ببره بالا

مبارک باشه

مبارک باشه
ایروان رو اونا براتون انتخاب کردن؟
خیر دوست گرامی ، من یه ماه پیش درخواست تعویض سفارت رو دادم و اونها هم قبول کردن
خیلی هم خوب و عالی، نامه رو براتون ایمیل زدن؟ من هرچی می رم تو سایت DV Lottery نمی ره تو صفحم که ببینم نامه دومم اومده یا نه Sad
تشکر کنندگان: payampars ، farshadsh ، yasaman1111
(2013-01-13 ساعت 13:04)aaghaafi نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 11:41)payampars نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 11:34)sweety.alireza نوشته:  با درود به دوستان گرامی ، نامه دوم ما هم دیروز اومد .. هفته دوم اسفند ایراوان ... به امید کارنت شدن بقیه دوستان و یه ضرب گرفتن همه... اگر همراهی هست دستش رو ببره بالا

مبارک باشه

مبارک باشه
خیلی هم خوب و عالی، نامه رو براتون ایمیل زدن؟ من هرچی می رم تو سایت DV Lottery نمی ره تو صفحم که ببینم نامه دومم اومده یا نه Sad
دوست گرامی با درود ، یه ایمیل برات میاد که نوشته یه بروزرسانی برای شما در آدرس dv lottory هستش . بعد از این میری تو صفحه ای که قبولیت رو دیدی و کانفرمیشین نامبرت رو و فامیل برنده و سال تولدش رو میزنی بعد اون نامه قشنگ رو میبینی .. پیروز باشی
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: payampars ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، farshadsh ، lilac ، ابی هانی ، ensan
(2013-01-13 ساعت 13:07)sweety.alireza نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 11:41)payampars نوشته:  مبارک باشه

مبارک باشه
دوست گرامی با درود ، یه ایمیل برات میاد که نوشته یه بروزرسانی برای شما در آدرس dv lottory هستش . بعد از این میری تو صفحه ای که قبولیت رو دیدی و کانفرمیشین نامبرت رو و فامیل برنده و سال تولدش رو میزنی بعد اون نامه قشنگ رو میبینی .. پیروز باشی

آخه من از دیشب هر چی میرم تو اون صفحه پائین صفحه با قرمز نوشته
The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-12154: TNS:could not resolve the connect identifier specified
یعنی با وارد کردن کانفرمیشن نامبر و فامیلی و سال تولد این پیغامو می ده!!!!!!! یعنی چی؟
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-13 ساعت 13:13)aaghaafi نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 13:07)sweety.alireza نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 12:09)aaghaafi نوشته:  مبارک باشه

آخه من از دیشب هر چی میرم تو اون صفحه پائین صفحه با قرمز نوشته
The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-12154: TNS:could not resolve the connect identifier specified
یعنی با وارد کردن کانفرمیشن نامبر و فامیلی و سال تولد این پیغامو می ده!!!!!!! یعنی چی؟

حتما دارن یه کارهایی میکنن .. برات ایمیل اومده .. اگر ایمیل (noreply) اومده میتونی بری ببینی ... امروز صبح صفحه من هم همینطور شده .. ناراحت نباش
درست میشه
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: گل نهال ، payampars ، farshadsh ، lilac
دوستان عزیز من نمیتونم سایت dv lottory باز کنم؟خیلی وقته نرفتم و حالا که میرم خطا میده.چیکار کنم؟
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-13 ساعت 13:13)aaghaafi نوشته:  آخه من از دیشب هر چی میرم تو اون صفحه پائین صفحه با قرمز نوشته

دوست عزیز نگران نباش نامه دوم اکثر بچه ها هنوز نیومده. اما در مورد باز نشدن سایت مال من که همون صفحه قبلیو نشون میده و همچین خطایی نیمده .
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، saeid-ss ، lilac ، amairmonre
با تشکر. نظرتون در مورد این جمله چیه؟ چون جایی‌ که مادرم درس خونده جزو این کشورها می‌شه:
Police certificates from these countries are available only to persons
physically present in the country who apply in person

و یه سوال دیگه هم داشتم: از جمله مدارکی که باید بفرستیم ترکیه بعد از کارنت شدن، غیر از مدارک دیگه فقط همون یه فرم تو پی‌دی‌اف هست ک باید پر بشه و آیا باید جوابها رو تایپ کنیم و بعد پرینت بگیریم یا با خودکار پرش کنیم

سپاسگزارم
تشکر کنندگان: amairmonre ، farshadsh
سلام به همه دوستان گرامی

من یه بررسی اولیه از تعداد کیس نامبرهای کارنت شده همینطور وقت هایی که سفارت آنکارا برای هر روز کاری داده انجام دادم و به یه سری نتایج اولیه رسیدم. امیدوارم برای دوستانی که سوالات مشابه ای در این زمینه پرسیدن مفید باشه.

در آخرین شماره ویزا بولتن، یعنی نسخه فوریه، شماره های 3400 الی 4300 کارنت شدن. این ها همه شماره هایی است که در آسیا کارنت شده اند و الزامن به سفارت آنکارا نمی آیند. بنابراین با مهندسی معکوس میخوایم ببینم احتمالن چند نفر در آسیا ایرانی هستند؛ چند نفر از این آسیایی های کارنت شده، برای مصاحبه به آنکارا میان، هر روز چند نفر از ایران کارنت میشن و از همه مهم تر آیا ارتباط معنا داری بین شماره کیس نامبر ایرانی هایی که در آسیا کارنت شدن با تاریخ یک ماهه ای که برای این 900 نفر تعریف شده وجود داره یا نه (مثلن اگر کیس نامبر فرضی 3401 ایرانی باشه، آیا زودتر از کیس نامبر 4300 در آنکارا مصاحبه خواهد شد یا نه)

اگر زمان بندی مصاحبه های فوریه رو بررسی کنیم می بینیم که سفارت آنکارا جمعن طی 15 روز کاری در طی ماه فوریه، وقت مصاحبه داده.
جمعن در طول این 15 روز کاری 284 کیس رو قراره بررسی کنه (چون شماره هاشون رو اعلام کرده) که میشه متوسط روزی 19 کیس. اما شمارش دستی هم این میانگین رو تائید میکنه. سفارت در هر روز حداقل 18 کیس و حداکثر 20 کیس رو بررسی میکنه. من تک تک روزها رو بررسی کردم و متوجه شدم از حدود متوسط 19 کیسی که سفارت هر روز قراره مصاحبه کنه، دقیقن در هر روز 4 یا 5 کیس خارج از آسیاست ( اغلب اروپا و تک و توک اقیانوسیه). به عبارت دیگه در این 15 روز که هر روز قراره تقریبن 19 کیس بررسی بشه، 15 کیس از آسیاست. بنابراین اگر فرض کنیم همه کیس های آسیایی که به آنکارا میرن ایرانی باشن به طور خلاصه به نتایج زیر میرسیم:

1- هر روز 15 کیس ایرانی در سفارت آنکارا مصاحبه میشه اما همه این کیس ها، شماره ای بین 3400 و 4300 ندارن. به عبارتی بعضی از دعوت شوندگان کیس هایی هستند که به هر دلیل دوباره به مصاحبه میان.
2- بررسی دستی شماره ها ما رو به این نتیجه میرسونه که از بین 15 کیسی که هر روز مصاحبه میشه، فقط حدود 12 کیس در فاصله 3400 و 4300 قرار داره و در واقع هر روز برای 3 کیس با شماره های پائین تر وقت مصاحبه صادر شده.
3- از اونجایی که جمعن 900 کیس در کل قاره آسیا در فوریه کارنت شدن، حداقل 15 ضربدر 12 کیس یعنی 180 کیس ایرانی هستند. (چون برخی از ایرانی ها به ابوظبی یا ایروان می رن) بنابراین نسبت ایرانی ها در ماه فوریه حداقل 20% تعداد کل کیس های آسیاست (معادل یک نفر از هر پنج نفر).
4- همچنین با بررسی شماره کیس هایی که در این 15 روز مصاحبه میشن، هیچ ارتباط معناداری بین شماره کیس و تاریخ مصاحبه دیده نمیشه. یعنی نمیتوان نتیجه گیری کرد که کیس های با شماره پائین تر، الزامن زودتر از کیس های با شماره بالاتر مصاحبه میشن.

در پایان توجه به این نکته ضروریه که برای انجام محاسبات فوق، تقریب های خام زدم و الزامن نتایج رو نمیشه برای همه ماه های دیگه تعمیم داد و اگر آمار ماههای پیش رو داشته باشیم بهتر میتونیم برای ماه های پیش رو تخمین بزنیم. از نظرات دوستان علاقمند هم استقبال میکنم که اگر ایده ای دارن اضافه کنن. به هر حال اگر این نتایج درست باشه، برای ماه مارس، میشه این انتظارات رو داشت:

چون شماره های کارنت شده برای مارس بین 4300 و 5200 قراردارن به طور مشابه با 900 کیس سروکار داریم و مشابه ماه فوریه به طور متوسط انتظار میره هر روز حدود 12 کیس جدید وقت مصاحبه دریافت کنن.

ضمنن اگر این تخمین ها درست باشه، در بین جمعن 4300 کیسی که تا این لحظه در آسیا کارنت شدن حدود 850 الی 950 کیس متعلق به هموطنان عزیز ایرانیه : )

شاد باشید
آراهاتا
------------
2013-46xx
(2013-01-12 ساعت 18:52)shiraz2013 نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 17:15)elham63 نوشته:  سلام به همه دوستان و تبریک می گم به همه اونهایی که جدیدا کارنت شدن.می خواستم که اگر می شه من رو به اون جداولی که دوستان کارنت شدن کیس های مختلف رو پیش بینی کردن هدایت کنید. ممنون می شم اگر لینک خاصی یا صفحه مشخصی داره آدرسش رو بهم بدید.

سلام
به نظر بنده:
March 2013 5200
April 2013 6125
May 2013 7000
June 2013 7875
July 2013 8750
August 2013 9625
Sepetember 2013 کلیه کیسها
جالبه که این اعداد بسیار دقیق مثل 25، 50 و 75 رو چه جوری محاسبه کردین!! ولی اون چیزی که از تجارب قبلی استفاده میشه اینه که در ماه آخر دعوت به مصاحبه ی این شکلی( یعنی همین روند کارنتی ها) ندارند.به نظر میاد ماه آخر واسه اونایی بوده که به هر دلیلی دیرکرد داشتند یا متوجه قبولی نشدند یا مشکل در رفتن برای مصاحبه داشتند و ...یعنی اینجوری نبوده که برای کسی ابتدا به ساکن برای ماه آخر وقت بدن و شاهد این ادعا هم دوستان پارسالی هست که با شماره های آخر مثل 74000 برای آگوست یا حتی جولای دعوت شده بودند. من فکر می کنم ان شاء الله اگر مشکل غیر مترقبه ای مبنی بر عدم دعوت نباشه روند کارنتی ها و مصاحبه ها به شکل متعارف تا اول سپتامبر تمام خواهد شد و تمامی شماره های بالای 8000 قطع به یقین از ماه جون دعوت خواهمد شد.
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، shiraz2013 ، nika ، saeed_gh
[quote='arahata' pid='262720'
[/quote]
اينجوري كه شما محاسبه كرديد كه از يك پنجم كيس هاي آسيا ايرانيند، خب يعمي از ١٠٥٠٠ كيس آسيا،٢١٠٠كيس ايراني اند.اگه بطور متوسط هركيسي ٢نفر باشه،ميشه ٤٢٠٠ ويزا،پس يعني از اون ٣٥٠٠ ويزايي كه واسه ايران موجوده،٧٠٠ ويزا كم مياد و شماره هاي بالا مثل ما كارنت نميشن اصلاً. تورو خدا كيس ما هم كارنت كنيد كي سي سي ها
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، payampars ، mehdi110 ، farshadsh ، shiraz2013 ، roeentan ، nika ، lilac ، tajhizgaran
خودتون اذیت نکنید
همه کارنت می شید حتما
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-01-13 ساعت 18:40)گل نهال نوشته:  اينجوري كه شما محاسبه كرديد كه از يك پنجم كيس هاي آسيا ايرانيند، خب يعمي از ١٠٥٠٠ كيس آسيا،٢١٠٠كيس ايراني اند.اگه بطور متوسط هركيسي ٢نفر باشه،ميشه ٤٢٠٠ ويزا،پس يعني از اون ٣٥٠٠ ويزايي كه واسه ايران موجوده،٧٠٠ ويزا كم مياد و شماره هاي بالا مثل ما كارنت نميشن اصلاً. تورو خدا كيس ما هم كارنت كنيد كي سي سي ها

نگران نباش گل نهال جان.
به این چیزها نیست.
سالهای قبل هم بیش از ظرفیت (نزدیک دو برابر) اعلام میکردند. اما همه کارنت میشدند.
اینقدر ریزش داره که حتی سری دوم هم کیس جدید اعلام کردند. اگر قرار بود همه کارنت نشن دیگه این سری دوم رو اعلام نمیکردند.
با توجه به اینکه از می تا اواخر اکتبر یعنی حدود ۶ ماه فرم دریافت کردند و تقریبا آمار دستشون اومده که چقدر دیگه باید کیس اعلام کنند، پس جای نگرانی نیست.
(2013-01-12 ساعت 17:11)yasaman1111 نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 16:13)bayat_r نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 13:24)sayeh_m نوشته:  سلام
به همه دوستان کارنت شده تبریک میگم Smile

یه تبریک خاص هم به رجبعلی عزیز Smile

مامان بین بچه هات فرق نذار. رجبعلی رو گفتی من رو نگفتی؟

دوستان باز هم میگم تو رو خدا پیش بینی ها رو لذت می برید؟

بیات خان ما هم 47 هستیم...من تخمین میزنم که بین 18 اسفند و 25 اسفند مصاحبمون باشه...شما چطور فکر میکنین؟

حق با شما بود من تاریخ مصاحبه ام آخرین روزهاییه که شما حدس زدید..بین 22 تا 25 اسفند...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان