کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-01-12 ساعت 15:18)refiusa نوشته:  دوستان یه سول؟
کسانی که برای مارچ کارنت شدن از کی احتمالا مصاحبه هاشون میشه؟
و اینکه چرا سایتی که باید نامه دوم رو ازش چک کنیم باز نمیکنه ؟ یعنی باز میکنه ولی نامه رو نشون نمیده حتی همون اولی رو! همش سکیوریتی کدش رو دوباره میخواد؟

دوست خوبم دلیلش اینه که اون سایت داره أپدیت میشه برای ارسال نامه مصاحبه
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: payampars ، refiusa
(2013-01-11 ساعت 11:51)gol gol نوشته:  بچه ها لطفا یکی منو راهنمایی کنه ما هم باید این فرم CSC پر کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
تبریک اول بابت کارنت شدنتون.دوما بله باید ثبت نام کنید اگر سفارتتون آنکارا هست فایل CSC داخل امضای منو دانلود کن کمکت میکنه

(2013-01-11 ساعت 00:16)genius_m9 نوشته:  سلام
کار هایی که من تا حالا انجام داده ام ارسال فرم ها بوده و واکسن ها را زدم . الان هم دیدم که کیس نامبر هم کارنت شده . تا اون جایی که من فهمیدم باید حداکثر تا 10 روز صبر کنم و برم به سایتی که قبولی را زده بود و با شماره ی کیس نامبر تاریخ و زمان مصاحبه را ببینم .
حالا چند تا سوال دارم :
1 - برای CSC الان باید کاری انجام بدهم ؟
2 - مدارکی را که باید به ترکیه بفرستم را باید حداکثر تا 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه بفرستم ؟
3 - برای نوبت پزشکی کی و به چه شکلی باید اقدام کنم ؟
اگر نکته ی مهم دیگری هم وجود دارد لطفاً من را در جریان بگذارید .
ممنون از همه
سلام
تبریک بابت کارنت شدنت
1- باید ثبت نام کنی که راهنماش در امضای من موجود است (البته برای آنکارا)
2- مدارک ارسالی بهتر است 15روز قبل از مصاحبتون به آنکارا رسیده باشه
3- معمولا یکماه قبل از مصاحبت میتونی تو سایت http://www.doctorun.com/en قسمت make an appointment مرحله به مرحله جلو بری و نوبت پزشکی بگیری.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، payampars ، mirzamemar ، گل نهال ، amairmonre
(2013-01-12 ساعت 17:15)elham63 نوشته:  سلام به همه دوستان و تبریک می گم به همه اونهایی که جدیدا کارنت شدن.می خواستم که اگر می شه من رو به اون جداولی که دوستان کارنت شدن کیس های مختلف رو پیش بینی کردن هدایت کنید. ممنون می شم اگر لینک خاصی یا صفحه مشخصی داره آدرسش رو بهم بدید.

جدول استاد بیات عزیز :

اولیــــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 151 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 1900)
دومیــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 121روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2350)
سومیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 81روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2700) که از 41روز پیش مصاحبشون شروع شده
چهارمیـن دوره کارنتی ها دقیقــاً 64روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 3400) که از 2روز پیش مصاحبشون شروع شده
پنجمیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 30روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 4300) که حداقل 21 روز دیگه مصاحبه دارند (بهمن ماه)
ششمین دوره کارنتی ها دقیقاً 2 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 5200) که حداقل 49 روز دیگه مصاحبه دارند(ضمناً از 5 یا 6 روز دیگه از طریق ایمیل زمان مصاحبشون معلوم میشه)
هفتمیــن دوره کارنتی ها احتمالاً 31 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 6300) که حداقل 80 روز دیگه مصاحبه دارند (فروردین ماه 92)
هشتمین دوره کارنتی ها احتمالاً 60 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 7400) که حداقل 110 روز دیگه مصاحبه دارند (اردیبهشت ماه 92)
نهمیــــن دوره کارنتی ها احتمالاً 91 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 8600) که حداقل 141 روز دیگه مصاحبه دارند (خرداد ماه 92)
دهمیـــن دوره کارنتی ها احتمالاً 121 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم کلیه پرونده ها) که حداقل 171 روز دیگه مصاحبه دارند (تیر ماه 92)
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: elham63 ، payampars ، گل نهال ، amairmonre ، Sanna ، bayat_r ، mhe7857
(2013-01-12 ساعت 15:02)سمانه777 نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 14:22)viyanaa نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 13:34)سمانه777 نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 13:21)viyanaa نوشته:  سلام دوستان عزیز من ی راهنمایی میخوام که خیلی واسم مهمه.
من کیس نامبرم حدود 5700 و احتمال 99.99 % واسه april کارنت میشم.میخواستم بدونم از دوستان پیشکسوت کسی میتونه بگه حدودا واسه چندم april واسه مصاحبه دعوت میشم.هفته اول ,دوم ,سوم یا چهارم؟
چون واسم خیلی مهمه.در ضمن من مدارکم رو یکم دیر ارسال کردم توی july
سوالتون رو توی چند تا تاپیک نپرسید دوست عزیز
شما طبق تجربه دوستان که دیر مدارکشون رو ارسال کردن یکمی دیر تر شاید به مصاحبه برید اما نه اونقدر دیر با توجه به کیس نامبرتون ماه دیگه مارنت میشید و معمولا از 20 روز تا 40 روز بعدش به مصاحبه میرید طبق گفته خودتون به احتمال زیاد و خوش بینانه برای april برید مصاحبه
ممنون دوست عزیز.میدونم حدودا 20 تا 40 روز باید برم واسه مصاحبه ولی همین فاصله 20 روز واسم حیاتی.خیلی واسم مهمه کس دیگه ای از دوستان میتونه راهنمایی کنه لطفا

خب دوست عزیزاز اونجایی که میگید مدارکتون رو کمی دیرتر از سایر دوستان فرستادید متاسفانه نمیشه دقیقا گفت که شما جز کدوم دسته هستید من دوستیو میشناسم که با کیس نامبر 100 برای اینکه مدارکشون دیر فرستادن هفته اینده (در ژانویه) مصاحبه دارند البته اینم بگم ایشون توی شهریور مدارکشون رو فرستادند و شما خیلی زودتر فرستادید اما فکر نمیکنم اونقدرها دیر بشه چون کی سی سی کارهاش روی روال افتاده و حتما تا اون موقع پرونده شما بررسی میشه . بازم دوستان نظر بدن

دوست عزیز باتوجه به گفته شما یعنی احتمالش هست یعنی توی apr برای مصاحبه دعوت نشم؟
تشکر کنندگان: سمانه777 ، nika
(2013-01-12 ساعت 17:15)elham63 نوشته:  سلام به همه دوستان و تبریک می گم به همه اونهایی که جدیدا کارنت شدن.می خواستم که اگر می شه من رو به اون جداولی که دوستان کارنت شدن کیس های مختلف رو پیش بینی کردن هدایت کنید. ممنون می شم اگر لینک خاصی یا صفحه مشخصی داره آدرسش رو بهم بدید.

این پیش بینی ها واقعا فقط در حد یک پیش بینی نه چندان دقیق هستند و اصلا نمی شه بهشون اتکا کرد. لابه لای پست ها هم هرکسی نظرش رو داده.
مثلا برای ماه های آینده بر اساس آمار قبلی و اصلاح شدن روند من این اعداد رو پیش بینی می کنم:

April 5800
May 7000
June 8800
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: shiraz2013 ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، elham63 ، mehdiii ، payampars ، Hedieh20 ، roeentan ، jazirehh

سلام
به نظر بنده:
March 2013 5200
April 2013 6125
May 2013 7000
June 2013 7875
July 2013 8750
August 2013 9625
Sepetember 2013 کلیه کیسها
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، afs ، payampars ، nika ، amairmonre ، mehdi110
(2013-01-12 ساعت 18:36)viyanaa نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 15:02)سمانه777 نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 14:22)viyanaa نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 13:34)سمانه777 نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 13:21)viyanaa نوشته:  سلام دوستان عزیز من ی راهنمایی میخوام که خیلی واسم مهمه.
من کیس نامبرم حدود 5700 و احتمال 99.99 % واسه april کارنت میشم.میخواستم بدونم از دوستان پیشکسوت کسی میتونه بگه حدودا واسه چندم april واسه مصاحبه دعوت میشم.هفته اول ,دوم ,سوم یا چهارم؟
چون واسم خیلی مهمه.در ضمن من مدارکم رو یکم دیر ارسال کردم توی july
سوالتون رو توی چند تا تاپیک نپرسید دوست عزیز
شما طبق تجربه دوستان که دیر مدارکشون رو ارسال کردن یکمی دیر تر شاید به مصاحبه برید اما نه اونقدر دیر با توجه به کیس نامبرتون ماه دیگه مارنت میشید و معمولا از 20 روز تا 40 روز بعدش به مصاحبه میرید طبق گفته خودتون به احتمال زیاد و خوش بینانه برای april برید مصاحبه
ممنون دوست عزیز.میدونم حدودا 20 تا 40 روز باید برم واسه مصاحبه ولی همین فاصله 20 روز واسم حیاتی.خیلی واسم مهمه کس دیگه ای از دوستان میتونه راهنمایی کنه لطفا

خب دوست عزیزاز اونجایی که میگید مدارکتون رو کمی دیرتر از سایر دوستان فرستادید متاسفانه نمیشه دقیقا گفت که شما جز کدوم دسته هستید من دوستیو میشناسم که با کیس نامبر 100 برای اینکه مدارکشون دیر فرستادن هفته اینده (در ژانویه) مصاحبه دارند البته اینم بگم ایشون توی شهریور مدارکشون رو فرستادند و شما خیلی زودتر فرستادید اما فکر نمیکنم اونقدرها دیر بشه چون کی سی سی کارهاش روی روال افتاده و حتما تا اون موقع پرونده شما بررسی میشه . بازم دوستان نظر بدن

دوست عزیز باتوجه به گفته شما یعنی احتمالش هست یعنی توی apr برای مصاحبه دعوت نشم؟
راستش من اصلا دوس ندارم به هیچ قضیه ای بد بینانه نگاه کنم از منفی بافی بدم میاد نمیدونم من کارمند کی سی سی نیستم که بگم کی همونطور که دوستان گفتن قاعده ای نداره یه بار میبینی اصلا این ماه برخلاف انتظار همه که مثلا 6000 و خورده ای باید کارنت بشه نشد یه وقتم میبینی بیشتر اصلا نمیشه تایین کرد کی برای خودتون یه بازه 2ماهه رو در نظر بگیرید به نظر من این از همه چیز واجب تره که با خیال اسوده برید مصاحبه و نگران کارهای اینجا نباشید به هر حال یک ماه دیگه تکلیفتون مشخص میشه ولی من که هنوزم میگم april میرید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، amir82 ، afs ، viyanaa ، payampars ، Hedieh20 ، گل نهال ، amairmonre ، elima1980
بچه ها امروز صبح نامه ما اومد، وقت مصاحبه هفته دوم مارچ، ابوظبی.
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
دوستان من فکر کنم تا 3ماه دیگه همه شماره ها کارنت می شوند
شماره کیس 3XXX تاریخ رویت قبولی:6 June کنسولگری:ایروان فرمهای سری اول:26 june تاریخ مصاحبه هفته اول فوریه هزینه ها: 36000 عکس و 114000 واکسن ترجمه 190 دو سری
با درود به دوستان گرامی ، نامه دوم ما هم دیروز اومد .. هفته دوم اسفند ایراوان ... به امید کارنت شدن بقیه دوستان و یه ضرب گرفتن همه... اگر همراهی هست دستش رو ببره بالا
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
(2013-01-13 ساعت 11:34)sweety.alireza نوشته:  با درود به دوستان گرامی ، نامه دوم ما هم دیروز اومد .. هفته دوم اسفند ایراوان ... به امید کارنت شدن بقیه دوستان و یه ضرب گرفتن همه... اگر همراهی هست دستش رو ببره بالا

مبارک باشه
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: sweety.alireza
(2013-01-13 ساعت 11:41)payampars نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 11:34)sweety.alireza نوشته:  با درود به دوستان گرامی ، نامه دوم ما هم دیروز اومد .. هفته دوم اسفند ایراوان ... به امید کارنت شدن بقیه دوستان و یه ضرب گرفتن همه... اگر همراهی هست دستش رو ببره بالا

مبارک باشه

مبارک باشه
ایروان رو اونا براتون انتخاب کردن؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-13 ساعت 12:09)aaghaafi نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 11:41)payampars نوشته:  

مبارک باشه

مبارک باشه
ایروان رو اونا براتون انتخاب کردن؟
خیر دوست گرامی ، من یه ماه پیش درخواست تعویض سفارت رو دادم و اونها هم قبول کردن
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: amairmonre ، گل نهال ، amir82
بچه های مهاجرسرا

فکر کنم اگه بریم تو این قسمتhttps://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...CuebHqOw== و شروع کنیم از شماره 1 تا شماره هایی که کارنت شدند رو وارد کنیم میتونیم یه آماری از کسانی که اقدام کردند برا لاتاری و تعداد کسانی که مصاحبه شدند و همچنین تعداد کسایی که ویزا گرفتند یا در مرحله کلیر هستند رو به طور یه مقدار قطعی تر بدست بیاریم ولی این نیاز به صرف زمان بیشتر هستش اگه یک گروه بیست نفره شیم و هر کدوممون 250 تا 250 تا بریم بالا میتونیم تا کیس نامبر 5000 بریم و این میتونه کمک خوبی باشه برا به دست آوردن یه آمار خوب و امیدوار شدن برای آینده.
اگه موافقید این کارو شروع کنیم اعلام کنید 250 تای اول هم خودم هستم اگه نه که هیچ

فکر کنم اونایی که اقدام نکردند مینویسه که هیچ اطلاعاتی وجود نداره به رنگ قرمز ولی اون کیس هایی که اطلاعات میده یعنی اقدام کردند و ...
تشکر کنندگان: گل نهال ، shiraz2013
از دوستان کسی هست هفته دوم Fabuary مصاحبه داشته باشه ؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان