کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
انتظارش اصلا شیرین نیست اما خوب خیلی هم کشنده نیست کمی ولرمه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
من. افشین. کیس نامبرم 9200. خیلی خوشحال. ول لاو یو مهاجر سراااااااااااااااااااااااااااا Big Grin
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
اگه یه دفعه با قایق فکستنی ودرب وداغون ازاندونزی با ترس ولرزوهول وولا وپرداخت کلی پول .تودریای طوفانی باآدمهایی ازملیتهای متفاوت که زبونشون نمیفهمیدحرکت کنید به سمت استرالیا وسط دریاپلیس دریانوردی استرالیا دستگیرتون کنه وبه مقصدنرسیدوبا لب ولوچه آویزون وپول ازدست رفته اگه شانس بیاربدوزندانی نشیدبرگردید.دیگه حرف ازناامیدی گرفتن یه ویزاواقامت مفتی نمیزنید.(سلام عرض میکنم آق ستون)
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
دوستای عزیزم و امیر خان مهاجر گل ...
و همه کیس نامبر بالائی ها که انتظار اذیتتون می کنه ...

به عنوان یه نفر که تجربه تلخ چند سال انتظار از کانادا رو داشتم و بعد از سالها انتظار ، دست آخر به ایمیل برام زدن و توش گفتن شرمنده ! می خوام یه چیزی رو بدونین و اون هم اینه که این چیزی که ما اینجا اسمش رو گذاشتیم انتظار، واقعاً انتظار نیست ... در برابر خیلی چیزهای دیگه ... !
بیاین یه جور دیگه نگاش کنیم : بهش بگیم زمان " آمــــــــاده سازی " نه زمان انتظار. بچه ها، اگه به حرفهای مثبتی که اینجا در خصوص ویزا و مصاحبه و اینا زده میشه، اعتقاد ندارین ! لااقل به خود KCC اعتقاد داشته باشین ...
یادتون باشه که امریکائیها، خیلی دوست دارن که شماها برین اونجا ... چون هم با استعدادین و هم تجربه بهشون نشون داده که ایرانیها هم سرمایه های خوبی به مملکتشون می برن و هم ادم های تاثیرگذاری برای جامعه امریکا هستن ...

پس بیاین خودمون رو آماده کنیم، برای روزی که باید فرودگاه امام باشیم و با چمدونامون همه چیزامون رو بذاریم و بریم ...
همتون موفق می شین.
مطمئن باشین.
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-02-04 ساعت 14:23)jazirehh نوشته:  دوستای عزیزمو امیر خان مهاجر گل ...
و همه کیس نامبر بالائی ها که انتظار اذیتتون می کنه ...

به عنوان یه نفر که تجربه تلخ چند سال انتظار از کانادا رو داشتم و بعد از سالها انتظار ، دست آخر به ایمیل برام زدن و توش گفتن شرمنده ! می خوام یه چیزی رو بدونین و اون هم اینه که این چیزی که ما اینجا اسمش رو گذاشتیم انتظار، واقعاً انتظار نیست ... در برابر خیلی چیزهای دیگه ... !
بیاین یه جور دیگه نگاش کنیم : بهش بگیم زمان " آمــــــــاده سازی " نه زمان انتظار. بچه ها، اگه به حرفهای مثبتی که اینجا در خصوص ویزا و مصاحبه و اینا زده میشه، اعتقاد ندارین ! لااقل به خود KCC اعتقاد داشته باشین ...
یادتون باشه که آمریکائیها، خیلی دوست دارن که شماها برین اونجا ... چون هم با استعدادین و هم تجربه بهشون نشون داده که ایرانیها هم سرمایه های خوبی به مملکتشون می برن و هم ادم های تاثیرگذاری برای جامعه آمریکا هستن ...

پس بیاین خودمون رو آماده کنیم، برای روزی که باید فرودگاه امام باشیم و با چمدونامون همه چیزامون رو بذاریم و بریم ...
همتون موفق می شین.
مطمئن باشین.
خدا شاهده تو این 7-8 ماه اخیر به تنها چیزی که فکر نکردم گرفتن گرین کارت و حواشی اونه. فقط دارم با خانواده و عزیزام وقت میگذرونم و ازشون لذت میبرم 4 سال برای تحصیل خارج از ایران بودم. دوستان غربت خیلی سخت اونوقتایی که تنهایی و با اینکه احساس میکنی بزرگ شدی و نباید بچه بازی در بیاری ولی دلت یه آغوش گرم میخواد یه نفر که حتی از دیدنش لذت ببری یه نفر که از خونت باشه. اونوقت که احساس میکنی خدا روبروته و بهت میگه اندکی صبر سحر نزدیک است .ولش کن خیلی غمگین شد اومدم روحیه بدم خراب کردم شرمنده
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
اگر یه نفر امروز زنگ بزنه احتمالش زیاده که تلفنی جواب بدن و بگن تا چه شماره‌ای کارنت شده.
بسته به شانستونه که کدوم اپراتور تلفنو جواب بده. بعضیها نمیگن. بعضیها میگن.
من یه بار زنگ زدم نگفت همون روز یه نفر دیگه زنگ زد گفتند.
از انتظار خسته شدم .. هر چی میره جولو اوضای مملکت رو هم میبینم بیشتر قاطی میکنم .
1 کمی دلداری بدید دوستان .
Case no:2013AS0008XXX
8XXX * ایروان
(2013-02-03 ساعت 18:00)rezazaman نوشته:  دوستان عزيز
حق با شماست استرس من را كم اميد كرده بود ولي فكر كه ميكنم ميبينم باز هم بين نزديك به 000 600 نفر ما انتخاب شديم باز هم اميدوار ميشم
ولي اين انتظار من را كه داره ميكشه نميدونم چطور بعضي ها ميگن انتظارش هم شيرينه براي من كه شيرين نبود اميدوارم تهش ختم به خير بشه
سلام دوستان
آخه من هر چی فکر می کنم رابطه منطقی خوش شانسی قبول شدن از بین 600000 هزار و عدم وجود هیچ مشکلی در روند اخذ ویزا از جمله کارنت نشدن و یا کلیر نشدن نمی بینم. خوب اون بخش اول کار صحیح! ما از بین چند صد هزار آدم قبول شدیم ولی بقیه کارها دیگه ربطی به این نداره، البته عرضم با شما دوست گرامی نیست که خود شما هم به درستی به مسئله انتظار اشاره کردین. همه ما(افراد با شماره پرونده بالا) باید این رو قبول کنیم که هر اتفاقی ممکنه بیفته از جمله کارنت نشدن یا حتی مرحله کلیر طولانی بعد مصاحبه و خدای نکرده تمام شدن زمان پروسه لاتاری. و خوب اونهائی که واقعا سرمایه گذاری کردن خیلی سخته واسشون. تجربه خودمونو میگم: بعضی از دوستان مطلع هستند ما یکبار تجربه کوتاه انتظار پرونده ناموفق کانادا رو داشتیم و الان هم بعد قبولی در لاتاری چند ملیون برای اپلای کردن واسه 6 تا دانشگاه هزینه کردیم و واقعا هم منتظر. من خیلی باور ندارم صحبت بعضی از دوستان رو که میگن انتظار سخت نیست و ... برای خود من که خیلی سخته و عذاب آور ولی خودمو برای هر اتفاقی آماده کردم یعنی پیش بینی هر کاری رو کردم. ولی خوشبختانه فعلا همسرم از یک دانشگاه خیلی خوب eth zurich تونسته پذیرش بگیره و تصمیم گرفتیم فعلا بریم اونجا، اینجا هم در جای خودش محفوظ. قبلا حتی نمی تونستیم به جای غیر انگلیسی زبان فکر کنیم ولی الان با این اوصاف به نظرمیاد مجبور هستیم و این نتیجه همون فکر آماده کردن خودمون واسه هر اتفاق غیر مترقبه در روند لاتاری هست. شرمنده که تصدیع شد. فقط درددلی بود که خواستم با دوستانی که احساس نزدیکی می کنم باهاشون در این محیط. یا حق
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
(2013-02-04 ساعت 18:30)nikan_sh نوشته:  از انتظار خسته شدم .. هر چی میره جولو اوضای مملکت رو هم میبینم بیشتر قاطی میکنم .
1 کمی دلداری بدید دوستان .
Case no:2013AS0008XXX

نیکا جان همه ما از این پروسه خسته ایم و دلیل رفتن همه ما هم همینه . ولی در حال حاضر چاره ای جز صبر نداریم . کا هم گاهی انقدر به بن بست میرسیم که شاید اگر همراهی دوستان نبود بیخیالش میشدیم . به کارهای نکردتون بپردازید زبان بخونید و به طبیعت برید البته مراقب باشید سرما نخورید. برای اشنایانتون راه های ارتباطی بعد از رفتن و پیدا کنید و بهشون اموزش بدید .......
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
در تائید فرمایشات جزیره عزیز
زندگی همه اش انتظاره.انتظار پایان هفته زمانی که کودکی. انتظار عید وقتی مدرسه میری.انتظار آخر سال تحصیلی. انتظار گرفتن مدرک تحصیلی.ازدواج .بچه دار شدن....ودرپایان انتظار با بچه های خوب ودوستان مهاجرسرا برای مهاجرت.بدانید دوران خوبی با هم میگذرانیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-02-04 ساعت 16:47)امیر مهاجر نوشته:  اگر یه نفر امروز زنگ بزنه احتمالش زیاده که تلفنی جواب بدن و بگن تا چه شماره‌ای کارنت شده.

درسته امیر خان.
دوستان یه شیر مرد پیدا نمیشه زنگ بزنه کی سی سی؟
باور کنید من این چند وقته تلفن ندارم.شهر غریبم! بابا کمک!!
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: asal1907 ، bayat_r ، mani.iht ، amairmonre ، امیر مهاجر ، mohammadrezah ، rezagh ، Tomas ، soruosh
(2013-02-04 ساعت 19:37)escutcheon نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 16:47)امیر مهاجر نوشته:  اگر یه نفر امروز زنگ بزنه احتمالش زیاده که تلفنی جواب بدن و بگن تا چه شماره‌ای کارنت شده.

درسته امیر خان.
خیالت راحت این سری کارنتی اگه نه که دیگه ماباید بیخیال شیمBig Grin

والا ما تا قم هم می خوایم بریم از 6 ما ه قبلش برنامه ریزی می کنم حالا همای سعادت اومده نشست رو سرمون و شانس با هامون یار بوده یک چند ماهی باید منتظر بشینیم تا نوبت مصاحبه بشه نمی تونیم تحمل کنیم.
اونایی که تو پروسه خانوادگی هستن چی بگن؟
امصا هاشون رو یک نگاه بندازین
تاریخها 2004 و 2003 و این صحبتهاست 10 ساله تو نوبته. هزار جور برنامه زندگیش تغییر کرده .
سالهای قبل که نامه میومد در خونه ها هیچ کس خبر نداشت کی زودتر رفته کی دیرتر رفته همینجوری باید می شستن به پستچی شیرینی می دادن تا ببینین کی این نامه میاد بهتر بود؟؟؟
عزیزان من ریلکس ریلکس ریلکسترBig Grin
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-02-04 ساعت 20:06)usa lover نوشته:  

درسته امیر خان.
خیالت راجت این سری کارنتی اگه نه که دیگه ماباید بیخیال شیمBig Grin

والا ما تا قم هم می خوایم بریم از 6 ما ه قبلش برنامه ریزی می کنم جالا همای سعادت اومده نشست رو سرمون و شانس با هامون یار بوده یک چند ماهی باید منتظر بشینیم تا نوبت مصاحبه بشه نمی تونیم تجمل کنیم.
اونایی که تو پروسه خانوادگی هستن چی بگن؟
امصا هاشون رو یک نگاه بندازین
تاریخها 2004 و 2003 و این صحبتهاست 10 ساله تو نوبته. هزار جور برنامه زندگیش تغییر کرده .
سالهای قبل که نامه میومد در خونه ها هیچ کس خبر نداشت کی زودتر رفته کی دیرتر رفته همینجوری باید می شستن به پستچی شیرینی می دادن تا ببینین کی این نامه میاد بهتر بود؟؟؟
عزیزان من ریلکس ریلکس ریلکسترBig Grin
آره پسر راست میگی .. اون زمان طرف میخواست بره مصاحبه سفارت کانادا، باید میرفت سوریه، کیس مهاجرتی ایالت کبک. بعدشم منتظر نامه.یکیشون رو یادمه که نامه نرسیده بود بهش یه بار.اینم وبلاگشه.خواستید بخونید، خاطرات مهاجرتشه.
http://diaryofcanada.blogspot.com
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: usa lover ، amairmonre ، امیر مهاجر ، sgkco24 ، mohammadrezah ، Tomas
کاش یکی زنگ بزنه
escutcheon شما که ترکیه ای یه زنگ بزن دیگه Big Grin خودت خیالت راحته که کارنت میشی من این وسط موندم اعصابم خورده تا این کارنتی ها اعلام بشه Sad
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: amairmonre ، امیر مهاجر ، amir82 ، mohammadrezah ، rezagh ، Tomas ، soruosh

درسته امیر خان.

من به تو قول میدهم که انشالله آخر فروردین مصاحبه داری....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: asal1907 ، escutcheon ، lilac ، Sanna ، امیر مهاجر ، mohammadrezah ، rezagh ، Tomas ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان