کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-02-04 ساعت 20:21)asal1907 نوشته:  کاش یکی زنگ بزنه
escutcheon شما که ترکیه ای یه زنگ بزن دیگه Big Grin خودت خیالت راحته که کارنت میشی من این وسط موندم اعصابم خورده تا این کارنتی ها اعلام بشه Sad

عسل تو کی 4 ستاره شدی؟ Big Grin والا نمیتونم زنگ بزنم. از یه طرفم قبلا زیاد تماس گرفتم، ایندفعه دیگه اپراتور میگه آقا ولم کن تو رو حضرت عباس
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: asal1907 ، amairmonre ، امیر مهاجر ، sgkco24 ، mohammadrezah ، homayoon13 ، rezagh ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 19:02)پدی نوشته:  در تائید فرمایشات جزیره عزیز
زندگی همه اش انتظاره.انتظار پایان هفته زمانی که کودکی. انتظار عید وقتی مدرسه میری.انتظار آخر سال تحصیلی. انتظار گرفتن مدرک تحصیلی.ازدواج .بچه دار شدن....ودرپایان انتظار با بچه های خوب ودوستان مهاجرسرا برای مهاجرت.بدانید دوران خوبی با هم میگذرانیم

چقدر مثالهای خوبی زدی پدی جان،
دوران مدرسه یادم افتاد که چقدر منتظر تابستون می موندیم، بعد که آخرین امتحان رو می دادیم و تابستون شروع می شد، انگار که یه چیز عادی اتفاق افتاده و زودی برامون عادی مشد ... اما اون انتظار جزئی از داستان بود ...
حالا بچه ها ، تابستون مهاجر سرائی ها که شروع بشه، همه با هم باید یه قرارهائی بذاریم Smile خودتون رو برای تابستون آماده کنین ... فقط امیدوارم این وسط کسی درسی رو نیوفته و مشقاش و خوب تحویل آقای KCC بده ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
من یک ساعت پیش زنگ زدم همون 5200 رو گفتن و گفتن 15 فوریه مجدد چک کنم

(2013-02-04 ساعت 20:22)bayat_r نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 19:37)escutcheon نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 16:47)امیر مهاجر نوشته:  اگر یه نفر امروز زنگ بزنه احتمالش زیاده که تلفنی جواب بدن و بگن تا چه شماره‌ای کارنت شده.
بسته به شانستونه که کدوم اپراتور تلفنو جواب بده. بعضیها نمیگن. بعضیها میگن.
من یه بار زنگ زدم نگفت همون روز یه نفر دیگه زنگ زد گفتند.

درسته امیر خان.
دوستان یه شیر مرد پیدا نمیشه زنگ بزنه کی سی سی؟
باور کنید من این چند وقته تلفن ندارم.شهر غریبم! بابا کمک!!

من به تو قول میدهم که انشالله آخر فروردین مصاحبه داری....

من زنگ زدم همون 5200 رو اعلام کردن
تشکر کنندگان: asal1907 ، amairmonre ، lilac ، Hedieh20 ، bayat_r ، امیر مهاجر ، homayoon13 ، mohammadrezah ، Tomas
من هم همین الان (ساعت21:20 )به KCC زنگ زدم و گفت 15 فوریه چک کنین و...........
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: amairmonre ، lilac ، asal1907 ، el333 ، Hedieh20 ، امیر مهاجر ، escutcheon ، homayoon13 ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 16:47)امیر مهاجر نوشته:  اگر یه نفر امروز زنگ بزنه احتمالش زیاده که تلفنی جواب بدن و بگن تا چه شماره‌ای کارنت شده.

(2013-02-04 ساعت 21:22)vorojak60 نوشته:  من یک ساعت پیش زنگ زدم همون 5200 رو گفتن و گفتن 15 فوریه مجدد چک کنم

(2013-02-04 ساعت 22:23)unique نوشته:  من هم همین الان (ساعت9:20 )به KCC زنگ زدم و گفت 15 فوریه چک کنین و...........

انگار امروز اون بعضیا هستند که نمیگن! Sad
تشکر کنندگان: asal1907 ، امیر مهاجر ، rezagh ، mohammadrezah ، naser1967 ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 22:35)lilac نوشته:  

(2013-02-04 ساعت 21:22)vorojak60 نوشته:  من یک ساعت پیش زنگ زدم همون 5200 رو گفتن و گفتن 15 فوریه مجدد چک کنم

(2013-02-04 ساعت 22:23)unique نوشته:  من هم همین الان (ساعت9:20 )به KCC زنگ زدم و گفت 15 فوریه چک کنین و...........

انگار امروز اون بعضیا هستند که نمیگن! Sad

دقیقا اینم شده داستان می دونم اما نمی گم..........
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: asal1907 ، amairmonre ، lilac ، امیر مهاجر ، escutcheon ، rezagh ، Tomas
ماه قبل ما چند بار تماس گرفتیم
یه روز آخر وقتشون زنگ زدیم که گفتند 15 ماه بعد چک کنید و فرداش دوباره اول وقت اونها زنگ زدیم و بهمون گفتند 5200
معنی اش اینه که اپراتور هنوز خبر نداره
به نظرم هر روز یه نفر زنگ بزنه و به بقیه خبر بده
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: sayeh_m ، el333 ، گل نهال ، bayat_r ، amairmonre ، lilac ، امیر مهاجر ، sgkco24 ، rezagh ، mohammadrezah ، Tomas
دوستانی که باید برن آنکارا، نظرشون در مورد این لیست چیه ؟ اصلا این لیست چی هست ؟ یه سری از کیس نامبرا که هنوز کارنت نشدن توی این لیست بهشون وقت مصاحبه داده شده !!
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
تشکر کنندگان: Tomas
اروپا تا 16200 کارنت شده که خود ترک ها رو هم شامل میشه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: lilac ، shimoda ، amairmonre ، sgkco24 ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-05 ساعت 00:18)nima6m نوشته:  دوستانی که باید برن آنکارا، نظرشون در مورد این لیست چیه ؟ اصلا این لیست چی هست ؟ یه سری از کیس نامبرا که هنوز کارنت نشدن توی این لیست بهشون وقت مصاحبه داده شده !!
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

دوست عزیز من که کیس نامبر کارنت نشده ای نمیبینم همه کارنت شدن که وقت مصاحبه گرفتن... اگر منظورتون شماره های بالای 5000 هست اونها مربوط به آسیا نیستند سهمیه اروپا یا آفریقا هستند که با EU و AF شروع میشوند در حالیکه آسیا با AS شروع میشود.
تشکر کنندگان: shimoda ، sayeh_m ، amairmonre ، hamedhamed ، nika ، fereydoooon ، mohammadrezah ، farshadsh ، rezagh ، Tomas
دوست عزیز اون کیس نامبر های بالا مربوط به اروپا ست ماهامربوط میشیم به اسیا(AS)که تا شماره5200 رو بیشتر نمیبیند.
تشکر کنندگان: amairmonre ، nika ، mohammadrezah ، farshadsh ، rezagh ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 18:43)shiraz mamali نوشته:  [b]
(2013-02-04 ساعت 18:30)nikan_sh نوشته:  از انتظار خسته شدم .. هر چی میره جولو اوضای مملکت رو هم میبینم بیشتر قاطی میکنم .
1 کمی دلداری بدید دوستان .
Case no:2013AS0008XXX
..........

امیروارم خیلی ممنون از توجه کردنت دوست خوبم

(2013-02-04 ساعت 18:54)سمانه777 نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 18:30)nikan_sh نوشته:  از انتظار خسته شدم .. هر چی میره جولو اوضای مملکت رو هم میبینم بیشتر قاطی میکنم .
1 کمی دلداری بدید دوستان .

نیکا جان همه ما از این پروسه خسته ایم و دلیل رفتن همه ما هم همینه . ولی در حال حاضر چاره ای جز صبر نداریم . کا هم گاهی انقدر به بن بست میرسیم که شاید اگر همراهی دوستان نبود بیخیالش میشدیم . به کارهای نکردتون بپردازید زبان بخونید و به طبیعت برید البته مراقب باشید سرما نخورید. برای اشنایانتون راه های ارتباطی بعد از رفتن و پیدا کنید و بهشون اموزش بدید .......

ممنونم دوسته خوب ..
زبان میخونم - کار هم که میکنم - پس انداز میکنم که نمیشه Big Grin ولی با این اوضا ممنون از توجهت Shy
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: amairmonre ، nika ، tajhizgaran ، mohammadrezah ، farshadsh ، rezagh ، سمانه777 ، Tomas ، soruosh
(2013-02-04 ساعت 20:06)usa lover نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 19:37)escutcheon نوشته:  

درسته امیر خان.
دوستان یه شیر مرد پیدا نمیشه زنگ بزنه کی سی سی؟
باور کنید من این چند وقته تلفن ندارم.شهر غریبم! بابا کمک!!
خیالت راحت این سری کارنتی اگه نه که دیگه ماباید بیخیال شیمBig Grin

والا ما تا قم هم می خوایم بریم از 6 ما ه قبلش برنامه ریزی می کنم حالا همای سعادت اومده نشست رو سرمون و شانس با هامون یار بوده یک چند ماهی باید منتظر بشینیم تا نوبت مصاحبه بشه نمی تونیم تحمل کنیم.
اونایی که تو پروسه خانوادگی هستن چی بگن؟
امصا هاشون رو یک نگاه بندازین
تاریخها 2004 و 2003 و این صحبتهاست 10 ساله تو نوبته. هزار جور برنامه زندگیش تغییر کرده .
سالهای قبل که نامه میومد در خونه ها هیچ کس خبر نداشت کی زودتر رفته کی دیرتر رفته همینجوری باید می شستن به پستچی شیرینی می دادن تا ببینین کی این نامه میاد بهتر بود؟؟؟
عزیزان من ریلکس ریلکس ریلکسترBig Grin

چرا تو سایت چک نمیکنید کارنت شدن شماره هارو ؟؟؟؟
www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html
10 تا 15 هر ماه میلادی اعلام میشه جدول کشیده خوشگل این قدر خودتون رو اذیت نکنید
البته من فکر جسارت نکردم فکر کنم همتون بلدین
8xxx
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: nika ، sgkco24 ، MEHDIREZAEI ، farshadsh ، rezagh ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 23:11)shimoda نوشته:  ماه قبل ما چند بار تماس گرفتیم
یه روز آخر وقتشون زنگ زدیم که گفتند 15 ماه بعد چک کنید و فرداش دوباره اول وقت اونها زنگ زدیم و بهمون گفتند 5200
معنی اش اینه که اپراتور هنوز خبر نداره
به نظرم هر روز یه نفر زنگ بزنه و به بقیه خبر بده

من ماه پیش زنگ زدم. خانوم اپراتور گفت من نمیتونم بهت بگم!
یعنی میدونم ولی نمیگم!
دوستان عزیز ببخشید من این موضوع رو نباید اینجا مطرح کنم ولی قسمت اصلاح فرم رو کمتر سر میزنید بهمین خاطر اینجا میزارم من تاریخ فارق التحصیلی رو یه چند روز اشتباه نوشتم بهشون 3 روز پیش ایمیل زدم که این جواب رو داد من خیلی متوجه نشدم
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: nika ، farshadsh ، rezagh ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان