کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان الان داشتم موضوعات این صفحه را میخوندم ، که متوجه شدم ما هم در فرم DS230 ظاهرا باید اسم قبلی همسرم که برنده اصلی هم هستند را در بند 2 وارد میکردیم ولی نکردیم ، چون نمیدونستیم! ایشون اسم کوچیکشون را عوض کردند، شناسنامشون توضیحات داره و مدرک دیپلم که با نام قدیم هست. ولی بقیه مدارک از جمله مدارک تحصیلات عالی ،شناسنامه ، پاسپورت و مدارک ازدواج بر اساس نام جدید هست .
حالا به نظر شما دردسر میشه؟ باید فرم جدید پر کنیم و بفرستیم یا اینکه فرمها را پر کنیم روز مصاحبه قبل از قسم خوردن بدیم؟
دیگه این که فقط فرم مربوط به ایشون را اصلاح کنیم یا این کار باید برای کلیه افاد کیس انجام بشه؟ ممنون از پاسختون ، کلی نگران شدم...!
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: shaso ، Tomas
(2013-02-15 ساعت 12:47)so_ar نوشته:  دوستان الان داشتم موضوعات این صفحه را میخوندم ، که متوجه شدم ما هم در فرم DS230 ظاهرا باید اسم قبلی همسرم که برنده اصلی هم هستند را در بند 2 وارد میکردیم ولی نکردیم ، چون نمیدونستیم! ایشون اسم کوچیکشون را عوض کردند، شناسنامشون توضیحات داره و مدرک دیپلم که با نام قدیم هست. ولی بقیه مدارک از جمله مدارک تحصیلات عالی ،شناسنامه ، پاسپورت و مدارک ازدواج بر اساس نام جدید هست .
حالا به نظر شما دردسر میشه؟ باید فرم جدید پر کنیم و بفرستیم یا اینکه فرمها را پر کنیم روز مصاحبه قبل از قسم خوردن بدیم؟
دیگه این که فقط فرم مربوط به ایشون را اصلاح کنیم یا این کار باید برای کلیه افاد کیس انجام بشه؟ ممنون از پاسختون ، کلی نگران شدم...!
ما هم مشكلي مشابه داريم نامه نوشتيم كه email بزنيم و فرمهاي اصلاح شده رو هم با خودمون ميبريم مصاحبه كه قبل از قسم خوردن به افيسر بديم.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: so_ar ، rezagh ، nika ، Tomas
[[/quote]
ما هم مشكلي مشابه داريم نامه نوشتيم كه email بزنيم و فرمهاي اصلاح شده رو هم با خودمون ميبريم مصاحبه كه قبل از قسم خوردن به افيسر بديم.
[/quote]

یعنی لازم نیست پست کنیم ؟ فقط با خودمون روز مصاحبه ببریم؟ و فقط فرم مربوط به شخصی که اشتباه شده یا همه را؟
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: nika ، shaso ، Tomas
(2013-02-15 ساعت 14:15)so_ar نوشته:  [
[/quote]

یعنی لازم نیست پست کنیم ؟ فقط با خودمون روز مصاحبه ببریم؟ و فقط فرم مربوط به شخصی که اشتباه شده یا همه را؟
[/quote]

حتما ايميل بزنين و مسئله رو به KCC بگين. احتمال اينكه از شما فرمهاي اصلاح شده بخوان با توجه به موردي مه مطرح كرديد وجود داره. اما براي روز مصاحبه بدون شك فرمهاي جديد رو با خودتون داشته باشين. پيشنهاد مي كنم مدارك مربوط به تغير نام ايشون كه ترجمه كردين رو هم به همراه ايميل براي KCC بفرستين ... تا ببينيم چه جوابي خواهند داد.
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: asal1907 ، rezagh ، so_ar ، nika ، shaso ، ani_sheiton ، nooshshahnar ، farshadsh ، Tomas
این تاپیک مخصوص بولتن ویزادوست عزیز این سوال باید تاپیک مخصوص به خودش بپرسید.اشتباه درثبت مشخصات ثبت نام.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: lilac ، asal1907 ، rezagh ، Hedieh20 ، unique ، nika ، farmiz ، mohammadrezah ، afs ، ani_sheiton ، farshadsh ، Tomas
یعنی چی آخه ، ما که خودمون دسترسی به اینترنت نداریم و هر دفعه اومدیم پشت کامپیوتر بچه های کنترل پروژه نشستیم یه کم اینترنت کار کنیم یه خبری بود. خبر قبولی خودمو هم 6 ماه بعد از تاریخ نامه فهمیدم و باورم نمیشد. حالا هم تا یه سری به بولتن زدم دیدم لعنتیا موتورشون گرم شده و کیس من هم برای مارچ کارنت شده. آقا من فقط 2 تا واکسن هپاتیت زدم و هنوز نه مدرکی ترجمه کردم نه هیچ غلطی برای پول و اسپانسر و کارای پزشکیم کردم. حالا تا فروردین که از شانس ما میخوره به تعطیلات نوروز. مملکته داریم؟ میخوام پیشنهاد بدم امسال نوروز رو منتقل کنن به خرداد مثلن که تولدم هم هست. آخه میگن توی ایران شما همه چیز امکان داره!!! دی بی جنبه!

کیس 64**
تشکر کنندگان: nika ، amairmonre ، lilistar ، nooshshahnar ، Tomas
دوست عزیز، هم نوروز جاش و زمانش مناسبه، هم دم کی سی سی گرم با سرعت کارش، پیشنهاد بنده برنامه ریزی بهتر جنابعالی برای اموره،!
(2013-02-15 ساعت 17:14)hgbeigi نوشته:  یعنی چی آخه ، ما که خودمون دسترسی به اینترنت نداریم و هر دفعه اومدیم پشت کامپیوتر بچه های کنترل پروژه نشستیم یه کم اینترنت کار کنیم یه خبری بود. خبر قبولی خودمو هم 6 ماه بعد از تاریخ نامه فهمیدم و باورم نمیشد. حالا هم تا یه سری به بولتن زدم دیدم لعنتیا موتورشون گرم شده و کیس من هم برای مارچ کارنت شده. آقا من فقط 2 تا واکسن هپاتیت زدم و هنوز نه مدرکی ترجمه کردم نه هیچ غلطی برای پول و اسپانسر و کارای پزشکیم کردم. حالا تا فروردین که از شانس ما میخوره به تعطیلات نوروز. مملکته داریم؟ میخوام پیشنهاد بدم امسال نوروز رو منتقل کنن به خرداد مثلن که تولدم هم هست. آخه میگن توی ایران شما همه چیز امکان داره!!! دی بی جنبه!

کیس 64**
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، nina22 ، mehdi110 ، nooshshahnar ، Tomas
دوستان گرامی که توی بولتن مارچ کارنت شدن(یعنی همین سری اخر) و توی آپریل مصاحبه شونه، هرکسی که نامه دومش رو گرفت لطفاً توی همین تاپیک اعلام کنه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-02-16 ساعت 01:27)edibk نوشته:  دوستان با عرض پوزش ولی هر کاری کردم نتونستم امضا ایجاد کنم میدونم که توی این جا هم جاش نیست ولی اگه میشه یه کم راهنمایی کنید با تشکر مجدد.
دوست عزیز برید تو کنترل پنل خودتون که بالای صفحه هست و از طریق گزینه تغییر امضا٫ تو اون کادر امضاتون رو بنویسین.۳تا گزینه هم پایینش داره.گزینه اول رو انتخاب کنید که دوستان بتونن بهتر راهنماییتون کنن وقتی که سوالی میپرسید و در آخر هم تاییدش کنید
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: rezagh ، lilac ، edibk ، shaso ، hamedhamed ، mohammadrezah ، farshadsh ، Tomas
(2013-02-16 ساعت 01:27)edibk نوشته:  دوستان با عرض پوزش ولی هر کاری کردم نتونستم امضا ایجاد کنم میدونم که توی این جا هم جاش نیست ولی اگه میشه یه کم راهنمایی کنید با تشکر مجدد.

اخه برادر من شما که می دونی اینجا جاش نیست چرا خوب می نویسی اینجا...WinkWink

دوست من اون بالای صفحه برو تو کنترل پنل کاربر ....بعدش سمت راست تو پنل پروفایل شما گزینه امضا رو بزن .... بعد تو اون باکس سفیده مطالب مورد نظرتونو بنویس و بروز رسانیو بزن و تمام
البته باید بالای 10 پست داشته باشید که دارید
اگر این کارارو انجام دادید و نشد یه نامه بزنید به مدیر های گلمون امضا که سهله برات سایت می سازنWink
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: lilac ، nina22 ، edibk ، amairmonre ، shaso ، bayat_r ، hamedhamed ، usa lover ، Hedieh20 ، mohammadrezah ، Tomas
من يه مدت هست كه ميخوام واسه كارايى كه بعد از كارنت شدن بايد انجام بديم تو تاپيكها ميگردم اما مطالب مفيد خيلى كم شدن ، از مديراى عزيز ميخوام لطفأ هر از يه مدت پستهاى بى ربط و غير ضرورى را حذف كنن تا واسه پيدا كردن يه جواب صحيح لازم نباشه كلى بگردى .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-02-16 ساعت 02:44)Hoormazd نوشته:  من يه مدت هست كه ميخوام واسه كارايى كه بعد از كارنت شدن بايد انجام بديم تو تاپيكها ميگردم اما مطالب مفيد خيلى كم شدن ، از مديراى عزيز ميخوام لطفأ هر از يه مدت پستهاى بى ربط و غير ضرورى را حذف كنن تا واسه پيدا كردن يه جواب صحيح لازم نباشه كلى بگردى .

حتماً از گشتن توی صفحه چیزهائی پیدا کردین، اما ثبت نام CSC ، رزرو هتل ، چک کردن مدارک و 2 سری ترجمه و همچنین ارسال مدارک 15 روز قبل از مصاحبه برای سفارت در آنکارا ، رزرو بلیط هواپیما ، تکمیل کارت واکسیناسیون، وقت دکتر اونگان ، حساب بانکی برای تمکن مالی یا مدارک اسپانسر رو حتما کنترل کنین و امیدوارم که موفق باشین Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
دوستان عزیز گویا فراموش کردین این تاپیک بولتن ویزاست نه بحث و تبادل درباره ی شهر های امریکا!!!!
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

(2013-02-17 ساعت 11:53)shiraz mamali نوشته:  دوستان عزیز من از شما خواهش می‌کنم خواهش می‌کنم و باز هم خواهش می‌کنم امضا‌هاتون رو کامل کنید.لطفا لطفا لطفا.این به دوستان دیگه کمک می‌کنه که بهتر از اطلاعات هم استفاده کنند.ما اینو به دوستان تازه وارد باید بگیم نه قدیمیا،آخه امیرخان و بقیه مدیران چندین بار این مطلب رو یاد آوری کردند
با سپاس

دوست عزيز من 40و 50 تا پست آخري اين تاپيك رو نگاه انداختم كساني كه بالاي 10 پست دارن امضاشون كامله!!
زياد شور نزن
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: bayat_r ، sayeh_m ، mohammadrezah ، lilac ، shimoda ، afs ، sgkco24 ، rezagh ، roeentan ، farshadsh ، Tomas
(2013-02-17 ساعت 15:36)hamedhamed نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 11:53)shiraz mamali نوشته:  دوستان عزیز من از شما خواهش می‌کنم خواهش می‌کنم و باز هم خواهش می‌کنم امضا‌هاتون رو کامل کنید.لطفا لطفا لطفا.این به دوستان دیگه کمک می‌کنه که بهتر از اطلاعات هم استفاده کنند.ما اینو به دوستان تازه وارد باید بگیم نه قدیمیا،آخه امیرخان و بقیه مدیران چندین بار این مطلب رو یاد آوری کردند
با سپاس

دوست عزيز من 40و 50 تا پست آخري اين تاپيك رو نگاه انداختم كساني كه بالاي 10 پست دارن امضاشون كامله!!
زياد شور نزن
حامد جان
بهت تبریک میگم . میبینم که ایروان هم هستی Smile امیدوارم با یکضرب برگردی و در ضمن سفرنامه یادت نره Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: سمانه777 ، mohammadrezah ، lilac ، گل نهال ، amir82 ، rezagh ، Saeedv13 ، hamedhamed ، Hedieh20 ، roeentan ، farshadsh ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان