موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان الان داشتم موضوعات این صفحه را میخوندم ، که متوجه شدم ما هم در فرم DS230 ظاهرا باید اسم قبلی همسرم که برنده اصلی هم هستند را در بند 2 وارد میکردیم ولی نکردیم ، چون نمیدونستیم! ایشون اسم کوچیکشون را عوض کردند، شناسنامشون توضیحات داره و مدرک دیپلم که با نام قدیم هست. ولی بقیه مدارک از جمله مدارک تحصیلات عالی ،شناسنامه ، پاسپورت و مدارک ازدواج بر اساس نام جدید هست .
حالا به نظر شما دردسر میشه؟ باید فرم جدید پر کنیم و بفرستیم یا اینکه فرمها را پر کنیم روز مصاحبه قبل از قسم خوردن بدیم؟
دیگه این که فقط فرم مربوط به ایشون را اصلاح کنیم یا این کار باید برای کلیه افاد کیس انجام بشه؟ ممنون از پاسختون ، کلی نگران شدم...!
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
[[/quote]
ما هم مشكلي مشابه داريم نامه نوشتيم كه email بزنيم و فرمهاي اصلاح شده رو هم با خودمون ميبريم مصاحبه كه قبل از قسم خوردن به افيسر بديم.
[/quote]
یعنی لازم نیست پست کنیم ؟ فقط با خودمون روز مصاحبه ببریم؟ و فقط فرم مربوط به شخصی که اشتباه شده یا همه را؟
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
این تاپیک مخصوص بولتن ویزادوست عزیز این سوال باید تاپیک مخصوص به خودش بپرسید.اشتباه درثبت مشخصات ثبت نام.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
21
3 تشکر در 1 ارسال
یعنی چی آخه ، ما که خودمون دسترسی به اینترنت نداریم و هر دفعه اومدیم پشت کامپیوتر بچه های کنترل پروژه نشستیم یه کم اینترنت کار کنیم یه خبری بود. خبر قبولی خودمو هم 6 ماه بعد از تاریخ نامه فهمیدم و باورم نمیشد. حالا هم تا یه سری به بولتن زدم دیدم لعنتیا موتورشون گرم شده و کیس من هم برای مارچ کارنت شده. آقا من فقط 2 تا واکسن هپاتیت زدم و هنوز نه مدرکی ترجمه کردم نه هیچ غلطی برای پول و اسپانسر و کارای پزشکیم کردم. حالا تا فروردین که از شانس ما میخوره به تعطیلات نوروز. مملکته داریم؟ میخوام پیشنهاد بدم امسال نوروز رو منتقل کنن به خرداد مثلن که تولدم هم هست. آخه میگن توی ایران شما همه چیز امکان داره!!! دی بی جنبه!
کیس 64**
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی که توی بولتن مارچ کارنت شدن(یعنی همین سری اخر) و توی آپریل مصاحبه شونه، هرکسی که نامه دومش رو گرفت لطفاً توی همین تاپیک اعلام کنه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل
یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-16 ساعت 01:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-16 ساعت 01:35 توسط nina22.)
(2013-02-16 ساعت 01:27)edibk نوشته: دوستان با عرض پوزش ولی هر کاری کردم نتونستم امضا ایجاد کنم میدونم که توی این جا هم جاش نیست ولی اگه میشه یه کم راهنمایی کنید با تشکر مجدد.
دوست عزیز برید تو کنترل پنل خودتون که بالای صفحه هست و از طریق گزینه تغییر امضا٫ تو اون کادر امضاتون رو بنویسین.۳تا گزینه هم پایینش داره.گزینه اول رو انتخاب کنید که دوستان بتونن بهتر راهنماییتون کنن وقتی که سوالی میپرسید و در آخر هم تاییدش کنید
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من يه مدت هست كه ميخوام واسه كارايى كه بعد از كارنت شدن بايد انجام بديم تو تاپيكها ميگردم اما مطالب مفيد خيلى كم شدن ، از مديراى عزيز ميخوام لطفأ هر از يه مدت پستهاى بى ربط و غير ضرورى را حذف كنن تا واسه پيدا كردن يه جواب صحيح لازم نباشه كلى بگردى .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز گویا فراموش کردین این تاپیک بولتن ویزاست نه بحث و تبادل درباره ی شهر های امریکا!!!!
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه