کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
حامد جان
فکر کنم:
در این دنیا که مردانش عصا از کور می دزدند....من از خوش باوری جام محبت جستجو کردمBig Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، lilac ، asal1907 ، mehdi110 ، sgkco24 ، Saeedv13 ، hamedhamed ، Hedieh20 ، farshadsh ، Tomas
سلام به همگي ؛از دوستان كسي مي دونه در صورت اخذ ويزاي يضرب چند روز طول ميكشه از پست مداركمون رو بگيريم؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-17 ساعت 18:19)منوچهر54 نوشته:  سلام دوستان
از کجا باید بدونبم کارانت شدیم یا نه؟؟؟؟کیس نامبر من ###10
هستش...

جوابتونو توي پستتون توي تاپيك انتظار براي مصاحبه دادم كه. شما هنوز كارنت نشده ايد، تا شماره ٦٥٢٥ كارنت شده اند، انشاالله تا ٢-٣ماه ديگه كارنت ميشين
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: amir82 ، پدی ، nina22 ، nooshshahnar ، sgkco24 ، rezagh ، farshadsh ، Tomas ، mohammadrezah
(2013-02-17 ساعت 11:53)shiraz mamali نوشته:  دوستان عزیز من از شما خواهش می‌کنم خواهش می‌کنم و باز هم خواهش می‌کنم امضا‌هاتون رو کامل کنید.لطفا لطفا لطفا.این به دوستان دیگه کمک می‌کنه که بهتر از اطلاعات هم استفاده کنند.ما اینو به دوستان تازه وارد باید بگیم نه قدیمیا،آخه امیرخان و بقیه مدیران چندین بار این مطلب رو یاد آوری کردند
با سپاس

بسيار پيشنهاد خوبيه ...
من خواهش مي كنم كه دوستان كيس نامبراشون رو با دو رقم اول توي امضاشون قرار بدن ... براي كيس نامبرهاي بالاتر يك رقم معني چنداني نداره ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
سلام بچه ها
کسی نامه دومش امده دوستان ما باز کف کردیم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: escutcheon ، mgolchin13 ، Tomas ، mohammadrezah
تو امضاي عمو سعيد اون قسمتي كه با رنگ آبي نوشته شده آنكارا كليك كنيد.اونجا نوشته چه مداركي بايد پست بشه.
http://mohajersara.com/user-35987.html
براي درست كردن امضاء، بايد بيشتر از ١٠ پست ارسالي داشته باشين.بعد ازون برين تو پروفايلتون و اونجا از گزينه تغيير امضاء،متن امضاتون رو تو اون كادر سفيد رنگ بنويسين و تاييدش كن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، farshadsh ، bayat_r ، Saeedv13 ، hamedhamed ، rezagh ، Tomas ، mohammadrezah
دوستان این سایت یه نقشه داره .نقشه سایت شامل تاپیکهای مختلف که به پرسشهای شما پاسخ میده .سوال هاتون توتاپیکهای موردنظربپرسیدجواب این سوالهاهست اگه وقت بذاریدحوصله به خرج بدیدومطالعه کنیدجواب سوالهاتون دریافت میکنید.بولتن ویزاوکارنت شدن مخصوص اطلاع ازاعلام کارنتیهاست .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: nina22 ، farshadsh ، bayat_r ، Hoormazd ، Saeedv13 ، shimoda ، hamedhamed ، Hedieh20 ، nooshshahnar ، amairmonre ، Tomas ، mohammadrezah
(2013-02-17 ساعت 17:36)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام به همگي ؛از دوستان كسي مي دونه در صورت اخذ ويزاي يضرب چند روز طول ميكشه از پست مداركمون رو بگيريم؟

بستگی به روز مصاحبه داره. بین 3 تا 5 روز کاری ویزا میاد. ولی اگه بینش شنبه و یکشنبه باشه 2 روز بیشتر باید حساب کنید
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: shimoda ، hamedhamed ، nina22 ، farshadsh ، Tomas ، mohammadrezah
(2013-02-18 ساعت 02:08)taha_jam_co نوشته:  سلام بچه ها
کسی نامه دومش امده دوستان ما باز کف کردیم

نه دوست گرامی نامه دوم به احتمال زیاد از فردا شب میاد معمولا تا آخر ماه هم به تاخیر افتادنش طبیعی هست نگران نباشید
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: گل نهال ، nooshshahnar ، hamedhamed ، mirzamemar ، farshadsh ، Tomas ، mohammadrezah
(2013-02-17 ساعت 15:43)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 15:36)hamedhamed نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 11:53)shiraz mamali نوشته:  دوستان عزیز من از شما خواهش می‌کنم خواهش می‌کنم و باز هم خواهش می‌کنم امضا‌هاتون رو کامل کنید.لطفا لطفا لطفا.این به دوستان دیگه کمک می‌کنه که بهتر از اطلاعات هم استفاده کنند.ما اینو به دوستان تازه وارد باید بگیم نه قدیمیا،آخه امیرخان و بقیه مدیران چندین بار این مطلب رو یاد آوری کردند
با سپاس

دوست عزيز من 40و 50 تا پست آخري اين تاپيك رو نگاه انداختم كساني كه بالاي 10 پست دارن امضاشون كامله!!
زياد شور نزن
حامد جان
بهت تبریک میگم . میبینم که ایروان هم هستی Smile امیدوارم با یکضرب برگردی و در ضمن سفرنامه یادت نره Wink
مرسي مامان سايه گل
والا درخواست تغيير سفارت رو كه فرستادم و اون ها هم جواب مثبت دادن! حالا ببينيم چي ميشه ديگه
يكضرب كه به خاطر وضعيت كاريم بعيد كه نه فكر كنم محالهBig Grin كه البته قبل از ثبت نام لاتاري ميدونستم! فعلاً كه منتظريم نامه ها بياد بريم مصاحبه به اميد اينكه ريجكت نشيم و با برگه آبي (ظاهراً رنگش ليمويي شدهTongue) برگرديم و چشم انتظار كلير شدن باشيمSmile تا همين جاش هم كه اينجوري اگه بشه كلي مايه ي شادي و خرسندي ماست.... بعدش باز اميدواري دوباره جهت كلير شدن و گرفتن ويزاRolleyesRolleyes
و از همين جا واسه همه برو بچ گل مهاجر سرا آرزوي پيروزي و شادي دارمSmile
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-02-17 ساعت 15:43)bayat_r نوشته:  
حامد جان
فکر کنم:
در این دنیا که مردانش عصا از کور می دزدند....من از خوش باوری جام محبت جستجو کردمBig Grin

بيات جان عزيز چند روايت داريم واسه اين شعر
يكي ديگش هم اينه:
در این دنیا که مردانش عصا از کور می دزدند .....من خوش باور نادان محبت جستجو کردم
ولي چشم اطاعت امرBig Grin
چون تاپيك بولتن ويزا يكم تا اومدن كارنتي هاي جديد خلوت شده يه شعر ميذارم تو همين مايه هاWink

در آن شهري كه مردانش عصا از كـور مي‌دزدند
همان شهري كه اشـك از چشم، كفن از گور مي‌دزدند
در آن شهري كه خنجـر دستة خـود نيز مي برد
همان جايي كه پشت از دشنـة خون ريز مي‌دزدند
در آن شهري كه مردانش همه لال و زنان كورند
همان شهـري كه از بلبـل، دَم آواز مي‌دزدند
در آن شهري كه نفرت را به جاي عشق ميخواهند
همان‌جايي كه نور از چشـم و عقل از مغز مي‌دزدند
در آن شهري كه پروانه به جاي شمع مي‌سوزد
همان شهـري كه آتـش را ز اشك شمـع مي‌دزدند
در آن شهري كه زنده مرده و مرده بُـوَد زنده
همان جايي كه روح از تن و تن از روح مي‌دزدند
در آن شهري كه كافر مؤمن و مؤمن شود كافر
همان جايي كه مُهـر از جانماز باز مي‌دزدند
در آن شهري كه سگ‌ها معرفت از گربه آمـوزند
همان شهري كه سگ‌ها بـره ‌را از گـرگ مي‌دزدند
در آن شهري كه چشم خفتـه از بيـدار بيناتر
همان جايي كه غـم از سينـه غـم ساز مي‌دزدند
من از خوش ‌باوري آنجـا محبت جستجـو كـردمSad
در آن شهري كه فرياد از دهان باز مي‌دزدند

نام شعر غريبستان....شاعر: محمد فرزين همت يار
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-02-18 ساعت 14:26)hamedhamed نوشته:  
حامد جان
فکر کنم:

يكي ديگش هم اينه:
در این دنیا که مردانش عصا از کور می دزدند .....من خوش باور نادان محبت جستجو کردم
ولي چشم اطاعت امرBig Grin
چون تاپيك بولتن ويزا يكم تا اومدن كارنتي هاي جديد خلوت شده يه شعر ميذارم تو همين مايه هاWink

همان جايي كه پشت از دشنـة خون ريز مي‌دزدند
در آن شهري كه مردانش همه لال و زنان كورند
همان شهـري كه از بلبـل، دَم آواز مي‌دزدند
در آن شهري كه نفرت را به جاي عشق ميخواهند
همان‌جايي كه نور از چشـم و عقل از مغز مي‌دزدند
در آن شهري كه پروانه به جاي شمع مي‌سوزد
همان شهـري كه آتـش را ز اشك شمـع مي‌دزدند
در آن شهري كه زنده مرده و مرده بُـوَد زنده
همان جايي كه روح از تن و تن از روح مي‌دزدند
در آن شهري كه كافر مؤمن و مؤمن شود كافر
همان جايي كه مُهـر از جانماز باز مي‌دزدند
در آن شهري كه سگ‌ها معرفت از گربه آمـوزند
همان شهري كه سگ‌ها بـره ‌را از گـرگ مي‌دزدند
در آن شهري كه چشم خفتـه از بيـدار بيناتر
همان جايي كه غـم از سينـه غـم ساز مي‌دزدند
من از خوش ‌باوري آنجـا محبت جستجـو كـردمSad
در آن شهري كه فرياد از دهان باز مي‌دزدند

سلام. چه شعر قشنگی. میشه بگید شعر از کیه؟ من می خواستم با اجازه شما و شاعر اون رو برای دوستانم ایمیل کنم.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: hamedhamed ، farshadsh ، Tomas ، mohammadrezah
(2013-02-18 ساعت 14:26)hamedhamed نوشته:  
حامد جان
فکر کنم:
..

يكي ديگش هم اينه:
..

..

نام شعر غريبستان....شاعر: محمد فرزين همت يار
چقدر این شهر آشناست ...
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، mohajer13 ، hamedhamed ، farshadsh ، Tomas
2013AS000087XX، رویت:10MAY،آنکارا. 2،نفر. ارسال فرم: 12 OCT، کارنت: --، مصاحبه: --، کلیرنس: --، ویزا: --، ورود به آمریکا: --، گرین کارت: --، DHL 120 +10عکس+واکسیناسیون [
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

سلام دوستان
فكر ميكنيد نامه دوم ما هم اين سري بياد؟
مداركمون ٥ فوريه رسيده kcc
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان