کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-02-18 ساعت 17:47)shaso نوشته:  سلام دوستان
فكر ميكنيد نامه دوم ما هم اين سري بياد؟
مداركمون ٥ فوريه رسيده kcc
بعید به نظر می رسه چون کسانیکه نامشون داره میاد جداقل چند ماهی هست که مدارکشون رو فرستادن
برای1 یا 2 سری بعدی منتظر باشید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: shimoda ، nooshshahnar ، shaso ، hamedhamed ، گل نهال ، farshadsh ، rezagh ، Tomas ، mohammadrezah
(2013-02-18 ساعت 16:31)Ehsan1358 نوشته:  2013AS000087XX، رویت:10MAY،آنکارا. 2،نفر. ارسال فرم: 12 OCT، کارنت: --، مصاحبه: --، کلیرنس: --، ویزا: --، ورود به آمریکا: --، گرین کارت: --، DHL 120 +10عکس+واکسیناسیون [

اقا ما بسيار خوشحاليم كه كيس نامبرامون نزديك هم هست ...
فكر كنم مصاحبه هامون هم نزديك به هم باشه ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، گل نهال ، farshadsh ، rezagh ، Tomas ، mohammadrezah
از 9 ماه پیش تا الان همش منتظر بودیم، کارنت شدن، نامه دوم، مصاحبه، کلیرنس،،،، (گرچه در برابر کیسهای خانوادگی و سرمایه گذاری، این انتظارها هیچی به حساب نمیاد).
این آهنگ داریوش رفیعی شرح حال ما و KCC است: Big Grin

شب به گلستان تنها منتظرت بودم
باده نا کامی در هجر تو پیمودم
آن شب جان فرسا، بی تو نیاسودم
وه که شدم پیر از غم آن شب و فرسودم

بودم همه شب دیده به ره تا به سحر گاه
ناگه چو پری خنده زنان آمدی از راه

غمها به سر آمد رنج غم دوران از دل بزدودم
منتظرت بودم منتظرت بودم

* این پست چون هیچ نکته آموزنده ای برای ما و آیندگان ندارد، موقتی بوده و پاک خواهد شد*
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
با سلام خدمت تمامی بزرگواران یه سوال داشتم برنده اصلی ما پدرم هستش و با توجه به این که من بالای 21 سال دارمSad نمیتونم با پدر و مادرم برم ولی یه جا توی اون فرمهای اولیه که پر کردیم نوشته بود که بعد از دریافت گرین کارت ایا مایلی کسی دیگه رو هم با خودت بیاری امریکا ؟ که اونو بله زد حالا به نظر شما و با توجه به کیس نامبر پدرم که 65xx هست و مطمعنا در سری دوم کارنتیها قرار داره توی ایمیل دوم که برای مصاحبه میفرستن بگن که پسرتم بیار؟Big Grin
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: Tomas ، ani_sheiton
(2013-02-19 ساعت 02:47)edibk نوشته:  با سلام خدمت تمامی بزرگواران یه سوال داشتم برنده اصلی ما پدرم هستش و با توجه به این که من بالای 21 سال دارمSad نمیتونم با پدر و مادرم برم ولی یه جا توی اون فرمهای اولیه که پر کردیم نوشته بود که بعد از دریافت گرین کارت ایا مایلی کسی دیگه رو هم با خودت بیاری آمریکا ؟ که اونو بله زد حالا به نظر شما و با توجه به کیس نامبر پدرم که 65xx هست و مطمعنا در سری دوم کارنتیها قرار داره توی ایمیل دوم که برای مصاحبه میفرستن بگن که پسرتم بیار؟Big Grin

تا اونجایی که من می دونم ، حالا حالاها نمی تونن برای شما اقدام کنن
حتی برای اقدام ویزای تورییستی هم شیش ماه هم باید بگذره
راستش در برگه سفید من که این رو نوشته که برای اعضای خانواده ات نمی تونی به این زودی درخواست ویزا حتی بکنی.
برای شما چند سالی باید بگذره فک کنم پنج سال تا بتونن براتون اقدام کنن
برای ویزای توریسی هم باید بیش از شیش ماه از گرفتن ویزای پدرتون بگذره
بازم تحقیق می کنم بهت می کنم فقط نگاه اولیه در برگه های این رو می تونم بهت بگم.
به فکر رفتن دانشجویی باش یا اینکه رفتن به کانادا یا قبول شدن خودتون
البته رفتن به صورت متخصص هم هست که خیلی کم دیدم که اقدام کن اگر اشتباه نکنم ولی کلا چیز غیر ممکن ندارم اما راه های مختلف بیشتر مطالعه کن

تبریکککککککککککککککککککککککککککککک
و
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووورا
به خاطر
کارنتی هاااااااااااااااااااااااااااااای جدید
در انکارا
فارسی نداشتم نمی شد همه جا مطلب بزارم
اما تبریککککککککککککککککککککککککک
و هوووووووووووووووورا
تا آخرش باید باشه
اوهوممممممممممم
می بینم که شماره ها خوف خوف داره می ره بالا

بزن اون کف قشنگه رو
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-02-19 ساعت 03:04)sadeghi897 نوشته:  با سلام خدمت تمامی بزرگواران یه سوال داشتم برنده اصلی ما پدرم هستش و با توجه به این که من بالای 21 سال دارمSad نمیتونم با پدر و مادرم برم ولی یه جا توی اون فرمهای اولیه که پر کردیم نوشته بود که بعد از دریافت گرین کارت ایا مایلی کسی دیگه رو هم با خودت بیاری آمریکا ؟ که اونو بله زد حالا به نظر شما و با توجه به کیس نامبر پدرم که 65xx هست و مطمعنا در سری دوم کارنتیها قرار داره توی ایمیل دوم که برای مصاحبه میفرستن بگن که پسرتم بیار؟Big Grin
شما نمی تونید الان با خانوادتون برید
اما اگه ازدواج نکنید ویزای f2 شاملتون می شه
در موردش تحقیق کنید
این تاپیک خیلی کامله
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-02-19 ساعت 03:04)sadeghi897 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 02:47)edibk نوشته:  با سلام خدمت تمامی بزرگواران یه سوال داشتم برنده اصلی ما پدرم هستش و با توجه به این که من بالای 21 سال دارمSad نمیتونم با پدر و مادرم برم ولی یه جا توی اون فرمهای اولیه که پر کردیم نوشته بود که بعد از دریافت گرین کارت ایا مایلی کسی دیگه رو هم با خودت بیاری آمریکا ؟ که اونو بله زد حالا به نظر شما و با توجه به کیس نامبر پدرم که 65xx هست و مطمعنا در سری دوم کارنتیها قرار داره توی ایمیل دوم که برای مصاحبه میفرستن بگن که پسرتم بیار؟Big Grin

تا اونجایی که من می دونم ، حالا حالاها نمی تونن برای شما اقدام کنن
حتی برای اقدام ویزای تورییستی هم شیش ماه هم باید بگذره
راستش در برگه سفید من که این رو نوشته که برای اعضای خانواده ات نمی تونی به این زودی درخواست ویزا حتی بکنی.
برای شما چند سالی باید بگذره فک کنم پنج سال تا بتونن براتون اقدام کنن
برای ویزای توریسی هم باید بیش از شیش ماه از گرفتن ویزای پدرتون بگذره
بازم تحقیق می کنم بهت می کنم فقط نگاه اولیه در برگه های این رو می تونم بهت بگم.
به فکر رفتن دانشجویی باش یا اینکه رفتن به کانادا یا قبول شدن خودتون
البته رفتن به صورت متخصص هم هست که خیلی کم دیدم که اقدام کن اگر اشتباه نکنم ولی کلا چیز غیر ممکن ندارم اما راه های مختلف بیشتر مطالعه کن

تبریکککککککککککککککککککککککککککککک
و
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووورا
به خاطر
کارنتی هاااااااااااااااااااااااااااااای جدید
در انکارا
فارسی نداشتم نمی شد همه جا مطلب بزارم
اما تبریککککککککککککککککککککککککک
و هوووووووووووووووورا
تا آخرش باید باشه
اوهوممممممممممم
می بینم که شماره ها خوف خوف داره می ره بالا

بزن اون کف قشنگه رو
دی

ممنون دوست گرامی حالا یه سوال دیگه وقتی برای پدرم فرمها رو پر میکردیم من هم یک سری فرم پر کردم و با هم فرستادیم حالا به نظر شما و با این اوصاف مشکلی در روند گرین کارت پدرم درست نمیشه؟Sad
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: Tomas
سلام
عزیزان من چند تا مشکل دارم که
1- کارت پایان خدمت سپاه با چند ماه کسری خدمت
2- نداشتن آدرس حتی برای فرمها در آ-ر-ی-ک-ا و هیوستون
3- نداشتن پول برای گرفتن موجودی حساب
4- کیسم 8700 و کارنت نشدم
5-تو آمریکا حداقل چند ماه بیکار خواهم بود و زبانم ضعیفه
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان:
(2013-02-19 ساعت 13:19)Ehsan1358 نوشته:  سلام
6-
1. اگر کارت پایان خدمت دارید که هیچ اما اگر ندارید و مشکل خروج دارید بحث جداست اگر میتونید بیشتر توضیح بدید
2.سعی کنید در تاپیک ها بگردید و از بچه های مهاجر سرا کسی و پیدا کنید که جالا از شما زودتر بره یا اونجا باشه ازش مودبانه بخواید کمکتون کنه
3.از یکی پول قرض بگیرید برای 24 ساعت و بهشون برگردونید اگر هم کم بود سندی مدرکی دال بر اینکه دارایی شماسه یا وکالتی هست بگیرید و ببرید
4و5. کیس شما احتمالا فروردین کارنت میشه پس هنوز نزدیک 2ماه تا کارنت شدن 3ماه تا ماه تا مصاحبه و 5 ماه حداقل تا رفتن وقت دارید از همین همروز کلاس زبان اسم بنویسید و شروع کنید به خوندن هنوز دیر نیست من خودم از صفر شروع کردم و حقا که تو این 9 ماه خیلی خوب جلو رفتم
با خودتون انگلیسی صحبت کنید کتاب داستان بخونید esl گوش کنید تو خونه کانال های امریکایی زبان بزارید و......
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
(2013-02-19 ساعت 14:29)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام از دوستاني كه جديدا كارنت شده اند براي ماه مارس اگه كسي نامه دوموشو گرفته اعلام بكنه لطفا
ظاهرا هنوز خبری نیست و طبق آمار و احتمال دوره های قبلی باید از امشب یواش یواش شروع بشه.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-02-19 ساعت 13:32)سمانه777 نوشته:  [quote='Ehsan1358' pid='279718' dateline='1361263775']
سلام
6-
1. اگر کارت پایان خدمت دارید که هیچ اما اگر ندارید و مشکل خروج دارید بحث جداست اگر میتونید بیشتر توضیح بدید
2.سعی کنید در تاپیک ها بگردید و از بچه های مهاجر سرا کسی و پیدا کنید که جالا از شما زودتر بره یا اونجا باشه ازش مودبانه بخواید کمکتون کنه
3.از یکی پول قرض بگیرید برای 24 ساعت و بهشون برگردونید اگر هم کم بود سندی مدرکی دال بر اینکه دارایی شماسه یا وکالتی هست بگیرید و ببرید
4و5. کیس شما احتمالا فروردین کارنت میشه پس هنوز نزدیک 2ماه تا کارنت شدن 3ماه تا ماه تا مصاحبه و 5 ماه حداقل تا رفتن وقت دارید از همین همروز کلاس زبان اسم بنویسید و شروع کنید به خوندن هنوز دیر نیست من خودم از صفر شروع کردم و حقا که تو این 9 ماه خیلی خوب جلو رفتم
با خودتون انگلیسی صحبت کنید کتاب داستان بخونید esl گوش کنید تو خونه کانال های آمریکایی زبان بزارید و......
[/
سلام
خیلی ممنون
من مشکل خروج از کشور ندارم خدارو شکر ولی کسری خدمت بسیج استفائه کرده ام
2- خونه دارم سند دار ولی پول نقد ندارم
3-بعد از قبوالی عقد کرذه و فرم ها را فرستاذه ام
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: گل نهال ، ani_sheiton ، amairmonre
(2013-02-19 ساعت 13:19)Ehsan1358 نوشته:  سلام

اگر کارت پایان خدمتتون رو گرفتین که دیگه نگران چی هستین ؟
راجع به پول هم بالاخره اگر بتونین از کسی بگیرین و بعد بهش پس بدین ، بقیه موارد نگرانی نداره Smile چون میشه یه کاریشون کرد ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، nina22 ، ابی هانی ، mohammadrezah ، hamedhamed ، Ehsan1358
(2013-02-19 ساعت 15:29)Ehsan1358 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 13:32)سمانه777 نوشته:  [quote='Ehsan1358' pid='279718' dateline='1361263775']
سلام
6-
با خودتون انگلیسی صحبت کنید کتاب داستان بخونید esl گوش کنید تو خونه کانال های آمریکایی زبان بزارید و......
[/
سلام
خیلی ممنون
من مشکل خروج از کشور ندارم خدارو شکر ولی کسری خدمت بسیج استفائه کرده ام
2- خونه دارم سند دار ولی پول نقد ندارم
3-بعد از قبوالی عقد کرذه و فرم ها را فرستاذه ام

خب مشکلی ندارید که تو کارتتون که ننوشته کسر خدمت . به خاطر بسیح چند ماه کم شده این که عادی هست . یکم پول هم قرض کنید بزارید حساب بد نیست . سند رو هم ترجمه کنید
موفق باشید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
دوستان، چه مدت طول میکشه که نامه دوم (وقت مصاحبه) رو قرار بدن توی سایت dvlottery ؟
کیس ما با توجه به شماره های اعلام شده در Visa Bulletin، ماه مارس باید مصاحبه‌اش انجام بشه

چه زمانی email میزنن و نامه دوم رو میذارن توی سایت برامون؟
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
تشکر کنندگان: amairmonre
(2013-02-20 ساعت 00:44)sam110 نوشته:  دوستان، چه مدت طول میکشه که نامه دوم (وقت مصاحبه) رو قرار بدن توی سایت dvlottery ؟
کیس ما با توجه به شماره های اعلام شده در Visa Bulletin، ماه مارس باید مصاحبه‌اش انجام بشه

چه زمانی email میزنن و نامه دوم رو میذارن توی سایت برامون؟

دوست عزیز نامه مصاحبه برای کسانی که در ماه مارس مصاحبه داشتند( تا کیس نامبر ۵۲۰۰) خیلی وقته اومده مگر اینکه شما مدارکتون رو دیر پست کرده باشید!
تشکر کنندگان: nina22 ، rezagh ، amairmonre ، sam110 ، roeentan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان