کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-02-20 ساعت 18:30)escutcheon نوشته:  عزیزان روز مصاحبه از طرف kcc تعیین میشه یا سفارت؟ منظورم اینه که از این به بعد صبح تا بعد از ظهر منتظر نامه ی دوم باشیم یا همون عصر تا شب؟Smile

kcc تعیین میکنه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-02-20 ساعت 17:49)sepid_a نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 10:46)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان مي ترسم نامه دوم موقعي بياد كه خيلي نزديك مصاحبه باشه و خيلي دير بشه براي رزرو بليط و هتل و وقت دكتر و .... به الخص هم كه مكان مصاحبه معلوم نيست كه عوض شده باشه ( البته موقع قبولي آنكارا رو نوشته بودند) ولي ميگند شايد به ارمنستان تغيير پيدا كرده باشه ضمنا" عيد نزديكه و قيمتها ميره بالاتر

نگران نباشید اونا کاراشونو حساب شده انجام میدن میدونن که ملت میخوان برنامه ریزی کنن پس نگران نباشید ایشالله تا یکی دو روز دیگه میاد
من شنیدم قیمتها افزایش پیدا نمیکنه امسال, دیگه چقدر زیاد کنن ؟؟؟ زیاد شده دیگه بیشتر از این دیگه چی میخواد بشه؟!

به طور كلي هزينه هاي سفر خارج از كشور توي ايام عيد، حداقل ٢٠ درص گرونتر از روزهاي عادي سال هستش. در مورد پروازهاي داخلي هم نگران نباشين، افزايشي نخواهند داشت ... اما اگر با پروازهاي خارجي مثل تركيش قصد سفر داشته باشين، نوسان قيمت دلار تاثيرگذار هستش ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: asal1907 ، mohammadrezah ، nika ، nina22 ، hamedhamed ، Sanna ، bayat_r ، ashkan1188 ، amairmonre ، rezagh ، Saeedv13 ، arezoo bj ، Hedieh20
امشب هم کی سی سی رفت بخوابه......Sad
من نمی دونم این کارمندهای کی سی سی بعد 3 روز تعطیلی که اومدن سر کار امروز چیکار کردن.Cool
دیگه از نامه دوم خبری نیست تا فردا ساعت 4 بعد از ظهر.Big Grin
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
(2013-02-21 ساعت 01:31)unique نوشته:  امشب هم کی سی سی رفت بخوابه......Sad
من نمی دونم این کارمندهای کی سی سی بعد 3 روز تعطیلی که اومدن سر کار امروز چیکار کردن.Cool
دیگه از نامه دوم خبری نیست تا فردا ساعت 4 بعد از ظهر.Big Grin

هنوز سر كار هستن حداقل تا ٢ ساعت ديگه ، شايد بياد
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، bayat_r ، asal1907 ، saeid-ss ، hamedhamed ، arezoo bj ، Hedieh20 ، mohammadrezah
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh ، el333 ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، arezoo bj ، Hedieh20 ، mohammadrezah ، roeentan
ما رفتیم لا لا فکر کنم موندش برا فردا
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: mohammadrezah
سلام به دوستان عزيز
1-من چون بچه مدرسه اي دارم ميخواستم از دوستان سئوال كنم كه اگه من ماه مي كارنت بشم دقيقا اوايل يا اواخر چه ماهي بايد برم براي مصاحبه؟
2- تا چه تاريخي بدون دردسر ميتونم محل مصاحبه را عوض كنم؟
3- با توجه به اينكه ما دو تا بچه داريم هزينه سفر و مديكال كجا( آنكارا يا ايروان) ارزونتر در مياد؟
ببخشيد اگه جاي سئوال هام اينجا نيست و يا تكراري هست
شماره کیس:2013AS00008xxx
تاریخ رویت قبولی:2 may
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :4 نفر
ارسال فرمهای سری اول:24 may
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000 پست آرامكس-180000 تعويض پاسپورتها-
تشکر کنندگان:
(2013-02-21 ساعت 10:02)rezazaman نوشته:  سلام به دوستان عزيز
1-من چون بچه مدرسه اي دارم ميخواستم از دوستان سئوال كنم كه اگه من ماه مي كارنت بشم دقيقا اوايل يا اواخر چه ماهي بايد برم براي مصاحبه؟
3- با توجه به اينكه ما دو تا بچه داريم هزينه سفر و مديكال كجا( آنكارا يا ايروان) ارزونتر در مياد؟
پاسخ سوال 3 .هزینه مدیکال ارمنستان ازآنکارا مناسب تره درهردوهزینه یکیست اما واکسن اضافی توسط دکترقرمزی درآنکارزده میشودکه درازمنستان واکسن اضافی والکی وبی خودی نمیزنندکه پول تیغ بزنند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hamedhamed ، edibk ، Hedieh20 ، سمانه777 ، mohammadrezah
(2013-02-21 ساعت 10:50)elima1980 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 10:02)rezazaman نوشته:  سلام به دوستان عزيز
پاسخ سوال 3 .هزینه مدیکال ارمنستان ازآنکارا مناسب تره درهردوهزینه یکیست اما واکسن اضافی توسط دکترقرمزی درآنکارزده میشودکه درازمنستان واکسن اضافی والکی وبی خودی نمیزنندکه پول تیغ بزنند
1-شما اگر ماه می کارنت بشید باید از 11 اردیبهشت تا 10 خرداد برای مصاحبه برید.
2-تا قبل از اینکه کارنت بشید بهتره اگر خواستید محل مصاحبتون رو عوض کنید.
3-در کل ارمنستان با وجود اینکه هزینه بلیت هواپیما هم کمی از آنکارا بیشتره مناسبتر در میاد.
موفق باشید.
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hamedhamed ، edibk ، mohammadrezah ، Saeedv13
بچه ها واسه من ایمیل اوووووووووووووومد
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
اما هز چی لاگ این میشدم نامه تغییری نکرده بود... با اینترنت اکسپلورر جواب داد...
هوراااااااا
هفته دوم آپریل.... ایروان... نبوووود؟؟!
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
واسه منم نامه اومد ساعت 9.45 به وقت کنتاکی .نامه من اومدهفته آخراپریل .
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
ازخودمیل ببینید من ازبیرون رفتم نشون نداد.سفارت ازطریق ایمیل عوض کرده بودم به ارمنستان که انجام شده
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
(2013-02-21 ساعت 19:45)elima1980 نوشته:  واسه منم نامه اومد ساعت 9.45 به وقت کنتاکی اما نامه هنوزتغییری نکرده

کش سیستمو پاک کن با IE برو چک کن...
3 نفر از تهران
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان: shimoda ، Hoormazd ، lilac ، arezoo bj ، unique ، Saeedv13
ایروان این دفعه جبران کرد
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Hoormazd ، lilac ، گل نهال ، arezoo bj ، el333 ، unique ، afs ، Hedieh20 ، bayat_r ، iman63ir ، mohammadrezah ، amir82 ، rouzbehdarvishi ، circle ، Saeedv13
بچه ها من نميتونم اصلأ سايت دى وى رو باز كنم
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: arezoo bj ، mohammadrezah
(2013-02-21 ساعت 19:51)shimoda نوشته:  ایروان این دفعه جبران کرد
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin

ایشاللا یه ضررررررررررررررررررررررررب...!
3 نفر از تهران
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان: گل نهال ، arezoo bj ، Hoormazd ، unique ، shimoda ، Hedieh20 ، mohammadrezah ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان