کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان به نظر شما با توجه به تاریخی که فرمها رو ارسال کردم بعد از کارنت شدن که تو مرحله بعدی هستیم چقدر طول میکشه که نامه دوم بیاد؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: DEMAR001 ، farshadsh
این 6525 تو ویزا بولتین مارس این احساس رو به آدم میده که یکی پارتی داشته گفته این 25 تارم بذارین روی 6500 تا ماهم کارنت شییمممم
تبریک به همه چون رقما داره تصاعدی میره بالاااااااااااا (:
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
دمش گرممممممم
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: DEMAR001 ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، yasaman1111
(2013-02-20 ساعت 01:49)edibk نوشته:  دوستان به نظر شما با توجه به تاریخی که فرمها رو ارسال کردم بعد از کارنت شدن که تو مرحله بعدی هستیم چقدر طول میکشه که نامه دوم بیاد؟

خیلی زود میاد بین 4 تا 7 روز بعد از کارنت شدن
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
تشکر کنندگان: Hoormazd ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، edibk
از دوستانی که اوریل مصاحبه دارند . کسی نامه دومش را دریافت کرده . بعد از گذشت بیشتر از یک هفته از اعلام آخرین کارنتی ها هنوز نامه دوم نیامده .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-02-20 ساعت 03:55)babak 1234 نوشته:  از دوستانی که اوریل مصاحبه دارند . کسی نامه دومش را دریافت کرده . بعد از گذشت بیشتر از یک هفته از اعلام آخرین کارنتی ها هنوز نامه دوم نیامده .
نه دوست عزيز هنوز كه از نامه دومشون خبري نيست.
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: asal1907 ، farshadsh ، hamedhamed ، Judy Abbott 13 ، babak 1234 ، mohammadrezah ، mirzamemar
ازبچه ها کسی میل نزده؟یه هفته شده نامه هنوزخبری نشده.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: asal1907 ، farshadsh ، bayat_r ، Hoormazd ، hamedhamed ، mohammadrezah
سلام دوستان مي ترسم نامه دوم موقعي بياد كه خيلي نزديك مصاحبه باشه و خيلي دير بشه براي رزرو بليط و هتل و وقت دكتر و .... به الخص هم كه مكان مصاحبه معلوم نيست كه عوض شده باشه ( البته موقع قبولي آنكارا رو نوشته بودند) ولي ميگند شايد به ارمنستان تغيير پيدا كرده باشه ضمنا" عيد نزديكه و قيمتها ميره بالاتر
تشکر کنندگان: asal1907 ، bayat_r ، MEHDIREZAEI ، ashkan1188 ، hamedhamed ، farshadsh ، mohammadrezah
[quote='aminkhoshgeleh' pid='280296' dateline='1361340994']
سلام دوستان مي ترسم نامه دوم موقعي بياد كه خيلي نزديك مصاحبه باشه و خيلي دير بشه براي رزرو بليط و هتل و وقت دكتر و .... به الخص هم كه مكان مصاحبه معلوم نيست كه عوض شده باشه ( البته موقع قبولي آنكارا رو نوشته بودند) ولي ميگند شايد به ارمنستان تغيير پيدا كرده باشه ضمنا" عيد نزديكه و قيمتها ميره بالاتر
این انتظار واقعا دیوانه کننده شده همش باید انتظار کشید نمی شد با کارنت شدن همون موقع ایمیل می زدن یا نامه رو عوض می کردن اهههههههه
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: گل نهال ، asal1907 ، hamedhamed ، farshadsh ، mohammadrezah
(2013-02-20 ساعت 11:28)MEHDIREZAEI نوشته:  سلام دوستان مي ترسم نامه دوم موقعي بياد كه خيلي نزديك مصاحبه باشه و خيلي دير بشه براي رزرو بليط و هتل و وقت دكتر و .... به الخص هم كه مكان مصاحبه معلوم نيست كه عوض شده باشه ( البته موقع قبولي آنكارا رو نوشته بودند) ولي ميگند شايد به ارمنستان تغيير پيدا كرده باشه ضمنا" عيد نزديكه و قيمتها ميره بالاتر
این انتظار واقعا دیوانه کننده شده همش باید انتظار کشید نمی شد با کارنت شدن همون موقع ایمیل می زدن یا نامه رو عوض می کردن اهههههههه
من نگرانی تون رو درک می کنم
منم برای نامه دوم خیلی بی تابی کردم
امــــــــــــــــــــــــــــــــا
بالاخره میاد ضمن اینکه مصاحبه ی شما توی عید نیست و قیمت ها برای بلیط عید ممکنه گرون تر باشه
توی نزدیکترین زمان مصاحبه ی شما 12 فروردبن هست که دیگه از شلوغی و گرونی عید گذشته
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-02-20 ساعت 00:52)lilac نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 00:44)sam110 نوشته:  دوستان، چه مدت طول میکشه که نامه دوم (وقت مصاحبه) رو قرار بدن توی سایت dvlottery ؟
کیس ما با توجه به شماره های اعلام شده در Visa Bulletin، ماه مارس باید مصاحبه‌اش انجام بشه

چه زمانی email میزنن و نامه دوم رو میذارن توی سایت برامون؟

دوست عزیز نامه مصاحبه برای کسانی که در ماه مارس مصاحبه داشتند( تا کیس نامبر ۵۲۰۰) خیلی وقته اومده مگر اینکه شما مدارکتون رو دیر پست کرده باشید!

نه، من هم April باید مصاحبه بشم. از دیشب تا حالا که من این سوال رو پرسیدم بقیه هم اومدن گفتن نامه‌شون نیومده، خیالم راحت شد!! بیاد زودتر راحت شیم Sad
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
تشکر کنندگان: asal1907 ، lilac ، hamedhamed ، farshadsh ، mohammadrezah ، mirzamemar
(2013-02-20 ساعت 12:03)sam110 نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 00:52)lilac نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 00:44)sam110 نوشته:  دوستان، چه مدت طول میکشه که نامه دوم (وقت مصاحبه) رو قرار بدن توی سایت dvlottery ؟
کیس ما با توجه به شماره های اعلام شده در Visa Bulletin، ماه مارس باید مصاحبه‌اش انجام بشه

چه زمانی email میزنن و نامه دوم رو میذارن توی سایت برامون؟

دوست عزیز نامه مصاحبه برای کسانی که در ماه مارس مصاحبه داشتند( تا کیس نامبر ۵۲۰۰) خیلی وقته اومده مگر اینکه شما مدارکتون رو دیر پست کرده باشید!

نه، من هم April باید مصاحبه بشم. از دیشب تا حالا که من این سوال رو پرسیدم بقیه هم اومدن گفتن نامه‌شون نیومده، خیالم راحت شد!! بیاد زودتر راحت شیم Sad

نگران نباشید دوست عزیز هنوز واسه اپریل نامه ها نیومده انشااله بزودی همین جا همه بچه ها اعلام میکنند.
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، nina22 ، farshadsh ، mohammadrezah ، sam110 ، roeentan
(2013-02-19 ساعت 17:05)سمانه777 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 15:29)Ehsan1358 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 13:32)سمانه777 نوشته:  [quote='Ehsan1358' pid='279718' dateline='1361263775']
سلام
عزیزان من چند تا مشکل دارم که
1- کارت پایان خدمت سپاه با چند ماه کسری خدمت
2- نداشتن آدرس حتی برای فرمها در آ-ر-ی-ک-ا و هیوستون
3- نداشتن پول برای گرفتن موجودی حساب
4- کیسم 8700 و کارنت نشدم
5-تو آمریکا حداقل چند ماه بیکار خواهم بود و زبانم ضعیفه
6-
1. اگر کارت پایان خدمت دارید که هیچ اما اگر ندارید و مشکل خروج دارید بحث جداست اگر میتونید بیشتر توضیح بدید
2.سعی کنید در تاپیک ها بگردید و از بچه های مهاجر سرا کسی و پیدا کنید که جالا از شما زودتر بره یا اونجا باشه ازش مودبانه بخواید کمکتون کنه
3.از یکی پول قرض بگیرید برای 24 ساعت و بهشون برگردونید اگر هم کم بود سندی مدرکی دال بر اینکه دارایی شماسه یا وکالتی هست بگیرید و ببرید
4و5. کیس شما احتمالا فروردین کارنت میشه پس هنوز نزدیک 2ماه تا کارنت شدن 3ماه تا ماه تا مصاحبه و 5 ماه حداقل تا رفتن وقت دارید از همین همروز کلاس زبان اسم بنویسید و شروع کنید به خوندن هنوز دیر نیست من خودم از صفر شروع کردم و حقا که تو این 9 ماه خیلی خوب جلو رفتم
با خودتون انگلیسی صحبت کنید کتاب داستان بخونید esl گوش کنید تو خونه کانال های آمریکایی زبان بزارید و......
[/
سلام
خیلی ممنون
من مشکل خروج از کشور ندارم خدارو شکر ولی کسری خدمت بسیج استفائه کرده ام
2- خونه دارم سند دار ولی پول نقد ندارم
3-بعد از قبوالی عقد کرذه و فرم ها را فرستاذه ام

خب مشکلی ندارید که تو کارتتون که ننوشته کسر خدمت . به خاطر بسیح چند ماه کم شده این که عادی هست . یکم پول هم قرض کنید بزارید حساب بد نیست . سند رو هم ترجمه کنید
موفق باشید

سلام خیلی ممنون وقت گذاشتین جواب دادین آدم باخودش می گه حرف بزنم مرور کنم بلکه فکر بیشتر کارکنه و از نگرانی کمتر بشه تنکس
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: arezoo bj ، shimoda ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، سمانه777 ، mohammadrezah
(2013-02-20 ساعت 10:46)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان مي ترسم نامه دوم موقعي بياد كه خيلي نزديك مصاحبه باشه و خيلي دير بشه براي رزرو بليط و هتل و وقت دكتر و .... به الخص هم كه مكان مصاحبه معلوم نيست كه عوض شده باشه ( البته موقع قبولي آنكارا رو نوشته بودند) ولي ميگند شايد به ارمنستان تغيير پيدا كرده باشه ضمنا" عيد نزديكه و قيمتها ميره بالاتر

نگران نباشید اونا کاراشونو حساب شده انجام میدن میدونن که ملت میخوان برنامه ریزی کنن پس نگران نباشید ایشالله تا یکی دو روز دیگه میاد
من شنیدم قیمتها افزایش پیدا نمیکنه امسال, دیگه چقدر زیاد کنن ؟؟؟ زیاد شده دیگه بیشتر از این دیگه چی میخواد بشه؟!
تشکر کنندگان: shimoda ، Hoormazd ، asal1907 ، farshadsh ، گل نهال ، hamedhamed ، elhamin ، nina22 ، mohammadrezah ، rezagh ، Saeedv13
عزیزان روز مصاحبه از طرف kcc تعیین میشه یا سفارت؟ منظورم اینه که از این به بعد صبح تا بعد از ظهر منتظر نامه ی دوم باشیم یا همون عصر تا شب؟Smile
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: asal1907 ، mgolchin13 ، farshadsh ، el333 ، hamedhamed ، nina22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان