کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث شیرین و خوشمزه غذا :)
(2012-07-25 ساعت 19:56)yami نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 19:52)kavoshgarnet نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 19:26)yami نوشته:  سه بسته بزرگ قارچ سفید دگمه ای خریدم، جمعا یک دولار رایج استکبار جهانی (بدو بدو حراجه! آتیش زده به مالش!!) الان موندم باهاشون چکار کنم!! (در حد یک کیلو بیشتر میشه!!)
تا دو روز هم باید مصرف کنم چون آخرهای عمرشونه و قراره عمرشونو بدن به شما، البته اگه داشته باشن Sad

پخته قارچ زود فاسد نمیشه. بپز

روش پخت قارچ: قارچها را خوب شده و در داخل ماهیتابه بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید. نیازی به اضافه کردن آب یا روغن ندارید. زیر ماهیتابه را روشن و شعله گاز را خیلی کم کنید و حدود نیم ساعت بگذارید تا بپزد. قارچ ابتدا آب می اندازد و در این زمان نمک اضافه کنید و زمانی که همه آب قارچ تمام شد آب پز شدن قارچ تمام شده است. می توانید به قارچها روغن اضافه کرده و آنها را سرخ کنید که ماندگاریش بیشتر می شود.

کبابش خیلی خوش مزه میشه. چند تایی بزن به سیخ. نوع درشت واررفته برای کباب کردن بهتر از نوع ریز و سالم هستش. کباب کردن قارچ کمی بیشتر از کباب جوجه و کوشت گوسفند طول می کشه ولی خوشمزه تر می شه.

به جز املت و خورشت و انواع غذاهای دیگه قارچ آب پز شده را می شه به بیشتر سالادها اضافه کرد.

دمت گرم برم بینم چی میشه. خیلی دوست دارم کبابش رو امتحان کنم اما امکان گریل کردن و منقل و سیخ و سنگ (!!!) ندارم فعلا Sad

فعلا یک دانه بزن نوک چاقو روی شعله گاز ببین چطور می شه. عجیبه ها اصلا نباید ما ایرانیها کم بیاریم. Cool
یادت باشه پختنش طول می کشه و باید خوب مغز پخت بشه. وقتی که خوب می پزه کمی چروک می شه. بوی مطبوعی داره و مثل گوشت با جگر اجاق گاز را کثیف نمی کنه. و موقع کباب شدن به جای روغن آب می ریزه.
پاسخ
(2012-07-26 ساعت 04:25)kavoshgarnet نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 19:56)yami نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 19:52)kavoshgarnet نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 19:26)yami نوشته:  سه بسته بزرگ قارچ سفید دگمه ای خریدم، جمعا یک دولار رایج استکبار جهانی (بدو بدو حراجه! آتیش زده به مالش!!) الان موندم باهاشون چکار کنم!! (در حد یک کیلو بیشتر میشه!!)
تا دو روز هم باید مصرف کنم چون آخرهای عمرشونه و قراره عمرشونو بدن به شما، البته اگه داشته باشن Sad

پخته قارچ زود فاسد نمیشه. بپز

روش پخت قارچ: قارچها را خوب شده و در داخل ماهیتابه بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید. نیازی به اضافه کردن آب یا روغن ندارید. زیر ماهیتابه را روشن و شعله گاز را خیلی کم کنید و حدود نیم ساعت بگذارید تا بپزد. قارچ ابتدا آب می اندازد و در این زمان نمک اضافه کنید و زمانی که همه آب قارچ تمام شد آب پز شدن قارچ تمام شده است. می توانید به قارچها روغن اضافه کرده و آنها را سرخ کنید که ماندگاریش بیشتر می شود.

کبابش خیلی خوش مزه میشه. چند تایی بزن به سیخ. نوع درشت واررفته برای کباب کردن بهتر از نوع ریز و سالم هستش. کباب کردن قارچ کمی بیشتر از کباب جوجه و کوشت گوسفند طول می کشه ولی خوشمزه تر می شه.

به جز املت و خورشت و انواع غذاهای دیگه قارچ آب پز شده را می شه به بیشتر سالادها اضافه کرد.

دمت گرم برم بینم چی میشه. خیلی دوست دارم کبابش رو امتحان کنم اما امکان گریل کردن و منقل و سیخ و سنگ (!!!) ندارم فعلا Sad

فعلا یک دانه بزن نوک چاقو روی شعله گاز ببین چطور می شه. عجیبه ها اصلا نباید ما ایرانیها کم بیاریم. Cool
یادت باشه پختنش طول می کشه و باید خوب مغز پخت بشه. وقتی که خوب می پزه کمی چروک می شه. بوی مطبوعی داره و مثل گوشت با جگر اجاق گاز را کثیف نمی کنه. و موقع کباب شدن به جای روغن آب می ریزه.

فلوریدا همه اجاقها برقی هست مگر اینکه کسی شخصا اجاق گازی بخره و فرت فرت هم باید بره دنبال کپسول! عین زمان جنگ ما!! فعلا بغیر از شغله فندک چیزی ندارم!!!
الان هم دارم کمی شونو Stuffed Mushroom می درستم! تو Apllebees خوردم، عاشق و دیوانه اش شدم! یعنی لذتی که در استافد ماشروم هست در هیچی نیست!
پاسخ
نمیدونم چرا این بحث به این مهمی رو ول کردیم و چسبیدیم به مباحثی چون اخی و عجی بودن یا نبودن آمریکا!!
یک سال و نیم تقریبا گذشته که کسی در این تاپیک چیزی ننوشته. خودم شروعش کردم، خودم هم بازیافتش میکنم!!
...
هر وقت از خانمم می پرسیدم که این Butter Milk چی هست و چه مزه ای میده، همش میگفت که مزه گندی داره و اینکه چطور در آلمان مردم عین آبمیوه اونو سر میکشن ولی بسیار بد بو و بد مزه هست. هر بار هم که پرسیدم که آیا شبیه دوغ یا همان آیران ترکی هست گفت نه، با اون خیلی فرق داره. فقط چیز مزخرفی هست!
برای اولین بار یک بار در عمرم به حرف کسی اعتماد کردم و نخواستم شخصا امتحان کنم...
چند روز پیش بر حسب اتفاق متوجه شدم که در یخچالمون یک بطری Butter Milk هست. پرسیدم که این چیه؟ تو که ازش بدت میومد؟ گفت برای مایه کیک خریده بودم که کیک رو ترد کنه ولی دیگه فکر کنم تاریخش گذشته. بریزش دور.
شیطانه گولم زد و همانطور که میخواستم بطری رو روانه ظرف آشغال کنم گفتم بذار ببنم این چیه؟ دربش رو باز کردم و با احتیاط بو کردم. عی دل غافل! این چرا بوی دوغ مشک (یا به آذری نهره آیرانی) میده! با احتیاط کمی مز مزه کردم (آخه کلا به امتحان کردن غذاهای جدید بسیار محتاط هستم!) و دیدم بئئئئئئله! این همه وقت بند رو به آب دادم و این همان دوغ مشک هست که فقط نمک و نعناع ندارد!
من رو بگو که این همه وقت برای هر بطری دوغ آبعلی ساخت کالیفرنیا که برام دو قلب هم نمی شد دو و نیم دولار پول رایج مملکت پول میدادم در حالیکه دوغ مشک اعلا تو پابلیکس و وین دیکسی چهار پنج دولار برای یک گالن چه میدونم 4 لیتری هست.
بهرحال، با چشمی گریان و روانی داغون، سر انگشت پودر نعناعی و نمکی به داخل گالن روانه کرده، خوب تکانیدم و به خودم گفتم که عمرا دیگه من در مورد مسائل غذایی به حرف کسی گوش کنم!!
الان هم هر وقت میرم باترمیلک بخرم خوب چک میکنم که اونی که تاریخش از همه کهنه تر هست رو بخرم و کمی هم میذارم تو یخچال بمونه که حسابی ترش و گازدار و تاریخ گذشته بشه Smile

*لطفا یکی از مدیران عنوان این تاپیک رو اصلاح و کوتاه کنه. برای پست کردن ارور میده. مرسی
پاسخ
(2013-09-19 ساعت 01:05)yami نوشته:  نمیدونم چرا این بحث به این مهمی رو ول کردیم و چسبیدیم به مباحثی چون اخی و عجی بودن یا نبودن آمریکا!!
یک سال و نیم تقریبا گذشته که کسی در این تاپیک چیزی ننوشته. خودم شروعش کردم، خودم هم بازیافتش میکنم!!
...
هر وقت از خانمم می پرسیدم که این Butter Milk چی هست و چه مزه ای میده، همش میگفت که مزه گندی داره و اینکه چطور در آلمان مردم عین آبمیوه اونو سر میکشن ولی بسیار بد بو و بد مزه هست. هر بار هم که پرسیدم که آیا شبیه دوغ یا همان آیران ترکی هست گفت نه، با اون خیلی فرق داره. فقط چیز مزخرفی هست!
برای اولین بار یک بار در عمرم به حرف کسی اعتماد کردم و نخواستم شخصا امتحان کنم...
چند روز پیش بر حسب اتفاق متوجه شدم که در یخچالمون یک بطری Butter Milk هست. پرسیدم که این چیه؟ تو که ازش بدت میومد؟ گفت برای مایه کیک خریده بودم که کیک رو ترد کنه ولی دیگه فکر کنم تاریخش گذشته. بریزش دور.
شیطانه گولم زد و همانطور که میخواستم بطری رو روانه ظرف آشغال کنم گفتم بذار ببنم این چیه؟ دربش رو باز کردم و با احتیاط بو کردم. عی دل غافل! این چرا بوی دوغ مشک (یا به آذری نهره آیرانی) میده! با احتیاط کمی مز مزه کردم (آخه کلا به امتحان کردن غذاهای جدید بسیار محتاط هستم!) و دیدم بئئئئئئله! این همه وقت بند رو به آب دادم و این همان دوغ مشک هست که فقط نمک و نعناع ندارد!
من رو بگو که این همه وقت برای هر بطری دوغ آبعلی ساخت کالیفرنیا که برام دو قلب هم نمی شد دو و نیم دولار پول رایج مملکت پول میدادم در حالیکه دوغ مشک اعلا تو پابلیکس و وین دیکسی چهار پنج دولار برای یک گالن چه میدونم 4 لیتری هست.
بهرحال، با چشمی گریان و روانی داغون، سر انگشت پودر نعناعی و نمکی به داخل گالن روانه کرده، خوب تکانیدم و به خودم گفتم که عمرا دیگه من در مورد مسائل غذایی به حرف کسی گوش کنم!!
الان هم هر وقت میرم باترمیلک بخرم خوب چک میکنم که اونی که تاریخش از همه کهنه تر هست رو بخرم و کمی هم میذارم تو یخچال بمونه که حسابی ترش و گازدار و تاریخ گذشته بشه Smile

*لطفا یکی از مدیران عنوان این تاپیک رو اصلاح و کوتاه کنه. برای پست کردن ارور میده. مرسی

برای اینکه دوغ گاز دار بشه عین دوغ گازدار آبعلی یه دونه قند یا یک دونه نخود بندازید تو ظرف دوغ یکی دوروز بمونه گازدار میشه حالا در مورد Butter Milk نمیدونم عمل میکنه یا نه ولی میتونید امتحانش کنید برای دوغ دست ساز خونگی عمل میکنه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، el333 ، amin arefi ، میخک سفید ، kasrafo ، Lemony ، afshin4749 ، Kingrazor ، pari pariaaa
صرفاً جهت عرض ارادت به صحبت استادم جناب يامى اينجا پست ميگذارمCool:
(البته يه كم به بحث آمريكا بيربطهRolleyes )

دوستانى كه از كوالالامپور بازديد كردن ميدونن كه مردمش خيلى كثيف اند دليلش هم اينه كه اينها تو جنگل بودن بعد ماهاتير اومده وسط جنگل براشون شهر ساخته!!
رستورانهاشون كه افتضاحه اصن يه وضعيه از جلوش كه رد ميشى از بوى بدى كه مياد حالت به هم ميخوره!!(البته اين در مورد همه چشم بادومى ها به استثنا كره ايها(كره جنوبى)و ژاپنى ها صادقه!)

پارسال كه يه دوره چند ماهه اونجا بودم يه روز يكى از هم دوره اى هام گفت بيا نهار بريم يه هتل منم گفتم مطمئنى تميزه گفت آره...
هيچ ديگه رفتيم اونجا و بشقاب برداشتيم شروع كرديم به پر كردن!!
ديدم يه غذاييش خيلى دراز دراز گوشت داره زيرش هم نوشته بود سي فود هيچى يه جزمى ازش برداشتم و رفتم يه غذا
وقتى خوردمش حس كردم حالتش مثل پوست ميمونه و انگار گوشت نيست با خودم گفتم ولش كن معلوم نيست چه آشغاليه!
بعدش كه خواستم دوباره (طبق عادت ايرانىTongue) برم و بشقاب پر كنم از اون بابايى كه وايستاده بود اونجا پرسيدم اخوى اين چيه؟
گفت this is devil-fish soap
خلاصه اينجانب همونجا بشقاب پر شده رو گذاشتم و به سوى wc رفتمBig Grin و تا آخرين روزي كه اونجا بودم فقط رستوران آمريكايى ها رفتم براى خوردن هر چيزي!!

جهت مرتبط كردن بحثWink:درآمريكا اصلاً نرين رستورانهاى چشم بادومى ها خيلى افتضاح اند يهو ديدي سوسك هم دادن خوردين متوجه نشدين چيه بعد كه فهميدين خدا بخير بگذرونهCool!!
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، Danoosh ، soli asali ، kasrafo ، yami ، میخک سفید ، آیدا اس ، afshin4749
باتشکر فراوان به دوستان خوب مهاجرسرا که مطالب جالبی رو مینویسن و ما یاد میگیریم یه سوال چه وسایل خوردنی میتونم با خودم بیارم که تو فرودگاه گیر ندن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan
(2013-09-20 ساعت 22:27)soror faridi نوشته:  باتشکر فراوان به دوستان خوب مهاجرسرا که مطالب جالبی رو مینویسن و ما یاد میگیریم یه سوال چه وسایل خوردنی میتونم با خودم بیارم که تو فرودگاه گیر ندن ؟

دوست گرامی این تاپیک را بخوانید:
http://mohajersara.com/thread-5861.html
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+


پاسخ
تشکر کنندگان: میخک سفید ، شاهي ، sepideh jan
از اونجایی که من زیاد پیتزا درست میکنم پس مجبور شدم پنیر پیتزا و هم یاد بگیرم و کله پاچه و هم با ایشون میپزم
به علت طولانی شدن مجبور به خلاصه نویسی و کمی خوشمزگی میباشم تا حوصله خوندن داشته باشین با عرض ببخشید
پیتزا درست کردنش اگر پنیر باشه راحت هستش خمیرم درست کردنش راحت هستش و هر کسی روش خاص خودش و داره برای برای درست کردن خمیر آب آرد و خمیر مایه و شکر و نمک و روغن با هم مخلوط کنید ده دقیقه به شدت ماساژ بدین آب و فقط آروم آروم اضافه کنین باید خمیر شل نباشه و چیبندگیشم خیلی کم باشه اگر چسبندگیش زیاد شد کمی روغن یا آرد اضافه کنین بالاخره بزارین سه ساعت بمونه بعد دوبارهخ ماساژ و بعدشم نیم ساعت بمونه حالا شما میتونید بجای آب شیر یا بجای شکر نوشابه میتونید مایه خمیر و قبلش درست کنید داخلش نریزن خلاصه یک دوبار درست کنین روش خودتون که بیشتر بدرد میخوره و یاد میگیرین کار سختی نیستش ولی درست کردن پنیر سخته ساعتها وقت میبره ولی سریع یک آموزشی میدم
اول از همه باکتری هستش به نام استارتر که به شکل پورد در بقالی گنده های حومه ایران (خارج ) پیدا میشه ولی داخلش نگردین نیستش اگر این پودر و پیدا کردین میتونین پنیر پیتزا درست کنین والا فکرشم نکنید
ابتدا شیر و میزارین کلی بجوشه داخلشم اگر خامه یا کره اضافه کنید به مقدار بعد دستتون میادش بهتر بعد بزارن سرد بشه باید وقتی انگشت اشارتون و میزارین داخل شیر انگشتتون و بتونید فقط ده دقیقه داخل شیر گرم تحمل کنید یعنی قبل یا بعدش به دلیل حرارت و سوختن در نیاوریدش بعدش کمی نمک و آب لیمو یک قاشق و پودر استارتر میریزین داخل و کمی بهم میزنین و درب قابلمه و میزارین کمی دلمه بشه بعد به ارومی با کمترین حرارت ممکن باید خیلی کم باشه تا بافت از بین نره راستی برای دو لیتر شیر دارم میگم بعدش به ارومی مثل یک نوازش حی دلمه ها رو بدون از هم پاشیدن بهم بچسبونین با یک ملاقه و همین شکل ادامه بدین خود ایتالیاییها طفلکی با حرارت بسیار کم انقدر میزارن تا آبش خش بشه ولی خوب حتما ماکروفر اختراع نکردن لابد شما میدونم صبور نیستین بیارینش بیرون آبش و با یک دستمال کاملا کثیف بگیرین سعی کنید سوراخهاش بسیار ریز باشه نبایید پنیر آب داشته باشه برای همین بزارین داخل ماکرو ویو یا فر بعدش کمی که گرم شد دوباره بیارینش بیرون فشارش بدین تا سه بار یعدش باید حسابی بپلونینش و بسابینش باید مثل خمیر نون باهاش ماساژ کار کنین و در زمان اینکار گرم باشه احتمالا بدون دستکش دستاتون تا دو روز قرمز قرمز میمونه از حرارت خوب بعد از مساساژ حسابی و کش آوردن شدید بندازنیش توی آب یخی که قبل از آب خود پنیر و نمک زیاد درست شده اگر شوریش کم باشه پنیر باز میشه منظور از سرد یخ یخ یخ یخ یخ هستش بعد فردای اون و رنده و بر بدن بزنین توجه کنید گرای زیاد بافت پنیر و خراب میکنه بجای کش آمدن جدا میشه ماساژ دادنش خیلی سخته از لحاظ تکنیک کار و اینکه باید اوایل با ماساژ آبش و بیگیرین
خمیر پیتزا و پهن کنید بر روی کاغذ روغنی ده دقیقه حرارت از یک سمت که دادین با 180 درجه دما واقعی باید برش گردونین چرا چون مایه پیتزا که بعدا روش میریزین یک جورایی نمدارش میکنه باید یک سمتش و بپزین تا خیس و نباه به هر حال خمیر به رطوبت حساسه بعدش روش سس بریزین یا پنیر همین اگر دوست داشتین از شیر مرغ تا سبزیجاتم بین سوس و پنیر بزارین گاهی مخلوط کردن کمی پنیر با سس هم بد نیستش خلاصه باز بزارینش در فر باز با همون حرارت تا ده دقیقه تا روی پنیر هر جوری دوست داشتین بشه پیتزا اماده هستش انتقالش بدین به سطل ذباله دوباره پنیر و خمیر و از اول درست کنین معمولا خمیر بعداز سه بار درش استاد میشین و پنیر بعداز بیست بار
خیلی از شما فکر میکنین که اگر برین پنیر و از بیرون بخرین بهتر و راحت تر آیا آیا شما میدونین که خیلی از پنیر های بیرون از همون پنیر سفید صبحانه درست میشن بهش میگن پنیر پرسس یا پنیر فراری شده یعنی چی پنیر سفید و میندازن توی آب جوش دمای 80 درجه ماساژش میدن خوب کش آمد میندازن توی آب سرد البته با دستگاه والا روشهای سنتی تشت و پاکوبی هنوز در روستاها مرسومه شما این کار و نکنین چون بالای پنجاه بار باید تلاشش کنید شاید بتونید مثل یک دستگاه اینکار را انجام بدهید خیلی سخت و پر تلاش هستش پس هر پنیر پیتزایی نخرید دوم طعم این پنیر اگر خالی میل بفرمایید متوجه میشین خیلی بدمزه هستن در صورتی که پنیری که من بهتون یاد دادم مزش بی نهایت عالیه فقط صبر ایوب میخوادش برای همین بهتر با مقدار زیادی شیر درستش کنید که صرفه داشته باشه خوب امیدوارم زیاد من و نفرین نکنید اگر نتونستین چون آشپزی استعداد هم میخوادش که همه فکر میکنند دارندش ولی متاسفانه من غذای بد زیاد میل کردم ولی لبخند به آشپزاشون زیاد زدم یکبار دیگه میگم ساخت اولین بار پنیر پیتزا از ساختن فیلم تایتانیک سخت ترهخ ولی همیشه پیشرفت و حس میکنین و یاداشت برداری فراموش نشه خسته شدم بای
[font=Arial]
آنجا که پیشتر از تو محکوم گشته صدایت بهترین سخن سکوت است
[/font]
Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، amin arefi ، میخک سفید ، nora ، amir82 ، fariba_a ، pari pariaaa
به نظر من پیتزا فقط با پنیر گودا!
تا جایی که یادم میاد اوایل ایران که پیتزا مد شد، یک مدل پنیر بیشتر نداشت که معروف به پنیر قرمز سلماس بود.
بعداها که یک بار پنیر گودا خوردم و دیگه از اون پنیر سلماس هم خبری نبود تو فروشگاهها حدس زدم که همان بوده. بهرحال چی به سر اون کارخانه اومد، عللاهو اعلم.
نکته دوم هم در خوشمزه تر کردن پیتزاهای اینجایی اینه که موقع سفارش دادن بگین که به هیچ وجه پیتزا ساس یا همون مخلوط قرمز رنگ گوجه فرنگی تو قوطی رو به پیتزا نزنن یا در حد نهایت دو سه قاشق غذاخوری.
آمریکایی ها عاشق اون هستن و اگه نگین معمولا یک ملاقه رو خمیر پیتزا ولو میکنن و گند میزنه به هر چی پیتزا هست.
البته این کار در مورد چیز پیتزاهای ارزون احتمالا مقدور نباشه چون اونا چیزی چیز یا همان پنیر و خمیر پیتزا و اون پیتزا ساس نیستن.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، میخک سفید ، laili ، afshin4749 ، amir82 ، Kingrazor ، pari pariaaa ، sepideh jan
خدایا خداوندااااا.... امروز بالاخره بعد از سه سال تونستم یک خربزه بخورم!!!
لامصب اینورا پیدا نمیشه که Smile
تازه همینش هم حدودا 70 درصد شبیه خربزه ایرانی بود. بافتش متراکم تر بود و طعمش کمی متفاوت تر اما از هیچی بهتر بود. من خراب خربزه هستم، خراااااب...
پاسخ
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، afshin4749 ، soli asali ، Kingrazor ، pari pariaaa ، sepideh jan
دوستانی که اهل پیتزا هستند اینجا رو حتما امتحان کنند ..مدل subway درست کرده که میتونید پیتزای خودتون رو خودتون درست کنید ..به نظر من عالی بود هم قیمتش خیلی مناسبه هم کیفیتش ..تا اونجائی که من دیدم بیشتر شعبه هاش توی کالیفرنیاست ..
http://www.pieology.com/
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، shimoda ، Saeedv13 ، afshin4749 ، itsmasoud ، soli asali ، amin arefi ، aghaghia ، Kingrazor ، pari pariaaa ، sepideh jan
(2013-10-07 ساعت 00:06)yami نوشته:  خدایا خداوندااااا.... امروز بالاخره بعد از سه سال تونستم یک خربزه بخورم!!!
لامصب اینورا پیدا نمیشه که Smile
تازه همینش هم حدودا 70 درصد شبیه خربزه ایرانی بود. بافتش متراکم تر بود و طعمش کمی متفاوت تر اما از هیچی بهتر بود. من خراب خربزه هستم، خراااااب...

می خوای اومدنی برات یه وانت فریت کنن بیاد ؟ Smile)
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، pari pariaaa
(2013-10-07 ساعت 13:06)soli asali نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 00:06)yami نوشته:  خدایا خداوندااااا.... امروز بالاخره بعد از سه سال تونستم یک خربزه بخورم!!!
لامصب اینورا پیدا نمیشه که Smile
تازه همینش هم حدودا 70 درصد شبیه خربزه ایرانی بود. بافتش متراکم تر بود و طعمش کمی متفاوت تر اما از هیچی بهتر بود. من خراب خربزه هستم، خراااااب...

می خوای اومدنی برات یه وانت فریت کنن بیاد ؟ Smile)

[فامیل دور] آخه چرا منو در همچین موقعیتی قرار میدی؟ من از بچگی آرزوم بوده که از ایران یک وانت خربزه فریت بشه بیاد بخورم!!
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، soli asali ، sepideh jan
(2013-10-07 ساعت 17:29)yami نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 13:06)soli asali نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 00:06)yami نوشته:  خدایا خداوندااااا.... امروز بالاخره بعد از سه سال تونستم یک خربزه بخورم!!!
لامصب اینورا پیدا نمیشه که Smile
تازه همینش هم حدودا 70 درصد شبیه خربزه ایرانی بود. بافتش متراکم تر بود و طعمش کمی متفاوت تر اما از هیچی بهتر بود. من خراب خربزه هستم، خراااااب...

می خوای اومدنی برات یه وانت فریت کنن بیاد ؟ Smile)

[فامیل دور] آخه چرا منو در همچین موقعیتی قرار میدی؟ من از بچگی آرزوم بوده که از ایران یک وانت خربزه فریت بشه بیاد بخورم!!

یه مقدار عسل هم میزارم کنارش اگه دیدی این همه خربزه کارساز نشد، 2 قاشق عسل که بزنی همه چی حل میشه Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، pari pariaaa
(2013-10-08 ساعت 10:31)soli asali نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 17:29)yami نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 13:06)soli asali نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 00:06)yami نوشته:  خدایا خداوندااااا.... امروز بالاخره بعد از سه سال تونستم یک خربزه بخورم!!!
لامصب اینورا پیدا نمیشه که Smile
تازه همینش هم حدودا 70 درصد شبیه خربزه ایرانی بود. بافتش متراکم تر بود و طعمش کمی متفاوت تر اما از هیچی بهتر بود. من خراب خربزه هستم، خراااااب...

می خوای اومدنی برات یه وانت فریت کنن بیاد ؟ Smile)

[فامیل دور] آخه چرا منو در همچین موقعیتی قرار میدی؟ من از بچگی آرزوم بوده که از ایران یک وانت خربزه فریت بشه بیاد بخورم!!

یه مقدار عسل هم میزارم کنارش اگه دیدی این همه خربزه کارساز نشد، 2 قاشق عسل که بزنی همه چی حل میشه Smile

[فامیل دور] این «در» عسله رو نتونستم باز کنم، وگرنه اونم میخوردم!!
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان