کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث شیرین و خوشمزه غذا :)
(2013-10-08 ساعت 15:37)yami نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 10:31)soli asali نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 17:29)yami نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 13:06)soli asali نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 00:06)yami نوشته:  خدایا خداوندااااا.... امروز بالاخره بعد از سه سال تونستم یک خربزه بخورم!!!
لامصب اینورا پیدا نمیشه که Smile
تازه همینش هم حدودا 70 درصد شبیه خربزه ایرانی بود. بافتش متراکم تر بود و طعمش کمی متفاوت تر اما از هیچی بهتر بود. من خراب خربزه هستم، خراااااب...

می خوای اومدنی برات یه وانت فریت کنن بیاد ؟ Smile)

[فامیل دور] آخه چرا منو در همچین موقعیتی قرار میدی؟ من از بچگی آرزوم بوده که از ایران یک وانت خربزه فریت بشه بیاد بخورم!!

یه مقدار عسل هم میزارم کنارش اگه دیدی این همه خربزه کارساز نشد، 2 قاشق عسل که بزنی همه چی حل میشه Smile

[فامیل دور] این «در» عسله رو نتونستم باز کنم، وگرنه اونم میخوردم!!
نخور دوست من نخور. جلو شیکمت رو بگیر. خربزه با عسل سازگاری نداره میخوری عوارض میکنه یه چیزیت میشه .... ( میمیری) دور از جون
.
.
.
.
.
(تا حالابه دلیلش فکر کردید؟ ترمودینامیک چه میکنه ؟)

هیچ می‌دانید چرا نباید عسل و خربزه و همین طور ماهی و ماست را با هم خورد؟

علت این که عسل و خربزه را نباید باهم خورد، در ماهیت کربوهیدرات ها یا قندهای موجود در این مواد نهفته است.
عسل دارای قند لولوز و خربزه دارای قند گلوکوز است. هر دو قند به سرعت جذب بدن می‌شوند و آنتالپی را بالا می‌برند. در این ‌صورت گفته می‌شود که شخص گرمیش شده.
این افزایش آنتالپی بدن ممکن است با ایجاد تغییر ناگهانی در بدن همراه شود و سنکوب و حتی مرگ را در پی داشته باشد.

ماست و ماهی را هم نباید باهم خورد.
ماهی ، فسفر دارد و ماست ، اسید لاکتیک. واکنش این دو ماده ، یک واکنش گرماگیر است و آنتالپی بدن را پایین می‌آورد و به اصطلاح ، شخص دچار سردی می‌شود.

[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، amir82 ، itsmasoud ، amin arefi ، A.R.R ، mohammadg846 ، Kingrazor ، alirz ، pari pariaaa ، Danoosh ، taherifar
من سوادم به قند لولوز نمیخوره ولی تا اونجا خوندم که میگه کوکاکولا رو با قرص نعنائی mentos نخورید!!

اینم فیلمش!
http://www.youtube.com/watch?v=WI2sXUQCgH8
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، lighter ، Danoosh ، taherifar
(2013-10-09 ساعت 01:32)yami نوشته:  من سوادم به قند لولوز نمیخوره ولی تا اونجا خوندم که میگه کوکاکولا رو با قرص نعنائی mentos نخورید!!

اینم فیلمش!
http://www.youtube.com/watch?v=WI2sXUQCgH8

این خربزه و عسل هم یه همچین چیزیه فقط اینجوری منفجر نمیکنه خیلی لایت میکشتت Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، taherifar
یک بار دیگر ما رو دنبه خوک خوراندند Sad
خواهشا اگه میخواهید به درد ما دچار نشوید، نه تنها همانطور که قبلا گفتم مواد تشکیل دهنده روی برچسب رو بخونید بلکه اگه هر چیزی که به نظرتون عجیب اومد رو هم سرسری از روش عبور نکنید!!
یک بیسکویتی خریدیم که اصالتا ایتالیایی بود و وارداتی. پشتش به سه زبان انگلیسی و اسپانیولی و فرانسوی محتواتش رو نوشته بود. چون میدونستم که بعضی از نان ها و شیرینی ها در آمریکا با Lard یا همان روغن خوک درست میشه اول برچسب رو خوندم. نوشته بود:
Vegetable margarin (blah blah blah blah) and fat
گفتم خوب حتما منظورش روغن نباتی و کره نباتی هست. زدیم تو رگ ...
بعدا که خانمم اومد و دید بسته رو از روی کنجکاوی یه نگاهی به مواد تشکیل دهنده اش انداخت. گفت این که دنبه خوک داره!!! گفتم یا خداا بابا ننوشته به پیر به پیغمبر ننوشته اینهاش...
گفت این ایتالیایی ها احتمالا به انگلیسی نمیدونستن بنویسن Lard ولی به اسپانیایی درست نوشتن!!! اینهاش ...
Sad
یعنی عاااااااااه از نهادم بر آمد...
نکنید این کارها رو ... مثل من Sad
دهانم رو با سرکه سیب آب کشیدم!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، AsemanAbee ، soli asali ، amin arefi ، fariba_a ، Kingrazor ، alirz ، lighter ، Lemony ، pari pariaaa ، sepideh jan ، SadMan ، taherifar
این دو تا فیلم مستند رو در مورد غذا ببینید... مخصوصا تازه واردهای عزیز چون آدم ناخودآگاه این مک دونالد و برگرکینگ و ... برو که میبینه، مخصوصا ماها که ایران ازین چیزها نداشتیم، نمیتونه خودش رو نگه داره Smile

Super Size Me - 2003
https://www.youtube.com/watch?v=AjeU-iaq0iw

Food Inc - 2008
https://www.youtube.com/watch?v=Z5X_J3zRVUQ

البته به خاطر کپی رایت هر لحظه ممکنه یوتیوب این فیلم ها رو حذف کنه بنابرین توصیه میکنم که حتما تماشا کنید. البته من آپلود نکردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، Saeedv13 ، mohammadg846 ، amin arefi ، soli asali ، taherifar
آموزش تکنیک های آشپزی، توسط فیلم های کوتاه آموزشی
این مجموعه شامل 210 فیلم آموزشی در 24 دسته بندی است. مدت زمان هر فیلم بین 1 الی 5 دقیقه بوده و در هر فیلم یک تکنیک مفید برای آشپزی آموزش داده میشود. این فیلم ها پر از نکات ریز و کاربردی در مورد آشپزی است که میتواند از شما یک آشپز حرفه ای بسازد. از نحوه شناخت گوشت و مرغ و ماهی تازه بگیرید تا آموزش برش آنها و پختن و سرو کردن.
این مجموعه با توجه به گستردگی و تنوع بالایی که دارد هم برای افراد مبتدی مفید است، و هم برای آشپز های حرفه ای که میخواهند مهارت خود را بالا ببرند.
http://www.sarzamindownload.com/1128/
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، yami ، Danoosh ، Saeedv13 ، amin arefi ، soli asali ، Kingrazor ، lighter ، pari pariaaa ، sepideh jan ، taherifar
کسی نمیخواد از غذا و شیکم صحبت کنیم!!؟؟ Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، taherifar
من به شدت پایه ام. جات خالی‌ همین الان از Five Guys اومدم یه دابل بیکن چیزبرگر با نیم کیلو فرایز زدم به بدن Big Grin
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، taherifar
ﻧﻜﻦ ﺑﺎ ﺩﻝ ﻏﺮﻳﺐ ﻣﺎااا ﻧﻜﻨﻦ Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان