کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-12-07 ساعت 20:17)سانازی نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من اپروو شدم خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بعد از11ماه و 17 روز
Post Decision Activity یعنی اپروو شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای سی سی جودی یلدا مونا بچه ها جون کجایین؟
بعدش چی میشه؟خدا چی میشه زود وقت مصاحبه بدن خداایاا قوربونت برم کارمو زود درست کن مرسی.اریننننننننن اپروو شدم
من انکارارو انتخاب کرده بودم میخواستم عوضش کنم.نکنم؟به نظرم انکارا خیلی سوال پیچ میکنه.
با توجه به اینکه من خاطره بدی دارم از سال پیش از انکارا به نظرتون بازم اونجا برم؟وایی کسی نیست

ساناز جون ببخش که چندروز دیر تبریک میگم چون فرصت نکرده بودم سر بزنم

بهت تبریک میگم بالاخره بعد از این همه وقت اپروو شدی. ایشالا به زودی وقت مصاحبه ت رو بگیری Smile خوشحال شدم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، asher ، kamalir36 ، sepideh jan ، rrrraaaazzzz ، ysf ، yalda91
بچه ها امشب خیلی دلم گرفته..... تا بی نهایت...... تو این مدت همچین حالی نداشتم.ولی امشب نمیدونم چرا اینقدر فرق داره....
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، aghaghia ، sepideh jan ، shandiz ، sib 24 ، rrrraaaazzzz ، denag ، shabnam.84 ، ysf ، yalda91
(2013-12-12 ساعت 23:12)romance33 نوشته:  بچه ها امشب خیلی دلم گرفته..... تا بی نهایت...... تو این مدت همچین حالی نداشتم.ولی امشب نمیدونم چرا اینقدر فرق داره....
عزیز تو رو خدا خوب باش... تو که همیشه به همه روحیه میدی... هیچکی نمیخواد دل گرفته ببینتت... سعی کن شاد باشی دوستم
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، sepideh jan ، shandiz ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، shabnam.84 ، yalda91
(2013-12-12 ساعت 23:12)romance33 نوشته:  بچه ها امشب خیلی دلم گرفته..... تا بی نهایت...... تو این مدت همچین حالی نداشتم.ولی امشب نمیدونم چرا اینقدر فرق داره....

شقایق جون
خدانکنه دلت بگیره عزیزم. تو اینقدر پر انرژی هستی که ما را هم شارژ می کنی. همه چی درست می شه مهربون. فقط به زمان نیازه که اون هم نمیدونه ما اینقدر صبر نداریم.
نگران نباش عزیزم. همیشه سلامت باشی و انشالله بزودی همگی با هم اونور با هم می شینیم و به این لحظات می خندیم.Smile
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، sib 24 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، shabnam.84 ، ysf
ﻳﻌﻨﻲ ﻛﺴﻲ ﻧﻴﺴﺰ ﺟﻮﺍب ﻣﻨﻮﺑﺪﻩ? Sad ﺩﻳﺮﻭﺯ ﻭﻗﺖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﺮﻡ ﺍﺻﻠﺎ ﺍﻳﻤﻴﻠﻢ ﻧﺪﺍﺩﻥ ﺩﻳﺮ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﺣﺎﻟﺎ ﺟﺠﻮﺭﻱ ﻋﻮﺿﺶ ﻛﻨﻢ?ﺍﻳﻤﻴﻞ ﺩﺍﺩﻡ ﻣﻴﻜﻦ ﺑﺮﻭ usvisa-info.com ﻭﻟﻲ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻯﺍﻳﺪﺟﻴﻜﺎﺭﻛﻨﻢ ﺗﻮﺭﻭﺧﺪﺍ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ كنيد
k1ﺳﻔﺎﺭﺕ ابوظبي
پاسخ
تشکر کنندگان: denag
(2012-07-28 ساعت 16:42)الهه سابق نوشته:  مرسی از فردای عزیز
راستش این قضیه آمریکا رفتن بدترین بخش زندگی منه. از شما چه پنهون از روزی که ازدواج کردم سرکوفت این پاسپورت لعنتی شوهرم از طرف خانوادش رو سر من بوده و هست و تهمتهای ناروا که من بخاطر گرین کارت ازدواج کردمو از این قبیل مزخرفات.
چی بگم دوستان؟ خیییلی زور داره که یه موی تنت هم راضی به رفتن نباشه ولی بعد از 6 سال هنوز تمام مدت تهمت این قضیه روت باشه که تو واسه گرین کارت ازدواج کردی!!
خلاصه روزای بدیه. همه فامیل همش به آدم نیش و کنایه میزنن، دائم میپرسن پس کی میری، پس کی میری؟ شوهرت اونجا فلان میکنه، چنان میکنه. اه اه اه از این اخلاق ما ایرانیا....

الهه جون سلام،من تازه این تاپیک را دیدم(دسامبر2013).عزیزم حالا که خدارو شکر رفتی.البته نفهمیدم چرا گفتی 6 ساله که دارن بهت میگن وچرا توی این 6 سال نرفتی.ولی عزیزم خودتو با این جور حرفها ناراحت نکن.مهم همسرته که امیدوارم خوب باشه.پس برای حرفهای بیخودی یک گوشت در باشه و یک گوش دروازه.چون فامیل خود آدم مثلا از روی دلسوزیRolleyesو فامیل شوهر هم که اصلا دنبال ایرادنCoolپس سعی کن شاد باشی.این روزهای انتظار خیلی سخته مخصوصا برای منکه بچه کوچولو دارم.برام دعا کنین عزیزان!
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، rrrraaaazzzz ، denag ، romance33 ، shabnam.84 ، ysf ، kamela

عزیزم غصه نخور.منم اینجوریم ولی خدا کمکمون میکنه.باید توکلمون به اون باشهRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، romance33 ، kamela
(2013-12-13 ساعت 00:14)سی سی نوشته:  
عزیز تو رو خدا خوب باش... تو که همیشه به همه روحیه میدی... هیچکی نمیخواد دل گرفته ببینتت... سعی کن شاد باشی دوستم

سلام عریرم تبریک میگم بهت!الام آمریکا هستی؟شما گرین کارتی بودی یا سیتیزنی؟ممنون میشم ار جوابتShy
پاسخ
تشکر کنندگان:

دوست عزيز مان
همه مان
غم مان
نهفته است
در سينه ها ي مان
چون
مان
هستيم
و
من
نرفتيم
و
ما ن
رفتيم...
-----
خوبه كه بازهم اينجا مينويسي كه گرفته است دلت...
به قول هوشنگ ابتهاج: تو بخوان نغمه ناخوانده من...
-----
امان از دست اين دل، امان، هي امان
-----
هوشيار كسي باشد كس عشق بپرهيزد/
وين طبع كه من دارم با عقل نياميزد/
آن كس كه دلي دارد آراسته معني/
گر هردو جهان باشد در پاي يكي ريزد/
گر سيل عقاب آيد، شوريده نينديشد/
ور تير بلا بارد، ديوانه نپرهيزد/
فضل است اگرم خواني، عدل است اگرم راني/
قدر تو نداند آن كز زجر تو بگريزد...
(شيخ سعدي)
---------
ميدونيد دوستان، غم دوستي را ديدن گاها سخت تر از غم خود ديدن است؛ قبول نداريد؟
قبول دارم، بعضي شبها چنان هوا سرد ميشود و ابرها سينه را فرا ميگيرند كه سخت است تنفس....
ولي چه ميشه كرد جز تحمل و مدارا....
؛
اگر غم لشكر انگيزد كه خون عاشقان ريزد/ من و ساقي به هم تازيم و بنيادش براندازيم
(شبخ حافظ)
دوست عزيز، بنيادش را برانداز، تو سرشار از انرژي هستي، همگان بر اين موضوع اذعان دارند....
---------
بچه ها من كه داشتم ميرفتم دبي؛ هواپيما داشت سقوط ميكرد! يعني جدا چند دقيقه اي شات دان بود و پايين ميرفتيم؛ گفتم تمام شد! مردم ديگه! تازه اون موقع هنوز ويزا هم نگرفته بودم.... ! ريست شدم؛ دو سالي ميشه كه سيگار نكشيدن، وقتي به فرودگاه دبي رسيديم اولين كاري كه كردم قيمت سيگار رو با تهران مقايسه كردم؛ با خودم ميگفتم تو كه داشتي ميمردي چن دقيقه پيش؛ پس بكش!!!!! ولي نكشيدم؛ چراكه فايده اي نداره؛ فقط باد مدارا كرد و كشيد اين بار سنگين تن را! بدون سيگار سبك تر ميشه رفت؛
همه چيز به آني بستگي دارد؛ هستي، سپس نيستي!
---------
Romance33؛ آنقدري نامت را ديده ام كه گويي هميشه بايد باشي؛ البته خندان و تيز و شفاف؛
پس
باش
خندان
و
تيز
و
شفاف
.....
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، shandiz ، rrrraaaazzzz ، Saeedv13 ، romance33 ، kamalir36 ، shabnam.84 ، ysf ، kamela ، yalda91 ، azadandish ، sepideh jan ، hamed_na
(2013-12-09 ساعت 20:09)paris a نوشته:  حامد جان با NVC تماس بگیرین

Parisa jan 3 Rooz badesh
Nemidonam chera PM ferestadam
Behet naresid
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان:

شقایق جان برای همه مون پیش میاد. به دلت حق بده گاهی بگیره، گاهی بسوزه، گاهی بشکنه. دله... سنگ نیست که... اما هواشو داشته باش! گاهی همه ما احتیاج به نوازش داریم. گاهی احتیاج داریم چشمامونو ببندیم و حس کنیم که خدا محکم بغلمون کرده. گاهی هر چقدر هم که از دیگران حمایت کنیم، خودمون احتیاج به حمایت داریم.... هوای خودت رو داشته باش دوستم
شاید هم قراره خبر خوبی بیاد. زیاد برام پیش اومده که خبرهای خوب توی بدترین زمانهام اومدن. شاید همین الان خبر خوبی بیاد Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36
(2013-12-13 ساعت 00:42)zahraj نوشته:  ﻳﻌﻨﻲ ﻛﺴﻲ ﻧﻴﺴﺰ ﺟﻮﺍب ﻣﻨﻮﺑﺪﻩ? Sad ﺩﻳﺮﻭﺯ ﻭﻗﺖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﺮﻡ ﺍﺻﻠﺎ ﺍﻳﻤﻴﻠﻢ ﻧﺪﺍﺩﻥ ﺩﻳﺮ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﺣﺎﻟﺎ ﺟﺠﻮﺭﻱ ﻋﻮﺿﺶ ﻛﻨﻢ?ﺍﻳﻤﻴﻞ ﺩﺍﺩﻡ ﻣﻴﻜﻦ ﺑﺮﻭ usvisa-info.com ﻭﻟﻲ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻯﺍﻳﺪﺟﻴﻜﺎﺭﻛﻨﻢ ﺗﻮﺭﻭﺧﺪﺍ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ كنيد
k1ﺳﻔﺎﺭﺕ ابوظبي

زهرا جان میدونم نگرانی. اگه من یا دیگر دوستان پاسخی ندادیم از ناآگاهی ماست. نمیخوایم اشتباه راهنمایی کنیم.
پچه ها کسی میدونه چه باید کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: zahraj
خوب ب ب ب ب ب ب ب
سلام به همه دوستای گلممممممممممم.من با همون انرژی برگشتم . تا آخرش با همتون هستم.صبح زیبای بارانی همتون به خیر و شادمانی.از تک تکتون با پیام های قشنگتون ممنونم و دست همتون رو به نشانه احترام و افتخار به دوستیتون میفشارم.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سی سی عزیزم،ریتای دوست داشتنی من،sepideh jan گل،denag عزیز و نيما ٩٢ برادر مهربانم سپاس بیکران از همتون.به قول یه دوست خوب:
دوزتون دارم
فدا مدا ....
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، kamalir36 ، shabnam.84 ، yalda91 ، azadandish ، سی سی ، sepideh jan
سپیده جان الهه دیگه بعد از گرفتن ویزا تو این سایت نیومد چون قول داده بود به همسرش.

دختر خوبی بود و امیدوارم زندگی خوبی رو اونجا شروع کرده باشه با اینکه اصلا آمریکا رو دوست نداشت

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، kamela ، yalda91
ساناز عزیزم خیلی خوشحالم که اپروو شدی ببخشید که من دیگه خیلی کمتر میام اینجا . امیدوارم به زودی مصاحبت هم انجام بدی و ویزاتو بگیری.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان