کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
[quote='zahraj' pid='449562' dateline='1386879171']
ﻳﻌﻨﻲ ﻛﺴﻲ ﻧﻴﺴﺰ ﺟﻮﺍب ﻣﻨﻮﺑﺪﻩ? Sad ﺩﻳﺮﻭﺯ ﻭﻗﺖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﺮﻡ ﺍﺻﻠﺎ ﺍﻳﻤﻴﻠﻢ ﻧﺪﺍﺩﻥ ﺩﻳﺮ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﺣﺎﻟﺎ ﺟﺠﻮﺭﻱ ﻋﻮﺿﺶ ﻛﻨﻢ?ﺍﻳﻤﻴﻞ ﺩﺍﺩﻡ ﻣﻴﻜﻦ ﺑﺮﻭ usvisa-info.com ﻭﻟﻲ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻯﺍﻳﺪﺟﻴﻜﺎﺭﻛﻨﻢ ﺗﻮﺭﻭﺧﺪﺍ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ كنيد
k1ﺳﻔﺎﺭﺕ ابوظبي
[/quoteسلام عزیزم . ما هم همین مشکل برامون پیش اومدالبته من ازدواجی هستم زنگ بزنید سفارت مشکل و بگید و انها دوباره بهتون وقت سفارت می دن البته ممکنه یه یکی دو ماهی دوباره طول بکشه
پاسخ
تشکر کنندگان: zahraj ، romance33
(2013-12-13 ساعت 14:30)sisily. نوشته:  [quote='zahraj' pid='449562' dateline='1386879171']
ﻳﻌﻨﻲ ﻛﺴﻲ ﻧﻴﺴﺰ ﺟﻮﺍب ﻣﻨﻮﺑﺪﻩ? Sad ﺩﻳﺮﻭﺯ ﻭﻗﺖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﺮﻡ ﺍﺻﻠﺎ ﺍﻳﻤﻴﻠﻢ ﻧﺪﺍﺩﻥ ﺩﻳﺮ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﺣﺎﻟﺎ ﺟﺠﻮﺭﻱ ﻋﻮﺿﺶ ﻛﻨﻢ?ﺍﻳﻤﻴﻞ ﺩﺍﺩﻡ ﻣﻴﻜﻦ ﺑﺮﻭ usvisa-info.com ﻭﻟﻲ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻯﺍﻳﺪﺟﻴﻜﺎﺭﻛﻨﻢ ﺗﻮﺭﻭﺧﺪﺍ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ كنيد
k1ﺳﻔﺎﺭﺕ ابوظبي
[/quoteسلام عزیزم . ما هم همین مشکل برامون پیش اومدالبته من ازدواجی هستم زنگ بزنید سفارت مشکل و بگید و انها دوباره بهتون وقت سفارت می دن البته ممکنه یه یکی دو ماهی دوباره طول بکشه

ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﺮﺳﻲ ﺍﺯﺟﻮﺍﺑﺖ.ﻣﺎﺯﻧﻚ ﺯﺩﻳﻢ ﺍﻣﺎﻣﻴﻜﻦ ﺑﺎﻳﺪﺍﻳﻤﻴﻞ ﺑﺪﻳﻦ ﺟﻮﺍﺏ ﺍﻳﻤﻳﻠﻢ ﻛﻪ ﻧﻤﻴﺪﻥ Sad
ﺷﻤﺎﺑﻪ ﺟﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺍﻱ ﺯﻧﻚ ﺯﺩﻳﺪﻛﻪ ﺗﻠﻔﻨﻲ ﻭﻗﺘﻮﻋﻮﺽ ﻛﺮﺩﻥ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
من کیسم نامزدیه قبلا" ازدواج کردم و جدا شدم و یه پسر 13ساله هم دارم که ویزای اون میشه کی2
وقت مصاحبه هم گرفتم
کسی از دوستان اطلاع داره که اونجا با پسرم هم مصاحبه میکنن یا نه؟ اصلا" باید حضور داشته باشه؟
پرداختو برای هر دو نفرمون انجام دادم ولی توی سایت جلوی تاریخ مصاحبم فقط کیس نامبر منو نوشته وفقط نوشته کی1
اگه کسی لطف کنه کمکم کنه ممنون میشم
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 15:44)zahraj نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 14:30)sisily. نوشته:  [quote='zahraj' pid='449562' dateline='1386879171']
k1ﺳﻔﺎﺭﺕ ابوظبي

همسرم ایمیل هم داده بودبه همون سایتی که شما خودت بالا نوشتی و توضیح داده بود که به این دلیل ما وقت مصاحبه را از دست دادیم .ولی چون من شخصا خودم ایمیل ندادم دقیقا نمی دونم بهت بگم کجای این سایت باید بری از دوستان دیگه که اطلاع دارن لطفا جواب بدن .ولی شماره سفارت در ابوظبی 0097143768311 از یکشنبه تا پنج شنبه از 7 صبح تا 7 شب . ولی اول ایمیل بزن اونا خودشون بهت می گن و نگرانم نباش چون می تونی دوباره وقت مصاحبه بگیری جواب ایمیل و می دن مطمئن باش دلت شور نزنه من خودم تمام این استرسا رو دونه به دونه پشت سر گذاشتم
پاسخ
تشکر کنندگان: zahraj
(2013-12-08 ساعت 11:31)azadandish نوشته:  بچه ها کسی این روزا دنبال وقت گرفتن از سفارت آنکارا نیست ؟
دوستانی که قبلا وقت گرفتن میتونن تجربه اشون رو در میون بذارن که چطوری موفق شدن و چقدر زمان برد تا موفق شدن و ایا ساعتهای کاری باید منتظر باز شدن جدول وقت دهیشون باشیم یا در طی شبانه روز باید پشت سیستم باشیم و چک کنیم ؟ بچه ها کمی کمککککککککککککک.....
من تو مرحله وقت دهی گیر کردم نیاز به تجربه هاتون دارم .

سلام دوستم
جواب توی خصوصی دادم
انشااله بتونی وقت بگیری
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish
سلام دوستان
من ی سوال داشتم
وقتی ویزا رو گرفتیم چند ماه فرصت داریم که بریم امریکا
یعنی کی expire میشه؟
ممنون میشم اگه کسی بدونه جواب بده
k1
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 17:35)ysf نوشته:  سلام دوستان
من ی سوال داشتم
وقتی ویزا رو گرفتیم چند ماه فرصت داریم که بریم آمریکا
یعنی کی expire میشه؟

دوست عزیز تاریخ اکسپایر ویزاتون رو تو خود ویزاتون درج کرده.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ysf ، نيما ٩٢
(2013-12-13 ساعت 17:10)sisily. نوشته:  
k1ﺳﻔﺎﺭﺕ ابوظبي

همسرم ایمیل هم داده بودبه همون سایتی که شما خودت بالا نوشتی و توضیح داده بود که به این دلیل ما وقت مصاحبه را از دست دادیم .ولی چون من شخصا خودم ایمیل ندادم دقیقا نمی دونم بهت بگم کجای این سایت باید بری از دوستان دیگه که اطلاع دارن لطفا جواب بدن .ولی شماره سفارت در ابوظبی 0097143768311 از یکشنبه تا پنج شنبه از 7 صبح تا 7 شب . ولی اول ایمیل بزن اونا خودشون بهت می گن و نگرانم نباش چون می تونی دوباره وقت مصاحبه بگیری جواب ایمیل و می دن مطمئن باش دلت شور نزنه من خودم تمام این استرسا رو دونه به دونه پشت سر گذاشتم

ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﺩﻭﺳﺖ من.ﺟﻮﺍﺏ ﺍﻳﻤﻴﻠﻮ ﺑﺪﻥ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﻭﻗﺖ ﺟﺪﻳﺪﻭ ﻣﻴﺪن ﻳﺎ ﺑﺎﺯ ﺑﺎﻳﺪ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺳﺎﻳﺘﻮ ﺟﻚ ﻛﻨﻴﻢ?ﺟﻨﺪﺭﻭﺯ ﻃﻮﻝ ﻣﻴﻜﺸﻪ ﺟﻮﺍب ﺍﻳﻤﻴﻠﻮ ﺑﺪﻥ?
ﺑﺒﺨﺸﻴﺪﺳﻮﺍﻟﺎﻡ ﺗﻤﻮﻣﻲ نداره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 18:52)zahraj نوشته:  
k1ﺳﻔﺎﺭﺕ ابوظبي

ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﺩﻭﺳﺖ من.ﺟﻮﺍﺏ ﺍﻳﻤﻴﻠﻮ ﺑﺪﻥ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﻭﻗﺖ ﺟﺪﻳﺪﻭ ﻣﻴﺪن ﻳﺎ ﺑﺎﺯ ﺑﺎﻳﺪ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺳﺎﻳﺘﻮ ﺟﻚ ﻛﻨﻴﻢ?ﺟﻨﺪﺭﻭﺯ ﻃﻮﻝ ﻣﻴﻜﺸﻪ ﺟﻮﺍب ﺍﻳﻤﻴﻠﻮ ﺑﺪﻥ?
ﺑﺒﺨﺸﻴﺪﺳﻮﺍﻟﺎﻡ ﺗﻤﻮﻣﻲ نداره
عزیزم وقتی جواب بدن وفت جدیدم بهتون میدن . حداقل می تونم بگم مال ما که ایمجوری بود ولی خوب می دونی من چون خودم هیچ کدوم از این کارها رو نکردم و همسرم انجام می ده یه کم با احتیاط جواب می دم ولی اینکه ایمیل بزنین و توضیح بدین به دلیل اینکه مطلع نشدین از وقت مصاحبه حتما حتما اونا شما رو راهنمایی می کنن ولی من شنیده بودم در نامزدیها خودتون وقت مصاحبه رو تایین می کنین؟؟؟ مگه اینطور نیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، zahraj
(2013-12-13 ساعت 20:25)sisily. نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 18:52)zahraj نوشته:  
k1ﺳﻔﺎﺭﺕ ابوظبي

ﺑﺒﺨﺸﻴﺪﺳﻮﺍﻟﺎﻡ ﺗﻤﻮﻣﻲ نداره
عزیزم وقتی جواب بدن وفت جدیدم بهتون میدن . حداقل می تونم بگم مال ما که ایمجوری بود ولی خوب می دونی من چون خودم هیچ کدوم از این کارها رو نکردم و همسرم انجام می ده یه کم با احتیاط جواب می دم ولی اینکه ایمیل بزنین و توضیح بدین به دلیل اینکه مطلع نشدین از وقت مصاحبه حتما حتما اونا شما رو راهنمایی می کنن ولی من شنیده بودم در نامزدیها خودتون وقت مصاحبه رو تایین می کنین؟؟؟ مگه اینطور نیست؟

ﻣﻨﻢ ﻫﻤﻪ ﻛﺎﺭﺍﻣﻮﻧﺎﻣﺰﺩﻡ ﺍﻧﺠﺎﻡ مﻳﺪﻩ ﺩﻭﺭﻭﺯﻩ ﺍﻳﻤﻴﻞ ﺯﺩﻩ ﺟﻮﺍﺑي ﻧﺪﺍﺩﻥ.ﻧﻪ عﺯﻳﺰﻡ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﺑﻮﻇﺒي ﺧﻮﺩﺵ ﻭﻗﺖ ميده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 18:45)romance33 نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 17:35)ysf نوشته:  سلام دوستان
من ی سوال داشتم
وقتی ویزا رو گرفتیم چند ماه فرصت داریم که بریم آمریکا
یعنی کی expire میشه؟

دوست عزیز تاریخ اکسپایر ویزاتون رو تو خود ویزاتون درج کرده.

ممنون دوستم از جوابتون اما من هنوز ویزامو نگرفتم و میخواستم بدونم معمولا چند ماه بعد اکسپایر میشه؟
k1
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 21:59)ysf نوشته:  ممنون دوستم از جوابتون اما من هنوز ویزامو نگرفتم و میخواستم بدونم معمولا چند ماه بعد اکسپایر میشه؟

نمیدونم که کدوم سفارت هستین ولی تا جایی که میدونم ابوظبی از تاریخ مدیکال یک ساله هستش ولی آنکارا 6 ماهه.اگه به شما کلیرنس نخوره که از تاریخ مدیکالتون 6 ماه فرصت خروج از ایران و ورود به خاک آمریکا رو دارین و در غیر اینصورت اگه مثلاً کلیرنس شما 3 ماه طول بکشه شما تقریباً سه ماه وقت دارین.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ysf
ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ و ﻛﻮﺍﻫﻲ ﻋﺪﻡ ﺳﻮﺑﻴﺸﻴﻨﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﺶ ﺑﺎﻳﺪ ﺗا ﺠﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎﺷﻪ? ﻣﺎﻝ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ﺑﻴﺶ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﻴﺴﺖ? ﻳﻌﻨﻲ ﺟﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﺸﻮ ﺑﺎﻣﻬﺮ ﺗﻤﺪﻳﺪﻛﺮﺩ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
کسی نیست که بتونه کمکم کنه؟
من کیسم نامزدیه قبلا" ازدواج کردم و جدا شدم و یه پسر 13ساله هم دارم که ویزای اون میشه کی2
وقت مصاحبه هم گرفتم
کسی از دوستان اطلاع داره که اونجا با پسرم هم مصاحبه میکنن یا نه؟ اصلا" باید حضور داشته باشه؟ اصلا" پسرمو ببرم یا نه؟
پرداختو برای هر دو نفرمون انجام دادم ولی توی سایت جلوی تاریخ مصاحبم فقط نوشته کی1
اگه کسی لطف کنه کمکم کنه ممنون میشم
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی.شبنم و مونا جون ممنون از لطفتون.
ببخشید hamed_na من اظلاعی ندارم از این موضوع ولی فکر کنم شما با یک کیس نامبر میریم پس شما مصاحبه میشین.ولی نمیدونم صفحات تایپک نامزدی رو بخونین .بچه ها کسی چیزی میدونه کمک کنه.
چطور میشه وقت مصاحبه میگذره و خبرش نمیاد شقایق جون؟
بچه ها من چیکار کنم ؟بابا یه نظر بدین .
سفارت انکارا میگن شلوغ شده این سوریه ایها هم اونجازیاد رفتن و از امر یکا هم یه وکیل گفته خوبه اگه عوض کنم.
وضعیت منو میدونین.نامه امده بود چند روز قبل که واستون میگیم چی بفرستین.(کپی مدارک ..)میگم قبل اینکه بخوان ما خودمون بفرستیم چی میشه ؟یا قبلش باید پول بریزیم؟
خوب من چیکار کنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم عوض کنم سفارتو؟به کجا؟ارمنستان خلوتره؟
بگین دیگه نظر بدینRolleyes
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان