موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
من کیسم نامزدیه قبلا" ازدواج کردم و جدا شدم و یه پسر 13ساله هم دارم که ویزای اون میشه کی2
وقت مصاحبه هم گرفتم
کسی از دوستان اطلاع داره که اونجا با پسرم هم مصاحبه میکنن یا نه؟ اصلا" باید حضور داشته باشه؟
پرداختو برای هر دو نفرمون انجام دادم ولی توی سایت جلوی تاریخ مصاحبم فقط کیس نامبر منو نوشته وفقط نوشته کی1
اگه کسی لطف کنه کمکم کنه ممنون میشم
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-08 ساعت 11:31)azadandish نوشته: بچه ها کسی این روزا دنبال وقت گرفتن از سفارت آنکارا نیست ؟
دوستانی که قبلا وقت گرفتن میتونن تجربه اشون رو در میون بذارن که چطوری موفق شدن و چقدر زمان برد تا موفق شدن و ایا ساعتهای کاری باید منتظر باز شدن جدول وقت دهیشون باشیم یا در طی شبانه روز باید پشت سیستم باشیم و چک کنیم ؟ بچه ها کمی کمککککککککککککک.....
من تو مرحله وقت دهی گیر کردم نیاز به تجربه هاتون دارم .
سلام دوستم
جواب توی خصوصی دادم
انشااله بتونی وقت بگیری
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ی سوال داشتم
وقتی ویزا رو گرفتیم چند ماه فرصت داریم که بریم امریکا
یعنی کی expire میشه؟
ممنون میشم اگه کسی بدونه جواب بده
k1
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-13 ساعت 18:45)romance33 نوشته: (2013-12-13 ساعت 17:35)ysf نوشته: سلام دوستان
من ی سوال داشتم
وقتی ویزا رو گرفتیم چند ماه فرصت داریم که بریم آمریکا
یعنی کی expire میشه؟
ممنون میشم اگه کسی بدونه جواب بده
دوست عزیز تاریخ اکسپایر ویزاتون رو تو خود ویزاتون درج کرده.
ممنون دوستم از جوابتون اما من هنوز ویزامو نگرفتم و میخواستم بدونم معمولا چند ماه بعد اکسپایر میشه؟
k1
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ و ﻛﻮﺍﻫﻲ ﻋﺪﻡ ﺳﻮﺑﻴﺸﻴﻨﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﺶ ﺑﺎﻳﺪ ﺗا ﺠﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎﺷﻪ? ﻣﺎﻝ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ﺑﻴﺶ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﻴﺴﺖ? ﻳﻌﻨﻲ ﺟﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﺸﻮ ﺑﺎﻣﻬﺮ ﺗﻤﺪﻳﺪﻛﺮﺩ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی نیست که بتونه کمکم کنه؟
من کیسم نامزدیه قبلا" ازدواج کردم و جدا شدم و یه پسر 13ساله هم دارم که ویزای اون میشه کی2
وقت مصاحبه هم گرفتم
کسی از دوستان اطلاع داره که اونجا با پسرم هم مصاحبه میکنن یا نه؟ اصلا" باید حضور داشته باشه؟ اصلا" پسرمو ببرم یا نه؟
پرداختو برای هر دو نفرمون انجام دادم ولی توی سایت جلوی تاریخ مصاحبم فقط نوشته کی1
اگه کسی لطف کنه کمکم کنه ممنون میشم
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی.شبنم و مونا جون ممنون از لطفتون.
ببخشید hamed_na من اظلاعی ندارم از این موضوع ولی فکر کنم شما با یک کیس نامبر میریم پس شما مصاحبه میشین.ولی نمیدونم صفحات تایپک نامزدی رو بخونین .بچه ها کسی چیزی میدونه کمک کنه.
چطور میشه وقت مصاحبه میگذره و خبرش نمیاد شقایق جون؟
بچه ها من چیکار کنم ؟بابا یه نظر بدین .
سفارت انکارا میگن شلوغ شده این سوریه ایها هم اونجازیاد رفتن و از امر یکا هم یه وکیل گفته خوبه اگه عوض کنم.
وضعیت منو میدونین.نامه امده بود چند روز قبل که واستون میگیم چی بفرستین.(کپی مدارک ..)میگم قبل اینکه بخوان ما خودمون بفرستیم چی میشه ؟یا قبلش باید پول بریزیم؟
خوب من چیکار کنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم عوض کنم سفارتو؟به کجا؟ارمنستان خلوتره؟
بگین دیگه نظر بدینRolleyes
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec