کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-12-14 ساعت 00:37)سانازی نوشته:  سلام به همگی.شبنم و مونا جون ممنون از لطفتون.
ببخشید hamed_na من اظلاعی ندارم از این موضوع ولی فکر کنم شما با یک کیس نامبر میریم پس شما مصاحبه میشین.ولی نمیدونم صفحات تایپک نامزدی رو بخونین .بچه ها کسی چیزی میدونه کمک کنه.
چطور میشه وقت مصاحبه میگذره و خبرش نمیاد شقایق جون؟
بچه ها من چیکار کنم ؟بابا یه نظر بدین .
سفارت انکارا میگن شلوغ شده این سوریه ایها هم اونجازیاد رفتن و از امر یکا هم یه وکیل گفته خوبه اگه عوض کنم.
وضعیت منو میدونین.نامه امده بود چند روز قبل که واستون میگیم چی بفرستین.(کپی مدارک ..)میگم قبل اینکه بخوان ما خودمون بفرستیم چی میشه ؟یا قبلش باید پول بریزیم؟
خوب من چیکار کنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم عوض کنم سفارتو؟به کجا؟ارمنستان خلوتره؟
بگین دیگه نظر بدینRolleyes

سلام
این هفته که من سفارت آنکارا بودم خیلی خلوت بود و قابل مفایسه با 6 ماه پیش نبود
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، romance33 ، سانازی ، hamed_na
(2013-12-13 ساعت 02:10)sepideh jan نوشته:  
(2012-07-28 ساعت 16:42)الهه سابق نوشته:  مرسی از فردای عزیز
راستش این قضیه آمریکا رفتن بدترین بخش زندگی منه. از شما چه پنهون از روزی که ازدواج کردم سرکوفت این پاسپورت لعنتی شوهرم از طرف خانوادش رو سر من بوده و هست و تهمتهای ناروا که من بخاطر گرین کارت ازدواج کردمو از این قبیل مزخرفات.
چی بگم دوستان؟ خیییلی زور داره که یه موی تنت هم راضی به رفتن نباشه ولی بعد از 6 سال هنوز تمام مدت تهمت این قضیه روت باشه که تو واسه گرین کارت ازدواج کردی!!
خلاصه روزای بدیه. همه فامیل همش به آدم نیش و کنایه میزنن، دائم میپرسن پس کی میری، پس کی میری؟ شوهرت اونجا فلان میکنه، چنان میکنه. اه اه اه از این اخلاق ما ایرانیا....

الهه جون سلام،من تازه این تاپیک را دیدم(دسامبر2013).عزیزم حالا که خدارو شکر رفتی.البته نفهمیدم چرا گفتی 6 ساله که دارن بهت میگن وچرا توی این 6 سال نرفتی.ولی عزیزم خودتو با این جور حرفها ناراحت نکن.مهم همسرته که امیدوارم خوب باشه.پس برای حرفهای بیخودی یک گوشت در باشه و یک گوش دروازه.چون فامیل خود آدم مثلا از روی دلسوزیRolleyesو فامیل شوهر هم که اصلا دنبال ایرادنCoolپس سعی کن شاد باشی.این روزهای انتظار خیلی سخته مخصوصا برای منکه بچه کوچولو دارم.برام دعا کنین عزیزان!

ببین از این حرفا زیاده. من با آقایی از ایران نامزد کردم، که خیلی‌ رابطه خوب و قشنگی‌ با هم داریم و هر دو کنار هم احساس خوش بختی می‌کنیم. اما ریکشن همه از دم، از خانواده‌ام گرفته تا دوست آشنا‌های ایرانی‌ و امریکأیم همه می‌گفتن مبارک باشه اما...این پسره یه وقت تو رو برای گرین کارت نخواد؟ می‌خوام‌ بگم این حرفا، تواین رابطه‌های این شکلی‌ مثل ما همیشه بوده و هست. البته خیلی‌‌ها بودن که اومدن آمریکا گرین کارت رو که گرفتن و راه و چاه رو که یاد گرفتن، و بعد گفتن خداحافظ شما. اینقد آمار این قضیه زیاد بوده که دیگه آمریکایی‌ها هم صداشون در اومده. من خودم دو سه مورد از آدم‌های اطرافم دیدم. اما این دلیل نمی‌شه که همه بد باشن و همه قصد سؤ استفاده داشته باشن. بنابراین در جوان این حرفا میگم ''hopefully not!''WinkWink
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، romance33 ، shadoow ، kamela ، hamed_na
(2013-12-13 ساعت 22:20)zahraj نوشته:  ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ و ﻛﻮﺍﻫﻲ ﻋﺪﻡ ﺳﻮﺑﻴﺸﻴﻨﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﺶ ﺑﺎﻳﺪ ﺗا ﺠﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎﺷﻪ? ﻣﺎﻝ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ﺑﻴﺶ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﻴﺴﺖ? ﻳﻌﻨﻲ ﺟﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﺸﻮ ﺑﺎﻣﻬﺮ ﺗﻤﺪﻳﺪﻛﺮﺩ?

زهرا جان ترجمه شناسنامه 6 ماه اعتبار داره. مهر رو نمیدونم، به همسر من گفتن دوباره ترجمه کنه. خیلی هم دیر گفتن که ترجمه رو باید به روز کنه، وقتی که دیگه آنکارا بود. اینه که علاوه بر کلیرنس نقص مدرک هم داشت. شما حتما ایران ترجمه رو به روز کنید که اونجا به مشکل نخورید. اما از عدم سوء پیشینه چیزی نمیدونم. مگه خواستن؟ معمولا چون پلیس ایران رو قبول ندارن از ایرانیها نمیخوان و خودشون چک میکنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، zahraj
(2013-12-14 ساعت 00:37)سانازی نوشته:  سلام به همگی.شبنم و مونا جون ممنون از لطفتون.
ببخشید hamed_na من اظلاعی ندارم از این موضوع ولی فکر کنم شما با یک کیس نامبر میریم پس شما مصاحبه میشین.ولی نمیدونم صفحات تایپک نامزدی رو بخونین .بچه ها کسی چیزی میدونه کمک کنه.
چطور میشه وقت مصاحبه میگذره و خبرش نمیاد شقایق جون؟
بچه ها من چیکار کنم ؟بابا یه نظر بدین .
سفارت انکارا میگن شلوغ شده این سوریه ایها هم اونجازیاد رفتن و از امر یکا هم یه وکیل گفته خوبه اگه عوض کنم.
وضعیت منو میدونین.نامه امده بود چند روز قبل که واستون میگیم چی بفرستین.(کپی مدارک ..)میگم قبل اینکه بخوان ما خودمون بفرستیم چی میشه ؟یا قبلش باید پول بریزیم؟
خوب من چیکار کنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم عوض کنم سفارتو؟به کجا؟ارمنستان خلوتره؟
وکیل به ما هم گفته بود آنکارا شلوغه، ولی به همسرم خیلی زود وقت داد. اینه که من از سیستم وقت دادنشون سر در نمیارم!!! در کل فکر میکنم وقت رو یک ماه اینور اونور بدن اونقدری مهم نیست که شرایط خودت برای مصاحبه مهمه. حالا که این همه صبر کردی، ببین کجا راحت تری. مصاحبه خودش شرایط پر استرسی هست، به نظرم مهمه که شرایط بیرونی به استرست اضافه نکنن. مثلا من اگر جای همسرم بودم میرفتم ابوظبی چون نه من ترکی میفهمم، نه ترکها انگلیسی. برای مسافرت برام چلنج (فارسیش چیه؟) جالبیه، اما فکر میکنم برای مصاحبه احتیاج به آرامش هست، نه ماجراجویی!!! اما خوب همسرم ترکی بلد بود و راحت بود.
البته اینکه میگم مصاحبه استرسزا هست به این معنی نیست که چیز سختیه، اتفاقا وقتی تموم یشه میبینی هیچی نبود! نمیدونم چرا قبلش همه استرس دارن!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، ysf ، kamela
(2013-12-14 ساعت 00:37)سانازی نوشته:  ...سفارت انکارا میگن شلوغ شده این سوریه ایها هم اونجازیاد رفتن و از امر یکا هم یه وکیل گفته خوبه اگه عوض کنم....
@سانازی: یک سئوالی می پرسی که بندگان خدا هنگ می کننTongue. ما که آمار مصاحبه شونده های سفارت ها رو نداریم خانم جان. بعد هم اگر داشتیم نمی تونستیم زیر بار مسئولیت این توصیه بریم. حالا من بگم عوض کن شما هم به حرف من یا بقیه دوستان این کار رو انجام بدی بعد خدای نخواسته گوش شیطون کر، چشمشم کورBig Grin یه گیر و گرفتاری تو کارت بیوفته دیگه رومون نمی شه تو صورتت (=آیدیت) نگاه کنیمTongue. به نظرم الهه بود سفارتش رو عوض کرد بعد هم پشیمون شده بود. درست یادم نیست. پیری و آلزایمر و ....
اما من اگر جای شما بودم این پروسه رو زیاد دستکاری نمی کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، سانازی ، romance33 ، ysf ، kamela ، denag
(2013-12-13 ساعت 16:52)hamed_na نوشته:  سلام دوستان
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
من کیسم نامزدیه قبلا" ازدواج کردم و جدا شدم و یه پسر 13ساله هم دارم که ویزای اون میشه کی2
وقت مصاحبه هم گرفتم
کسی از دوستان اطلاع داره که اونجا با پسرم هم مصاحبه میکنن یا نه؟ اصلا" باید حضور داشته باشه؟
پرداختو برای هر دو نفرمون انجام دادم ولی توی سایت جلوی تاریخ مصاحبم فقط کیس نامبر منو نوشته وفقط نوشته کی1
اگه کسی لطف کنه کمکم کنه ممنون میشم
حامد جان اسم پسرت رو باید بعنوان عضو همراهت بعنوان k2 در سایت www.usvisa-info.com اضافه کنی . اینکارو کردی ؟
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، romance33 ، hamed_na ، ysf
(2013-12-14 ساعت 12:32)azadandish نوشته:  
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
من کیسم نامزدیه قبلا" ازدواج کردم و جدا شدم و یه پسر 13ساله هم دارم که ویزای اون میشه کی2
وقت مصاحبه هم گرفتم
کسی از دوستان اطلاع داره که اونجا با پسرم هم مصاحبه میکنن یا نه؟ اصلا" باید حضور داشته باشه؟
پرداختو برای هر دو نفرمون انجام دادم ولی توی سایت جلوی تاریخ مصاحبم فقط کیس نامبر منو نوشته وفقط نوشته کی1
حامد جان اسم پسرت رو باید بعنوان عضو همراهت بعنوان k2 در سایت www.usvisa-info.com اضافه کنی . اینکارو کردی ؟

مرسی بابت جواب
اره اینکارم کردم ولی نمیدومن با اونم مصاحبه میشه یا نه؟ باید بیاد سفارت یا نه؟
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی
دوستای عزیزم چه خبر؟ azadandish جونم چه خبر تونستی وقت بگیری؟piboo جونم چه کار میکنی؟حسابی مشغول هستییا!!
دلم براتون تنگ شده حسابی, برای من که هر روز 1000 روز میگذره دلم میخواد این روزا زودی تموم بشه
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، romance33 ، ysf ، kamela
(2013-12-14 ساعت 13:50)hamed_na نوشته:  
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
وقت مصاحبه هم گرفتم

مرسی بابت جواب

دوست عزیز فکر کنم باید ببریش چون برای ویزای توریستی که پسر خالم رفته بود مصاحبه پسرش که 7 سالش بود رو هم برد ولی از پسرش هیچ سوالی نپرسیدن ولی پول سفارت گرفتن از پسرش ولی برای شما مطمئن نیستم تو قسمت ویزای ازدواج سوال خودتونو مطرح کنید شاید دوستان بتونن کمکی کنن یا به سفارت ایمیل بزنید و سوال خودتونو بپرسین
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، سانازی ، romance33 ، ysf
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
وقت مصاحبه هم گرفتم

مرسی بابت جواب
حامد جان برو روی این لینک سفارت انکارا و سوالت رو همینجا بپرس .ظرف 5 روز کاری بهت جواب میدن .
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، سانازی ، romance33 ، ysf
(2013-12-14 ساعت 12:31)Saeedv13 نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 00:37)سانازی نوشته:  ...سفارت انکارا میگن شلوغ شده این سوریه ایها هم اونجازیاد رفتن و از امر یکا هم یه وکیل گفته خوبه اگه عوض کنم....
@سانازی: یک سئوالی می پرسی که بندگان خدا هنگ می کننTongue. ما که آمار مصاحبه شونده های سفارت ها رو نداریم خانم جان. بعد هم اگر داشتیم نمی تونستیم زیر بار مسئولیت این توصیه بریم. حالا من بگم عوض کن شما هم به حرف من یا بقیه دوستان این کار رو انجام بدی بعد خدای نخواسته گوش شیطون کر، چشمشم کورBig Grin یه گیر و گرفتاری تو کارت بیوفته دیگه رومون نمی شه تو صورتت (=آیدیت) نگاه کنیمTongue. به نظرم الهه بود سفارتش رو عوض کرد بعد هم پشیمون شده بود. درست یادم نیست. پیری و آلزایمر و ....
اما من اگر جای شما بودم این پروسه رو زیاد دستکاری نمی کردم.

سلام عمو سعید.مرسی از پاسختون.بله الهه جان بود عوض کرد و بعدا هم پشیمون شد چون 2ماهی فکر کنم کارش طول کشید اون ارمنستان خواسته بود به ابوظبی تغییر داده بودن ولی خوب اخرش یک ضرب گرفت.راستش من که پارسال رفته بودم ویزای نامزدی رد شدم اگه اطلاع داشته باشین و دوباره ازدواجی اقدام کردیم به خاطر اینکه خیلی سخت گذشت برام اونجا رو دوست ندارم خاطرش خوب نیست برام حالا اونجا فامیل هم داریم و زبانشم کامل بلدم و زبان انگلیسیم به خوبیه ترکی نیست.نمیدونم از لحاظ اشنایی به شهر زبان راحتم ولی به قول یکی از دوستان برم ارمنستان یا ابوظبی مشکل و استرس جای تازه هم خودش یه چیزه دیگس.
من فقط نظر خواستم از کسایی که اطلاعی دارن.عمو سعیید اخه یه زمونی امار میگرفتین جدولی بود که نشون میداد ارمنستان نسبت به 2 سفارته دیگه خلوتره.الان این امارو دیگه نداریم؟من تایپکای دیگه خیلی وقته سر نزدم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ysf ، Saeedv13
سانازی جون اگر اشکالی نداره میتونم بپرسم چرا مصاحبه نامزدی رد شدین ؟
مشکلی تو مدارکتون بود یا علت خاصی داشت ؟
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-14 ساعت 14:04)paris a نوشته:  
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
وقت مصاحبه هم گرفتم

مرسی بابت جواب

دوست عزیز فکر کنم باید ببریش چون برای ویزای توریستی که پسر خالم رفته بود مصاحبه پسرش که 7 سالش بود رو هم برد ولی از پسرش هیچ سوالی نپرسیدن ولی پول سفارت گرفتن از پسرش ولی برای شما مطمئن نیستم تو قسمت ویزای ازدواج سوال خودتونو مطرح کنید شاید دوستان بتونن کمکی کنن یا به سفارت ایمیل بزنید و سوال خودتونو بپرسین

ممنون لطف کردی آره منم پول سفارتو برا اونم دادم ولی نمیدونم اونم باید بیاد سفارت یا نه؟ بازم ممنون
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-14 ساعت 14:00)paris a نوشته:  دوستای عزیزم چه خبر؟ azadandish جونم چه خبر تونستی وقت بگیری؟piboo جونم چه کار میکنی؟حسابی مشغول هستییا!!
دلم براتون تنگ شده حسابی, برای من که هر روز 1000 روز میگذره دلم میخواد این روزا زودی تموم بشه

پریسا جون سلام ، اره بالاخره گرفتم . فوریه است . از تو چه خبر ؟ ایمیل وقت سفارتت اومد ؟ کی هست ؟
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow
(2013-12-14 ساعت 14:07)azadandish نوشته:  
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
وقت مصاحبه هم گرفتم

مرسی بابت جواب
حامد جان برو روی این لینک سفارت انکارا و سوالت رو همینجا بپرس .ظرف 5 روز کاری بهت جواب میدن .
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

ممنون آزاداندیش عزیز
حالا ایمیل زدم ببینم چی میگن
خیلی لطف کردی مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، ysf ، mahbube

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان