موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
منم دلم خیلی برات تنگ شده یلدا جون، اگه گذرت به سن فرنسیسکو خورد یادت نره بهم خبر بدی، نگران هیچیم نباش معلومه که ویزاتو میگیری! اون چند مورد اشتباهایی که قبلنا می شد واقعن نادر بوده، فقط به چیزای خوب فک کن که از این بعد فقط روزای شاد شاااااد در انتظارته
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها میگم اااااااا چقدر خوبه که میام انجا و هر روز چیزای تازه میخونم
خیلی بچه های مهاجر سرا رو دوست دارم بهم انرژی میدین
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ﺑﺠﻪ ﻫﺎﻣﻦ ﺗﻮﺳﺎﻳﺖ usvisa-info ﺗﺒت ﻧﺎﻡ ﻛﺮﺩﻡ ﻣﺸﺨﺼﺎﺕ و ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺑﺎﺳﺒﻮﺭﺕ و ﻭﺍﺭﺩ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﻌﺪ ﻣﺮﺣﻟﻪ ﺑﻌﺪﻱ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻭﻗﺖ ﻫﺰﻳﻨﻪ mrv ﻭﺑﺮﺩﺍﺧت ﻛﻨﻢ ﺑﻌﺪﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﺳﻴﺪﺷﻮ ﻭﺍﺭﺩ ﻛﻨﻢ ﻫﺰﻳﻨﻪ mrvﺩﻳﻜﻪ ﺟﻴﻪ ? ﻳﻌﻨﻲ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﻮﻟي ﻛﻪ ﺭﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺮﺩﺍﺧﺖ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ?ﺍﻟﺎﻥ ﺑﺎﻳﺪﺑﺮﺩﺍﺧﺖ ﻛﻨﻢ?! ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ? ﺍﺻﻠﺎﺑﺮﺍﻱ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ؤﻳﺰﺍﻱ ﻧﺎﻣﺰﺩﻱ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﺩﺭﺳﺘﻪ?
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه جوری میگن دیگه نوبت موناست مثل این مامان بابا هایی که چند تا دختر مونده رو دستشون میخوان تن تن ردشون کنن برن . یلدا ابجی بزرگه بود انگار . اقا ما هم میریم بالاخره .
از شوخی گذشته ممنون که به فکر م هستین . خیلی خوبه ادم تو ذهن دیگران باشه .
بچه هایی که رفتین ، جای مارو نگه دارین که داریم میایم .
CR1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-29 ساعت 14:51)zahraj نوشته: ﺑﺠﻪ ﻫﺎﻣﻦ ﺗﻮﺳﺎﻳﺖ usvisa-info ﺗﺒت ﻧﺎﻡ ﻛﺮﺩﻡ ﻣﺸﺨﺼﺎﺕ و ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺑﺎﺳﺒﻮﺭﺕ و ﻭﺍﺭﺩ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﻌﺪ ﻣﺮﺣﻟﻪ ﺑﻌﺪﻱ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻭﻗﺖ ﻫﺰﻳﻨﻪ mrv ﻭﺑﺮﺩﺍﺧت ﻛﻨﻢ ﺑﻌﺪﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﺳﻴﺪﺷﻮ ﻭﺍﺭﺩ ﻛﻨﻢ ﻫﺰﻳﻨﻪ mrvﺩﻳﻜﻪ ﺟﻴﻪ ? ﻳﻌﻨﻲ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﻮﻟي ﻛﻪ ﺭﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺮﺩﺍﺧﺖ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ?ﺍﻟﺎﻥ ﺑﺎﻳﺪﺑﺮﺩﺍﺧﺖ ﻛﻨﻢ?! ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ? ﺍﺻﻠﺎﺑﺮﺍﻱ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ؤﻳﺰﺍﻱ ﻧﺎﻣﺰﺩﻱ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﺩﺭﺳﺘﻪ?
دوست عزیز اگر ویزای نامزدی هستید و سفارت ابوظبی ، لازم نیست از سایت سیس تعیین وقت کنید. سفارت ابوظبی خودش به شما ایمیل تعیین وقت رو میفرسته و پول ویزا رو هم اونجا تو سفارت پرداخت میکنید.
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام انگار اینجا خبرهای خوب خوب هست همه مبارکشون باشه ایشالا که بقیه هم مشکلشون حل بشه دست راستشون هم رو سر من
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها امیدوارم همتون خوب باشین...ببینید من یک سوال دارم
من یادم رفته و خواستم برای اطمینان بپرسم....میشه لطف کنین بگین کل فرمهایی که اسپانسر باید بده چیاس؟؟؟تا جایی که یادم میاد w2 و i864 وتکس 3 سال...ایا چیز دیگری هم هست که اسپانسر باید بفرسته برای ما؟؟؟راستی الان تکس رو تا 2013 باید بدن فرم هاش رو؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
راستی چقدر تند تند داره شماره ها اعلام میشه...هم نگرانم هم خوشحال...همسرم که تا چند روز اینده فرمهای اسپانسر رو میفرسته سفارت(هرچند خیلی پرسیدیم و میگن نمیخاد بفرستین و باید با خودتون بیارین ولی چون بعضی از دوستای مهاجرسراییم میگن بفرست گیر داااادم به شوهرم که بفرسته)....خودمم که اگه خدا بخاد باید تا 2-3 هفته دیگه برم امریکا..یکی از اشناهامون که واشنگتن زندگی میکنه خونش رو بهم اجاره میده....والا همه چیز شکر خدا داره حل میشه به جز قسمتیش که اصلاااا نمیدونم شوهرم کی کلیر میشه....کاش میدونستیم و برنامه ریزی میکردیم.....به قول یلدا توی سفارت هم هیچ معلوم نیست که ویزا رو بدن یا باز بهانه بیارن چند ماه طول بکشه...حالا به هر حال من به احتمال زیاد دارم میرم و اگرم دیدم طول کشید بر میگردم ایران....خدا کنه تکلیفمون معلوم بشه!