کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
منم دلم خیلی برات تنگ شده یلدا جون، اگه گذرت به سن فرنسیسکو خورد یادت نره بهم خبر بدی، نگران هیچیم نباش معلومه که ویزاتو میگیری! اون چند مورد اشتباهایی که قبلنا می شد واقعن نادر بوده، فقط به چیزای خوب فک کن که از این بعد فقط روزای شاد شاااااد در انتظارته Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، kamalir36 ، kamela ، shabnam.84 ، MONA FB ، yalda91 ، alitab ، tondar
بچه ها میگم اااااااا چقدر خوبه که میام انجا و هر روز چیزای تازه میخونم
خیلی بچه های مهاجر سرا رو دوست دارم بهم انرژی میدینBig Grin
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، romance33 ، kamalir36 ، kamela ، shabnam.84 ، MONA FB ، yalda91 ، girl ، alitab ، minoo meh ، hamed_na ، پدی
(2013-12-29 ساعت 11:08)shadoow نوشته:  بچه ها میگم اااااااا چقدر خوبه که میام انجا و هر روز چیزای تازه میخونم
خیلی بچه های مهاجر سرا رو دوست دارم بهم انرژی میدینBig Grin

منم تو رو دوست دارم عززززززززیزم.Big Grin و ممنونم بابت رتبه عزیزم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، kamalir36 ، kamela ، shabnam.84 ، alitab ، minoo meh ، پدی
ﺑﺠﻪ ﻫﺎﻣﻦ ﺗﻮﺳﺎﻳﺖ usvisa-info ﺗﺒت ﻧﺎﻡ ﻛﺮﺩﻡ ﻣﺸﺨﺼﺎﺕ و ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺑﺎﺳﺒﻮﺭﺕ و ﻭﺍﺭﺩ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﻌﺪ ﻣﺮﺣﻟﻪ ﺑﻌﺪﻱ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻭﻗﺖ ﻫﺰﻳﻨﻪ mrv ﻭﺑﺮﺩﺍﺧت ﻛﻨﻢ ﺑﻌﺪﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﺳﻴﺪﺷﻮ ﻭﺍﺭﺩ ﻛﻨﻢ ﻫﺰﻳﻨﻪ mrvﺩﻳﻜﻪ ﺟﻴﻪ ? ﻳﻌﻨﻲ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﻮﻟي ﻛﻪ ﺭﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺮﺩﺍﺧﺖ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ?ﺍﻟﺎﻥ ﺑﺎﻳﺪﺑﺮﺩﺍﺧﺖ ﻛﻨﻢ?! ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ? ﺍﺻﻠﺎﺑﺮﺍﻱ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ؤﻳﺰﺍﻱ ﻧﺎﻣﺰﺩﻱ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﺩﺭﺳﺘﻪ?
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، shadoow ، پدی
بچه ها یه جوری میگن دیگه نوبت موناست مثل این مامان بابا هایی که چند تا دختر مونده رو دستشون میخوان تن تن ردشون کنن برن . یلدا ابجی بزرگه بود انگار . اقا ما هم میریم بالاخره .

از شوخی گذشته ممنون که به فکر م هستین . خیلی خوبه ادم تو ذهن دیگران باشه .

بچه هایی که رفتین ، جای مارو نگه دارین که داریم میایم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، kamalir36 ، romance33 ، yalda91 ، girl ، Saeedv13 ، shadoow ، kamela ، سانازی ، hamed_na ، sib 24 ، minoo meh ، denag ، shabnam.84 ، tondar ، پدی
(2013-12-29 ساعت 14:51)zahraj نوشته:  ﺑﺠﻪ ﻫﺎﻣﻦ ﺗﻮﺳﺎﻳﺖ usvisa-info ﺗﺒت ﻧﺎﻡ ﻛﺮﺩﻡ ﻣﺸﺨﺼﺎﺕ و ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺑﺎﺳﺒﻮﺭﺕ و ﻭﺍﺭﺩ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﻌﺪ ﻣﺮﺣﻟﻪ ﺑﻌﺪﻱ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻭﻗﺖ ﻫﺰﻳﻨﻪ mrv ﻭﺑﺮﺩﺍﺧت ﻛﻨﻢ ﺑﻌﺪﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﺳﻴﺪﺷﻮ ﻭﺍﺭﺩ ﻛﻨﻢ ﻫﺰﻳﻨﻪ mrvﺩﻳﻜﻪ ﺟﻴﻪ ? ﻳﻌﻨﻲ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﻮﻟي ﻛﻪ ﺭﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺮﺩﺍﺧﺖ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ?ﺍﻟﺎﻥ ﺑﺎﻳﺪﺑﺮﺩﺍﺧﺖ ﻛﻨﻢ?! ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ? ﺍﺻﻠﺎﺑﺮﺍﻱ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ؤﻳﺰﺍﻱ ﻧﺎﻣﺰﺩﻱ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﺩﺭﺳﺘﻪ?

دوست عزیز اگر ویزای نامزدی هستید و سفارت ابوظبی ، لازم نیست از سایت سیس تعیین وقت کنید. سفارت ابوظبی خودش به شما ایمیل تعیین وقت رو میفرسته و پول ویزا رو هم اونجا تو سفارت پرداخت میکنید.
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، zahraj ، shadoow ، minoo meh ، پدی
(2013-12-29 ساعت 22:13)azadandish نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 14:51)zahraj نوشته:  ﺑﺠﻪ ﻫﺎﻣﻦ ﺗﻮﺳﺎﻳﺖ usvisa-info ﺗﺒت ﻧﺎﻡ ﻛﺮﺩﻡ ﻣﺸﺨﺼﺎﺕ و ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺑﺎﺳﺒﻮﺭﺕ و ﻭﺍﺭﺩ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﻌﺪ ﻣﺮﺣﻟﻪ ﺑﻌﺪﻱ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻭﻗﺖ ﻫﺰﻳﻨﻪ mrv ﻭﺑﺮﺩﺍﺧت ﻛﻨﻢ ﺑﻌﺪﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﺳﻴﺪﺷﻮ ﻭﺍﺭﺩ ﻛﻨﻢ ﻫﺰﻳﻨﻪ mrvﺩﻳﻜﻪ ﺟﻴﻪ ? ﻳﻌﻨﻲ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﻮﻟي ﻛﻪ ﺭﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺮﺩﺍﺧﺖ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ?ﺍﻟﺎﻥ ﺑﺎﻳﺪﺑﺮﺩﺍﺧﺖ ﻛﻨﻢ?! ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ? ﺍﺻﻠﺎﺑﺮﺍﻱ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ؤﻳﺰﺍﻱ ﻧﺎﻣﺰﺩﻱ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﺩﺭﺳﺘﻪ?

دوست عزیز اگر ویزای نامزدی هستید و سفارت ابوظبی ، لازم نیست از سایت سیس تعیین وقت کنید. سفارت ابوظبی خودش به شما ایمیل تعیین وقت رو میفرسته و پول ویزا رو هم اونجا تو سفارت پرداخت میکنید.

ﺩﻭﺳﺖg ﻋﺰﻳﺰﻣﻦ ﻭﻗﺘﻢ ﻛﺬﺷﺘﻪ ﻭﻣﻴﺨﻮﺍم ﻭﻗﺖ ﺟﺪﻳﺪ ﺑﻜﻴﺮم ﻫﺮﺍﻳﻤﻴﻠﻲ ﻫﻢ ﻛﻪ ﻣﻴﺪﻡ ﻣﻴﻜﻦ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺳﺎﻳﺖ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﺍﻳن ﺳﺎﻳﺘﻢ ﻛﻪ ﻣﺮﺍﺣﻠﺶ ﻫﻤﻴﻨﺠﻮﺭﻳﻪ ﻛﻪ ﻧﻮﺷﺘم ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻭﻗت ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﺳﻴﺪ7 mrvﻣﻴﺨﻮﺍﺩ ﺣﺎﻟﺎﺟﻴﻜﺎﺭﻛﻨﻢ?
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، پدی
سلام انگار اینجا خبرهای خوب خوب هست همه مبارکشون باشه ایشالا که بقیه هم مشکلشون حل بشه دست راستشون هم رو سر من
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، kamela ، minoo meh ، shadoow
(2013-12-30 ساعت 00:18)zahraj نوشته:  

ﺩﻭﺳﺖg ﻋﺰﻳﺰﻣﻦ ﻭﻗﺘﻢ ﻛﺬﺷﺘﻪ ﻭﻣﻴﺨﻮﺍم ﻭﻗﺖ ﺟﺪﻳﺪ ﺑﻜﻴﺮم ﻫﺮﺍﻳﻤﻴﻠﻲ ﻫﻢ ﻛﻪ ﻣﻴﺪﻡ ﻣﻴﻜﻦ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺳﺎﻳﺖ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﺍﻳن ﺳﺎﻳﺘﻢ ﻛﻪ ﻣﺮﺍﺣﻠﺶ ﻫﻤﻴﻨﺠﻮﺭﻳﻪ ﻛﻪ ﻧﻮﺷﺘم ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻭﻗت ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﺳﻴﺪ7 mrvﻣﻴﺨﻮﺍﺩ ﺣﺎﻟﺎﺟﻴﻜﺎﺭﻛﻨﻢ?

سلام من فکر میکنم چون موردتون خاص هست کسی اینجا چنین تجربه ای نداشته باشه. اونم ابوظبی که وقت رو خودشون میدن! پیشنهاد میکنم اگه نامزدتون الان امریکاست از یه وکیل خوب مشاوره بگیره قیمت مشاوره ئ خالی زیاد گرون نیست بخصوص اینکه اصلا" معلوم نیست که شما باید الان چیکار کنید
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: zahraj ، shadoow ، romance33
(2013-12-29 ساعت 08:05)shadzad نوشته:  منم دلم خیلی برات تنگ شده یلدا جون، اگه گذرت به سن فرنسیسکو خورد یادت نره بهم خبر بدی، نگران هیچیم نباش معلومه که ویزاتو میگیری! اون چند مورد اشتباهایی که قبلنا می شد واقعن نادر بوده، فقط به چیزای خوب فک کن که از این بعد فقط روزای شاد شاااااد در انتظارته Smile

دوستان این صفحه مهاجرسرا که لیست کلیری ها بود باز نمیکنه دیگه آدرسش عوض شده ؟؟؟؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-01-01 ساعت 11:02)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 08:05)shadzad نوشته:  منم دلم خیلی برات تنگ شده یلدا جون، اگه گذرت به سن فرنسیسکو خورد یادت نره بهم خبر بدی، نگران هیچیم نباش معلومه که ویزاتو میگیری! اون چند مورد اشتباهایی که قبلنا می شد واقعن نادر بوده، فقط به چیزای خوب فک کن که از این بعد فقط روزای شاد شاااااد در انتظارته Smile

دوستان این صفحه مهاجرسرا که لیست کلیری ها بود باز نمیکنه دیگه آدرسش عوض شده ؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز به امضای itex مراجعه کن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، shadoow ، tondar ، battosai
بچه ها امیدوارم همتون خوب باشین...ببینید من یک سوال دارم
من یادم رفته و خواستم برای اطمینان بپرسم....میشه لطف کنین بگین کل فرمهایی که اسپانسر باید بده چیاس؟؟؟تا جایی که یادم میاد w2 و i864 وتکس 3 سال...ایا چیز دیگری هم هست که اسپانسر باید بفرسته برای ما؟؟؟راستی الان تکس رو تا 2013 باید بدن فرم هاش رو؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، shadoow ، yalda91
راستی چقدر تند تند داره شماره ها اعلام میشه...هم نگرانم هم خوشحال...همسرم که تا چند روز اینده فرمهای اسپانسر رو میفرسته سفارت(هرچند خیلی پرسیدیم و میگن نمیخاد بفرستین و باید با خودتون بیارین ولی چون بعضی از دوستای مهاجرسراییم میگن بفرست گیر داااادم به شوهرم که بفرسته)....خودمم که اگه خدا بخاد باید تا 2-3 هفته دیگه برم امریکا..یکی از اشناهامون که واشنگتن زندگی میکنه خونش رو بهم اجاره میده....والا همه چیز شکر خدا داره حل میشه به جز قسمتیش که اصلاااا نمیدونم شوهرم کی کلیر میشه....کاش میدونستیم و برنامه ریزی میکردیم.....به قول یلدا توی سفارت هم هیچ معلوم نیست که ویزا رو بدن یا باز بهانه بیارن چند ماه طول بکشه...حالا به هر حال من به احتمال زیاد دارم میرم و اگرم دیدم طول کشید بر میگردم ایران....خدا کنه تکلیفمون معلوم بشه!
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، battosai ، romance33 ، shadoow ، kamalir36 ، hamed_na ، yalda91
(2014-01-05 ساعت 02:47)kamela نوشته:  بچه ها امیدوارم همتون خوب باشین...ببینید من یک سوال دارم
من یادم رفته و خواستم برای اطمینان بپرسم....میشه لطف کنین بگین کل فرمهایی که اسپانسر باید بده چیاس؟؟؟تا جایی که یادم میاد w2 و i864 وتکس 3 سال...ایا چیز دیگری هم هست که اسپانسر باید بفرسته برای ما؟؟؟راستی الان تکس رو تا 2013 باید بدن فرم هاش رو؟
W2+1040+تکس 3 سال +I-864+ اسپانسر اگه سیتیزن هست کپی پاسپورت امریکایی ولی اگه گرین کارت داره کپی از دو طرف گرین کارت.
۲ماه دیگه باید فرمهای مالیات پر بشه
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، kamela
زهراخانوم سلام. حق با شما بود... من هم با شماره +1 703 4392352 تماس گرفتم برای یک ماه عقب انداختن اینترویو ...گفتند یاباید تاریخ گذشته باشه یا کیس فورس ماژوری باشه که باکنسولگری مکاتبه شده باشه... تازه شاید موافقت کنند. راستش نوبت مصاحبه ماهفته اول عید افتاده مثلاهای سیزن آژانسها..اصلا دلم نمیاد4میلیون نفری خرج سفرکنیم ... راسش اینقدر گیروگور داشته این پرونده که دیگه دست و دلم سمتش نمیره..نگاه کردن به پکیجش هم اعصابم را بهم میریزه..همه چیزش درهم پیچیده و مصیبت بود
(2013-12-31 ساعت 23:21)hamed_na نوشته:  
(2013-12-30 ساعت 00:18)zahraj نوشته:  

سلام من فکر میکنم چون موردتون خاص هست کسی اینجا چنین تجربه ای نداشته باشه. اونم ابوظبی که وقت رو خودشون میدن! پیشنهاد میکنم اگه نامزدتون الان آمریکاست از یه وکیل خوب مشاوره بگیره قیمت مشاوره ئ خالی زیاد گرون نیست بخصوص اینکه اصلا" معلوم نیست که شما باید الان چیکار کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، zahraj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان