کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-01-09 ساعت 13:48)rahbar نوشته:  AbuDhabiIV@state.govبااین آدرس مکاتبه کن. در این موارد سریع جواب میدن. کیس نامبر و باقی اطلاعات را بده و ازشون بخواه اپوینمنت لتر جدید را برات ایمیل کنند. مگه میشه شفاهی برنامه بریزیم.
(2014-01-09 ساعت 13:07)piboo نوشته:  دوستان لطفا راهنمايي كنيد،امروز به صورت تلفني از سفارت أمريكا در ابوظبي به من گفتن كه تاريخ مصاحبه عوض شده چون ١٢ فوريه تعطيل هست من ازشون پرسيدم كه به من ايميل نميدن گفت كه خودشون ميدونن و شما با همون نامه مصاحبه قبل بريد مشكلي نيست .من تا الان چنين چيزي نشنيده بودم اتفاق بيفته،من و نامزدم بليط هامون رو گرفتيم حالا واقعا نميدونم جه كار كنم؟؟؟لطفااااااا دوستان

تا جايي كه من اطلاع دارم ١٢ فوريه تعطيل نبوددددد
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، romance33 ، shadoow ، hamed_na
https://usvisa-info.com/en-AE/selfservice/holidays
بله . حق باشماست. چه استرسی میدن اینها....
فکرکنم بخاطر22بهمن ماتعطیلند Smile
(2014-01-09 ساعت 13:51)piboo نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 13:48)rahbar نوشته:  AbuDhabiIV@state.govبااین آدرس مکاتبه کن. در این موارد سریع جواب میدن. کیس نامبر و باقی اطلاعات را بده و ازشون بخواه اپوینمنت لتر جدید را برات ایمیل کنند. مگه میشه شفاهی برنامه بریزیم.
(2014-01-09 ساعت 13:07)piboo نوشته:  دوستان لطفا راهنمايي كنيد،امروز به صورت تلفني از سفارت أمريكا در ابوظبي به من گفتن كه تاريخ مصاحبه عوض شده چون ١٢ فوريه تعطيل هست من ازشون پرسيدم كه به من ايميل نميدن گفت كه خودشون ميدونن و شما با همون نامه مصاحبه قبل بريد مشكلي نيست .من تا الان چنين چيزي نشنيده بودم اتفاق بيفته،من و نامزدم بليط هامون رو گرفتيم حالا واقعا نميدونم جه كار كنم؟؟؟لطفااااااا دوستان

تا جايي كه من اطلاع دارم ١٢ فوريه تعطيل نبوددددد
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
دوستان ميشه لطفا در نوشتن يه متن برا سفارت ابوظبي كمكم كنيد،ميخوام ازشون بخوام كتبي و با ايميل تغيير تاريخ مصاحبه وو بهم بگن تا خيالم راحت باشه به قول دوستمون مگه ميشه شفاهي برنامه زيزي كنم؟؟؟؟خدا بخير بگذرونه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
دوستان عزیز من هفته دیگه به امید خدا مصاحبه دارن . برام دعا کنید کیس من ازدواجیه و حدود 2 سال و اندی طول کشیده . برگردم حتما سفرنامه می نویسم.به امید روزهای بهتر برای همه.
پاسخ
تشکر کنندگان: zahraj ، shadoow ، shandiz ، sib 24 ، romance33 ، azadandish ، hamed_na ، minoo meh ، yalda91 ، denag
(2014-01-08 ساعت 14:41)ysf نوشته:  سلام دوستان ممنون از پاسختون
من سوال دیگه داشتم درمورد پیکاپ پاسپورت
به چه صورته دوستانی که پاسپورتشون پیکاپ کردن واسشون مشکلی پیش نیومده؟
ممنون میشم بچه هایی که تجربشو دارن واسم توضیح بدن
در صورتیکه ویزای یکضرب بگیریم امکان برگشت بدون پاسپورت هست. که نخوام بمونم اونجا و پیکاپ بشه واسم؟
سلام
بدون پاسپورت كه نميتوني برگردي ايران! مگه اينكه برگردي بعد پاستو بدي يكي برات ببره و يك هفته بعد بگيره و بياره كه خيلي هم توصيه نميكنم چون كلا كار منطقي و مطمئني نيست.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، minoo meh ، ysf
(2014-01-10 ساعت 02:34)sisily. نوشته:  دوستان عزیز من هفته دیگه به امید خدا مصاحبه دارن . برام دعا کنید کیس من ازدواجیه و حدود 2 سال و اندی طول کشیده . برگردم حتما سفرنامه می نویسم.به امید روزهای بهتر برای همه.

ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﺧﺒﺮﺍﻱ ﺧﻮﺵ ﺑﻬﻤﻮﻥ ﺑﺪﻱ ﻣﻨﻜﻪ ﺣﺘﻤﺎﺩﻋﺎﺕ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻲ ﺩﻭﺳﺖ خوبم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، romance33 ، minoo meh ، ysf
(2014-01-10 ساعت 02:34)sisily. نوشته:  دوستان عزیز من هفته دیگه به امید خدا مصاحبه دارن . برام دعا کنید کیس من ازدواجیه و حدود 2 سال و اندی طول کشیده . برگردم حتما سفرنامه می نویسم.به امید روزهای بهتر برای همه.

دوست عزیز
به امید خدا ویزاتو یک ضرب می گیری و بر می گردی. ما برات دعا می کنیم که یک ضرب و بدون دردسر ویزاتو بگیری. موفق باشی و نگران نباش.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، kamela ، minoo meh ، ysf ، denag
سلام به همگی
سیسیلی جان ایشالا خبر ویزای یک ضرب و به زودی بهمون میدی منتظرتیم اینجارو بترکونی.
بچه ها nvcگفته بود 20 روز بعد میگیم چی بفرستین هنوز خبری نیست چیکار کنیم؟شمارش چنده زنگ بزنیم.
برا همه انرژِی مثبت میترکونم+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ منم یکم حالم خوب نیست دعام کنین.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، minoo meh ، ysf ، yalda91 ، denag
دوستان من خيلي كلافه هستم از ابن كه تاريخ مصاحبه رو عقب انداختن تمام برنامه زيزي هامون به هم ريخته،واقعا كه كارهاشون بي برنامه هست
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، romance33 ، kamela ، ysf ، yalda91
(2014-01-10 ساعت 20:26)piboo نوشته:  دوستان من خيلي كلافه هستم از ابن كه تاريخ مصاحبه رو عقب انداختن تمام برنامه زيزي هامون به هم ريخته،واقعا كه كارهاشون بي برنامه هست

12ﻓﻮﺭﻳﻪ ﺗﻌﻂﻴﻠﻪ?ﺟﺮﺍ?! ﻣﻨﻢ 11ﻓﻮﺭﻳﻪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻜﻨﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﻨﻢ ﺗﻐﻴﻴﺮﺑﺪﻥ!
ﺟﻘﺪﺭﻋﻘﺐ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ?
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، shadoow ، ysf
(2014-01-10 ساعت 22:15)zahraj نوشته:  
(2014-01-10 ساعت 20:26)piboo نوشته:  دوستان من خيلي كلافه هستم از ابن كه تاريخ مصاحبه رو عقب انداختن تمام برنامه زيزي هامون به هم ريخته،واقعا كه كارهاشون بي برنامه هست

12ﻓﻮﺭﻳﻪ ﺗﻌﻂﻴﻠﻪ?ﺟﺮﺍ?! ﻣﻨﻢ 11ﻓﻮﺭﻳﻪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻜﻨﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﻨﻢ ﺗﻐﻴﻴﺮﺑﺪﻥ!
ﺟﻘﺪﺭﻋﻘﺐ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ?

زهرا جان تا جايي كه من ميدونم تعطيل نبود حتي سايت سفارت هم چيزي نوشته نشده ،جالب اين كه تاريخي كه به من گفتن برم اون روز تعطيل هست يك هفته مصاحبه من رو عقب انداختن،
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، shadoow ، zahraj ، ysf ، sepideh jan
انشاالله با دلی شاد ودستی پر Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، minoo meh ، shadoow ، sepideh jan
سلام دوستان
من سوالي دارم
مدت اعتبار ويزاي نامزدي من از تاريخ صدور ٦ ماه ميباشد و ميخواستم بدونم من تا كي وقت دارم كه به امريكا وارد بشم؟! اگر آخرهاي زمان ويزام وارد امريكا بشم، شرايط چطوري ميشه؟ مثلا يك يا دو هفته به پايان ويزام باقي مونده باشه؟ يعني اون موقع فقط دو هفته دارم براي انجام بقيه كارام؟ يا پس از ورودم مجددا ٣ ماه وقت دارم؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shadoow ، hamed_na ، sepideh jan
(2014-01-11 ساعت 01:12)نيما ٩٢ نوشته:  سلام دوستان
من سوالي دارم
مدت اعتبار ويزاي نامزدي من از تاريخ صدور ٦ ماه ميباشد و ميخواستم بدونم من تا كي وقت دارم كه به امريكا وارد بشم؟! اگر آخرهاي زمان ويزام وارد امريكا بشم، شرايط چطوري ميشه؟ مثلا يك يا دو هفته به پايان ويزام باقي مونده باشه؟ يعني اون موقع فقط دو هفته دارم براي انجام بقيه كارام؟ يا پس از ورودم مجددا ٣ ماه وقت دارم؟
ممنون

نیما جان از زمان ورودتون 3 ماه وقت دارین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، shadoow ، نيما ٩٢ ، battosai ، hamed_na ، ysf ، sepideh jan
دوستان،كسي شماره مليكا رو داره؟؟؟؟يكي از دوستان يه شماره گذاشته ولي هر چه سعي كردم نتونستم باهاش تماس بگيرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: dybbuk_80 ، minoo meh ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان