کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
چیییییییییییییییی شدددددددددددددددددددددددددددهههههههههههههههههههههههههههههه .

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.

یلداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.

خدایش خیلی خوشحالم ......................................................................
پاسخ
[عکس: 78864441458293209234.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: سلام مهاجر ، yalda91 ، kamela ، kamalir36 ، sib 24 ، نيما ٩٢ ، romance33 ، denag ، سانازی
(2013-12-26 ساعت 20:53)MONA FB نوشته:  مرسی ریتا جون . ایشالا همه زودتر کارهامون درست بشه . من واقعا خوشحالم که یلدا کلیر شد .
شاید کسی باورش نشه ولی من همیشه دوست داشتم بعد از یلدا کلیر بشم .
این داستان دیر و زود داره .
علی کجاست راستی ؟
کارش دارم

سلام . ما همین جاها هستیم مونا خانوم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamalir36 ، romance33 ، shadoow
[quote='yalda91' pid='452713' dateline='1388069761']
مرسي مونا جونم .قربونت برم عزيزم كه اينقدر مهربوني
اره كامليا جون كليررررررررزرر رررررررررررررررررررررررر شدم مرسي خداجون
باورم نمي شه هنوز ضربان قلبم به حالت عادي بر نكشته اينقدر جيغ زدم
مرسي سي سي جون البته من جند ماه ديكه بعد ازعيد مي رم نمي تونم الان مامانو تنها بذارم امادكيشو ندارم ولي خدايا صد هزار مرتبه شكر
یلدا جون بهت تبریک می گم امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق و خوشهال باشی عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، kamalir36 ، romance33 ، shadoow ، shabnam.84
مرسي دوستاي خوبم مرسي مرسي مرسي هنوز كيجم نمي دونم خوابم يا بيدار
هنوز ويزارو نكرفتم اما خدا رو شكر كه صدامو شنيد و واقعا در بهترين موقعه ممكن بهم هديه داد مرسي از همتون كه به يادم بوديد مرسي كه در ناراحتيهام در كنارم بوديد و حرفهامو شنيديد.
مرسيييييييييييييييييييييي
مونا جونم اينقدر خوبي كه كفتن نداره ازته دل ارزو دارم هرجه سريعتر كلير بشي
ريتا جون شقايق جان سيسيلي جان علي مهربان و وفادار parisa جان همه همه ممنونم يه دنيا ازتون ممنونم بابت دعاهاتون و تبريكاتون ببخشيد اكه اسمه كسي رو يادم رفت هنوز حالم عادي نشده
دوستتون دارم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، MONA FB ، kamela ، kamalir36 ، romance33 ، denag ، shadoow ، سانازی
(2013-12-26 ساعت 23:11)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-12-26 ساعت 20:53)MONA FB نوشته:  مرسی ریتا جون . ایشالا همه زودتر کارهامون درست بشه . من واقعا خوشحالم که یلدا کلیر شد .
علی کجاست راستی ؟
کارش دارم

سلام . ما همین جاها هستیم مونا خانوم ...

خوبی ؟ تبریک تولدی که به یلدا گفتی تو بوق بوق مثمرثمر بود . رفتنی شد .
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، kamalir36 ، romance33 ، denag ، shadoow ، سانازی
مرسی من خیلی خیلی خوبم چون یلدا کلیر شد چهقدر این دختر سختی کشید . نه تنها تبریک من تبریک شما و خانوم کاملیا شبنم همه اینها با هم جمع شد که این اتفاق خوب افتاد .
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، MONA FB ، yalda91 ، kamalir36 ، sepideh jan ، نيما ٩٢ ، romance33 ، denag ، shadoow
علی کجاست راستی ؟
کارش دارم

مونا جون انشالله از این به بعد نوبت تو و من و بقیه باشه..راستی مونا جون تو چند وقته منتظری؟ شوهر من چند روز دیگه 9ماه تموم میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، MONA FB ، yalda91 ، romance33 ، shadoow
علی جون همیشه لطف داری....از خدا میخام به زودی کارهای توهم درست بشه و کلی خوشحال بشی...اره واقعا یلدا سختی کشید...من هر روز براش دعا میکردم..هر روززز از خدا خاستم انتظارش تموم بشه و خوشحال بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، MONA FB ، yalda91 ، kamalir36 ، sepideh jan ، romance33 ، shadoow
میدونم که واقعا از انرژیه مثبت هر چی بگیم بر میاد . ولی منظورم عکس هواپیما بود که واسش گذاشته بودی بجای اینکه همه عکس کیک میزارن معمولا. خخخخخخخخخخخ

کاملیا جون . ایشالا همسر شما هم به زودی کلیر میشه با هم میرین .

من 7 ماهه که منتظرم . تولدم هم 20 بهمنه .خخخخخخخخخخخخ .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، sepideh jan ، romance33 ، shadoow ، سانازی ، battosai
وايييييييييييييي خدايااااااااا مرسي از لطفت مرسي از اين دوستاي خوبي كه بهم دادي .مرسييييييييي علي جان تو خيلي خوبي ومطمءنم به زودي خبرهاي خوب براي تو مونا جونم وكاملياي مهربون والبته بقيه بجه ها ميشه .من مي دونم من مي دونم :-)
به خدا با اينكه جند تا سيلي به خودم زدم اما هنوز خوابم
مونا جون مامانم وقتي حالش بد بود تو اون وضع به من مي كفت براي همتون دعا كردم
يه جيزي بكم شايد بعضي ها قبول نداشته باشن اما همسرم ديشب خواب ديده رفتيم مشهد زيارت امام رضا قربونش برم اخه نذر كرده بوديم .خدايييييييياااالاااااااااااااااا ممنونم تا اخر عمرم .واقعا هر كارش حكمتي داره و هر جيزي رو در زمان و مكان درست بهمون مي ده .با
اركيده هم الان حرف زدم به همه خيلي سلام رسوند .خدا رو شكر راضي هست و مشغوله زندكي :-)
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، kamalir36 ، shinna ، kamela ، sepideh jan ، girl ، romance33 ، denag ، shadoow ، battosai
(2013-12-27 ساعت 00:55)MONA FB نوشته:  میدونم که واقعا از انرژیه مثبت هر چی بگیم بر میاد . ولی منظورم عکس هواپیما بود که واسش گذاشته بودی بجای اینکه همه عکس کیک میزارن معمولا. خخخخخخخخخخخ

کاملیا جون . ایشالا همسر شما هم به زودی کلیر میشه با هم میرین .

من 7 ماهه که منتظرم . تولدم هم 20 بهمنه .خخخخخخخخخخخخ .

مونا جون، از خدا می خوام که بهترین هدیه انتظارت را که کلیر شدنت هست را تا روز تولدت و به مناسبت تولدت از خدای بزرگ بگیری . آمین
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، kamela ، sepideh jan ، romance33 ، yalda91 ، denag ، shadoow
بالاخره اومدم دوباره
هورااااااااااااااا هورااااااااااا هورااااااااا
يلدا جونم بهت تبريك ميگم نميدوني دارم بال در ميارم
به خودم قول داده بودم تا يلدا كلير نشه اينجا هيچي ننويسم
حسم شبيه روزيه كه خودم ويزا گرفتم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، sepideh jan ، girl ، romance33 ، kamalir36 ، MONA FB ، denag ، shadoow
(2013-12-27 ساعت 01:54)simi نوشته:  بالاخره اومدم دوباره
هورااااااااااااااا هورااااااااااا هورااااااااا
يلدا جونم بهت تبريك ميگم نميدوني دارم بال در ميارم
به خودم قول داده بودم تا يلدا كلير نشه اينجا هيچي ننويسم
حسم شبيه روزيه كه خودم ويزا گرفتم

مرسي دوستم خياي برام عزيزيد وامروزو هيج وقت يادم نميره يكي از بهترين لحظه اي زندكيم همه دوستاي خوبم در كنارم بودن و تو شاديم سهيم شدن مرسيييييييييييييييييي
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، kamela ، sepideh jan ، sib 24 ، girl ، romance33 ، kamalir36 ، denag ، shadoow
مونا جون تولدت مبارک پیشاپیش...امیدوارم تا تولدت به ارزوت برسی و بری پیش همسر عزیزت.این دوری ها خیلی سخته و انشالله همه به همسراشون برسن..امیدوارم انتظار برای ازدواجی های جدید اقلا کمتر باشه و این داستان کلیرو...... مدتش خیلی کمتر بشه...واقعا ادم رو از زندگی عقب میندازه....شدنش حتمی هست ولی جون ادم رو میگیرن
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، sib 24 ، girl ، romance33 ، yalda91 ، kamalir36 ، MONA FB ، denag ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان