کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-01-15 ساعت 19:27)poram نوشته:  Salam be hame dostaye golam, in yek mah ke omadam America baghadri zood gozasht ke aslan natonestam biam behetoon sar bezanam, yalda joon Rita joon, Mona joon.shabnam parisa pibpo dar Che haliiiiin?Samimane are zoo milkonam hame in dorane sakhtoo harche zoodtar tamoom konin,
Bebakhshid ke font farsi nadarram.
پورام جون
خیلی خوشحالم که به سلامتی و خیلی خوب همه کارهات پیش رفت و به نامزدت رسیدی. برای شما و همسر آینده ات آرزوی سلامتی و خوشبختی می کنم و از خدا می خوام که خوشبخت باشید.
جای ما را سبز سبز نگه دار که خودمون بیایم.Wink
مراقب خودت باش
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a ، shadoow
(2014-01-15 ساعت 19:27)poram نوشته:  سلام به همه دوستای گلم، این یک ماه که اومدم آمریکا بقدری زود گذشت که اصلا نتونستم بیام بهتون سر بزنم، یلدا جون ریتا جون، منا جون.شبنم پریسا پیبپو در چه حالییییین؟صمیمانه آرزو میکنم همه این دوران سختو هرچه زودتر تموم کنین،
ببخشید که فونت فارسی ندارم.

سلام پورام جان ،خيلي خوشحالم از اين كه به سلامتي سر خونه و زندگي رفتي انشااله هميشه شاد و سلامت باشي من به اميد خدا ماه اينده مصاحبه دارم برام دعا كن.مواظب خودت باش عزيزم و ممنون كه به يادم هستي
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a
ﺑﺠﻪ ﻫﺎ ﺍﻛﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ ﻟﻂﻔﺎﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻩ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻬﻤﻪ. ﻭﻗﺘﻲ ﻭﻳﺰﺍﻛﺮﻓﺘﻴﻢ ﺟﻨﺪﻭﻗﺖ ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﻭﺍﺭﺩ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﺑﺸﻴﻢ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-16 ساعت 18:11)zahraj نوشته:  ﺑﺠﻪ ﻫﺎ ﺍﻛﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ ﻟﻂﻔﺎﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻩ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻬﻤﻪ. ﻭﻗﺘﻲ ﻭﻳﺰﺍﻛﺮﻓﺘﻴﻢ ﺟﻨﺪﻭﻗﺖ ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﻭﺍﺭﺩ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﺑﺸﻴﻢ?
خیلی مهم تر اینه که اطلاعات بدید بشه جواب درست داد!!
در ویزا میزنه تا کی اعتبار داره و تاریخش با تاریخ اکسپایر مدیکالتون باید یکی باشه
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: zahraj ، romance33 ، hamed_na
مرسی پوران جون با ارزوی خوشبختی و موفقیت در کنار همسرت
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-01-16 ساعت 18:19)amjad نوشته:  
(2014-01-16 ساعت 18:11)zahraj نوشته:  ﺑﺠﻪ ﻫﺎ ﺍﻛﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ ﻟﻂﻔﺎﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻩ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻬﻤﻪ. ﻭﻗﺘﻲ ﻭﻳﺰﺍﻛﺮﻓﺘﻴﻢ ﺟﻨﺪﻭﻗﺖ ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﻭﺍﺭﺩ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﺑﺸﻴﻢ?
خیلی مهم تر اینه که اطلاعات بدید بشه جواب درست داد!!
در ویزا میزنه تا کی اعتبار داره و تاریخش با تاریخ اکسپایر مدیکالتون باید یکی باشه

ﺟﻪ ﺍﻃﻠﺎﻋﺎﺗﻲ ﺑﺪﻡ? ﻣﻌﻤﻮﻟﺎﺟﻘﺪﺭ ﻓﺮﺻت ﻣﻴﺪﻥ ﺟﻨﺪﺭﻭﺯ ﻳﺎﺟﻨﺪ ماه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
خوب هستین؟
بچه ها کسی اطلاعی داره از این که وقتی ازدواج بین المللی در خارج از کشور ثبت شده در ایران تو شناسنامه وارد میکنن؟
یا باید طرف خودش باشه اینجا؟مرد ایرانی نیست ولی مسلمانه.میشه؟
و سایت ادرسه سایت سیس رو میخوام .میشه بدین؟ممنون
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-16 ساعت 19:03)سانازی نوشته:  سلام به همگی
خوب هستین؟
بچه ها کسی اطلاعی داره از این که وقتی ازدواج بین المللی در خارج از کشور ثبت شده در ایران تو شناسنامه وارد میکنن؟
نه هيچ ربطي به شناسنامه ايراني نداره!...100 درصد مطمئنم چون خواهرم اينطوري ازدواج كرد....و الان آمريكاس.....هنوز هم شناسنامه ايرانيش سفيده .. يعني مجرده ...........
اگر بخواي ثبت بشه بايد بياد ايران و همون داستان ازدواج ايراني و ....

اينم آدرس سايت ‍ceac

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، romance33
(2014-01-16 ساعت 19:03)سانازی نوشته:  سلام به همگی
خوب هستین؟

سایت سیسceas
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، romance33

سلام دوست عزیز توی instruction k1 visa سفارت آنکارا نوشته از تاریخ مدیکال 6ماه فرصت دارید
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، zahraj ، baba manam sanaz ، hamed_na ، shadoow
(2014-01-16 ساعت 22:46)ysf نوشته:  

سلام دوست عزیز توی instruction k1 visa سفارت آنکارا نوشته از تاریخ مدیکال 6ماه فرصت دارید

ﻣﺮﺳﻲ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ.ﻳﻌﻨﻲ ﺍﻛﻪ ﻣﻦ ﺑﺮﻓﺮﺽ ﺑﻬﻤﻦ ﺍﺯﻣﺎﻳﺸﺎﻣﻮ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻡ و ﻭﻳﺰﺍﺑﻜﻴﺮﻡ ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ ﺷﺶ ﻣﺎﻩﺑﻌﺪﻳﻌﻨﻲ تيرﻣﺎﻩ ﺑﺮﻡ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎ?? ﺩﻭﺑﻲ ﻫﻢ ﻣﺜﻞ ﺍﻧﻜﺎﺭﺍﺳﺖ?
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007
سلام دوستان
من الان آنکارا هستم
ببخشید فونت فارسی ندارم
امروز برا مدیکال رفتیم
فقط می‌خواستم یه چیزیو بگم
اینجا پر از ایرانیه، من از دیروز که اومدم تا الان با ۴۰ تا ایرانی‌ صحبت کردم شایدم بیشتر
نمیدونم چه خبر اینجا؟! ۹۰% ایرانیا کسایی‌ هستن که کلییر شدن! شاید ۵ نفر دیدم که برا بار اول هست که میان! همه نوعی هست، خانواد‌گی، ازدواجی، نامزدی،حتا توریستی که ۸ماه منتظر کلیر
انگار دارن هر کی‌ از قبل مونده رو کلییر می‌کنن
فقط خواستم اطلاع بدم که امیدوار باشید، منم امیدوارم
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، shandiz ، kamalir36 ، romance33 ، shadoow ، Nightsky007 ، azadandish ، denag
واقعا؟ سلام اقا حامد
ممنون از خبرتون
ايشالا خبر ويزاي يك ضرب رو به زودي بهمون بديRolleyesپس يعني انقدر شلوغه.منم ٢سال پيش رفته بودم به خصوص طرف كيزيل اي زياد ديدم.ولي خوب هم صحبت نشدم ببينم چرا امدن.البته انكارا شهري هست كه اكثرا واسه كار ويزا ميرن.راستي بچه ها به نظر من به هركي ميبينين مهاجرسرا رو معرفي كنين چون واقعا به ادم كمك ميكنه.و هم مي تونيم از تجربه ها و وضعيت اونا هم خبر دار بشيم من اون موقع با مهاجرسرا اشنا نبودم اگه بودم خيلي خوب ميشد برام.اونجا يه اقايي بود همش سرش توipod ش بود و اگه اشتباه نكنم مهاجرسرايي بود شايد چون نگا نكردم دقيق ببينم اين سايت بود يا نه.بعدش كه خودم پيدا كردم اينجارو به خودم گفتم نگا كن چي ميشد اون اقا اينجارو به من معرفي ميكردSad بازم از اونجا برامون بنويسين.به دكتر رفتين؟كدوم هتل هستين؟
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33 ، hamed_na ، denag
خدایااااااااا شکرتتتتتتتتتتتتت من اپرووووووو شدمممممممممممPost Decision Activity یعنی اپرو؟؟؟؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، baba manam sanaz ، shadoow ، romance33 ، sepideh jan ، hamed_na ، azadandish ، denag
(2014-01-17 ساعت 19:36)shandiz نوشته:  خدایااااااااا شکرتتتتتتتتتتتتت من اپرووووووو شدمممممممممممPost Decision Activity یعنی اپرو؟؟؟؟

مبارکه دوست عزیز. بله یعنی پرونده شما اپروو شده و به NVC برای مراحل بعدی فرستاده شده.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، Nightsky007 ، romance33 ، sepideh jan ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان