کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-01-17 ساعت 18:51)baba manam sanaz نوشته:  واقعا؟ سلام اقا حامد
ممنون از خبرتون
ايشالا خبر ويزاي يك ضرب رو به زودي بهمون بديRolleyesپس يعني انقدر شلوغه.منم ٢سال پيش رفته بودم به خصوص طرف كيزيل اي زياد ديدم.ولي خوب هم صحبت نشدم ببينم چرا امدن.البته انكارا شهري هست كه اكثرا واسه كار ويزا ميرن.راستي بچه ها به نظر من به هركي ميبينين مهاجرسرا رو معرفي كنين چون واقعا به ادم كمك ميكنه.و هم مي تونيم از تجربه ها و وضعيت اونا هم خبر دار بشيم من اون موقع با مهاجرسرا اشنا نبودم اگه بودم خيلي خوب ميشد برام.اونجا يه اقايي بود همش سرش توipod ش بود و اگه اشتباه نكنم مهاجرسرايي بود شايد چون نگا نكردم دقيق ببينم اين سايت بود يا نه.بعدش كه خودم پيدا كردم اينجارو به خودم گفتم نگا كن چي ميشد اون اقا اينجارو به من معرفي ميكردSad بازم از اونجا برامون بنويسين.به دكتر رفتين؟كدوم هتل هستين؟

سلام مرسی‌
من اصلا هنوز کیزیلای نرفتم، کسایی‌ که دیدم فقط توی هتل خودم و اطراف بودن و یا برا دکتر اومده بودن! من با پسرم هتل اتپ بلوار هستیم، من که راضیم، نتش هم خیلی‌ خوب، آره دکتر هم امروز رفتیم، البته برا ما بیشتر طول میکشه تا جواب بدن، چون از بچه‌ها تست سل جدا میگیرن
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، shandiz ، shadoow ، romance33
(2014-01-18 ساعت 01:54)hamed_na نوشته:  
(2014-01-17 ساعت 18:51)baba manam sanaz نوشته:  واقعا؟ سلام اقا حامد
ممنون از خبرتون
ايشالا خبر ويزاي يك ضرب رو به زودي بهمون بديRolleyesپس يعني انقدر شلوغه.منم ٢سال پيش رفته بودم به خصوص طرف كيزيل اي زياد ديدم.ولي خوب هم صحبت نشدم ببينم چرا امدن.البته انكارا شهري هست كه اكثرا واسه كار ويزا ميرن.راستي بچه ها به نظر من به هركي ميبينين مهاجرسرا رو معرفي كنين چون واقعا به ادم كمك ميكنه.و هم مي تونيم از تجربه ها و وضعيت اونا هم خبر دار بشيم من اون موقع با مهاجرسرا اشنا نبودم اگه بودم خيلي خوب ميشد برام.اونجا يه اقايي بود همش سرش توipod ش بود و اگه اشتباه نكنم مهاجرسرايي بود شايد چون نگا نكردم دقيق ببينم اين سايت بود يا نه.بعدش كه خودم پيدا كردم اينجارو به خودم گفتم نگا كن چي ميشد اون اقا اينجارو به من معرفي ميكردSad بازم از اونجا برامون بنويسين.به دكتر رفتين؟كدوم هتل هستين؟

salam merc
man aslan hanuz kizilay naraftam, kasaii ke didam faghat tu hotele khodam va atraf budan va ya bara dr. umade budan! man ba pesaram hotel etap bulvar hastim, man ke raziam, netesh ham kheili khube, are dr. ham emruz raftim, albatte bara ma bishtar tul mikeshe ta javab bedan, chon az bache ha teste sel joda migiran
ا منم هتل اتاپ رفتم،هتل خوبيه نسبت به ستاره ش،ويزاي ازدواج و نامزدي چند تا هست به اونام بگين بيان مهاجرسرا سفرنامه بنويسن؛) اكي ما منتظر خبراي خوب هستيم خوش باشين.
شانديز جون تبريك ميگم ايشالا كارات بيوفته رو غلطك.؛)
سانازى سابق.
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، hamed_na ، shadoow ، romance33
از دوستان کسی از نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای نامزدی آمریکا در تفلیس خبر داره؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها شماها وقتی توی سفارت برگه صورتی یا هر رنگی گرفتین بعدش ار سفارت براتون ایمیل اومد؟؟؟میشه لطفا جواب بدین؟؟برای ما بعد از مصاحبه هیچ ایمیلی نیومد..مونا جون یلدا جون کجاااایین؟نمیاین این طرفا؟؟؟؟؟بچه ها توروخدا بگین بعد از مصاحبه براتون ایمیل اومد که بگه چیا باید پر کنین یا بفرستین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
(2014-01-18 ساعت 03:43)kamela نوشته:  بچه ها شماها وقتی توی سفارت برگه صورتی یا هر رنگی گرفتین بعدش ار سفارت براتونایمیل اومد؟؟؟میشه لطفا جواب بدین؟؟برای ما بعد از مصاحبه هیچ ایمیلی نیومد..مونا جون یلدا جون کجاااایین؟نمیاین این طرفا؟؟؟؟؟بچه ها توروخدا بگین بعد از مصاحبه براتون ایمیل اومد که بگه چیا باید پر کنین یا بفرستین؟

من برگه صورتي گرفتم آنكارا نامزدي.......ايميل هم بعدش برام تا به امروز كه نيومده .....نقص مدرك ترجمه شناسنامم بود كه مشكل داشت كه تو همون برگه صورتي تيك زده ....... حالا اگر ايشالا كلير بشم و ايميل بزنن بهم رو نميدونم ولي تا به امروز چيزي نگرفتم!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، kamela
(2014-01-18 ساعت 03:43)kamela نوشته:  بچه ها شماها وقتی توی سفارت برگه صورتی یا هر رنگی گرفتین بعدش ار سفارت براتون ایمیل اومد؟؟؟میشه لطفا جواب بدین؟؟برای ما بعد از مصاحبه هیچ ایمیلی نیومد..مونا جون یلدا جون کجاااایین؟نمیاین این طرفا؟؟؟؟؟بچه ها توروخدا بگین بعد از مصاحبه براتون ایمیل اومد که بگه چیا باید پر کنین یا بفرستین؟

سلام كاملا
من ويزام نامزدي بود و بعد از مصاحبه يه برگه صورتي بهم داد كه بر روي اون روزي كه بايد ميرفتم سقارت رو علامت زده بود، مثلا سه شنبه. و گفت يك هفته ديگه بيا اينجا و پاسپورتم رو هم نگه داشت؛ هيچ اي ميلي هم بهم ندادن.. نگران نباش... هفته بعد هم رفتم ويزام رو گرفتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، shadoow ، romance33 ، kamela
ممنونم از تمام دوستان عزیز امیدوارم کارای هممون به زودی به سر انجام خوب برسه SmileRolleyes
بعد از این مرحله چه مرحله ای است دوستان؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
[quote='shandiz' pid='457898' dateline='1389971166']
خدایااااااااا شکرتتتتتتتتتتتتت من اپرووووووو شدمممممممممممPost Decision Activity یعنی اپرو؟؟؟؟
[/quoteﺗﺒﺮﻳﻚ]

ﺗﺒﺮﻳﻚ ﻣﻴﻜﻢ ﻋﺰﻳﺰﻡ Big GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، azadandish ، ahooo ، laleforoshan ، ysf ، kamela
سلام دوستان عزیز کسی میدونه ترجمه شناسنامه که نزدیک به 6 ماه شده ولی هنوز 6 ماه از ترجمه اش نگذشته ایراد میگیرن ؟؟؟ یعنی دوباره باید برم ترجمه اش کنم؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-18 ساعت 03:48)kian88 نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 03:43)kamela نوشته:  بچه ها شماها وقتی توی سفارت برگه صورتی یا هر رنگی گرفتین بعدش ار سفارت براتونایمیل اومد؟؟؟میشه لطفا جواب بدین؟؟برای ما بعد از مصاحبه هیچ ایمیلی نیومد..مونا جون یلدا جون کجاااایین؟نمیاین این طرفا؟؟؟؟؟بچه ها توروخدا بگین بعد از مصاحبه براتون ایمیل اومد که بگه چیا باید پر کنین یا بفرستین؟

من برگه صورتي گرفتم آنكارا نامزدي.......ايميل هم بعدش برام تا به امروز كه نيومده .....نقص مدرك ترجمه شناسنامم بود كه مشكل داشت كه تو همون برگه صورتي تيك زده ....... حالا اگر ايشالا كلير بشم و ايميل بزنن بهم رو نميدونم ولي تا به امروز چيزي نگرفتم!

سلام نقص ترجمه شناسنامه یعنی چی ؟؟؟ میشه بگین یعنی ترجمه نداشتین یا ؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام بچه ها اميدوارم همگي خوب باشين.
شانديز جان بعد منتظر ميشين تا بهتون نامه و ايميل ميزنن كه چي كار بكنين.
برا من وقتي اپروو شدم نامه اومده بود كه بعد ٢٠روز ميگيم چيكار كنين ولي خب ١ماه طول كشيد تا ايميل امد كه ٨٨$ و ٢٣٠$ بفرستيم و كيس نامبر هم امده بود كه واسه من انكاراست با ANK شروع ميشه.و شما بعدش ميرين سايت سيس www.ceas.state.gov ميري و كيس نامبر تو ميزني بعد شمارهinvoice شوهرت رو ميزني كه تو همون ايميل هست ميزني.
فرمDS261 رو انلاين پر ميكنين.
بچه ها ما بعد پرداخت پول به nvcاين مداركو ميفرستيم.
tax هاي ٣سال
فرمw2
1040
i864 هم واسه همسر هم برا joint sponser
داشته باشين
كپي از پاسپورت اسپانسر
فيش حقوقي اگه داشته باشن
٢تا عكس5*5(پشت نويسي شده،اسمتون،تاريخ تولد،شماره گرين كارت همسر)نميدونم كيس نامبرم ميخواد يا نه
كپي و ترجمه عقدنامه
كپي و ترجمه شناسنامه
كپي و ترجمه كارت ملي
كپي پاسپورت(ترجمه نميخواد نه؟!)
كپي گواهي تولد همسر
كپي از قبض برق.تلفن.اجاره خونه
را به nvc ميفرستين.
بچه ها اشتباهي باشه لطفا اصلاح كنيد يا اگه چيزي بايد اضافه بشه.
بعد ايشالا واسه مصاحبه همه اينا با كارت واكسن و مديكال در كشور مصاحبه و٥عدد عكس5*5 برا مديكال و مصاحبه ،اصل مدارك(شناسنامه،كارت،ملي،پاسپورت)
پرينت برگه مصاحبه،پرينت محل اداره پست(٢عدد)،
تموووووووووووم شدBig Grin
از شقايق جان و بقيه بچه ها از اطلاعاتشون ممنونم.
من همونم
سانازىWink
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، shadoow ، kamalir36 ، romance33 ، shandiz ، mehrdad pharm
(2014-01-18 ساعت 14:12)laleforoshan نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 03:48)kian88 نوشته:  

سلام نقص ترجمه شناسنامه یعنی چی ؟؟؟ میشه بگین یعنی ترجمه نداشتین یا ؟؟؟؟؟
اره لاله جان
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻯﻩ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻣﻮﺍﺭﺩﻱ ﻛﻪ ﺑﺎﻋﺚ fbiﺟﻚ ﻣﻴﺸﻨﺪ ﺟﻪ ﺟﻴﺰﻫﺎﻳﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ?Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، سی سی ، shandiz
سلام دوستای خوبم.... چقدرررررررررررر عضو جدید میبینم که نمیشناسمشون. خیلی سرم شلوغ بود، اما خداییش دختر بدی نبودم. هروقت تونستم سر زدم تا از حالتون با خبر بشم. هرکسی هم پیام خصوصی داد جواب دادم. راضی باشین ازم دیگه Smile)

من تا دو هفته دیگه به زور و زودتر از موعد از دانشگاه میخوام اجازه دفاع پایان نامه بگیرم. اجازه دادن فعلا. امیدوارم زیرش نزنن. احساس میکنم ویزای من یه جورایی تو حلق پایان نامه م گیر کرده بود. مطمئنم بعد از جلسه دفاع از خوشحالی گریه میکنم. حتی بیشتر از اشکهایی که روز ویزا از شادی ریختم. حتی با فکر کردن بهش هم بغض میکنم. خلاصه مثل همیشه یاد منم باشین. برام دعا کنین که این دفاع بگذره و بامبول سرش درنیارن... منم بلاخره با خیال راحت و بدون کار مونده بتونم برم سر خونه و زندگیم. راستی بلیت گرفتم برای وسطای فوریه...

امیدوارم همه منتظرای سایتمون زود کارشون درست بشه و تو هیچ قسمتیش چه قبل و چه بعدش سنگی سر راهشون نباشه...
دوستتون دارم
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، kamalir36 ، romance33 ، ysf ، shandiz ، shadoow ، hamed_na
(2014-01-18 ساعت 17:13)سی سی نوشته:  سلام دوستای خوبم.... چقدرررررررررررر عضو جدید میبینم که نمیشناسمشون. خیلی سرم شلوغ بود، اما خداییش دختر بدی نبودم. هروقت تونستم سر زدم تا از حالتون با خبر بشم. هرکسی هم پیام خصوصی داد جواب دادم. راضی باشین ازم دیگه Smile)

من تا دو هفته دیگه به زور و زودتر از موعد از دانشگاه میخوام اجازه دفاع پایان نامه بگیرم. اجازه دادن فعلا. امیدوارم زیرش نزنن. احساس میکنم ویزای من یه جورایی تو حلق پایان نامه م گیر کرده بود. مطمئنم بعد از جلسه دفاع از خوشحالی گریه میکنم. حتی بیشتر از اشکهایی که روز ویزا از شادی ریختم. حتی با فکر کردن بهش هم بغض میکنم. خلاصه مثل همیشه یاد منم باشین. برام دعا کنین که این دفاع بگذره و بامبول سرش درنیارن... منم بلاخره با خیال راحت و بدون کار مونده بتونم برم سر خونه و زندگیم. راستی بلیت گرفتم برای وسطای فوریه...

امیدوارم همه منتظرای سایتمون زود کارشون درست بشه و تو هیچ قسمتیش چه قبل و چه بعدش سنگی سر راهشون نباشه...
دوستتون دارم

سلام سي سي جون خوبي؟منم سانازى،يه مشكل تو وارد شدن پيدا كردم اي ديم عوض شده كه اميدوارم حل بشه.

اره اونايي كه تازه وارد ميشين اول يه معرفي كنين خودتونو ما هم قشنگ بگيم خوش امدين؛)
اااااي گفتي اين پايان نامه ات تو بدي منم راحت ميشم و ميدونم كه به بهترين شكل دفاع ميكني و اونروز هم خاطره انگيز ميشه چون ديگه خيالت راحت ميشه واسه رفتن ميمونه خدافظي كه اونم با اين فكر كه چند سال شوهرامون اونور تنها ما اينور تنها بوديم ديگه وقته وصاله به سر ميكنيم تو دختر قوي هستي از پس همه چي بر مياي.مشكل دستگاه يوني حل شد؟
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، سی سی ، shadoow