کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
a.r.a.s.h1 عزیز واقعا به شما و خانوم تون از صمیم قلب تبریک میگم نمیدونید چقدر براتون خوشحالم
به خانومتون بگین دیدی که زود جواب کلیرتون اومد الکی این همه استرس داشتین
برای ما هم دعا کنین
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: smmyp ، daria ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، bakhshandehgy ، tiba ، کیانا ، opayamani ، s$s ، honey62 ، arman_m ، behina
(2012-08-28 ساعت 17:32)ماندانا نوشته:  a.r.a.s.h1 عزیز واقعا به شما و خانوم تون از صمیم قلب تبریک میگم نمیدونید چقدر براتون خوشحالم
به خانومتون بگین دیدی که زود جواب کلیرتون اومد الکی این همه استرس داشتین
برای ما هم دعا کنین

ماندانا میخوام امروز عین همین جمله رو به خودت بگم بعد از آپدیت Wink
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: frz61 ، a.r.a.s.h1 ، smmyp ، ماندانا ، bakhshandehgy ، کیانا ، opayamani ، s$s ، honey62
بچه ها من دیر فهمیدم که قبول شدم وقت مصاحبه ی من 6 september بود ولی انکارا تاریخ مصاحبه ی من عوض کرد برای 24 september بچه ها یعنی اگر به من کلیرنس بخوره green card نمی گیرم چون تا اخر september وقت هست Sad
تشکر کنندگان: smmyp ، کیانا ، opayamani ، s$s ، honey62 ، arman_m
(2012-08-28 ساعت 17:34)maryam1987i نوشته:  بچه ها من دیر فهمیدم که قبول شدم وقت مصاحبه ی من 6 september بود ولی انکارا تاریخ مصاحبه ی من عوض کرد برای 24 september بچه ها یعنی اگر به من کلیرنس بخوره green card نمی گیرم چون تا اخر september وقت هست Sad

نگران نباشید به احتمال زیاد میخوان بهتون یه ضرب بدن که عقب انداختن کارای کیستون رو انجام بدن
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: smmyp ، daria ، کیانا ، opayamani ، honey62 ، arman_m
لطفا با لحن بابا اتی بخونید:

با تشکر از سفارت عزیز که ما رو تو این موقعیت قرار دادن،...
و با عرض تبریک به حضور frz61 و a.r.a.s.h1 عزیز، امیدوارم به خوبی و خوشی بقیه دوستان هم شادی و نشاط این دوستان عزیز رو تجربه کنند.
Wink
البته من می‌خواستم یک واکنشی به وقایع اخیر نشون بدم که چون امروز همرام نیست، فردا اینکارو می‌کنم...Big Grin
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: frz61 ، a.r.a.s.h1 ، bakhshandehgy ، daria ، کیانا ، opayamani ، honey62 ، behina
مرسی .
نامه ارسالی از این طریق بود http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
متن ایمیل که از ماندانا گرامی گرفتیم
Could you please let me know about the status of my visa case? My interview was on 25th of july

که جواب قبولی خودشونم با همین متن گرفتن این متن معجزه می کنه من این رو هم بهش اضافه کردم . این متن مهجزه گر را به همه توصیه می کنم . ( بدو بدو متن بخر ویزا ببر ) .
i hope that you have good news for me
و یه جوارایی التماس کردم که جوابمو بده . و اونها هم دمشون گرم چه جوابی دادن که این هم جوابش
c
Dear Arash,

Administrative processing on your both cases has already been completed as of yesterday. You may now come to this office any Monday through Thursday between 1:00 and 13:30 p.m. and submit your passport, blue refusal sheet and the missing documents, if any.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

که بهترین ایمیل زندگی ام است . باید بدم با اّب طلا پرینت بگیرم
(شوخی ) .
در ضمن ما 35 روزه کلیر شدم .
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: frz61 ، sayeh_m ، daria ، bakhshandehgy ، smmyp ، tiba ، msi ، leila-gh ، MAHDI2012 ، کیانا ، opayamani ، H-K ، MPU ، honey62 ، arman_m ، niksokhan ، behina ، mehdiii ، sam11 ، s.s.h ، hadiseh.t
من تقریبا 3 ماه است که مدارکم انجاست دانشجوی فوق نساجی 25 ساله بدون سابقه ی کار دولتی احتمالش زیاد که کلییر به من بخوره؟ چون green card از دست میدم Sad و اینکه بهتر قبلش مدارک مو برا انکارا بفرستم؟
تشکر کنندگان: smmyp ، کیانا ، opayamani ، honey62
(2012-08-28 ساعت 17:46)maryam1987i نوشته:  من تقریبا 3 ماه است که مدارکم انجاست دانشجوی فوق نساجی 25 ساله بدون سابقه ی کار دولتی احتمالش زیاد که کلییر به من بخوره؟ چون green card از دست میدم Sad و اینکه بهتر قبلش مدارک مو برا انکارا بفرستم؟

اگه مجرد هم هستین که دیگه با این شرایط به احتمال خیلیییییییی زیاد حتما یکضرب میگیرین. مدارک رو حتما حداکثر دو هفته قبل از مصاحبه بفرستین برای سفارت. سعی کنین هر کاری میکنین نقص مدرک نداشته باشین چون برای این چیزها وقت ندارین. یک بار حتما فایل PDF سفارت رو بخونین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: tiba ، smmyp ، کیانا ، opayamani ، honey62 ، hadiseh.t
دوستان ....همین الان از سفارت ایمیل رسید ما هم کلیر شدیم.خدایا شکرتتتتتت
تشکر کنندگان: ماندانا ، frz61 ، daria ، tiba ، smmyp ، a.r.a.s.h1 ، leila-gh ، msi ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، Erfaanism ، etefag ، کیانا ، mehdi426i ، oe163 ، opayamani ، H-K ، loveusa ، MPU ، niksokhan ، honey62 ، ehsan442 ، ozr ، behina ، mehdiii ، sam11 ، bayat_r ، samgh ، hadiseh.t ، ehsan1095
(2012-08-28 ساعت 18:06)emtiaz نوشته:  دوستان ....همین الان از سفارت ایمیل رسید ما هم کلیر شدیم.خدایا شکرتتتتتت

مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
پس کو هوراش؟ Smile
شما مصاحبتون کی بود؟
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: frz61 ، emtiaz ، MAHDI2012 ، کیانا ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، samgh ، H-K ، behina
(2012-08-28 ساعت 18:06)emtiaz نوشته:  دوستان ....همین الان از سفارت ایمیل رسید ما هم کلیر شدیم.خدایا شکرتتتتتت

سلام خیلی مبارک باشه
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: frz61 ، daria ، a.r.a.s.h1 ، emtiaz ، msi ، MAHDI2012 ، کیانا ، opayamani ، honey62 ، behina
کیس ما مال مادرم بود.اوایل جون+فرم 9 سوالی.هردو بازنشسته هستند.
تشکر کنندگان: frz61 ، smmyp ، daria ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، oe163 ، opayamani ، honey62 ، behina ، payan
من طاقت نیاوردم، زنگ زدم سفارت
میگه بین ساعت 3 تا 4 باید تماس میگرفتین، اطلاعات توی سایت درست نیست.
این پنج‌شنبه هم تعطیله پس یا فردا تماس بگیرید یا هفته بعدSad.....؟!؟
ای‌میل بزنم؟!؟
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، کیانا ، opayamani ، honey62 ، sam11
(2012-08-28 ساعت 18:15)smmyp نوشته:  من طاقت نیاوردم، زنگ زدم سفارت
میگه بین ساعت 3 تا 4 باید تماس میگرفتین، اطلاعات توی سایت درست نیست.
این پنج‌شنبه هم تعطیله پس یا فردا تماس بگیرید یا هفته بعدSad.....؟!؟
ای‌میل بزنم؟!؟

به نظر من صبر کنین، چون معمولا وقتی این ایمیلها میامد همیشه حداکثر به فاصله یک روز سایت آپدیت میشد.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: frz61 ، msi ، smmyp ، کیانا ، tiba ، opayamani ، honey62 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-28 ساعت 18:14)emtiaz نوشته:  کیس ما مال مادرم بود.اوایل جون+فرم 9 سوالی.هردو بازنشسته هستند.

عزیز جان مبارک باشه. ایمیل زده بودید که جواب دادن یا خودشون ایمیل زدن؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: msi ، frz61 ، smmyp ، کیانا ، opayamani ، honey62 ، behina

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان