موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
این سفارت آنکارا خواب تشریف دارن؟ ولی به هر حل هیچ نگران نباشید، که تو سپتامبر به سرعت برق و باد کلیر میکنن :-) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-28 ساعت 09:16)Kate.S نوشته: این سفارت آنکارا خواب تشریف دارن؟ ولی به هر حل هیچ نگران نباشید، که تو سپتامبر به سرعت برق و باد کلیر میکنن :-) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مشگل اینه که نمی دونیم بلیط را چکار کنیم با چی بریم انکارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر روز دارم رزرو می کنم -کنسل می کنم!!!دیگه کم کم از سفر به امریکا توی تابستان هم منصرف شدم و مجبوریم نوروز بریم.............ای خدا@@@@@@@@@@@@
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
آره. ديروز قسمت Non Immigrant Visa تو سايت آپديت شده. پس احتمالا امروز Immigrant رو آپديت مي كنن. احتمالا اون دوستمون هم كه گفت آفيسر گفته سايت رو آپديت مي كنن، منظورش همون بوده. من فكر مي كنم چون نزديك سپتامبريم، اولويت اول رو دادن به دانشجوها و دارن كار اونا رو پيش ميبرن. چون اونا ديگه از سپتامبر بايد برن دانشگاه ولي ماها فعلا فرصت داريم.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این مطلب امروز برام ایمیل شده بود. گفتم شاید شما هم بخونید بد نباشه. البته هیچ دلیلی بر تایید یا رد مطالب آن ندارم .
((10 دلیل برای امیدواری و خوشبینی
وقتی به اخبار گوش میدهیم، به نظر میرسد دنیا آکنده از جنگ، وحشت، فقر، حرص و تنفر است. این مسائل چالشهایی در زندگی هستند، اما رویدادها و پیشرفتهای حیرتانگیز و امیدبخشی هم در حال وقوعاند که رسانهها کمتر گزارش میکنند. بسیاری از رسانههای حرفهایِ دنیا، مروج ترس و پُررنگکنندة تفاوتها و اختلافاتِ قومی، مذهبی، اقتصادی، فرهنگی، ورزشی و سیاسی؛ و تحریککنندة احساساتند.
رویدادهای زیر، برخلافِ روندِ چالشها، دلایلی پُررنگ برای امید و خوش بینی ارائه میدهند. این رخدادها میگویند ما در دورانی از تحولات سریع و گسترده هستیم که میتواند رفاه و خوشی را برای همه انسانها فراهم سازد.
1-رشد کَمّیِ جمعیت جهان، تعدیل شده: طی 40 سال گذشته، متوسط جهانیِ تعداد فرزند از 4.8 به 2.5 نفر کاهش یافته و فرضیههای انفجار جمعیت و فقر و کمبود ناشی از آن رد شدهاند.
2- انرژی خورشیدی بهزودی از گاز، نفت و حتی ذغال ارزانتر میشود: تکنولوژی برق خورشیدی از سه سال پیش حدود 80% ارزان شده و باتوجه به رقابت زیاد، امید است طی چند ماه تا چند سال آینده از همه سوختهای فسیلی ارزانتر شود. انرژی رایگانِ خدایی، نمادِ وفور نعمت و فراوانی برای همه است. با کاهش درآمد و تضعیفِ شرکتهای نفتیِ التهابآفرین و جنگطلب، امید به صلح جهانی نیز بیشتر میشود.
3- معجزه اینترنت، امکان دسترسی تقریبا رایگان و سریع به اطلاعات و برقراری ارتباط بینظیر نسبت به طول تاریخ را فراهم ساخته و امکان اثربخشی هر انسانِ سخاوتمند و پاک به اندازه میلیونها فردِ کمتر بخشنده شده است.
4- در بیشتر مناطق دنیا فرزندان بیش از گذشته مورد محبت و حمایت و توجه قرار میگیرند. شاید به پذیرش مسئولیت، کمعلاقهتر و کمی تنبلتر باشند، اما بهخاطر این روش تربیت، با مهربانیِ بیشتری نسبت به دیگران اندیشه و رفتار میکنند.
5- درصد آماری جرمهای سنگین و جنگهای شرورانه نسبت به گذشته تاریخ بهمیزان قابل ملاحظهای کاهش یافته اما رسانهها این درصد کم شده را پررنگ میکنند.
6- در بسیاری کشورها، نگرش مردم از دیدگاههای قطببندی شده، وطن جغرافیایی، تمایز و حتی تنفر از انسانها و ملل دیگر؛ در حال دگرگونی به نگرش وطن و خانواده بزرگ انسانی است.
7- فعالیتها و تخلفات نخبگانِ قدرت در دنیا، سریعتر و گستردهتر از گذشته، آشکار و دیده میشود: آشکارشدن تخلفات مسئولان بانکها در بحرانهای مالی و پیگیری فعالیتِ وابستگانِ مقامات از کانالهای متعدد، بهتدریج موجب ارتقا سلامت و صلاحیت در سطوح کلیدی میشود.
8- علاقه به رشد و تعالی شخصی و ارتقا و گسترش هوشیاری در بسیاری از مردم درحال افزایش است: در گذشته این علاقه نسبت به تمایلِ افزایش ثروت، بهرهمندی از لذتها و مصرفگرایی؛ ضعیفتر بوده است.
9- همکاری، مشارکت و همدلی روزافزون جهانیان، درحال تضعیف نظامهای انحصارطلب و تفرقهافکن گذشته است.
10- همه میتوانند در زندگی شخصیِ خود خوشبخت و مسلط شوند: امروز بیش از آنچه تصور میکنید قوی هستید.
چه اشکالی دارد ما مروج مهربانی، شادی و پاکی و معرف شباهتهای انسانها باشیم؟))
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
اينكه تا آخر سپتامبر خيلي هامون كلير ميشيم جاي بحث نداره. اما گذشت زمان، ضرر مالي بيشتري براي ما داره. نرخ دلار آماده براي صعود ديگري است. خبرهايي رسيده مبني بر افزايش نرخ ارز مرجع. يعني اگه دلار مرجع بشه 1600 تومن، رو همه چيز تاثير بدي ميذاره. نرخ پرواز ها و تور ها گرون تر ميشه و هم باعث ميشه دلار از ايني كه هست بالاتر بره. ممكنه يك جهش 300 تومني داشته باشه. اميدوارم دولت بتونه دلار رو كنترل كنه
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ما که 77 روزه شدیم. دوستان کسی ایمیلی به ابوظبی نزده؟
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-28 ساعت 13:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-28 ساعت 13:29 توسط frz61.)
متاسفانه جوری شدیم که به هیچ عنوان در لحظه زندگی نمی کنیم و همش در زمان حال برای آینده داریم برنامه ریزی می کنیم. این در حالیکه الان به آرزوی سال های قبلمون رسیدیم و نه تنها ازش لذت نمی بریم بلکه دعا می کنیم سریعتر سپری بشه- همه چیز باید از نطرمون منطقی باشه تا قبول یا ردش کنیم و حتی جای اندکی احساس تو تصمیم هامون نمی گذاریم- تا حالا فکر کردین اگه والدین ما هم اینطوری مثل ماها فکر می کردن امثال من ( دهه 60ی ها که دوران جنگ بود) اصلا بدنیا نمی اومدیم چون من اگه بودم می گفتم وای نکنه ب م -- بخوره تو سر بچم بمیره- نکنه غذا گیرش نیاد - نکنه -------- و اصلا مثل الان فکر بچه رو هم نمی کردم
من دیروز عباس آقا رو دیدم تا بلکه بدلیل مشکلی که برام پیش اومده شاید کارم زودتر راه بیفته- خیلی زحمت کشید و چندین جا برام تماس گرفت ولی متاسفانه اینقدر هموطن هامون علی رغم عدم نیاز به دریافت سریعتر پاس این کار رو انجام داده بودن دیگه هیچ کس حاضر نبود کمک کنه که من (با توجه به مریضی همسرم) سریعتر بتونم پاسم رو بگیرم و عملا شرایط اضطرار نمیشه هیچ کار کرد
نمی دونم دلیلش چیه ولی فکر کنم این ویژگی فقط مختص ما ایرانی های نسل جدیده ( پدر و مادرهامون هم این طور نبودن همون جور که هیچ جای دنیا این طور نیستن) البته این ویژگی خیلی بده و متاسفانه من به شدت دچارشم و نمی دونم چکار کنم که از شرش خلاص بشم.
دوستان حداقل بیاین بخاطر خودمون هم که شده برای اینکه کمتر تو این ماه عذاب بکشیم از بودن در زمان حال لذت ببریم
هوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییی دریافت ویزای من رو برای افزایش انرژی مثبت پذیرا باشید (در حال تایپ این موضوع تو لابی UpS اومد)
دوستان تاریخ صدور ویزای من مال دیروزه و خوشبختانه اعتبارش تا 27 فوریه ( یعنی 6 ماه بعد از صدور ویزا)
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-28 ساعت 13:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-28 ساعت 13:38 توسط mehdi426i.)
دوستانی که امروز عصر میخوان کلیر شن دستاشونو بیارن بالا ببینم!
همه با هم یکصدا!!!!:
کلیر... کلیر.... ما داریم می آییم...
کلیر... کلیر.... ما داریم می آییم
دق دادی این چند روز....ولی ما می آییم!!!:دی
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-28 ساعت 13:10)frz61 نوشته: متاسفانه جوری شدیم که به هیچ عنوان در لحظه زندگی نمی کنیم و همش در زمان حال برای آینده داریم برنامه ریزی می کنیم. این در حالیکه الان به آرزوی سال های قبلمون رسیدیم و نه تنها ازش لذت نمی بریم بلکه دعا می کنیم سریعتر سپری بشه- همه چیز باید از نطرمون منطقی باشه تا قبول یا ردش کنیم و حتی جای اندکی احساس تو تصمیم هامون نمی گذاریم- تا حالا فکر کردین اگه والدین ما هم اینطوری مثل ماها فکر می کردن امثال من ( دهه 60ی ها که دوران جنگ بود) اصلا بدنیا نمی اومدیم چون من اگه بودم می گفتم وای نکنه ب م -- بخوره تو سر بچم بمیره- نکنه غذا گیرش نیاد - نکنه -------- و اصلا مثل الان فکر بچه رو هم نمی کردم
من دیروز عباس آقا رو دیدم تا بلکه بدلیل مشکلی که برام پیش اومده شاید کارم زودتر راه بیفته- خیلی زحمت کشید و چندین جا برام تماس گرفت ولی متاسفانه اینقدر هموطن هامون علی رغم عدم نیاز به دریافت سریعتر پاس این کار رو انجام داده بودن دیگه هیچ کس حاضر نبود کمک کنه که من (با توجه به مریضی همسرم) سریعتر بتونم پاسم رو بگیرم و عملا شرایط اضطرار نمیشه هیچ کار کرد
نمی دونم دلیلش چیه ولی فکر کنم این ویژگی فقط مختص ما ایرانی های نسل جدیده ( پدر و مادرهامون هم این طور نبودن همون جور که هیچ جای دنیا این طور نیستن) البته این ویژگی خیلی بده و متاسفانه من به شدت دچارشم و نمی دونم چکار کنم که از شرش خلاص بشم.
دوستان حداقل بیاین بخاطر خودمون هم که شده برای اینکه کمتر تو این ماه عذاب بکشیم از بودن در زمان حال لذت ببریم
هوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییی دریافت ویزای من رو برای افزایش انرژی مثبت پذیرا باشید (در حال تایپ این موضوع تو لابی UpS اومد)
دوستان تاریخ صدور ویزای من مال دیروزه و خوشبختانه اعتبارش تا 27 فوریه ( یعنی 6 ماه بعد از صدور ویزا)
تبریک می گم frz61 عزیز. امیدوارم روزها و لحظه های خوبی در پیش رو داشته باشید.
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep