کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
این سفارت آنکارا خواب تشریف دارن؟ ولی‌ به هر حل هیچ نگران نباشید، که تو سپتامبر به سرعت برق و باد کلیر می‌کنن :-) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: behina ، MAHDI2012 ، oe163 ، bakhshandehgy ، tiba ، honey62 ، daria ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، opayamani
(2012-08-28 ساعت 08:42)shraya نوشته:  سلام دوستان
یکی از دوستای عزیزمون که دو سه روز پیش مصاحبه شون بوده ، میگن اون جا بهشون گفتن کلیرنس اونایی که رفتن سربازی 8 هفته طول میکشه ... پس مسخره نیست که اصلا به من وقت مصاحبه دادن اونم هفته اول سپتامبر؟؟؟... کلی هم باید پول بریزم تو حلقشون ... چون با زن و بچه ام میرم ...

سلام. نه دوست عزیز این طوری نیست بعضی ها سربازی رفتند و خیلی زود کلیر شدن وحتی ویزای یک ضرب هم گرفتن.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: shraya ، oe163 ، bakhshandehgy ، tiba ، honey62 ، daria ، کیانا ، opayamani
سلام دوستان نگران نباشيد امروز ، فردا يا نهايتاً روز جمعه حتماً حتماً سايت آپديت خواهد شد يعني مجبورن كه آپديت كنن چون بر طبق محاسبات من ويزاهاي (DV )صادره آگوست براي ما ايرانيها كم بوده و بايد تا آخر ماه اين سهميه رو پر كننBig Grin فقط اميدوارم شماره همه ما (بچه هاي آنكارا و بچه هاي ابوظبي ) تا آخر آگوست اعلام بشه و ستاره دارها هم ستارشون پاك بشه Big GrinBig GrinBig Grin

در ضمن ديروز فقط قسمت ويزاهاي دانشجويي ايراني آپديت شد.

وضعيت آپديت سايت آنكارا در ماه آگوست :

8 آگوست - (45 كيس نامبر) - كلير شدن عده زيادي از دوستان Big Grin
9 آگوست - ( صفر )
10 آگوست - (2 كيس نامبر) -
11 آگوست - تعطيل
12 آگوست - تعطيل
13 آگوست - ( صفر )
14 آگوست - ( صفر )
15 آگوست- (1 كيس نامبر) - برداشته شدن ستاره frz61 Big Grin
16 آگوست- (صفر)
17 آگوست - (صفر)
18 آگوست - تعطيل
19 آگوست- تعطيل
20 آگوست- تعطيل
21 آگوست- تعطيل
22 آگوست- ( صفر )
23 آگوست- ( صفر )
24 آگوست- (صفر)
25 آگوست- تعطيل
26 آگوست- تعطيل
27 آگوست- (صفر)
28 آگوست- ( امروز هم منتظريم و هم اميدوار Big GrinBig Grin )
29 آگوست- ( ... )
30 آگوست- تعطيل
31 آگوست- ( ... )
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-08-28 ساعت 09:16)Kate.S نوشته:  این سفارت آنکارا خواب تشریف دارن؟ ولی‌ به هر حل هیچ نگران نباشید، که تو سپتامبر به سرعت برق و باد کلیر می‌کنن :-) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

مشگل اینه که نمی دونیم بلیط را چکار کنیم با چی بریم انکارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر روز دارم رزرو می کنم -کنسل می کنم!!!دیگه کم کم از سفر به امریکا توی تابستان هم منصرف شدم و مجبوریم نوروز بریم.............ای خدا@@@@@@@@@@@@
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: oe163 ، tiba ، honey62 ، Kate.S ، behina ، کیانا ، opayamani
آره. ديروز قسمت Non Immigrant Visa تو سايت آپديت شده. پس احتمالا امروز Immigrant رو آپديت مي كنن. احتمالا اون دوستمون هم كه گفت آفيسر گفته سايت رو آپديت مي كنن، منظورش همون بوده. من فكر مي كنم چون نزديك سپتامبريم، اولويت اول رو دادن به دانشجوها و دارن كار اونا رو پيش ميبرن. چون اونا ديگه از سپتامبر بايد برن دانشگاه ولي ماها فعلا فرصت داريم.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: niksokhan ، MAHDI2012 ، oe163 ، behina ، bakhshandehgy ، tiba ، honey62 ، daria ، alimon ، mehdi426i ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، opayamani
سلام دوستان،‌ ميخوام يه اعتراف سنگين بكنم، فكر ميكنم سايت ديروز آپديت نشده تقصير من بود. آخه از خدا خواسته بودم "هر وقت دلشون ميخواد سايت رو آپديت كنن ولي شماره همه بچه هاي اين تاپيك توش باشه" از همين فرصت استفاده ميكنم و مراتب عذرخواهي خود را ابراز ميدارم. TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue:
خوب ديگه خوشحال باشيد چون هر لحظه ممكنه سورپرايز بشيم و سايت آپديت بشه و بعد شماره همه مون توي سايت باشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: daria ، MPU ، هستی zn ، gulu ، behina ، cmbt ، s$s ، frz61 ، oe163 ، a.r.a.s.h1 ، bakhshandehgy ، sam11 ، Kate.S ، کیانا ، opayamani
سلام
این مطلب امروز برام ایمیل شده بود. گفتم شاید شما هم بخونید بد نباشه. البته هیچ دلیلی بر تایید یا رد مطالب آن ندارم .

((10 دلیل برای‌ امیدواری و خوش‌بینی
وقتی به‌ اخبار گوش می‌دهیم، به‌ نظر می‌رسد دنیا آکنده از جنگ، وحشت، فقر، حرص و تنفر است‌. این‌ مسائل چالش‌‌هایی در زندگی هستند، اما رویدادها و پیشرفت‌‌های حیرت‌انگیز و امیدبخشی هم در حال وقوع‌اند که‌ رسانه‌ها کمتر گزارش‌ می‌کنند. بسیاری از رسانه‌‌های حرفه‌ایِ دنیا، مروج ترس و پُررنگ‌کنندة تفاوت‌ها و اختلافاتِ قومی، مذهبی، اقتصادی، فرهنگی، ورزشی و سیاسی‌؛ و تحریک‌کنندة احساساتند.
رویدادهای زیر، برخلافِ روندِ چالش‌ها، دلایلی پُررنگ برای‌ امید و خوش بینی ارائه‌ می‌دهند. این‌ رخدادها می‌گویند ما در دورانی از تحولات سریع و گسترده هستیم که‌ می‌تواند رفاه و خوشی را برای‌ همه انسان‌ها فراهم سازد.
1-رشد کَمّیِ جمعیت جهان، تعدیل شده‌: طی 40 سال گذشته، متوسط جهانیِ تعداد فرزند از 4.8 به‌ 2.5 نفر کاهش یافته‌ و فرضیه‌‌های انفجار جمعیت و فقر و کمبود ناشی از آن رد شده‌اند.
2- انرژی‌ خورشیدی به‌زودی از گاز، نفت و حتی ذغال ارزان‌تر می‌شود: تکنولوژی برق خورشیدی‌ از سه سال پیش حدود 80% ارزان شده‌ و باتوجه به رقابت زیاد، امید است‌ طی چند ماه تا چند سال آینده از همه سوخت‌‌های فسیلی ارزان‌تر شود. انرژی‌ رایگانِ خدایی، نمادِ وفور نعمت و فراوانی برای همه است‌. با کاهش درآمد و تضعیفِ شرکت‌‌های نفتیِ التهاب‌آفرین و جنگ‌طلب، امید به‌ صلح جهانی نیز بیشتر می‌شود.
3- معجزه اینترنت، امکان دسترسی تقریبا رایگان و سریع به‌ اطلاعات و برقراری ارتباط بی‌نظیر نسبت به‌ طول تاریخ را فراهم ساخته و امکان اثربخشی هر انسانِ سخاوت‌مند و پاک به‌ اندازه میلیون‌ها فردِ کمتر بخشنده شده‌ است‌.
4- در بیشتر مناطق دنیا فرزندان بیش از گذشته‌ مورد محبت و حمایت و توجه قرار می‌گیرند. شاید به‌ پذیرش مسئولیت، کم‌علاقه‌تر و کمی تنبل‌تر باشند، اما به‌خاطر این‌ روش تربیت، با مهربانیِ بیشتری نسبت به‌ دیگران اندیشه و رفتار می‌کنند.
5- درصد آماری جرم‌‌های سنگین و جنگ‌‌های شرورانه نسبت به‌ گذشته‌ تاریخ به‌میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته اما رسانه‌ها این‌ درصد کم شده‌ را پررنگ می‌کنند.
6- در بسیاری کشورها، نگرش مردم از دیدگاه‌‌های قطب‌بندی شده‌، وطن جغرافیایی، تمایز و حتی تنفر از انسان‌ها و ملل دیگر؛‌ در حال دگرگونی به‌ نگرش وطن و خانواده بزرگ انسانی است‌.
7- فعالیت‌‌ها و تخلفات نخبگانِ قدرت در دنیا، سریع‌تر و گسترده‌تر از گذشته‌، آشکار و دیده می‌شود: آشکارشدن تخلفات مسئولان بانک‌ها در بحران‌‌های مالی و پیگیری فعالیت‌‌ِ وابستگانِ مقامات از کانال‌‌های متعدد، به‌تدریج موجب ارتقا سلامت و صلاحیت در سطوح کلیدی می‌شود.
8- علاقه به‌ رشد و تعالی شخصی و ارتقا و گسترش هوشیاری در بسیاری از مردم درحال افزایش است: در گذشته‌ این‌ علاقه نسبت به‌ تمایلِ‌ افزایش ثروت، بهره‌مندی از لذت‌ها و مصرف‌‌گرایی؛ ضعیف‌تر بوده است‌.
9- همکاری، مشارکت و همدلی روزافزون جهانیان، درحال تضعیف نظام‌های انحصارطلب و تفرقه‌افکن گذشته‌ است‌.
10- همه می‌توانند در زندگی شخصیِ خود خوشبخت و مسلط شوند: امروز بیش از آنچه تصور می‌کنید قوی هستید.

چه اشکالی دارد ما مروج مهربانی، شادی و پاکی و معرف شباهت‌های انسان‌ها باشیم؟))
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
اينكه تا آخر سپتامبر خيلي هامون كلير ميشيم جاي بحث نداره. اما گذشت زمان، ضرر مالي بيشتري براي ما داره. نرخ دلار آماده براي صعود ديگري است. خبرهايي رسيده مبني بر افزايش نرخ ارز مرجع. يعني اگه دلار مرجع بشه 1600 تومن، رو همه چيز تاثير بدي ميذاره. نرخ پرواز ها و تور ها گرون تر ميشه و هم باعث ميشه دلار از ايني كه هست بالاتر بره. ممكنه يك جهش 300 تومني داشته باشه. اميدوارم دولت بتونه دلار رو كنترل كنه
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: behina ، honey62 ، daria ، bakhshandehgy ، sam11 ، کیانا ، opayamani ، hadiseh.t
ما که 77 روزه شدیم. دوستان کسی ایمیلی به ابوظبی نزده؟
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: کیانا ، opayamani
(2012-08-28 ساعت 09:35)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-08-28 ساعت 09:16)Kate.S نوشته:  این سفارت آنکارا خواب تشریف دارن؟ ولی‌ به هر حل هیچ نگران نباشید، که تو سپتامبر به سرعت برق و باد کلیر می‌کنن :-) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

مشگل اینه که نمی دونیم بلیط را چکار کنیم با چی بریم انکارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر روز دارم رزرو می کنم -کنسل می کنم!!!دیگه کم کم از سفر به آمریکا توی تابستان هم منصرف شدم و مجبوریم نوروز بریم.............ای خدا@@@@@@@@@@@@
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

آقا مهدی من هم مثل شما پیش دانشگاهی ندارم ولی کاردانی نقشه کشی دارم به نظر شما به من هم میگن پیش دانشگاهی بیارم؟
تشکر کنندگان: honey62 ، کیانا
(2012-08-27 ساعت 23:56)milad_aae نوشته:  سلام
من از برندکان 2013 هستم امیدوارم همه 2012 ایها ویزا بگیرند (همه وهمه) انشاالله (این هم موج مثبت++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++)
دو سوال دارم 1- در مورد نحوه مصاحبه در آنکارا ؟
2- جریان برگه آبی و سوالات 9 تایی و 7 تایی چیه؟

لطفا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان
دوست عزیز
1- نحوه مصاحبه ساختار دقیقی نداره ولی شامل یه سری سئوالات کلی در رابطه با شغل , سربازی و هدف از ورود به آمریکا است . البته باتوجه به شرایط کیس شما سئوالات خاص نیز جهت رفع ابهام پرسیده می شود . ولی در کل از این بابت جای نگرانی نیست .
2- اگر مدارک ارسال شده برای سفارت ناقص باشد و یا روند اداری گزینش کیس شما نیاز به زمان طولانی باشد با دادن برگه آبی شما را در حالت تعلیق نگه می دارند . همچنین در مواقعی بر حسب تشخیص آفیسر شما مجبور به پاسخ دادن به 10 سئوال هستید( معروف به فرم 9 سئوالی که یک سئوال امسال اضافه شده - تاریخ تولد پدر و مادر - ) که البته بیشتر اطلاعات تکمیلی مربوط به سوابق تحصیلی و شغلی می باشد .
تشکر کنندگان: honey62 ، s$s ، daria ، کیانا ، tiba ، opayamani
متاسفانه جوری شدیم که به هیچ عنوان در لحظه زندگی نمی کنیم و همش در زمان حال برای آینده داریم برنامه ریزی می کنیم. این در حالیکه الان به آرزوی سال های قبلمون رسیدیم و نه تنها ازش لذت نمی بریم بلکه دعا می کنیم سریعتر سپری بشه- همه چیز باید از نطرمون منطقی باشه تا قبول یا ردش کنیم و حتی جای اندکی احساس تو تصمیم هامون نمی گذاریم- تا حالا فکر کردین اگه والدین ما هم اینطوری مثل ماها فکر می کردن امثال من ( دهه 60ی ها که دوران جنگ بود) اصلا بدنیا نمی اومدیم چون من اگه بودم می گفتم وای نکنه ب م -- بخوره تو سر بچم بمیره- نکنه غذا گیرش نیاد - نکنه -------- و اصلا مثل الان فکر بچه رو هم نمی کردم
من دیروز عباس آقا رو دیدم تا بلکه بدلیل مشکلی که برام پیش اومده شاید کارم زودتر راه بیفته- خیلی زحمت کشید و چندین جا برام تماس گرفت ولی متاسفانه اینقدر هموطن هامون علی رغم عدم نیاز به دریافت سریعتر پاس این کار رو انجام داده بودن دیگه هیچ کس حاضر نبود کمک کنه که من (با توجه به مریضی همسرم) سریعتر بتونم پاسم رو بگیرم و عملا شرایط اضطرار نمیشه هیچ کار کرد
نمی دونم دلیلش چیه ولی فکر کنم این ویژگی فقط مختص ما ایرانی های نسل جدیده ( پدر و مادرهامون هم این طور نبودن همون جور که هیچ جای دنیا این طور نیستن) البته این ویژگی خیلی بده و متاسفانه من به شدت دچارشم و نمی دونم چکار کنم که از شرش خلاص بشم.
دوستان حداقل بیاین بخاطر خودمون هم که شده برای اینکه کمتر تو این ماه عذاب بکشیم از بودن در زمان حال لذت ببریم
هوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییی دریافت ویزای من رو برای افزایش انرژی مثبت پذیرا باشید (در حال تایپ این موضوع تو لابی UpS اومد)

دوستان تاریخ صدور ویزای من مال دیروزه و خوشبختانه اعتبارش تا 27 فوریه ( یعنی 6 ماه بعد از صدور ویزا)
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
دوستانی که امروز عصر میخوان کلیر شن دستاشونو بیارن بالا ببینم!
همه با هم یکصدا!!!!:
کلیر... کلیر.... ما داریم می آییم...
کلیر... کلیر.... ما داریم می آییم
دق دادی این چند روز....ولی ما می آییم!!!:دی
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، honey62 ، s$s ، gulu ، daria ، bakhshandehgy ، behina ، کیانا ، frz61 ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، opayamani
(2012-08-28 ساعت 13:10)frz61 نوشته:  متاسفانه جوری شدیم که به هیچ عنوان در لحظه زندگی نمی کنیم و همش در زمان حال برای آینده داریم برنامه ریزی می کنیم. این در حالیکه الان به آرزوی سال های قبلمون رسیدیم و نه تنها ازش لذت نمی بریم بلکه دعا می کنیم سریعتر سپری بشه- همه چیز باید از نطرمون منطقی باشه تا قبول یا ردش کنیم و حتی جای اندکی احساس تو تصمیم هامون نمی گذاریم- تا حالا فکر کردین اگه والدین ما هم اینطوری مثل ماها فکر می کردن امثال من ( دهه 60ی ها که دوران جنگ بود) اصلا بدنیا نمی اومدیم چون من اگه بودم می گفتم وای نکنه ب م -- بخوره تو سر بچم بمیره- نکنه غذا گیرش نیاد - نکنه -------- و اصلا مثل الان فکر بچه رو هم نمی کردم
من دیروز عباس آقا رو دیدم تا بلکه بدلیل مشکلی که برام پیش اومده شاید کارم زودتر راه بیفته- خیلی زحمت کشید و چندین جا برام تماس گرفت ولی متاسفانه اینقدر هموطن هامون علی رغم عدم نیاز به دریافت سریعتر پاس این کار رو انجام داده بودن دیگه هیچ کس حاضر نبود کمک کنه که من (با توجه به مریضی همسرم) سریعتر بتونم پاسم رو بگیرم و عملا شرایط اضطرار نمیشه هیچ کار کرد
نمی دونم دلیلش چیه ولی فکر کنم این ویژگی فقط مختص ما ایرانی های نسل جدیده ( پدر و مادرهامون هم این طور نبودن همون جور که هیچ جای دنیا این طور نیستن) البته این ویژگی خیلی بده و متاسفانه من به شدت دچارشم و نمی دونم چکار کنم که از شرش خلاص بشم.
دوستان حداقل بیاین بخاطر خودمون هم که شده برای اینکه کمتر تو این ماه عذاب بکشیم از بودن در زمان حال لذت ببریم
هوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییی دریافت ویزای من رو برای افزایش انرژی مثبت پذیرا باشید (در حال تایپ این موضوع تو لابی UpS اومد)

دوستان تاریخ صدور ویزای من مال دیروزه و خوشبختانه اعتبارش تا 27 فوریه ( یعنی 6 ماه بعد از صدور ویزا)

تبریک می گم frz61 عزیز. امیدوارم روزها و لحظه های خوبی در پیش رو داشته باشید. Rolleyes
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: honey62 ، sweety.alireza ، daria ، bakhshandehgy ، کیانا ، frz61 ، opayamani
سلام دوستان
من از برنده های 2013 هستم ولی تقریبا" هر روز در اینجا با شماها هم هستم و البته سعی میکنم براتون انرژی بفرستم . فکر هم میکنم که توی همین امروز و فردا سایت آپدیت میشه چون من خودم 1 هفته بود که یه ایمیل فرستاده بودم حتی جواب اتوماتیکش هم نیومده بود ولی تقریبا" یکساعت پیش جوابش اومد .این نشون میده که دارن یه کارایی میکنن .مطمئنم توی این روزها خبرای خوبی براتون میشه Smile
به امید موفقیت همگی Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان