کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
.باز هم ایمیل تکراری:
Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process
Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html

and follow-up your case number.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، msi ، smmyp ، daria ، کیانا ، tiba ، oe163 ، arman_m ، honey62 ، sam11 ، payan
ما ایمیل زدیم چندبار.هی گفتن کامل نشده تا امروز مثکه کامل شذه بود.این ماه آخر هر هفته ایمیل زدیم
تشکر کنندگان: msi ، bakhshandehgy ، smmyp ، daria ، کیانا ، oe163 ، a.r.a.s.h1 ، arman_m ، honey62 ، opayamani ، MAHDI2012
پـــــــــــــــس مــــــــــــــــــــــــن چــــــــــــــــــــــــی !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ :-((((((((
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، oe163 ، کیانا ، loveusa ، honey62 ، opayamani ، frz61
پس چرا همه ساکتن؟؟؟
ایشالله امروز اپدیت بشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: MPU ، bakhshandehgy ، Erfaanism ، a.r.a.s.h1 ، oe163 ، msi ، honey62 ، opayamani ، MAHDI2012 ، کیانا ، frz61 ، behina ، daria
سلام به همه دوستان
اولا تبریک میگم خدمت 2 دوست عزیزمون که بعد از مدتها شادی کلیر شدن را به این تاپیک برگردونند و از خدا میخوام که هرچه زودتر ساید اپدیت بشه و با کلیر شدن همه این تاپیک بسته بشه
به امید کلیر شدن همه دوستان
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، ماندانا ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، opayamani ، tiba ، کیانا ، smmyp ، behina ، daria
بچه ها سلام من هیچ ایمیلی نزدم به نظرتون امروز نوبت منم میشه برام دعا کنین امروز تولدمه ولی حالم گرفته
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: Erfaanism ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، opayamani ، tiba ، loveusa ، کیانا ، frz61 ، behina ، smmyp ، h4di ، daria
دوستان عزیز به احتمال زیاد امروز آپدیت نمیشه، یکی از دوستان که زنگ زده بود سفارت بهش گفتن که جمعه آپدیت میشه
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: iloveshadow ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، oe163 ، honey62 ، opayamani ، loveusa ، کیانا ، frz61 ، smmyp ، behina ، daria
دوستان کسی از edge خبر داره؟
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، honey62 ، opayamani ، کیانا ، smmyp ، daria
فکر کنم دیگه هیچ وقت تو زندگیم "17 آگوست" رو فراموش نکنم. دیگه داره کم کم از این کلمه بدم میاد.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، Kate.S ، arman_m ، honey62 ، MAHDI2012 ، frz61 ، smmyp ، daria
سلام به دوستان مهاجر سرایی من 23 آگوست ویزام رو گرفتم و امیدوارم شما دوستان عزیز هم هرچه زودتر کلیرنستون بیاد فقط دوستان نکته ای رو که به نظرم اومد بهتون بگم اینکه حتما حتما قبل از رفتن به ترکیه روزهای تطیل سفارت وخود ترکیه رو چک کنید تا هزینه ی اضافه برای هتل نداشته باشید .به امید موفقیت همه ی شما عزیزان
شماره کیس: 2012AS00046xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: JUL 15,2011
کنسولگری: ANK
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :AUG 23 2011
" کارنت شدن کیس: june
" مصاحبه : 14 june
" دریافت کلیرنس:31 july
" دریافت وبزا:AUG 23 2012
بين ماندن ونماندن سهم آدمها زمين شد
ما اسير انتخابيم خودمون خواستيمو اين شد
به اميد موفقيت همه دوستان

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، Kate.S ، پرنیان90 ، bglory14914 ، arman_m ، msi ، honey62 ، MPU ، MAHDI2012 ، کیانا ، frz61 ، smmyp ، alimon ، a.r.a.s.h1 ، sam11 ، daria ، hadiseh.t
(2012-08-28 ساعت 11:58)IMMI نوشته:  اينكه تا آخر سپتامبر خيلي هامون كلير ميشيم جاي بحث نداره. اما گذشت زمان، ضرر مالي بيشتري براي ما داره. نرخ دلار آماده براي صعود ديگري است. خبرهايي رسيده مبني بر افزايش نرخ ارز مرجع. يعني اگه دلار مرجع بشه 1600 تومن، رو همه چيز تاثير بدي ميذاره. نرخ پرواز ها و تور ها گرون تر ميشه و هم باعث ميشه دلار از ايني كه هست بالاتر بره. ممكنه يك جهش 300 تومني داشته باشه. اميدوارم دولت بتونه دلار رو كنترل كنه
خوب میتونید دلار بگیرید از الان
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: msi ، MAHDI2012 ، کیانا ، smmyp ، behrooz ramezani ، IMMI ، alimon
(2012-08-28 ساعت 19:15)bakhshandehgy نوشته:  فکر کنم دیگه هیچ وقت تو زندگیم "17 آگوست" رو فراموش نکنم. دیگه داره کم کم از این کلمه بدم میاد.

'bakhshandehgy' جان ۱۷ آگوست چه اتفاقی‌ افتاده مگه؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، کیانا ، smmyp ، alimon
(2012-08-28 ساعت 19:25)Kate.S نوشته:  
(2012-08-28 ساعت 19:15)bakhshandehgy نوشته:  فکر کنم دیگه هیچ وقت تو زندگیم "17 آگوست" رو فراموش نکنم. دیگه داره کم کم از این کلمه بدم میاد.

'bakhshandehgy' جان ۱۷ آگوست چه اتفاقی‌ افتاده مگه؟

تو سایت جاخوش کرده و علاقه ایی نداره جاشو با یه تاریخ جدیدی عوض کنه.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: msi ، honey62 ، tiba ، Kate.S ، کیانا ، frz61 ، smmyp ، behrooz ramezani ، alimon ، daria
(2012-08-28 ساعت 13:10)alimon نوشته:  
(2012-08-27 ساعت 23:56)milad_aae نوشته:  سلام
من از برندکان 2013 هستم امیدوارم همه 2012 ایها ویزا بگیرند (همه وهمه) انشاالله (این هم موج مثبت++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++)
دو سوال دارم 1- در مورد نحوه مصاحبه در آنکارا ؟
2- جریان برگه آبی و سوالات 9 تایی و 7 تایی چیه؟

لطفا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان
دوست عزیز
1- نحوه مصاحبه ساختار دقیقی نداره ولی شامل یه سری سئوالات کلی در رابطه با شغل , سربازی و هدف از ورود به آمریکا است . البته باتوجه به شرایط کیس شما سئوالات خاص نیز جهت رفع ابهام پرسیده می شود . ولی در کل از این بابت جای نگرانی نیست .
2- اگر مدارک ارسال شده برای سفارت ناقص باشد و یا روند اداری گزینش کیس شما نیاز به زمان طولانی باشد با دادن برگه آبی شما را در حالت تعلیق نگه می دارند . همچنین در مواقعی بر حسب تشخیص آفیسر شما مجبور به پاسخ دادن به 10 سئوال هستید( معروف به فرم 9 سئوالی که یک سئوال امسال اضافه شده - تاریخ تولد پدر و مادر - ) که البته بیشتر اطلاعات تکمیلی مربوط به سوابق تحصیلی و شغلی می باشد .

دوست عزیز سلام
لطفاً میشه راهنمایی کنید که بقیه 9 سوال در مورد چه موضوعی هست؟؟؟
طبق گفته شما یعنی 9 سوال باقیمانده همگی مربوط به سوابق تحصیلی و یا شغلیه ؟؟؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: کیانا ، smmyp
دوستان عزیزم سلام
من یکشنبه از آنکا را برگشتم و یک ئراست رفتم سفر داخلی برای تغییر آب و هوا!
الان هم دارم از کافی نت براتون مینویسم. شرمنده که 2 روز نیومدم.
من هم دیگه از این مسخره بازی سایت جون به لب شدم آخه یعنی چی که از 17 آگوست هیچ غلطی نمیکنن. البته روزی که من رفته بودم برای گرفتن ویزا یعنی همین 5 شنبه گذشته سفارت از دانشجو ها چه ایرانی و چه ترک پر بود و خودم با 5 تا ایرانی که ویزای دانشجویی میخواستن صحبت کردم همشون میگفتن که خیلی برای ویزای دانشجویی متقاضی هستش همشون هم زود میخواستن و مولتی. بنابر این فکر کنم اگه تا آخر اگست صبر کنیم بعدش ویزاها دربست مال خودمون باشه که خوب خیلی حق ماهم هستش. راستی برای بلیط آنکارا حتما ماهان رو بگیرید و به آژانس هم یادآوری بفرمایید که چارتر نباشه اینطوری تعویض تاریخش براتون مجانی میافته. پرواز یکشنبه ماهان از آنکار به ایران تقریبا نصف مسافر داشت و من خودم تو اکونومی از بیزینس هم راحت تر بودم.
موفق باشید.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: msi ، MAHDI2012 ، کیانا ، frz61 ، Emad_L ، smmyp ، sam11 ، honey62 ، daria ، opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان