موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
شب بخیر من غروب متن زیر را ایمیل زدم.
?????/:/Full name
Case number: 2012AS000
Date of birth: 0/00/0000
To whom it may concern,
Dear Sir/Madam
My daughter and I have got our visas, but my husband's status remains unclear and I'm really concerned about it. I hope you have some good news for me about his visa. Thanks a lot.
Regards,
//////////
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-28 ساعت 21:24)IMMI نوشته: (2012-08-28 ساعت 19:23)ehsan442 نوشته: (2012-08-28 ساعت 11:58)IMMI نوشته: ... نرخ دلار آماده براي صعود ديگري است. خبرهايي رسيده مبني بر افزايش نرخ ارز مرجع. يعني اگه دلار مرجع بشه 1600 تومن، رو همه چيز تاثير بدي ميذاره. نرخ پرواز ها و تور ها گرون تر ميشه و هم باعث ميشه دلار از ايني كه هست بالاتر بره. ممكنه يك جهش 300 تومني داشته باشه. اميدوارم دولت بتونه دلار رو كنترل كنه
خوب میتونید دلار بگیرید از الان
من مدت هاست که در حال خرید دلارم. به محض دریافت پولی، اونو به دلار تبدیل می کنم. اینو گفتم که دوستان هم تعلل نکن و منتظر باشن که لحظه آخر برن دلار بگیرن.
اما پرواز رو نمی دونم چیکار کنم.چون اگه نرخ مرجع بالا بره، نرخ بلیط هواپیما هم افزایش خواهد یافت. اگه میدونستیم چه تاریخی قطعی میشه، میرفتم از الان بلیط می گرفتم
دوست عزیز ما واسه 20 مهر بلیط گرفتیم اگه شد که میریم اگه نشد هم پسش میدیم با جریمه 120$ ، حالا اگه نرخ ارز مرجع بره بالا وقتی که می خوایم بلیطو پس بدیم نه تنها هزینه ی جریمه ی کنسلی رو جبران میکنه بلکه بیشتر هم خواهد شد.
20 مهر رو هم با این خاطر انتخاب کردیم که تقریبا 10 روزی بعد از اخر سپتامبر هست و هر چی میخواسته اتفاق بیفته افتاده!
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-29 ساعت 08:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-29 ساعت 08:28 توسط MAHDI2012.)
دوستانی که اخیرا با اتوبوس تشریف بردند آنکارا برای گرفتن ویزا اگه می شه گزارشی ازآن در اختیار دوستان بگذارند.ممنون
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-28 ساعت 22:17)j1970 نوشته: (2012-08-28 ساعت 22:02)mo897sa نوشته: دوستان منم تازه به جمع منتظرین کلیر شدن پیوستم اما هیچ برگه آبی آفیسر ابوظبی نداد فقط ۱ برگه ذسفید که کیس نامبر توشه و گفت سایت رو چک من
برگه سفید؟ معمولا یه برگه آبی میدن که بعضی موارد توش تیک خورده و روش آدرس سایت و این چیزا رو زده.
دوست عزیز مال من فقط یه برگ سفید a4 که روش یه شری مدارک فهرست کرده که هیچکدوم ایک نخورده چون فک کنم مدارکمون کامل بود و رو بالای صفحه آدرس سایت سفارت توی ابوظبی هست و گفت چک کن
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و همراهان خوب مهاجرسرا ، کم کم داریم به ماه سپتامبر نزدیک می شیم و به امید خدا خبرهای خوب و هوراهای عزیزان مهاجرسرایی های گل نیز از راخواهد رسید ، مطمئن باشید که همتون کلیر خواهید شد و هیچ مانعی برای کلیر نشدن شما وجود نخواهد داشت و اگر روند کلیر شدنتون طولانی شده اون رو به پای شلوغی سفارت بگذارید و سعی کنید بطور متناوب وضعیتتون رو هفته ای یکبار از طریق ایمیل و فقط از طریق سایت سفارت پیگیر باشین اصلاً استرس نداشته باشین چرا که استرس اصلی رو باید در آمریکا تحمل کنیدو خودتون رو برای این سفر بزرک و این تصمیم تاریخی خود آماده کنید ، امیدوام بزودی هوراهای همه عزیزان منتظر طنین انداز سایت محبوب مهاجرسرا شود .
یاحق
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من صبح میل زدم تا حالا که جواب ندادند، همیشه وقتی صبح میل میزدم یه دو ساعت بعد جواب میدادند
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
منم ميل زدم ولي دوستدارم جمعه جواب بدن بگن كليرشدي چون ازوقتي يادمه به ما ميگفتن جمعه مياد منم دوستدارم جمعه بياد ;(
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-29 ساعت 13:09)پرنیان90 نوشته: من صبح میل زدم تا حالا که جواب ندادند، همیشه وقتی صبح میل میزدم یه دو ساعت بعد جواب میدادند 
منم دیشب میل زدم ولی هنوز جواب ندادن !
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-29 ساعت 11:30)kopol نوشته: با سلام خدمت همه دوستان عزیز و همراهان خوب مهاجرسرا ، کم کم داریم به ماه سپتامبر نزدیک می شیم و به امید خدا خبرهای خوب و هوراهای عزیزان مهاجرسرایی های گل نیز از راخواهد رسید ، مطمئن باشید که همتون کلیر خواهید شد و هیچ مانعی برای کلیر نشدن شما وجود نخواهد داشت و اگر روند کلیر شدنتون طولانی شده اون رو به پای شلوغی سفارت بگذارید و سعی کنید بطور متناوب وضعیتتون رو هفته ای یکبار از طریق ایمیل و فقط از طریق سایت سفارت پیگیر باشین اصلاً استرس نداشته باشین چرا که استرس اصلی رو باید در آمریکا تحمل کنیدو خودتون رو برای این سفر بزرک و این تصمیم تاریخی خود آماده کنید ، امیدوام بزودی هوراهای همه عزیزان منتظر طنین انداز سایت محبوب مهاجرسرا شود .
یاحق
سلام..خیر مقدم ....ما را از تجربه سفر خود مطلع کنید ..ممنون
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من الان تنهام توی این تاپیک کسی هست؟؟؟؟
امروز که فکر نکنم، فردا هم تعطیله، پس اینا برای جمعه...خدایا بچه های این تاپیک و در کنارشون ما رو جمعه خوشحال کن...آمین.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من که فکر میکنم امروز اپدیت بشه دلیلشم اینه که فردا تعطیله و شنبه و یکشنبه و دوشنبه هم تعطیله این وسط می مونه یه جمعه اگه مثل ایرانیها عمل کنن این جمعه هم بین التعطیلین حساب میشه پس امروز اپدیت میشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست 
:
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-29 ساعت 14:20)honey62 نوشته: من الان تنهام توی این تاپیک کسی هست؟؟؟؟
امروز که فکر نکنم، فردا هم تعطیله، پس اینا برای جمعه...خدایا بچه های این تاپیک و در کنارشون ما رو جمعه خوشحال کن...آمین.
سلام هانی جان من همیشه صبح اول وقت که میشینم پشت کامپیوتر این تاپیک را باز میکنم تا شب که بخوام برم خانه خیلی از وقتها هم توی خانه وصل میشم کلا به این تاپیک معتاد شدم و یکی از نگرانیهام این هست که تا چند روز دیگه که همه کلیر میشیم و این تاپیک بسته میشه چی جایگزینش کنم
به نظرم رسید که یک تاپیک مدیران سایت باز کنند برای دوستان عزیز که بتونند تا بعد از کلیر شدن مسائل قبل از رفتن را در اون قسمت همچنان به انتقال تجربیات ادامه بدن . واقعا از صمیم قلب امیدوارم که شما دوستان خوب که هیچوقت ندیدمتون به زودی کلیر بشید و همه خوشحال بشیم
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
skyramis عزیز، تازه بعد از کلیر شدن کلی کارهای جدید اضافه میشن، ایشالا بعدش منتقل میشیم تاپیک اولین سفر فعال سازی گرین کارت، بعد از اونم که باید بریم سراغ 2013 ای ها که کلی سوال دارند الان، دقیقا مثل پارسال خودمون که این موقع ها سردرگم بودیم. من خودم خیلی چیزها از این سایت یاد گرفتم و سعی میکنم تا آخر آخر آخر با بچه هایی که عضو این سایت میشن بمونم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...