موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-29 ساعت 16:37)niksokhan نوشته: (2012-08-29 ساعت 13:09)پرنیان90 نوشته: من صبح میل زدم تا حالا که جواب ندادند، همیشه وقتی صبح میل میزدم یه دو ساعت بعد جواب میدادند 
هروقت دير جواب مي دن يعني كه ميخوان جواب مثبت بدن بهتون دوست عزيز
الان جواب دادند که باز پروسم کامل نشده ، من دیگه از 60 روزم گذشتم
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-29 ساعت 17:11)gulu نوشته: 
[font=Arial]
[font=Tahoma]انتظار يعني همين چين هايِ رويِ صورتِ ريل
وقتي مي داند در اين قطار هم كه بيآيد تو نيستي ...[/font]
[/font]
;...Dear
According to our records, your administrative process has not been completed yet. If the processing is completed before the end of the DV 2012 program, your case number will be announced on our web site (
http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or
http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
gulu جان امروز بهت جواب دادند؟ آخه نیم ساعت پیش همین میلُ واسه منم فرستادند، اصن انتظارشو نداشتم واقعا
(((((((((((((((
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-29 ساعت 17:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-29 ساعت 17:19 توسط gulu.)

[font=Arial]
[/font]
;...Dear
According to our records, your administrative process has not been completed yet. If the processing is completed before the end of the DV 2012 program, your case number will be announced on our web site (
http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing
.
(2012-08-29 ساعت 17:15)پرنیان90 نوشته: (2012-08-29 ساعت 17:11)gulu نوشته: 
[font=Arial]
[/font]
;...Dear
http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
gulu جان امروز بهت جواب دادند؟ آخه نیم ساعت پیش همین میلُ واسه منم فرستادند، اصن انتظارشو نداشتم واقعا
(((((((((((((((
بله پرنيان عزيز همين چند دقيقه پيش ايميل فرستادن 
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
چه تفاوتی در ایمیل من با شماست؟؟؟
Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.
Sincerely,
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-29 ساعت 17:17)gulu نوشته: 
[font=Arial]
[/font]
;...Dear
http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing
.
(2012-08-29 ساعت 17:15)پرنیان90 نوشته: (2012-08-29 ساعت 17:11)gulu نوشته: 
[font=Arial]
[/font]
;...Dear
(((((((((((((((
بله پرنيان عزيز همين چند دقيقه پيش ايميل فرستادن 

به من هم همین جواب رو دادن.
دیگه کم کم دارم نگران میشم. اوضاع داره خطرناک میشه. خدا بهمون رحم کنه
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-29 ساعت 17:25)MAHDI2012 نوشته: چه تفاوتی در ایمیل من با شماست؟؟؟
Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.
Sincerely,
به نظر من كه فرقي نداره هر دو يه معني رو مي ده . چون ايميل شما رو زودتر از ما جواب دادن احتمالاً Sender و قالب ايميلش فرق مي كرده فقط همين .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر منتظران هميشه در صحنه دوستان عزيزپرنيان جان و guluجان و آقا MAHDI اصلا نگران نباشيد قبلا همچين ايميلي در جواب ايميل ما دادند اما همان هفته ما كلير شديم البته با ستاره بازهم جا ي شكرش باقيست پس مطمئنم شماها هم همين امروز و فردا كلير ميشيد ميگيد نه نگاه كنيد من منتظرهوراهاي قشنگه شما و ديگر دوستان هستمپس ذره اي شك به دلتان راه ندهيه موفق باشيد وسلامت.
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز مهاجرسرایی من
بهتر نیستش که سعی کنیم جلوی خودمون را در زدن ایمیل به سفارت بگیریم تا به خودمون استرس وارد نکنیم ؟؟؟
من الان شدم 50 روز حتی یک ایمیل هم نزدم 10 روز پیش خودشون ایمیل زدن که ویزای همسرم حاضر هست و مال من معلوم نیست و توصیه کرده بودن که مال همسرم را بگیرم و مال خودم را هروقت که حاضر شد . این ایمیل بجز یک استرس چند روزه چیزی برای من نداشت . الان هم دارم کاری که خودم کردم را به شما توصیه میکنم اول سعی کردم ایمیل سفارت را فراموش کنم بعد زدن ایمیل به سفارت خوداری کردم تا در این مواقع پر التهاب استرس اضافی به خودمون وارد نکنم .
به شماها هم توصیه میکنم این کار را انجام بدین ، البته اگر تونستید ......
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-29 ساعت 17:59)skyramis نوشته: دوستان عزیز مهاجرسرایی من
بهتر نیستش که سعی کنیم جلوی خودمون را در زدن ایمیل به سفارت بگیریم تا به خودمون استرس وارد نکنیم ؟؟؟
من الان شدم 50 روز حتی یک ایمیل هم نزدم 10 روز پیش خودشون ایمیل زدن که ویزای همسرم حاضر هست و مال من معلوم نیست و توصیه کرده بودن که مال همسرم را بگیرم و مال خودم را هروقت که حاضر شد . این ایمیل بجز یک استرس چند روزه چیزی برای من نداشت . الان هم دارم کاری که خودم کردم را به شما توصیه میکنم اول سعی کردم ایمیل سفارت را فراموش کنم بعد زدن ایمیل به سفارت خوداری کردم تا در این مواقع پر التهاب استرس اضافی به خودمون وارد نکنم .
به شماها هم توصیه میکنم این کار را انجام بدین ، البته اگر تونستید ......
فکر نکنم باعث افزایش استرس بشه. اتفاقا برعکس،میتونه استرس رو کم کنه. چون اینجوری همش منتظر آپدیت سایت نمی مونی. من دوشنبه که ایمیل زدم و گفتن خبری نیست، دیگه نرفتم چک کنم سایت رو. منتظر می مونم تا جمعه شب. اگه نشدم باز هفته دیگه ایمیل میزنم
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من یک ایمیل برای سفارت صبح فرستادم به من این جواب و دادند نمی دونم یعنی چی. یعنی یک ویزا حاضر شده؟
Dear ,
Your wife’s administrative processing is still pending. Please keep checking our website. As soon as you see your case number on our website please come to the Embassy any Monday through Thursday between 1-1.30pm. We urge you to come as soon as possible in order to avoid any delays.
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان می دونم که این روزها اکثرتون رفیق صمیمی دکمه f5 شدید و سایت کلیرنس رو برای دقایقی هم ترک نمی کنید ولی باور کنید خیلی از شما همین الان هم کلیر شدید و خودتون خبر ندارید و بنا بر سیاست کاری سفارت در روزهای آتی کلیر خواهید شد ولی باور کنید هیچ چای استرسی وجود نداره و بزودی همگی کلیر خواهید شد ، به نظر من بیشتر از یکبار در هفته براشون ایمیل نفرستید چون هم ترافیک ایمیل ها زیاد می شه و هم دیگه به ایمیل هاتون اهمیت نمی دهند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چرا ميگيد سفارت فردا تعطيله؟ به چه مناسبت؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-29 ساعت 20:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-29 ساعت 20:12 توسط MAHDI2012.)
(2012-08-29 ساعت 20:05)leila20 نوشته: چرا ميگيد سفارت فردا تعطيله؟ به چه مناسبت؟
30 AUG روز پیروزی --(22 بهمن امریکاییها)Victory Day
شماره کیس : 2012AS000200XX
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March