موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-30 ساعت 10:39)niksokhan نوشته: دوستان سلام .کسی اطلاع دقیقی نسبت به زمان دریافت پاسپورت تا اوردن ups به هتل را داره به صورت میانگین؟اینجوری میشه واسه بلیط هماهنگی کرد.ممنون از همه
دوست عزیز نمیشه دقیق گقت چند روزه می رسه ولی معمولاً بین 2 روز تا 5 روز حالت نرمالش هست بستگی به شانس شما و زمان تحویل مدارک به سفارت داره ، معمولاً اخر ماه بیشتر طول می کشه
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-30 ساعت 10:53)ozr نوشته: (2012-08-30 ساعت 01:29)frozen mind نوشته: نگران نباشین، ویزا به همه تون می رسه. پس بچه های لاتاری 2013 چی بگن که کلا از ایران369000 نفر شرکت کردن و 6029 نفر برنده شدن ولی بیش از 3500 نفر نمی تونن ویزا بگیرن.
میشه همین اطلاعات و آمار رو در مورد 2012 هم بفرمائید؟ممنون می شم
چرا از 6029 نفر، نمي تونن بيش از 3500 نفر ويزا بگيرن؟؟؟ علت خاصي داره؟
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
اینم انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
برای فردا
من مطمئنم امسال هممون ویزاهارو می گیریم.پس جای نگرانی نیست در ضمن تا اونجای که ما می دونیم پروسه کلیرنس در بیرون س ف ا ر ت انجام می شه.به امید هورااااااااااااااااااااهای تمام دوستان گلم امیدوارم هر چه زودتر کلیر همتون بیاد تا از این انتظار و استرس بیرون بیاین و تازه بیفتین به استرس مهاجرت که اونم خودش حکایتی است!
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug 
تاریخ دریافت ویزا 6sep
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
منم سه شنبه شب میل زدم ولی هنوز جواب ندادن !!!
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيزم
من امدم آنكارا واسه ويزا
دوشنبه پاسمو دادم،هنوز ك هيچ خبري نيس،احتمال داره تا فردا برسه دستم؟
فقط خدا كنه ك تا دوشنبه برسه دستم.
چون بليطم واسه دوشنبه صبحه.
تورو خدا دعا كنيد واسم،دارم ديگه ميپوسم D:
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-30 ساعت 15:16)m86eb نوشته: سلام دوستان عزيزم
من امدم آنكارا واسه ويزا
چرا داري مي پوسي ؟؟!!! چون بايد از دوشنبه تا دوشنبه توي آنكارا منتظر UPS بموني ؟؟
برو خدا رو شكر كن دوست من اينقده ناشُكر نباش، اگه جاي من منتظر بودي و هر شب با فكر كلير شدن مي خوابيدي و صبح از گذشت يك روز و نزديك شدن به 30 سپتامبر تنت به تكون بود كه امروز كلير مي شم يا نه ، چي مي گفتي ها ؟ بازم مي گفتي الان دارم مي پوسم ؟! من حاضر بودم كلير بشم و با اطمينان از دريافت ويزا يه ماه توي تركيه منتظر UPS باشم نه هي ريفرش كنم اين صفحه كذايي adminstrative processing.html رو ! نه واقعاً دوست داشتي جاي من بودي ؟ مي آي جا عوضي 

شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-30 ساعت 17:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-30 ساعت 17:07 توسط ehsan442.)
(2012-08-30 ساعت 11:48)bakhshandehgy نوشته: (2012-08-30 ساعت 09:47)smmyp نوشته: (2012-08-30 ساعت 07:52)3rip نوشته: (2012-08-29 ساعت 17:59)skyramis نوشته:
این فقط نظر شخصی منه
من فکر میکنم کل پروسه کلیرنس در خود سفارت انجام میشه, و فقط کسانی که سفر خارجی داشتن سفارت آنکارا از سفارت اون کشورهایی که شما رفتید در مورد ورود و خروج و نوع سفر شما استعلام میگیره. البته اینو یک دوست ایرانی با کیس خانوادگی بهم گفت که وقتی به سفارت ایمیل زده که چرا بیش از یکساله که کلیرنسم نیومده اونا گفتن منتظر جواب از سفارتشون در رومانین. البته اون آقا بعد از ایمیلشون کلیر شده بودن. منظورم اینه که اگه نگیم کاملا کلیرنس داخل سفارت انجام میشه, میشه گفت 90 درصدش داخل سفارته. و این پروسه بررسی دیتابیس خاصی نیست, فکرمیکنم روی اطلاعاتی که خودمون بشون دادیم تحقیق میکنن. پس اشتباه نکنید و از ایمیل زدن غافل نشید, من خیلی از کیسای خانوادگی از جمله همون دوستی که گفتم رو مشاهده کردم که دقیقا چندوقت بعد از ایمیل زدن کلیر شدن. ویزا حق شماست, باید حقتونو بگیرید. اینکه با ایمیل نزدث بنواید از استرس دور بمونید درست نیست, ماها دیگه تا الان باید یاد گرفته باشیم که با استرس کنار بیایم نه اینکه ازش فرار کنیم. استرس کلیر شدن که خیلی کمتر از استرس زندگی و کار در آمریکاست, نمیتونیم که بگیم اونجام نمیریم سر کار که استرس نداشته باشیم. لاتاری به جز شانس هنر اراعه اطلاعاته, اینکه خودتونو به چه شکل نشون بدید در موفقیتتون خیلی تاثیر داره. خیلی پر حرفی کردم, نگران نباشید همتون کلیر میشید, به فکر خرید بلیط باشید. من واسه اتفاقی که 100درصد باید بیفته و میفته دعا نمیکنم, پس واسه کلیر شدن شمام دعا نمیکنم.
از همه دوستانی که به این تاپیک سر میزنند و با پستهای دلگرمکنندهشان همچنان همراه ما هستند کمال تشکر را دارم. فقط مطلبی رو من متوجه نشدم، چه دلیلی داره که سفارت بخواد خودشو بدقول جلوه بده، به این صورت که تاریخهایی رو که برای مراجعه به سایت پیشنهاد میکنه همه گذشتن، درحالی که همون اول میتونست بگه 6 هفته بعد یا 8 هفته بعد چک کن، در مورد شخص خود من گفته شد که دو یا سه هفته بعد شروع کن به سایت رو چک کردن، به کسانی جلوتر از من گفته شده 4 تا 6 هفته بعد. آپدیت کردن اطلاعات جدول هیچ روند و ترتیبی نداشته و همه اینها در کنار پاسخهای کلی شفاهی و ایمیلهای یکسان سفارت، عدم قطعیت محسوسی را ایجاد میکند.
دوستان من هفته پیش یه ایمیلی با لحن خیلی نرم و ملایم تهیه کردم و به سفارت فرستادم با این مظمون که با توجه به نزدیک شدن به ماه سپتامبر و نگرانیهای ما در این خصوص خواهش میکنم که یه کم تو روند چک کردن کلیرنس ما تسریع کنید و بدونید که ما آمادگی کامل برای مهاجرت رو داریم و فقط منتظر کلیر شدن هستیم و ..... در جواب سفارت به من گفت که - عین جملاتشو ترجمه میکنم -
سفارت هیچ کنترلی روی پروسه کلیر شدن کیسها نداره و و ما نمیتونیم این روند رو تسریع کنیم. اطلاعات کلیر شدن شما باید بدست ما برسه تا بتونیم اعلام کنیم و شما باید همچنان به چک کردن وب سایت ما ادامه بدین.
با فرض صحیح بودن این ادعا من هم فرض میکنم که کلیر شدن ما خارج از سفارت انجام میشه.
نه ،داخل سفارت هست فقط ممکنه چند تا استعلام از سفارت های کشورهای دیگه که سفر داشتید یا مثلا وزارت امور خارجه ایالات بگیرن. ولی مدیریت کلیرنس با سفارت مربوطه هست.
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-30 ساعت 15:16)m86eb نوشته: سلام دوستان عزيزم
من امدم آنكارا واسه ويزا
دوست عزیز سایت ups چی می گه-چک کن برامون بگو...امروز آنکارا تعطیله یا فقط سفارت؟؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-30 ساعت 18:51)mrbonbon نوشته: (2012-08-30 ساعت 17:32)MAHDI2012 نوشته: (2012-08-30 ساعت 15:16)m86eb نوشته: سلام دوستان عزيزم
من امدم آنكارا واسه ويزا
دوست عزیز سایت ups چی می گه-چک کن برامون بگو...امروز آنکارا تعطیله یا فقط سفارت؟؟؟؟
ایشالله که میرسه دستت. امروز چرا باید آنکارا تعطیل باشه؟؟؟ اونا شنبه و یکشنبه تعطیلند
امروز 30 آگوست مصادف با victory day و در سايت سفارت هم اعلام شده كه تعطيل است.
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)