کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-29 ساعت 20:05)leila20 نوشته:  چرا ميگيد سفارت فردا تعطيله؟ به چه مناسبت؟

تعطیلات اخیر سفارت و مناسبتش .

August 30, 2012 Thursday Victory Day
September 3, 2012 Monday Labor Day
تشکر کنندگان: کیانا ، opayamani ، tiba ، honey62 ، daria ، rezagh ، a.r.a.s.h1 ، leila20
بچه هامنم ایمیل دادم همین جوابو دادن که هنوز کامل نشده عجیبه که به همه اینو گقتن
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، کیانا ، opayamani ، tiba ، bakhshandehgy ، daria ، rezagh ، honey62
بچها کسی‌ از Alireza.a خبری داره؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: کیانا ، opayamani ، bakhshandehgy ، smmyp
کسی شماره عباس آقا رو داره به من بده . ممنون می شم عجله دارم
تشکر کنندگان: opayamani ، smmyp
(2012-08-29 ساعت 22:06)leila-gh نوشته:  کسی شماره عباس آقا رو داره به من بده . ممنون می شم عجله دارم
( با کد 0090) 5352238326
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: honey62 ، bakhshandehgy ، rezagh ، smmyp ، opayamani ، leila-gh
با این وضعیت تعطیلیهای پشت سر هم من بعید میدونم که حتی جمعه هم آپدیت کنن.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: honey62 ، loveusa ، MAHDI2012 ، mansour*** ، daria ، rezagh ، کیانا ، smmyp
(2012-08-29 ساعت 16:59)پرنیان90 نوشته:  
(2012-08-29 ساعت 16:37)niksokhan نوشته:  
(2012-08-29 ساعت 13:09)پرنیان90 نوشته:  من صبح میل زدم تا حالا که جواب ندادند، همیشه وقتی صبح میل میزدم یه دو ساعت بعد جواب میدادند Sad

هروقت دير جواب مي دن يعني كه ميخوان جواب مثبت بدن بهتون دوست عزيز

الان جواب دادند که باز پروسم کامل نشده ، من دیگه از 60 روزم گذشتم Sad

با سلام خدمت شما دوستانی که فرم 9 سوالی دریافت کردید توجه داشته باشید که حتما و حتما باید تاییدیه ارسال پاسخ این فرم رو از سفارت دریافت کنید با آرزوی کلیر شدن به موقع همگی منتظران.
تشکر کنندگان: frz61 ، daria ، rezagh ، کیانا ، smmyp ، tiba ، opayamani
جالبه ما هم ایمیل زدیم همین جواب هنوز کامل نشده را دادند پس این همه وقت اینا چیکار میکردن ولی بازم امیدمون را نباید از دست بدیم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: daria ، rezagh ، کیانا ، smmyp ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، frz61 ، payan
(2012-08-29 ساعت 18:49)kopol نوشته:  سلام دوستان می دونم که این روزها اکثرتون رفیق صمیمی دکمه f5 شدید و سایت کلیرنس رو برای دقایقی هم ترک نمی کنید ولی باور کنید خیلی از شما همین الان هم کلیر شدید و خودتون خبر ندارید ........

سلام خدمت همه دوستان ، در تایید صحبتهای این دوست خوبم ، باید بگم که من وقتی ویزامو گرفتم دیدم تاریخ کلیرنس منو تقریباً 15 روزه زده بود !!! کلی تعجب کردم چون تعداد روزهایی که من منتظر کلیرنس بودم 36 روز بود !!! همون موقع بود که یهو شصتم با خبر شد که اینا خیلی دیرتر از اونی که ما فکرش رو میکردیم ما نتایج رو اعلام میکنن !!!! . بخاطر همین به همه شما میگم که خیلی هاتون کلیر شدین و خبر ندارین !! پیشاپیش هم تبریک میگم . موفق باشید .
(2012-08-29 ساعت 17:59)skyramis نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی من
بهتر نیستش که سعی کنیم جلوی خودمون را در زدن ایمیل به سفارت بگیریم تا به خودمون استرس وارد نکنیم ؟؟؟
من الان شدم 50 روز حتی یک ایمیل هم نزدم 10 روز پیش خودشون ایمیل زدن که ویزای همسرم حاضر هست و مال من معلوم نیست و توصیه کرده بودن که مال همسرم را بگیرم و مال خودم را هروقت که حاضر شد . این ایمیل بجز یک استرس چند روزه چیزی برای من نداشت . الان هم دارم کاری که خودم کردم را به شما توصیه میکنم اول سعی کردم ایمیل سفارت را فراموش کنم بعد زدن ایمیل به سفارت خوداری کردم تا در این مواقع پر التهاب استرس اضافی به خودموم .
به شماها هم توصیه میکنم این کار را انجام بدین ، البته اگر تونستید ......

این فقط نظر شخصی منه
من فکر میکنم کل پروسه کلیرنس در خود سفارت انجام میشه, و فقط کسانی که سفر خارجی داشتن سفارت آنکارا از سفارت اون کشورهایی که شما رفتید در مورد ورود و خروج و نوع سفر شما استعلام میگیره. البته اینو یک دوست ایرانی با کیس خانوادگی بهم گفت که وقتی به سفارت ایمیل زده که چرا بیش از یکساله که کلیرنسم نیومده اونا گفتن منتظر جواب از سفارتشون در رومانین. البته اون آقا بعد از ایمیلشون کلیر شده بودن. منظورم اینه که اگه نگیم کاملا کلیرنس داخل سفارت انجام میشه, میشه گفت 90 درصدش داخل سفارته. و این پروسه بررسی دیتابیس خاصی نیست, فکرمیکنم روی اطلاعاتی که خودمون بشون دادیم تحقیق میکنن. پس اشتباه نکنید و از ایمیل زدن غافل نشید, من خیلی از کیسای خانوادگی از جمله همون دوستی که گفتم رو مشاهده کردم که دقیقا چندوقت بعد از ایمیل زدن کلیر شدن. ویزا حق شماست, باید حقتونو بگیرید. اینکه با ایمیل نزدث بنواید از استرس دور بمونید درست نیست, ماها دیگه تا الان باید یاد گرفته باشیم که با استرس کنار بیایم نه اینکه ازش فرار کنیم. استرس کلیر شدن که خیلی کمتر از استرس زندگی و کار در امریکاست, نمیتونیم که بگیم اونجام نمیریم سر کار که استرس نداشته باشیم. لاتاری به جز شانس هنر اراعه اطلاعاته, اینکه خودتونو به چه شکل نشون بدید در موفقیتتون خیلی تاثیر داره. خیلی پر حرفی کردم, نگران نباشید همتون کلیر میشید, به فکر خرید بلیط باشید. من واسه اتفاقی که 100درصد باید بیفته و میفته دعا نمیکنم, پس واسه کلیر شدن شمام دعا نمیکنم.
تشکر کنندگان: کیانا ، smmyp ، loveusa ، behina ، bakhshandehgy ، tiba ، mehdi426i ، opayamani ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، MAHDI2012 ، Emad_L ، frozen mind ، alimon ، ehsan442 ، Tomas ، honey62 ، hadiseh.t
دوستان عزيزم سلام
اگه يادتون باشه چندين ماه پيش(فكر كنم آپريل بود ) خانم سارا گرو سخنگوي فارسي زبان وزرات امور خارجه بلاد كفر طي مصاحبه اي با شبكه بي بي سي اعلام كردند كه از 4400 نفر ايراني قبول شده در DV-2012 هنوز حدود 1000 نفر فرمهاي خودشون رو به KCC نفرستادن كه به احتمال زياد همون كسايي هستند كه يا كانفرميشن خودشون رو گم كردن و يا خبر از ابطال نتايج در ماه مي نداشتن...
من مي گم خدا به اين سفارتي هاي آنكارا و ابوظبي خيلي رحم كرده هـــــــــــا و گر نه با اين حركاتِ اِسلوموشِن شون چه جوري مي خواستن از پس رسيدگي به پرونده اونا هم بَر بيآن !!! البته خدا خيلي خيلي به ما هم لطف كرد Tongue
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: smmyp ، behina ، daria ، tiba ، opayamani ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، payan ، MAHDI2012 ، Kate.S ، Emad_L ، frozen mind ، alimon ، Tomas ، Erfaanism ، honey62 ، H-K ، t.azimaie ، hadiseh.t ، sam11
(2012-08-30 ساعت 07:52)3rip نوشته:  
(2012-08-29 ساعت 17:59)skyramis نوشته:  
این فقط نظر شخصی منه
من فکر میکنم کل پروسه کلیرنس در خود سفارت انجام میشه, و فقط کسانی که سفر خارجی داشتن سفارت آنکارا از سفارت اون کشورهایی که شما رفتید در مورد ورود و خروج و نوع سفر شما استعلام میگیره. البته اینو یک دوست ایرانی با کیس خانوادگی بهم گفت که وقتی به سفارت ایمیل زده که چرا بیش از یکساله که کلیرنسم نیومده اونا گفتن منتظر جواب از سفارتشون در رومانین. البته اون آقا بعد از ایمیلشون کلیر شده بودن. منظورم اینه که اگه نگیم کاملا کلیرنس داخل سفارت انجام میشه, میشه گفت 90 درصدش داخل سفارته. و این پروسه بررسی دیتابیس خاصی نیست, فکرمیکنم روی اطلاعاتی که خودمون بشون دادیم تحقیق میکنن. پس اشتباه نکنید و از ایمیل زدن غافل نشید, من خیلی از کیسای خانوادگی از جمله همون دوستی که گفتم رو مشاهده کردم که دقیقا چندوقت بعد از ایمیل زدن کلیر شدن. ویزا حق شماست, باید حقتونو بگیرید. اینکه با ایمیل نزدث بنواید از استرس دور بمونید درست نیست, ماها دیگه تا الان باید یاد گرفته باشیم که با استرس کنار بیایم نه اینکه ازش فرار کنیم. استرس کلیر شدن که خیلی کمتر از استرس زندگی و کار در آمریکاست, نمیتونیم که بگیم اونجام نمیریم سر کار که استرس نداشته باشیم. لاتاری به جز شانس هنر اراعه اطلاعاته, اینکه خودتونو به چه شکل نشون بدید در موفقیتتون خیلی تاثیر داره. خیلی پر حرفی کردم, نگران نباشید همتون کلیر میشید, به فکر خرید بلیط باشید. من واسه اتفاقی که 100درصد باید بیفته و میفته دعا نمیکنم, پس واسه کلیر شدن شمام دعا نمیکنم.
از همه دوستانی که به این تاپیک سر میزنند و با پستهای دلگرم‌کننده‌شان همچنان همراه ما هستند کمال تشکر را دارم. فقط مطلبی رو من متوجه نشدم، چه دلیلی داره که سفارت بخواد خودشو بدقول جلوه بده، به این صورت که تاریخهایی رو که برای مراجعه به سایت پیشنهاد میکنه همه گذشتن، درحالی که همون اول میتونست بگه 6 هفته بعد یا 8 هفته بعد چک کن، در مورد شخص خود من گفته شد که دو یا سه هفته بعد شروع کن به سایت رو چک کردن، به کسانی جلوتر از من گفته شده 4 تا 6 هفته بعد. آپدیت کردن اطلاعات جدول هیچ روند و ترتیبی نداشته و همه اینها در کنار پاسخهای کلی شفاهی و ایمیلهای یکسان سفارت، عدم قطعیت محسوسی را ایجاد می‌کند.
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: behina ، daria ، bakhshandehgy ، tiba ، frz61 ، کیانا ، MAHDI2012 ، Tomas ، alimon ، honey62
دوست من در مورد فرمالیته بودن پروسه کلیرنس همینقدر بدونید که افرادی که از طریق خانوادگی اقدام میکنند بعضا پروسه شون خیلی بیشتر از اینا طول میکشه, در حالیکه برای کیسای لاتاری مدت زمان 5 ماه خیلی طولانیه. این تفاوت زمانی نشون میده که کلیرنس خیلی منعطفه و چارچوب خاصی نداره, به هر حال باید قبول کنیم که اداره مهاجرت امریکا این پروسه هرچند نمایشی رو برای بعضی کشورا که امریکا باشون مشکل داره پیاده کنه.پیشاپیش دریافت ویزارو به همتون تبریک میگم
تشکر کنندگان: behina ، gulu ، bakhshandehgy ، tiba ، opayamani ، frz61 ، کیانا ، payan ، MAHDI2012 ، Kate.S ، Emad_L ، frozen mind ، alimon ، Tomas ، honey62 ، H-K ، hadiseh.t
دوستان سلام .کسی اطلاع دقیقی نسبت به زمان دریافت پاسپورت تا اوردن ups به هتل را داره به صورت میانگین؟اینجوری میشه واسه بلیط هماهنگی کرد.ممنون از همه
تشکر کنندگان: کیانا ، MAHDI2012 ، Kate.S ، Tomas
(2012-08-30 ساعت 01:29)frozen mind نوشته:  نگران نباشین، ویزا به همه تون می رسه. پس بچه های لاتاری 2013 چی بگن که کلا از ایران369000 نفر شرکت کردن و 6029 نفر برنده شدن ولی بیش از 3500 نفر نمی تونن ویزا بگیرن.

میشه همین اطلاعات و آمار رو در مورد 2012 هم بفرمائید؟ممنون می شم
شماره کیس:2012AS00038XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، MAHDI2012 ، Kate.S ، Tomas ، alimon ، H-K

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان