کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-04 ساعت 12:48)aalidehghani نوشته:  سلام به همگی
ما 30 جولای مصاحبه داشتیم تا الانم هیچ خبری نشده کسی هست که 30 جولای تو انکارا مصاحبه کرده باشه که ما بدونیم وضعیتش چیه

در ضمن اینم انرژی مثبت +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوست عزیز اخرین کلیری که من دیدم 25 جولای a.r.a.s.h.1عزیز بود که به سفارت ایمیل زد و سفارت براشون ایمیل زد کلیر شدن شما هم میتونید ایمیل بزنید واز وضعیتتون مطلع بشید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: frz61 ، bakhshandehgy ، opayamani ، daria ، a.r.a.s.h1 ، tiba ، Erfaanism
(2012-09-04 ساعت 12:42)hadiseh.t نوشته:  دوستان عزیزم این که میگم 10 روز قبل از 30 سپتامبر اونجا باشید به خاطر اینه که وقتی به امید خدا کلیر شدید تو اون تاریخ که من مطمینم قبل از 20 سپتامبر اکثرمون کلیر میشیم اینه که هر لحظه تو اون تاریخ کلیر شدید و سایت اعلام کرد کلیر شدید دیگه دنبال بلیط و ویزاو این جور چیزا نباشید و برید سفارت وپاستونو بگذارید سفارت که فقط ویزاتون روش بخوره واسترس نکشید بودن بچه های سال گذشته این کارو کردن چون هر لحظه امکانش هست که کلیر بشید وبچه های 2011 هر روز میرفتن سفارت وکارمندای سفارت نتایجی که از واشنگتن میومده رو چک میکردن و بهشون میگفتن کلیر شدن یا نه این به نفعتونه تا اینکه بخواین هر لحظه سایت رو چک کنید وببینید که ایا سایت اپدیت شده یا نه وبعد با استرس دنبال بلیط باشید.
این رو نمی گم که استرس بگیرید من مطمینم دیگه هر روز سایت اپدیت میشه و هممون کلیر میشیم حالا تا 20 سپتامبر وقت هست این گفتم برای بچه هایی که در این مورد سوال داشتن البته این شرایط برای بچه های ابوظبی فرق میکنه این کارو براشون اژانس های هواپیمایی هم انجام میدن.
دوست عزیز
آیا فرستادن پاسپورت 10 روز قبل از 30 سپتامبر ، در سفارت آنکارا هم امکان پذیر است؟ و اینکه آیا می توان بدون اینکه خود به ترکیه برویم از طریق آژانس های هوایی این کار را انجام داد؟ و در آخر آیا در سالهای قبل کسی از این طریق موفق به گرفتن ویزا شده است؟
ببخشید که سوالاتم زیاد بود. به امید کلیر شدن همه قبل از 20 سپتامبر
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: opayamani ، honey62
(2012-09-04 ساعت 12:52)loveusa نوشته:  
(2012-09-04 ساعت 12:42)hadiseh.t نوشته:  دوستان عزیزم این که میگم 10 روز قبل از 30 سپتامبر اونجا باشید به خاطر اینه که وقتی به امید خدا کلیر شدید تو اون تاریخ که من مطمینم قبل از 20 سپتامبر اکثرمون کلیر میشیم اینه که هر لحظه تو اون تاریخ کلیر شدید و سایت اعلام کرد کلیر شدید دیگه دنبال بلیط و ویزاو این جور چیزا نباشید و برید سفارت وپاستونو بگذارید سفارت که فقط ویزاتون روش بخوره واسترس نکشید بودن بچه های سال گذشته این کارو کردن چون هر لحظه امکانش هست که کلیر بشید وبچه های 2011 هر روز میرفتن سفارت وکارمندای سفارت نتایجی که از واشنگتن میومده رو چک میکردن و بهشون میگفتن کلیر شدن یا نه این به نفعتونه تا اینکه بخواین هر لحظه سایت رو چک کنید وببینید که ایا سایت اپدیت شده یا نه وبعد با استرس دنبال بلیط باشید.
این رو نمی گم که استرس بگیرید من مطمینم دیگه هر روز سایت اپدیت میشه و هممون کلیر میشیم حالا تا 20 سپتامبر وقت هست این گفتم برای بچه هایی که در این مورد سوال داشتن البته این شرایط برای بچه های ابوظبی فرق میکنه این کارو براشون اژانس های هواپیمایی هم انجام میدن.
دوست عزیز
آیا فرستادن پاسپورت 10 روز قبل از 30 سپتامبر ، در سفارت آنکارا هم امکان پذیر است؟ و اینکه آیا می توان بدون اینکه خود به ترکیه برویم از طریق آژانس های هوایی این کار را انجام داد؟ و در آخر آیا سالهای قبل کسی از این طریق موفق به گرفتن ویزا شده است؟
بله این در مورد سفارت انکارا هم هست ولی در مورد این که میشه مثل ابوظبی پاستو نو بدید اژانس هواپیمایی این مورد در سفارت انکارا امکان پذیر نیست به خاطر اینکه تو انکارا لیدر زیاده وسفارت به این دلیل که کاروبار لیدرا بهتر نشه این کارو انجام نمی ده من یکی از دوستانم این رو از سفارت پرسیده بود واونا این جواب رو بهشون داده بودن.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: loveusa ، کیانا ، bakhshandehgy ، opayamani ، daria ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، mojtaba_k ، etefag ، Erfaanism
(2012-09-04 ساعت 12:52)loveusa نوشته:  
دوست عزیز
آیا فرستادن پاسپورت 10 روز قبل از 30 سپتامبر ، در سفارت آنکارا هم امکان پذیر است؟ و اینکه آیا می توان بدون اینکه خود به ترکیه برویم از طریق آژانس های هوایی این کار را انجام داد؟ و در آخر آیا در سالهای قبل کسی از این طریق موفق به گرفتن ویزا شده است؟
دوست عزیز این امکان فقط برای سفارت ابوظبی وجود داره و در انکارا حتما یکی از اعضای کیس باید برای دریافت ویزا بره

(2012-09-04 ساعت 12:52)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-04 ساعت 12:48)aalidehghani نوشته:  سلام به همگی
ما 30 جولای مصاحبه داشتیم تا الانم هیچ خبری نشده کسی هست که 30 جولای تو انکارا مصاحبه کرده باشه که ما بدونیم وضعیتش چیه

در ضمن اینم انرژی مثبت +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوست عزیز اخرین کلیری که من دیدم 25 جولای a.r.a.s.h.1عزیز بود که به سفارت ایمیل زد و سفارت براشون ایمیل زد کلیر شدن شما هم میتونید ایمیل بزنید واز وضعیتتون مطلع بشید.
من دقیقا 30 JUL مدارکم بدست سفارت رسید و از همین روز بررسی کیس من شروع شده
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، کیانا ، bakhshandehgy ، opayamani ، loveusa ، behina
همه چیز گاه اگر کمی تیره می نماید ...
باز روشن می شود زود،
تنها فراموش مکن این حقیقتی است:
بارانی باید٬ تا که رنگین کمانی برآید
و لیموهایی ترش ، تا که شربتی گوارا فراهم شود
و گاه روزهایی در زحمت،
تا که از ما، انسان هایی تواناتر بسازد؛
خورشید دوباره خواهد درخشید، خیلی زود
و تو خواهی دید ...
به امید موفقیت تمام دوستان یادمون نره که برای هم دعا کنیم که امروز یکی از بهترین روهای خداست.
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، bakhshandehgy ، leila20 ، opayamani ، sayeh_m ، daria ، msi ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، tiba ، behina ، etefag ، Erfaanism
سلام به دوستای عزیزم
بیایید امروز برای هم دعا کنیم ...
به امید یه آپدیت اساسی در جدول امروز با کیسهای لاتاری و کلیر شدن همگی منتظران
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، ozr ، bakhshandehgy ، leila20 ، MAHDI2012 ، opayamani ، به گل ، frz61 ، daria ، msi ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، tiba ، behina ، sheida.bvip ، MPU ، bglory14914 ، mojtaba_k ، Erfaanism
دوستان من 2 بار به فاصله 4 روز به سفارت در مورد وضعیت کیسمون ایمیل زدم، ولی هیچ جوابی ازشون نیومده
به نظرتون چی ممکنه شده باشه؟استرس گرفتم!
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: opayamani ، honey62 ، behina
سلام به همه
فکر کنم امروز روز نهایی است. وقتی دیدم edge ویزا رو گرفت بیشتر مطمئن شدم که امسال همه 2012 ای های مهاجرسرا میرن امریکا همش هم به دلیل همین انرژی های مثبته پس برو که رفتیم+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: به گل ، MAHDI2012 ، hadiseh.t ، frz61 ، daria ، honey62 ، M_Ti ، a.r.a.s.h1 ، tiba ، behina ، opayamani ، MPU ، mojtaba_k
(2012-09-04 ساعت 13:44)mehdi426i نوشته:  دوستان من 2 بار به فاصله 4 روز به سفارت در مورد وضعیت کیسمون ایمیل زدم، ولی هیچ جوابی ازشون نیومده

مهدی جان امروز حتما جواب می دند.چه روزی ایمیل زدی؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: opayamani
(2012-09-04 ساعت 13:44)mehdi426i نوشته:  دوستان من 2 بار به فاصله 4 روز به سفارت در مورد وضعیت کیسمون ایمیل زدم، ولی هیچ جوابی ازشون نیومده

جواب میدن خودشون نوشتن 5 روز کاری شاید وسطش تعطیلات بوده جواب ندادن .

تشکر کنندگان: Erfaanism ، a.r.a.s.h1 ، opayamani

منم همینطور !هیچ جوابی ندادن !!Sad
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: opayamani
سلام دوستان عزیز
امیدوارم که همگی شما عزیزان تا آخر همین هفته کلیر بشید،‌ پیشنهاد میکنم از الان به فکر تهیه بلیط برای آنکارا باشید، این احتمال که دیرتر کلیر شما اعلام بشه هم وجود داره و باید به فکر تهیه بلیط باشید چرا که ممکنه با محدودیت بلیط هم مواجه بشید. یک تاریخ حدودی برای رفتن در نظر بگیری مثلا 16 تا 19 سپتامبر. باور کنید تمام برندگان 2013 با خوشحالی شما، خوشحال میشن. امیدوارم همتون حداکثر تا جمعه فریاد هورا سر بدید.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، daria ، msi ، sayeh_m ، Erfaanism ، کیانا ، niksokhan ، honey62 ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1 ، behina ، frz61 ، به گل ، samgh ، opayamani ، MPU ، mojtaba_k ، sam11 ، etefag ، H-K
سلام به دوستان عزیز
یک مطلبی را داشتم میخواندم به نظرم رسید که با شماها مطرح کنم تا نظر شما را بدونم . مطلب این هست : در ماه سپتامبر سفارت های امریکا در سراسر دنیا مشغله زیادی دارند به دلیل اینکه باید ویزاهای افراد سیاسی کشور ها را برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل حاضر کنند .
حالا به نظر شما این هم میتونه مثل بقیه مسائل در روند بررسی و صدور ویزا برای ما باز هم تاثیر گذار باشه ؟
من که دیگه خسته شدم اول توریستهای تابستانی بعد دانشجوها حالا هم این
خدایا کمکککککککککککککککک
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: msi ، کیانا ، honey62 ، oe163 ، behina ، opayamani ، sam11 ، etefag
(2012-09-04 ساعت 13:51)MAHDI2012 نوشته:  

مهدی جان امروز حتما جواب می دند.چه روزی ایمیل زدی؟؟؟

شنبه و پنج شنبه هفته پیش
امیدوارم امروز انتظار ها به سربیاد!
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، opayamani
(2012-09-04 ساعت 14:46)skyramis نوشته:  سلام به دوستان عزیز
یک مطلبی را داشتم میخواندم به نظرم رسید که با شماها مطرح کنم تا نظر شما را بدونم . مطلب این هست : در ماه سپتامبر سفارت های آمریکا در سراسر دنیا مشغله زیادی دارند به دلیل اینکه باید ویزاهای افراد سیاسی کشور ها را برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل حاضر کنند .
حالا به نظر شما این هم میتونه مثل بقیه مسائل در روند بررسی و صدور ویزا برای ما باز هم تاثیر گذار باشه ؟
من که دیگه خسته شدم اول توریستهای تابستانی بعد دانشجوها حالا هم این
خدایا کمکککککککککککککککک
نه دوست عزیز انقدر به مسایل حاشیه ای توجه نکن اینا روند کارشون همینه هر سال این مسایل رو دارن وجز وظایفشون هست این دلیل نمی شه که تو روند کارهای ما تاثیر بزاره اگه دلشو داشته باشی و بری تایپیک کلیرنس بچه های 2011 رو بخونی میبینی که سپتامبر سفارت با چه سرعتی بچه ها رو کلیر میکرد پس این موارد رو روند کلیر ما تاثیر نداره.

تشکر کنندگان: msi ، daria ، sayeh_m ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، behina ، frz61 ، opayamani ، Erfaanism

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان