موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-04 ساعت 15:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-04 ساعت 15:16 توسط honey62.)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بدون شرح!!!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-04 ساعت 15:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-04 ساعت 15:18 توسط amiry.)
پیشنهاد میکنم یه اتوبوس بگیریم همگی با هم بریم آنکارا جلوی سفارت تجمع اعتراض آمیز برگذار کنیم
به شعار هاش هم فکر کردم . کس دیگه هم پیشنهاد داره عنوان کنه لطفا بدم پلاکاردشو آماده کنند. مثلا: "آپدیت شدن سایت، حق مسلم ماست" و ای آخر......
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منم می خوام براتون موج مثبت بفرستم و واقعا از ته دل می خوام که همتون به زودی کیلیر بشید ...
به امید شنیدن کلی هوررررررراااااا توی این تاپیک ..امشب..................++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-04 ساعت 15:25)a.r.a.s.h1 نوشته: (2012-09-04 ساعت 12:52)hadiseh.t نوشته: (2012-09-04 ساعت 12:48)aalidehghani نوشته: سلام به همگی
ما 30 جولای مصاحبه داشتیم تا الانم هیچ خبری نشده کسی هست که 30 جولای تو انکارا مصاحبه کرده باشه که ما بدونیم وضعیتش چیه
در ضمن اینم انرژی مثبت +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوست عزیز اخرین کلیری که من دیدم 25 جولای a.r.a.s.h.1عزیز بود که به سفارت ایمیل زد و سفارت براشون ایمیل زد کلیر شدن شما هم میتونید ایمیل بزنید واز وضعیتتون مطلع بشید.
با سلام حدیثه عزیز ما 23 جولای مصاحبه داشتیم و 27 اگوست با ای میل کلیر شدیم یعنی 35 روزه کلیر شدیم ماندانای عزیز 25 جولای مصاحبه داشت و 31 اگوست کلیر شد(بازم با ای میل) با ارزوی کلیرنس برای همه مهاجرسرایها در این هفته یا هفته اینده واینم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ببخشید دیگه حافظم یاری نمیکنه تاریخ مصاحبه همه رو حفظ کنم 2 روزو به بزرگواری خودتون ببخشید
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
حدود 2 ساعت پيش ايميل زدم و الان ايميلمو چك كردم. مثل اينكه ما هم كلير شديم. پس ما هم هوراااااااااااااا.
اميدوارم بقيه دوستان هم به زودي كلير شن و شادي ما صد چندان بشه.
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-04 ساعت 15:52)a.r.a.s.h1 نوشته: دوستان عزیز تمام ارسال ها برعکس اینکه از طرف شوهرم باشه از طرفه منه برای همینم هست که کمی فقط کمی احساساتی است
شوهرم برای دریافت ویزا دیروز رفت انکارا و امروز پاس ها رو تحویل داد که ایشالا ups محترم پاس های مارو با ویزا به زودی بیاره
و منم اینجا همچنان سنگر رو حفظ می کنم تا کلیر شدن تک تکتون تا اخرین نفر، و خودم هم در این تاپیک رو قفل کنم و برم
پس همه با هم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای بزرگترین کلیرنس 2012
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مبارک باشه
شماره کیس: 2012AS000xxxxx
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:21 jul
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
ماه گذشته با یکی از آشنایان که آمریکاست صحبت می کردم، گفت نگران نباش، شروع کن کارات رو انجام بده. میگفت تا 6 ماه بیمه پزشکی ندارین اگه دندون خراب دارین برین درست کنین. حالا از وقتی رفتیم مصاحبه افتادیم به درست کردن دندون ها، خرید دلار در هر کاهشی، پرس و جو درباره شرایط اونجا، جمع آوری مدارک و اسناد back up کاری و علمی خودمون و غیره. کارهایی که حتی اگه کلیر نشیم و نتونیم بریم، انجامش بد نیست و چیزی رو از دست ندادیم. شما هم بیخیال استرس. شد شد، نشدم نشد. خواست خداست همه چیز
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...