کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
نگران نباش دوست عزيز حتما يه اشتباهي شده كه دوباره توي پروسه كليرنس افتادي، تو آپديت ايندفعه احتمالا اين اشتباه رو اصلاح ميكنن. ميدونيد من فكر ميكنم كلا سيستم آمريكايي اينه كه خودشون اصلا به منطقي بودن چيزي فكر نميكنن هر چي رو صفحه مانيتور ببينن فكر ميكنن همون درسته!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: msi ، opayamani ، m86eb ، s$s ، hadiseh.t ، behina ، bakhshandehgy ، tiba
سلام من الان از سفازت برگشتم اونقدر شلوغ نبود... کلاً یکسری از 1 augest کلیر شده بوذند الان اومدن!!!! فعلاً پاسمو دادن تا بیاد ... من همش استرس دازم نکنه ذیز بیاد یه پروازم نزسم یا عقب بندازم تازه سرما حسابی خوردمSad از بچه ها کسی هسا که بدونه وقتی سفارت پاس زو تحویل ups داد چطوزی میشه یکازی کزد که زودتر برسه؟
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: opayamani ، s$s ، arman_m ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، bakhshandehgy ، ehsan1095
(2012-09-04 ساعت 15:47)leila20 نوشته:  حدود 2 ساعت پيش ايميل زدم و الان ايميلمو چك كردم. مثل اينكه ما هم كلير شديم. پس ما هم هوراااااااااااااا.
اميدوارم بقيه دوستان هم به زودي كلير شن و شادي ما صد چندان بشه.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، honey62 ، behina ، Hmax ، a.r.a.s.h1 ، tiba ، leila20
کسی از دوستان می تونه یه آمار بگیره که پارسال تو ماه جولای و آگست چند نفر کلیر شدند؟
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: behina ، a.r.a.s.h1
(2012-09-04 ساعت 16:29)honey62 نوشته:  نگران نباش دوست عزيز حتما يه اشتباهي شده كه دوباره توي پروسه كليرنس افتادي، تو آپديت ايندفعه احتمالا اين اشتباه رو اصلاح ميكنن. ميدونيد من فكر ميكنم كلا سيستم آمريكايي اينه كه خودشون اصلا به منطقي بودن چيزي فكر نميكنن هر چي رو صفحه مانيتور ببينن فكر ميكنن همون درسته!

ممنون بخاطر همه چيز
ولي نميدونم چه سيستم مسخره اي دارند اينا
من ك همون موقع همشونو واگذاركردم به خدا
چون ما ايراني ها رو خيلي اذيت ميكنند
من ك واقا ازشون نميگذرم،چه كارم درست شه چه نشه
واقا دارم اذيت ميشم
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: opayamani ، honey62 ، s$s ، sam11 ، hadiseh.t ، H-K ، oe163
(2012-09-04 ساعت 17:02)m86eb نوشته:  
(2012-09-04 ساعت 16:29)honey62 نوشته:  نگران نباش دوست عزيز حتما يه اشتباهي شده كه دوباره توي پروسه كليرنس افتادي، تو آپديت ايندفعه احتمالا اين اشتباه رو اصلاح ميكنن. ميدونيد من فكر ميكنم كلا سيستم آمريكايي اينه كه خودشون اصلا به منطقي بودن چيزي فكر نميكنن هر چي رو صفحه مانيتور ببينن فكر ميكنن همون درسته!

ممنون بخاطر همه چيز
ولي نميدونم چه سيستم مسخره اي دارند اينا
من ك همون موقع همشونو واگذاركردم به خدا
چون ما ايراني ها رو خيلي اذيت ميكنند
من ك واقا ازشون نميگذرم،چه كارم درست شه چه نشه
واقا دارم اذيت ميشم
2 تا خانم تو صف بودن که بخاطر نقص مدارک 3 بار رفته بودن اومده بودن
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: m86eb ، honey62 ، s$s ، opayamani ، a.r.a.s.h1
بچه ها من از صبح یه حس عجیبی دارم به یه دلیلی که نمیدونم چیه خیلی خوشحالم امیدوارم معنیش سر اومدن انتظار  کلیرنس برای همه ما باشه از ته قلبم از خدا میخوام همه دوستام تا اخرین نفر امروز کلیر بشن و همه با هم امشب جشن بگیریم
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: opayamani ، Hmax ، a.r.a.s.h1 ، MAHDI2012 ، mojtaba_k ، daria ، frz61 ، samgh ، arman_m ، bakhshandehgy ، به گل ، tiba ، hadiseh.t ، honey62 ، Erfaanism ، H-K
وای کم کم داریم زیاد می شیم Tongueبا وجود اینکه ما هفته پیش کلیر شدیم اما باورکنید که منم مثل شما استرس دارم تا هوراااااااهای شمارو بشنومWink
همه پیش به سوی کلیر++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
امروز روز خوبی برای هممونه.
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، samgh ، arman_m ، bakhshandehgy ، به گل ، tiba ، hadiseh.t ، honey62 ، ماندانا ، mojtaba_k ، Erfaanism ، H-K
سلام دوستان من اينقدر استرس دارم كه نميدانم چه بنويسم فقط از خداوند منان ميخواهم كه اين انتظار بسر برسه+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: Hmax ، frz61 ، sayeh_m ، bglory14914 ، bakhshandehgy ، daria ، MAHDI2012 ، به گل ، etefag ، samgh ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، mojtaba_k ، tiba
یک پیشنهاد
اگه امروز به امید خدا کلیر شدین همین امشب دست عزیزترین تون یا (عزیزترین هاتون) رو بگیرین و شام برین بیرون و شادی امشب رو با فکر به آینده کمرنگ نکنید
پیشنهاد من مامان و باباها رو هم شامل میشه (اگه نمی دونن نیازی نیست بگین) فقط تو شادی تون اون ها رو هم سهیم کنین
این لحظات تکرار ناپذیرن
پس پیش به سوی هوررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bakhshandehgy ، daria ، opayamani ، mehdi426i ، MAHDI2012 ، به گل ، etefag ، samgh ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، mojtaba_k ، behina ، tiba ، kopol ، vm1974 ، sam11
(2012-09-04 ساعت 18:08)frz61 نوشته:  یک پیشنهاد
اگه امروز به امید خدا کلیر شدین همین امشب دست عزیزترین تون یا (عزیزترین هاتون) رو بگیرین و شام برین بیرون و شادی امشب رو با فکر به آینده کمرنگ نکنید
پیشنهاد من مامان و باباها رو هم شامل میشه (اگه نمی دونن نیازی نیست بگین) فقط تو شادی تون اون ها رو هم سهیم کنین
این لحظات تکرار ناپذیرن
پس پیش به سوی هوررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من قول دادم اگه کلیر بشم همه اعضای خانواده ( خونواده 5 تا خواهرم ) رو که جمعا حدود 30 نفری میشیم رو شام مهمون کنم.
یعنی میشه من این ضرر رو بدمBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: frz61 ، Hmax ، bakhshandehgy ، opayamani ، tiba ، daria ، MPU ، MAHDI2012 ، etefag ، samgh ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، mojtaba_k ، behina ، kopol
به افتخار دوستانی که امشب کلیر میشن
.
.
.
.هیپ هیپ هورا!!
هیپ هیپ هورا!!
هیپ هیپ هورا!!
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: frz61 ، opayamani ، bakhshandehgy ، tiba ، daria ، به گل ، MAHDI2012 ، samgh ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، behina ، kopol
++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: opayamani ، frz61 ، tiba ، daria ، MAHDI2012 ، etefag ، samgh ، honey62 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-04 ساعت 18:17)loveusa نوشته:  
(2012-09-04 ساعت 18:08)frz61 نوشته:  
از صمیم قلب دعا می کنم ضرر کنی (البته فقط همین امشب روBig Grin)
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: loveusa ، daria ، bakhshandehgy ، opayamani ، etefag ، honey62 ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-04 ساعت 18:17)loveusa نوشته:  
(2012-09-04 ساعت 18:08)frz61 نوشته:  یک پیشنهاد
این لحظات تکرار ناپذیرن
من قول دادم اگه کلیر بشم همه اعضای خانواده ( خونواده 5 تا خواهرم ) رو که جمعا حدود 30 نفری میشیم رو شام مهمون کنم.

loveusa جان از الان دارم تو رو نیمه ورشکسته میبینم رفیق.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: opayamani ، daria ، frz61 ، loveusa ، etefag ، honey62 ، moesa7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان