کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-04 ساعت 18:08)frz61 نوشته:  یک پیشنهاد
اگه امروز به امید خدا کلیر شدین همین امشب دست عزیزترین تون یا (عزیزترین هاتون) رو بگیرین و شام برین بیرون و شادی امشب رو با فکر به آینده کمرنگ نکنید
پیشنهاد من مامان و باباها رو هم شامل میشه (اگه نمی دونن نیازی نیست بگین) فقط تو شادی تون اون ها رو هم سهیم کنین
این لحظات تکرار ناپذیرن
پس پیش به سوی هوررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من هم قول می دم پیتزا مهمونشون کنم+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ساعت PM 5:00:44 به وقت آنکارا
بابا زود باش دیگه آپدیت کن جون من+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، loveusa ، opayamani ، etefag ، bakhshandehgy ، honey62 ، moesa7 ، a.r.a.s.h1 ، behina
از همه مسؤولان خواهشمندم فاصله بین کلید های Ctrl و F5 رو کم کنن، تاندون های دستم کش آمد. لطفا رسیدگی کنن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
دوستان فکر میکنید امروز سایت را به روز رسانی بکنند؟
من که واقعا نامید شدم بعد از 50 روز هنوز هیچ خبری نیست نمیدونم دارن چیکار مکنن که اینقدر زمان میبره
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: opayamani ، bakhshandehgy ، پرنیان90 ، honey62 ، moesa7 ، etefag ، mojtaba_k ، behina ، tiba
قضیه داره یه کم بو داره می شه اینها که تعدادی رو با ایمیل کلیر کردن پس چرا سایت رو آپ نمی کنن؟
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، daria ، honey62 ، hadiseh.t ، tiba ، Erfaanism
عزیزان الکی خرج واسه خودتون نتراشید Big Grin الان داغید متوجه نیستید چی میگیدا, بعد که کلیر شدید تازه متوجه هشدار الانم میشید, وقتی یه عده آدم گرسنه خشم آلود دارن بت نگاه میکنن
از ما گفتن بود
امضا: یه زخم خورده
تشکر کنندگان: frz61 ، bakhshandehgy ، etefag ، opayamani ، daria ، MPU ، skyramis ، honey62 ، moesa7 ، a.r.a.s.h1 ، mehdi426i ، loveusa ، mojtaba_k ، tiba ، SOROUSHSOFT
یادمه یه وقتی یکی از دوستام وقتی فهمید قصد دارم مهاجرت کنم بهم گفت قاطعانه تصمیم بگیر یا برو یا بمون و دیگه بهش فکر نکن اینجوی یه بوم و دو هوا نباش که خیلی سخته.حالا اخر عاقبت ما رو ببین از روی این بوم بلند شدیم تو هوا هستیم دیگه دریغ از یه بوم نه این ور رو داریم نه اون طرف رو دارند شکنجمون می کنن ببخشید نمی خواستم کامنت منفی بدم فقط درد دل بود
تشکر کنندگان: frz61 ، bakhshandehgy ، daria ، etefag ، honey62 ، moesa7 ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، mehdi426i ، loveusa ، behina ، tiba ، Erfaanism
سلام
پس من چی بگم
بعد از 70 روز از فرستادن جواب ها و پیگیری زیاد؛ انگار تازه بیدار شدن و گفتن جواب هاتون رو بفرستین. که با کلی مستندسازی بهشون گفتیم که به خدا ما هموم 70 روز پیش جواب دادیم با این حال باز هم می فرستیم.
باز تو 1 ماه گذشته 2تا ایمیل زدن که جواب ها تون رو بفرستین ...........
دیگه تحمل ندارم، می خوام داد بزنم که نمی خواین بدین مثل آدم بگین نمیشه. چرا با اعصابمون بازی می کنین؟
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
تشکر کنندگان: daria ، opayamani ، etefag ، skyramis ، honey62 ، behina ، tiba
حداقل کاش این تاریخ 17 آگوست رو عوض می کردند که حسابی رفته رو اعصابمون یه شماره کذائی هم اضافه می کردند از این حالت در می اومدیم دیگه
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، daria ، moesa7 ، frz61 ، samgh ، tiba ، Erfaanism
بچه ها من الان از سرکار رسیدم خونه، خبری نشده؟ البته یه ضرب المثلی هست که میگه " بی خبری خوش خبری" امیدوارم واسه همه مون همینطور باشه این انتظار ها ختم به خیر بشه
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: daria ، moesa7 ، bakhshandehgy ، opayamani ، samgh ، a.r.a.s.h1 ، behina ، tiba
(2012-09-04 ساعت 19:06)opayamani نوشته:  حداقل کاش این تاریخ 17 آگوست رو عوض می کردند که حسابی رفته رو اعصابمون یه شماره کذائی هم اضافه می کردند از این حالت در می اومدیم دیگه

واقعا باهات موافقم کاشکی الکی سایت را اپدیت میکردن میگفتم اسم ما نبود باز دلمون خوش بود که دارن یک حرکتی میکنند اینطوری فقط 17 اگوست شده برامون یک کابوس بزرگ
تشکر کنندگان: daria ، bakhshandehgy ، opayamani ، moesa7 ، frz61 ، samgh ، hadiseh.t ، behina
(2012-09-04 ساعت 19:10)honey62 نوشته:  بچه ها من الان از سرکار رسیدم خونه، خبری نشده؟ البته یه ضرب المثلی هست که میگه " بی خبری خوش خبری" امیدوارم واسه همه مون همینطور باشه این انتظار ها ختم به خیر بشه

سلام honey62 جان
مگر اینکه روحیه ها و انرژی های مثبت شما مرحمی بشه برای این اعصاب خراب ما.
پس لطفا دریغ نکنید
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، honey62 ، opayamani ، etefag ، hadiseh.t ، tiba
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: به گل ، daria ، moesa7 ، honey62 ، samgh ، bglory14914 ، a.r.a.s.h1 ، frz61 ، opayamani ، کیانا ، tiba
برای انسان صبور همه چیز پایان خوشی دارد.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: moesa7 ، daria ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، frz61 ، bglory14914 ، honey62 ، behina ، کیانا ، tiba ، leila20
بچه ها ساعت 7.30 شد پس کی میخوان سایت را آپدیت کنن ؟
من تا الان ایمیل نزدم و به همه دوستان هم توصیه کردم که این کارو انجان ندید اما اگر امروز سایت به روز نشود من حتما فردا ایمیل میزنم به سفارت
تشکر کنندگان: daria ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، frz61 ، opayamani ، honey62 ، کیانا ، tiba
پیشنهاد می کنم روز 17 آگوست را به عنوان روز آپدیت نشدن وب سایت، سرکاری و یا حتی انتظار ثبت نمایند
منتظر پیشنهادات بهتر دوستان هستیم

خاطرات من و کلیرنس جلد 3 صفحات آخر
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: frz61 ، daria ، moesa7 ، opayamani ، honey62 ، behina ، tiba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان