کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان من دیروز و امروز به سفارت آنکارا ایمیل زدم نیم ساعت نشد که جواب دادند و سریع هم آپدیت شدیم تو سیس . این نشون میده که حسابی مشغول کار روی پرونده ها هستند.
2013AS36XX مصاحبه 4 مارس آنکارا 2 نفر برگ صورتی مقصد واشینگتن دی سی
(2013-07-17 ساعت 13:08)شادی قاسمی نوشته:  دوستان من دیروز و امروز به سفارت آنکارا ایمیل زدم نیم ساعت نشد که جواب دادند و سریع هم آپدیت شدیم تو سیس . این نشون میده که حسابی مشغول کار روی پرونده ها هستند.

دوست عزیز چرا امضا نداری ؟
تو منتظرسرا هستی یا نه ؟
چندروزه منتظری ؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

سلام. من چک خوردم
بهم یه برگه سفید دادن که توش نوشته برو به این سایت http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html و پرونده خودتو چک کن. وقتی وارد سایت شدم گوشه سمت چپش نوشته Enter your receipt number. سوالم اینه که دقیقا چه شماره ای رو باید وارد کنم؟
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، ani_sheiton ، Nasimmmm ، آنی ، zohre02 ، abloom_ma ، amairmonre ، lilistar ، Alirezaa2013 ، daad ، negar_karimi6 ، Biz Biz
(2013-07-17 ساعت 11:28)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستای گلم.من ۱شنبه رفتم سفارت و اونا منو راه دادن داخل،بهم شماره دادن و نوبتم که شد همون زن ایرانیه بهم گفت جریان چی‌ منم گفتم اینه رفتو یه ۴۰ مین منو منتظر گذاشت و وقتی‌ اومد گفت آقا ما داریم میریم دیگه منم اون موقع شروع کردم به سرو صدا چون دست خودم نبود.دیگه بهم گفت آقا اگه می‌خوای برگردی ایران من الان پاستو میدم برو ویزا هم توش خورده ولی‌ من ویزا رو باطل می‌کنم ،ولی‌ بعدا که بهت ایمیل دادیم پاشو بیا تا برات صادر کنیم مجدد.منم ساکت شدم فکر کردم گفتم نه منکه این همه خرج کردم این چند روزم روش.گفتم خوب کی‌ میدین بهم گفت من اصلا نمیدونم.شاید ۱ ۲ ۳ روز گفت باز هم نمیدونم.آقا ما هم بلند شدیم امدیم دوبی‌ فردا صبحش برام میل دادن که ما فرستادیم پست برو بگیرش،رفتم پست زمینو زمانو ریختن بهم پیدا نشد،گفتن چیزی اینجا نیست،باید به ما یه ترک نامبر بعدی . منم بر گشتم و ایمیل دادم ابوظبی الان چک کردم و به من جوابی‌ ندادن.دیگه باید چیکار کنم.می‌خوام تا فردا اگه جوابی‌ به من ندادن برم و بگم فقط پاسپورت منو بدین ویزا نمی‌خوام می‌خوام برگردم ایران،باور کنید این تصمیم رو گرفتم،،.

دوست عزیزم با صبر و اراده و اعتماد به نفسی که در شما سراغ دارم و در این مدت در یک کشور غریب از شما دیدم، مطمئن هستم که این چند روز را هم تحمل میکنید تا با دست پر و خاطره ای شیرین برگردید. مطمئن باشید هیچ کار خدا بی حکمت نیست. موفق باشید و تا آخرهفته با ویزا برگردیدBig GrinRolleyesBig GrinRolleyes
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-17 ساعت 13:08)شادی قاسمی نوشته:  دوستان من دیروز و امروز به سفارت آنکارا ایمیل زدم نیم ساعت نشد که جواب دادند و سریع هم آپدیت شدیم تو سیس . این نشون میده که حسابی مشغول کار روی پرونده ها هستند.

دستت درد نکنه خبر خوبی بود... من یک ماه پیش ایمیل زدم و تا حالا هیچ جوابی نگرفتم.
--------
مصاحبه 12 مارچ/ آپدیت فقط یک بار دو نفر 19 مارچ یک نفر 20 مارچ/ برگه صورتی.. و هنوز منتظریم.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-07-17 ساعت 13:30)مهرنگار نوشته:  

دستت درد نکنه خبر خوبی بود... من یک ماه پیش ایمیل زدم و تا حالا هیچ جوابی نگرفتم.
--------
مصاحبه 12 مارچ/ آپدیت فقط یک بار دو نفر 19 مارچ یک نفر 20 مارچ/ برگه صورتی.. و هنوز منتظریم.
مهرنگار و شادي قاسمي عزيز لطفاً با مراجعه به كنترل پنل خويش، تغيير امضا، امضاي خود را مثل ماها درست كنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-17 ساعت 13:27)afshin sadeghi 2 نوشته:  سلام. من چک خوردم
بهم یه برگه سفید دادن که توش نوشته برو به این سایت http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html و پرونده خودتو چک کن. وقتی وارد سایت شدم گوشه سمت چپش نوشته Enter your receipt number. سوالم اینه که دقیقا چه شماره ای رو باید وارد کنم؟

دوست عزیز خوش اومدی انشالله هرچه زودتر خبر کلیرشدنتو بشنویم و هورا بکشیم .
وقتی وارد این سایت شدی روی check visa status کلیک کن مجددا روی همین جمله کلیک کن تا به صفحه اصلی برسی و توی کادر خالی کیس نامبرتو بدونه صفراش بزن اینطوری 2013as1234 بعد submit بزن پروندت و روند کارت باز میشه هر روز چک کن تا انشالله کلیر شی .
و اگر خواستی مشخصاتتو (کیس نامبر بدونه دوشماره آخر - تاریخ دقیق مصاحبه - محل مصاحبه وتعداد نفرا ) برای امیر مهاجر عزیز ایمیل کن تا تو منتظرسرا اضافت کنه من به تمام دوستان می گم اینکارو سریع انجام بدن تا آمارمون درست تر بشه .
موفق باشی . Smile
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-07-17 ساعت 12:46)آنی نوشته:  حامد خان دلمون داره قیلی ویلی میره زودتر خــــــــــــــــــــــــــــبر بده Smile Smile

ببخشید شما عایا؟!! Big GrinTongue
یادتون باشه مجوز شما همانا هوررررای رنگی میباشد!! Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-17 ساعت 13:44)PARVIN_OMID نوشته:  دوست عزیز خوش اومدی انشالله هرچه زودتر خبر کلیرشدنتو بشنویم و هورا بکشیم .
وقتی وارد این سایت شدی روی check visa status کلیک کن مجددا روی همین جمله کلیک کن تا به صفحه اصلی برسی و توی کادر خالی کیس نامبرتو بدونه صفراش بزن اینطوری 2013as1234 بعد submit بزن پروندت و روند کارت باز میشه هر روز چک کن تا انشالله کلیر شی .
و اگر خواستی مشخصاتتو (کیس نامبر بدونه دوشماره آخر - تاریخ دقیق مصاحبه - محل مصاحبه وتعداد نفرا ) برای امیر مهاجر عزیز ایمیل کن تا تو منتظرسرا اضافت کنه من به تمام دوستان می گم اینکارو سریع انجام بدن تا آمارمون درست تر بشه .
موفق باشی . Smile
توي منتظرسرا هستند ايشون پروين جان
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
(2013-07-17 ساعت 13:27)afshin sadeghi 2 نوشته:  سلام. من چک خوردم

دوست من
شماره کیس نامبرتون رو بدون صفرهای بعد از AS باید وارد کنید.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، shatsi ، Ehsan1358 ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-07-17 ساعت 13:35)گل نهال نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 13:30)مهرنگار نوشته:  

--------
مهرنگار و شادي قاسمي عزيز لطفاً با مراجعه به كنترل پنل خويش، تغيير امضا، امضاي خود را مثل ماها درست كنيد

با تشکر .. امضا رو درست کردم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، b_argi ، آنی ، soruosh ، shatsi ، رجبعلی ، lonelyman ، Mehrdadordi ، negar_karimi6
دوستان واسه اپديتها سايت سيس رو بايد چك كنيم ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

(2013-07-17 ساعت 13:46)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 12:46)آنی نوشته:  حامد خان دلمون داره قیلی ویلی میره زودتر خــــــــــــــــــــــــــــبر بده Smile Smile

ببخشید شما عایا؟!! Big GrinTongue
یادتون باشه مجوز شما همانا هوررررای رنگی میباشد!! Big Grin
اگه من الان هورا بکشم بی هیچ دلیلی خود شما نمیای بگی آنی چته چرا حالت خوب نیس؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! البته که خوب نیس ...... خو شما انتظار کلیر شدنتونو میکشین ما کارنت شدنمونوSad
ولی این دلیل نمیشه الکی هورا بکشم
تشکر کنندگان: shatsi ، گل نهال ، azar1348 ، babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، hushmandco ، mlo ، Alirezaa2013 ، daad ، negar_karimi6
(2013-07-17 ساعت 13:58)mazerati نوشته:  دوستان واسه اپديتها سايت سيس رو بايد چك كنيم ؟
بعله
(2013-07-17 ساعت 13:58)mazerati نوشته:  دوستان واسه اپديتها سايت سيس رو بايد چك كنيم ؟

بله Smile اگه خدا قبول کنه Wink
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان