کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-17 ساعت 14:00)آنی نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 13:46)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 12:46)آنی نوشته:  حامد خان دلمون داره قیلی ویلی میره زودتر خــــــــــــــــــــــــــــبر بده Smile Smile

ببخشید شما عایا؟!! Big GrinTongue
یادتون باشه مجوز شما همانا هوررررای رنگی میباشد!! Big Grin
اگه من الان هورا بکشم بی هیچ دلیلی خود شما نمیای بگی آنی چته چرا حالت خوب نیس؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! البته که خوب نیس ...... خو شما انتظار کلیر شدنتونو میکشین ما کارنت شدنمونوSad
ولی این دلیل نمیشه الکی هورا بکشم
شما 2014 هستین!! ای بابا نمی دونستم خو!! Tongue انشاءالله شما هم کارنت میشین، مصاحبه میرین و یه ضرب میگیرین !Big Grin و هیچوقتم کلیر نمی شین...
فقط شما مادامیکه اینجا هستین برا ما هورررااااااااااااااااا بکشین علی الحساب.. Wink
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-17 ساعت 14:04)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 14:00)آنی نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 13:46)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 12:46)آنی نوشته:  حامد خان دلمون داره قیلی ویلی میره زودتر خــــــــــــــــــــــــــــبر بده Smile Smile

ببخشید شما عایا؟!! Big Grin
یادتون باشه مجوز شما همانا هوررررای رنگی میباشد!!
اگه من الان هورا بکشم بی هیچ دلیلی خود شما نمیای بگی آنی چته چرا حالت خوب نیس؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! البته که خوب نیس ...... خو شما انتظار کلیر شدنتونو میکشین ما کارنت شدنمونوSad
ولی این دلیل نمیشه الکی هورا بکشم
شما 2014 هستین!! ای بابا نمی دونستم خو!! Tongue انشاءالله شما هم کارنت میشین، مصاحبه میرین و یه ضرب میگیرین !Big Grin و هیچوقتم کلیر نمی شین...
فقط شما مادامیکه اینجا هستین برا ما هورررااااااااااااااااا بکشین علی الحساب.. Wink
اول مرسی برای دعای خوبتون خدا از دهنتون بشنوهRolleyes
دوم من امضا دارم اگه شما میتونین بخونینBig Grin
سوم من دگیگن برای همین اینجام شما نگران نباشCool
با اجازه دوستان شدیم 100 روزه .آ ن ک ا ر ا دستت درد نکنهSad
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
یه نفر اینجا سه بار گذشته آمار روز کلیرنس ایروان رو درست داده!
اسمشو نمیگم
این سری رو گفته جمعه
ببینیم چی میشه
۱۲۰ روز نبود؟ بریم؟خدایا به امید خودت. رفتیم تو ۵ ماه.یا علی از تو مدد.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-17 ساعت 14:16)pooya.n نوشته:  یه نفر اینجا سه بار گذشته آمار روز کلیرنس ایروان رو درست داده!
اسمشو نمیگم
این سری رو گفته جمعه
ببینیم چی میشه

من ميدونم كيه! بگم؟؟؟!!... بگم؟؟؟!!...بگم؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: hushmandco ، b_argi ، آنی ، babak_1363 ، pooya.n ، zohre02 ، SHABAH51 ، sgkco24 ، shatsi ، nooshshahnar ، soruosh ، lonelyman ، daad ، negar_karimi6 ، payam62 ، amir82
(2013-07-17 ساعت 12:33)shatsi نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 12:30)hushmandco نوشته:  امروز 17 جولای مقارن ساعت 12 ظهر مجددا آپدیت شدم.

I love u....hamedSmile

از نگاه یاران به یاران ندا می‌رسد....
دورة رهایی رهایی فرا می‌رسد....
این شب پریشان پریشان سحر می‌شود....
روز نو‌گل‌افشان ‌گل‌افشان به ما می‌رسد.....
تو ماشین بودم. شعرتو که دیدم شروع کردم باهاش خوندن.. عالی بود !
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
منتظران آنكارا آماده باشيد كه خبرهايي تا جمعه در راه است. آقاي mehdididam, hushmandco ايشالا كه شماها سردمدار ٢٠ نفر اين هفته باشيد.
اميدوارم اين هفته تمام دوستايي كه تو سال ٢٠١٢ مصاحبه شدن، ديگه انتظارشون تموم بشه.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
با سلام . دوستان عزیز من یه سوال داشتم میشه راهنمایی بفرمایید؟ پدر و مادر من برگه صورتی بدون نقص مدارک دارند. (آنکارا) من برای کلیرنسشون کجا رو و چطوری باید چک بکنم؟ از توجهتون متشکرم.
تشکر کنندگان: zohre02 ، shatsi ، abloom_ma ، b_argi ، s.s.h ، babak_1363 ، SHABAH51 ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، negar_karimi6
(2013-07-17 ساعت 14:26)mehdi didam نوشته:  
آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!

آپدیت ، اپدیط ، آپ دیت ، آپ دیت حالا هر چی ؟؟؟ شدم !!!!!!!!!!!! بتاریخ 17 ژولای ، جولای ، مولای ؟؟؟ حالا . . . .

تو فاصله نیمساعت گذشته !!!

اونوقت . . . یعنی خبریه ؟؟؟؟Big GrinBig Grin

......
در میخانه ببستند خدایا مپسند ............... که در خانه تزویر و ریا بگشایند
حافظ این خرقه که داری تو ببینی فردا .............که چه زنار ( شال کمر ـ کمربند ) ز زیرش به دغا ( نادرست ) بگشایند
دوستان عزیز با اجازه همه برای آپدیت شدن دوست عزیزمون mehdi didam خوب و مهربون
یه مهتاب بالانس با اسکلوبکا زاویه....آغوشغا افتاب بالانس
به همرا ه کلی لبخند .....Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
اسمتون تو منتظر سرا نیست؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، jj bobo ، babak_1363 ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، hushmandco
(2013-07-17 ساعت 15:00)hosa نوشته:  با سلام . دوستان عزیز من یه سوال داشتم میشه راهنمایی بفرمایید؟ پدر و مادر من برگه صورتی بدون نقص مدارک دارند. (آنکارا) من برای کلیرنسشون کجا رو و چطوری باید چک بکنم؟ از توجهتون متشکرم.

کسی نیست که راهنمایی بکنه؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، negar_karimi6
(2013-07-17 ساعت 15:20)hosa نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 15:00)hosa نوشته:  با سلام . دوستان عزیز من یه سوال داشتم میشه راهنمایی بفرمایید؟ پدر و مادر من برگه صورتی بدون نقص مدارک دارند. (آنکارا) من برای کلیرنسشون کجا رو و چطوری باید چک بکنم؟ از توجهتون متشکرم.

باسلامBig Grin
و به امید کلیر شدن همه Big Grin
مهمترین جا اینجاست
سایتی که آفیسر موقع مصاحبه میگه چک کنید
و سایتی بعدی که فقط نقش نوری در تاریکی است
چک آپدیت کیس
شماره کیس خود را بدون صفر وارد کنید همین
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز

سلام دوست عزیز،

امیدوارم که به زودی کلیر بشن Smile

شما برای پیگیری های آپدیت شدن کیس (یعنی انجام شدن هر کار اداری روی پرونده ویزای مهاجرت ) از لینک زیر که معروف به CEAC یا سیس و تو خونه ی ما معروف به نفس هست!!! Big GrinBig Grin استفاده کنید Smile ضمناً باید کیستون رو به صورت (2013as1234 بدون صفرهای کیس وارد کنید)

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==

اما وقتی که انشاءالله کلیر شدین شماره کیستون رو تو سایت زیر اعلام میکنه Smile

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-17 ساعت 15:25)alirezass نوشته:  

باسلام
و به امید کلیر شدن همه Big GrinSmile
مهمترین جا اینجاست
[url=http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html]سایتی که سفارت موقع مصاحبه آفیسر میگه
و سایتی بعدی که فقط نقش نوری در تاریکی استBig Grin
[url=https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?eQs=o/iS8zDpeAKjMWCuebHqOw==]سایت آپدیت کیس
شماره کیس خود را بدون صفر وارد کنید همین Big Grin

مرسی از پاسخ و راهنماییتون
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، رجبعلی ، SHABAH51 ، b_argi ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان