کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[عکس: images11.jpg]
خداوندا در این لحظات حساس و شیرین انتظار عاجزانه از درگاهت، کلیر شدن ، موفقیت و خوشحالی جمع منتظران رو می طلبم
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
سلام دوستان
شما میدونید که برگ صورتی با کمبود مدرک رو موقع تحویل پاسپورت مگیرند یا دوباره با برنده مصاحبه میکنن و دوباره addminstative proceesing میخوره بهش؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، s.s.h ، b_argi ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-07-17 ساعت 21:04)b_argi نوشته:  [عکس: images11.jpg]
خداوندا در این لحظات حساس و شیرین انتظار عاجزانه از درگاهت، کلیر شدن ، موفقیت و خوشحالی جمع منتظران رو می طلبم

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمیییییییییییییییییییییییییییییییییییینRolleyes
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-07-17 ساعت 21:05)negarita نوشته:  سلام دوستان
شما میدونید که برگ صورتی با کمبود مدرک رو موقع تحویل پاسپورت مگیرند یا دوباره با برنده مصاحبه میکنن و دوباره addminstative proceesing میخوره بهش؟

بايد موقع تحويل پاسپورت واسه اخذ ويزا، نقص مدركتونم با پاسپورتها تحويل بديد، مصاحبه اي در كار نيست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: s.s.h ، lonelyman ، b_argi ، proje ، پدی ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، negarita ، drmrs ، milad_aae ، azar1348 ، negar_karimi6 ، mehrdad pharm
(2013-07-17 ساعت 20:50)r91 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 20:34)smpf نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 19:04)gifa نوشته:  من ديگه اميدي ندارما شما چطور؟
نداشتيم gifa جان شماكه هميشه بقيه رو دلداري ميدادي حالا چرا نااميد شدي ما همه تيري درتاريكي انداختيم ايشالا كه ميگيره .من راستش ديگه بهش فكرنميكنم فقط عين معتادا به اين سايتها اعتيادپيدا كردم وقتي چك نميكنم سردرد ميگيرم

من از ساعت 7 که نشستم یه کم زبان بخونم اما این اعتیاد نمیزاره! عین تخمه شکستن میمونه لامصب. همش آدم میگه یه دونه دیگه.

راست ميگي smpfجان ولي بعضي وقت ها كم ميلرم اگر اين سايت هم نبودكه داغون ميشدم بازم دلگرم شما دوستان هستم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: گل نهال ، s.s.h ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، drmrs ، negar_karimi6 ، smpf ، r91 ، zohre02 ، b_argi
(2013-07-17 ساعت 20:53)proje نوشته:  از بچه های ایروان کسی خبری نیست؟ بحث آپدیت شدن برای ایروان صادق نیست؟

نه عزیزم صادق نیست Sad ما باید مثل این روشن دلای عزیزمون که با عصای سفید در تاریکی مسیر درست را پیدا میکنند، طی مسیر کنیم تا به روشنائی برسیمCool
ما ایروانیها با آپدیت شدن بچه های ترکیه و ابوظبی شاد میشیم و لذت میبریمBig Grin پس تا میتونید آپدیت بشیدWinkWink
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
خیلی ملووووووووووووووو , زندگی پیش میره جلو .

بابا افسردگی میبینم تو این سایت . بیخیالللللللللل.انرژی داشته باشید .++++++++++
بابا اینا هم آدمن . شما که نمیدونید . شاید روزه باشن . شاید سرشون شلوغ باشه . آقای آفیسر و آقای کلیر رو میگم .
امید داشته باشید به زندگی. ایمان داشته باشید . نشانه ها رو دنبال کنید.
نماز روزه هاتون قبول باشه .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: s.s.h ، drmrs ، azar1348 ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، r91 ، roeentan ، ikamaly ، zohre02 ، mlo ، Ehsan1358 ، mehrdad pharm ، b_argi
(2013-07-17 ساعت 21:12)گل نهال نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 21:05)negarita نوشته:  سلام دوستان

بايد موقع تحويل پاسپورت واسه اخذ ويزا، نقص مدركتونم با پاسپورتها تحويل بديد، مصاحبه اي در كار نيست

merc
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، گل نهال ، zohre02 ، Ehsan1358 ، b_argi
آقا من الان 1 چیزیم شدااااااااا (فکر کنم آپدیت شدم :دی)
اینم بگم که از بچه های ایروانم
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

(2013-07-17 ساعت 21:25)Ali.US نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 20:53)proje نوشته:  از بچه های ایروان کسی خبری نیست؟ بحث آپدیت شدن برای ایروان صادق نیست؟

نه عزیزم صادق نیست Sad ما باید مثل این روشن دلای عزیزمون که با عصای سفید در تاریکی مسیر درست را پیدا میکنند، طی مسیر کنیم تا به روشنائی برسیمCool
ما ایروانیها با آپدیت شدن بچه های ترکیه و ابوظبی شاد میشیم و لذت میبریمBig Grin پس تا میتونید آپدیت بشیدWinkWink

البته ما بچه های ایروان از چیزهایی تو مایه های وحی و ارتباط درونی و هاله نور استفاده می کنیم. و از این طریق با سفارت ارمنستان در ارتباط هستیم. واسه همین اصلا نیازی به این قرتی بازیها نداریم.
مثلا من الان 1 چیزهایی برام الهام شد. فکر کنم آپدیت شدم :دی
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

(2013-07-17 ساعت 16:47)morvarid1364 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 16:40)ehsansh نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 16:24)marjani نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 23:21)so_ar نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 22:58)marjani نوشته:  ببخشید !!!!!!!!کلی از دوستان جون رفتن مصاحبه و کلیر خوردن
مرجان عزیز لطفا با دقت بخونین سوالو!
گفتم از کسانی که ماه جون رفته ان مصاحبه و کلیر خورده اند، کسی هست که پاک شده باشه ؟ یعنی ویزاشو گرفته باشه ؟ ظاهرا کسی هنوز براش این اتفاق نیفتاده در حالیکه کسانی که اوایل جون رفته اند مصاحبه الآن بیش از 40 روز از مصاحبه اشان میگذره ، با توجه به اینکه سفارتها خیلیها را زیر 40 روز کلیر کرده میشه امیدوار بود در سری جدید که لیست کلیر شده ها را اعلام میکنند از مصاحبه شونده های ماه جون هم درش باشه. به امید کلیر شدن همه منتظران
سلام دوست عزیز
من منظورم با اون دوستی بود که زیر متن اون جواب نوشتم عزیز ،چون ایشون نوشتن کلیر خورده وگرنه منظور شما رو به طور کامل متوجه شدم
شما هم دوست عزیز لطفا بادقت بخون جوابا رو Big Grin

من 17 جون مصاحبم بود، 2 جولای ویزامو گرفتم

احسان جان تو یه پسر خوش شانسی دیگه مثل تو ندیدم.همه چی زودی برات اوکیه.سیاتل هم خونه بگیر ما هم میایم پیشت.منتظر خبرهای خوبت هستیم.
ممنون. شما که تاج سرین. قدمتون روی چشم، شما از بابت اومدن خیالتون راحت باشه. ایشالا من برم همه جوره رو من حساب کن. کمک های شما هیچ وقت فراموش نمی شه. ایشالا زود کلیر شین بیاین
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
سلام دوستان
من الان 7 روز هست که از مصاحبه ام سپری میشه وبه جمع شما سروران اضافه شده ام . واقعا این کلیرنس پروسه پر استرسی می باشد.و به خاطر همین یه پیشنهاد دارم .
بیائیم اعتقادواعتماد مان به خداوند را کامل کنیم وبا اطمینان کامل توکل کنیم به خدا
" و من یتوکل علی الله وهو حسبه"
و چون در نهایت تا 30سپتامبر کلیر میشیم و ویزاهامون را می گیریم ،بجای اینکه همش بگوئیم امروز کلیر میشم ،فردا کلیر میشم ،و...... ،یه روز شمار راه بیندازیم و هر چه این روز شمار به آخر سپتامبر نزدیک میشه ویزا هم به ما نزدیکتر میشه .پس در نهایت تا ویزا فقط:

75 روز
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
کارمون هر روز شده چک کردن سیس و گردش تو مهاجرسرا اونم توقسمت کلیرنس هی با خودمون میگیم یا امروز کلیر میشیم یافردا یافردا ابدیت میشیم یا بس فردا آخه یکی نیست به این انکارا بگه با این امروزو فردا کردنتون ادمو دق مرگ میکنید خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی برس به دادمون که داریم دیونه میشیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

(2013-07-17 ساعت 19:04)gifa نوشته:  من ديگه اميدي ندارما شما چطور؟

من که با تمام امید و قدرتم با اینکه آپدیتی هم درکار نیست تا آخر منتظرم.
نا امیدی ممنوع.
روزهای خاصی از هفته برای کلیر وجود داره؟ معمولا چه روزهایی از هفته انتظار کلیر شدن رو داشته باشیم یا هورا بکشیم؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

تشکر کنندگان: گل نهال ، negar_karimi6 ، zohre02 ، Ali.US ، lonelyman ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان