موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
همین امروز 7شب شوهرم کیس اصلی اپدیت شد تو دو ماه بدون ایمیل این بار4 است
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
رد پا....من یا خدا!
یک شب مردی خواب عجیبی دید.او خواب دید دارد در کنار ساحل همراه با خدا قدم میزند. روی اسمان صحنه هایی از زندگی او صف کشیده بودند. در همه ان صحنه ها دو ردیف رد پا روی شن ها دیده می شد که یکی از انها به او تعلق داشت و دیگری متعلق به خدا بود. هنگامی که اخرین صحنه جلوی چشمانش امد،دید که ...
بیشتر از یک جفت رد پا دیده نمیشود. او متوجه شد که اتفاقا در این صحنه،سخت ترین دوره زندگی او را از سر گذرانده است.این موضوع، او را ناراحت کرد و به خدا گفت:خدایا تو به من گفتی که در تمام طول این راه را با من خواهی بود،ولی حالا متوجه شدم که در سخت ترین دوره زندگیم فقط یک جفت رد پا دیده می شود. سر در نمی اورم که چطور در لحظه ای که به تو احتیاج داشتم تنهایم گذاشتی.خداوند جواب داد، من تو را دوست دارم و هرگز ترکت نخواهم کرد.دوره امتحان و رنج،یعنی همان دوره ای که فقط یک جفت رد پا را میبینی زمانی است که من تو را در آغوش گرفته بودم.
2013AS89XX-آنکار_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-17 ساعت 19:53)پدی نوشته: کی حاضره نوبتش رو به ما بده؟ما باید حتما قبل از 30 مردادبریم.
چرا؟؟
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-18 ساعت 00:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-18 ساعت 01:22 توسط usa lover.)
(2013-07-17 ساعت 11:28)shiraz mamali نوشته: سلام دوستای گلم.من ۱شنبه رفتم سفارت و اونا منو راه دادن داخل،بهم شماره دادن و نوبتم که شد همون زن ایرانیه بهم گفت جریان چی منم گفتم اینه رفتو یه ۴۰ مین منو منتظر گذاشت و وقتی اومد گفت آقا ما داریم میریم دیگه منم اون موقع شروع کردم به سرو صدا چون دست خودم نبود.دیگه بهم گفت آقا اگه میخوای برگردی ایران من الان پاستو میدم برو ویزا هم توش خورده ولی من ویزا رو باطل میکنم ،ولی بعدا که بهت ایمیل دادیم پاشو بیا تا برات صادر کنیم مجدد.منم ساکت شدم فکر کردم گفتم نه منکه این همه خرج کردم این چند روزم روش.گفتم خوب کی میدین بهم گفت من اصلا نمیدونم.شاید ۱ ۲ ۳ روز گفت باز هم نمیدونم.آقا ما هم بلند شدیم امدیم دوبی فردا صبحش برام میل دادن که ما فرستادیم پست برو بگیرش،رفتم پست زمینو زمانو ریختن بهم پیدا نشد،گفتن چیزی اینجا نیست،باید به ما یه ترک نامبر بعدی . منم بر گشتم و ایمیل دادم ابوظبی الان چک کردم و به من جوابی ندادن.دیگه باید چیکار کنم.میخوام تا فردا اگه جوابی به من ندادن برم و بگم فقط پاسپورت منو بدین ویزا نمیخوام میخوام برگردم ایران،باور کنید این تصمیم رو گرفتم،،.
فقط یکی از هدفهام اینه که سیتی زن بشم(نمیدونم با گرین کارت چقدر قدرت خواهم داشت)برم سفارت ابوظبی حق اون خانوم ایرانی رو کف دستش بزارم خوبه یک کارمند ساده است با همسرم رفتیم جلوش میگم سلام جواب که نداد جهنم فوری میگه شما 3 نفرین پس بقیه کو با بدبختی رفتم پسر 3 سال و نیم ام رو که عاشق یک دختر 8 ساله مصری شده و دل نمیکنه که بیاد بغل کردم آوردم جلوی باجه با عصبانیت برگشته میگه فقط یک نفرتون اینجا باشه ها بقیه بشینید
خوبه همه قبلا با حسن اخلاق این خانوم آشنام کرده بودن
وقتی برگشتیم تو ماشین اون کسی که برای ترنسفر باهاش رفته بودیم گفت یک آقای آمریکایی چند روز پیش چنان دادی سرش زده که حد نداره
ولی افیسر اینقدر مودب بود برای کوچکترین چیزی اینقدر معذرت خواهی میکرد که حتی یک ضرب هم که نداد می خواستم بهش بگم امیدوارم دوره بعد جزو کاندیدای ریاست جمهوری بشی خودم بهت رای بدم
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سپتامبر،٣٠ روزه هست
تورو خدا اينقدر نگيد ٣١ سپتامبر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من ساعت 9شب آپدیت شدم. احساس خوبی دارم.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
منم 16روزه ازمصاحبه ام گذشته برای همه دوستان ارزوی هرچه سریعتر کلیر می کنم.