کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-17 ساعت 23:31)proje نوشته:  روزهای خاصی از هفته برای کلیر وجود داره؟ معمولا چه روزهایی از هفته انتظار کلیر شدن رو داشته باشیم یا هورا بکشیم؟

معمولاً جمعه ها
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: proje ، negar_karimi6 ، zohre02 ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، آنی ، Ehsan1358 ، رجبعلی ، b_argi ، amir82
(2013-07-17 ساعت 23:31)proje نوشته:  روزهای خاصی از هفته برای کلیر وجود داره؟ معمولا چه روزهایی از هفته انتظار کلیر شدن رو داشته باشیم یا هورا بکشیم؟
دوست عزیز والا روز خاصی رو سفارتخونه ها براش تعریف نکردند، اما به طور معمول جمعه ها شده برای آنکارا، دوشنبه یا سه شنبه ها برای ایروان و جمعه ها قبلاً و جدیداً یکشنبه ها برای ابوظبی...
اما همانطور که گفتم قائده خاصی نداره که بگیم همیشه این بوده و یا هست...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-17 ساعت 17:03)setareh2013 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 14:26)mehdi didam نوشته:  وگرنه آرزوی من برای همه اس از یک تا 403 روزه [/b] // است ، نقطه سر خط .

بود آیا که در میکده ها بگشایند ؟؟؟
گره از کار فرو بسته ما بگشایند ؟؟؟

f2 SabreAyob ……………403

چطور میشه یه نفر 403 روز منتظر باشه؟ مگه پرونده ویزای لاتاری 30 سپتامبر بسته نمیشه؟ اگه طرف اول اکتبر 2012 هم مصاحبه کرده باشه و تا 30 سپتامبر 2013 هم منتظر دریافت ویزا باشه میشه 364 روز.
نکته کنکوری داره این مطلب؟
قطعا موردشون لاتاري نبوده عزيز .. امكان نداره ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، lonelyman ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، b_argi
همین امروز 7شب شوهرم کیس اصلی اپدیت شد تو دو ماه بدون ایمیل این بار4 است
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
(2013-07-18 ساعت 00:00)gole shabbo نوشته:  همین امروز 7شب شوهرم کیس اصلی اپدیت شد تو دو ماه بدون ایمیل این بار4 است

اگه ممكنه حدود كيس نامبر و زمان و مكان مصاحبه تونو به امير مهاجر ايميل كنيد تا در منتظرسرا عضو شويد
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
رد پا....من یا خدا!

یک شب مردی خواب عجیبی دید.او خواب دید دارد در کنار ساحل همراه با خدا قدم میزند. روی اسمان صحنه هایی از زندگی او صف کشیده بودند. در همه ان صحنه ها دو ردیف رد پا روی شن ها دیده می شد که یکی از انها به او تعلق داشت و دیگری متعلق به خدا بود. هنگامی که اخرین صحنه جلوی چشمانش امد،دید که ...

بیشتر از یک جفت رد پا دیده نمیشود. او متوجه شد که اتفاقا در این صحنه،سخت ترین دوره زندگی او را از سر گذرانده است.این موضوع، او را ناراحت کرد و به خدا گفت:خدایا تو به من گفتی که در تمام طول این راه را با من خواهی بود،ولی حالا متوجه شدم که در سخت ترین دوره زندگیم فقط یک جفت رد پا دیده می شود. سر در نمی اورم که چطور در لحظه ای که به تو احتیاج داشتم تنهایم گذاشتی.خداوند جواب داد، من تو را دوست دارم و هرگز ترکت نخواهم کرد.دوره امتحان و رنج،یعنی همان دوره ای که فقط یک جفت رد پا را میبینی زمانی است که من تو را در آغوش گرفته بودم.
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-07-17 ساعت 23:00)shiraz2013 نوشته:  سلام دوستان
من الان 7 روز هست که از مصاحبه ام سپری میشه وبه جمع شما سروران اضافه شده ام . واقعا این کلیرنس پروسه پر استرسی می باشد.و به خاطر همین یه پیشنهاد دارم .
بیائیم اعتقادواعتماد مان به خداوند را کامل کنیم وبا اطمینان کامل توکل کنیم به خدا
" و من یتوکل علی الله وهو حسبه"
و چون در نهایت تا 30سپتامبر کلیر میشیم و ویزاهامون را می گیریم ،بجای اینکه همش بگوئیم امروز کلیر میشم ،فردا کلیر میشم ،و...... ،یه روز شمار راه بیندازیم و هر چه این روز شمار به آخر سپتامبر نزدیک میشه ویزا هم به ما نزدیکتر میشه .پس در نهایت تا ویزا فقط:

75 روز

دوست عزیزم اتفاقأ همین امروز بود که به فکر منم رسید تا این روز شمار را بگذارم اما گفتم نکنه این کار باعث استرس بیشتر بچه ها بشه وهر چه بیشتر به آخر سپتامبر نزدیک میشیم نگرانتر بشوند، برای همین از این کار منصرف شدمCool
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-17 ساعت 19:53)پدی نوشته:  کی حاضره نوبتش رو به ما بده؟ما باید حتما قبل از 30 مردادبریم.

چرا؟؟
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
تشکر کنندگان: Ali.US ، lonelyman ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، azar1348 ، mehdi didam ، zohre02 ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، b_argi
بچه ها این وضعیت منه
با کلی امید استتار کردم شاید زودتر کلیر بشم Big Grin
[عکس: golbe.jpg]
تشکر کنندگان: drmrs ، گل نهال ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، azar1348 ، zohre02 ، Ehsan1358 ، joody ، negar_karimi6 ، b_argi
(2013-07-17 ساعت 11:28)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستای گلم.من ۱شنبه رفتم سفارت و اونا منو راه دادن داخل،بهم شماره دادن و نوبتم که شد همون زن ایرانیه بهم گفت جریان چی‌ منم گفتم اینه رفتو یه ۴۰ مین منو منتظر گذاشت و وقتی‌ اومد گفت آقا ما داریم میریم دیگه منم اون موقع شروع کردم به سرو صدا چون دست خودم نبود.دیگه بهم گفت آقا اگه می‌خوای برگردی ایران من الان پاستو میدم برو ویزا هم توش خورده ولی‌ من ویزا رو باطل می‌کنم ،ولی‌ بعدا که بهت ایمیل دادیم پاشو بیا تا برات صادر کنیم مجدد.منم ساکت شدم فکر کردم گفتم نه منکه این همه خرج کردم این چند روزم روش.گفتم خوب کی‌ میدین بهم گفت من اصلا نمیدونم.شاید ۱ ۲ ۳ روز گفت باز هم نمیدونم.آقا ما هم بلند شدیم امدیم دوبی‌ فردا صبحش برام میل دادن که ما فرستادیم پست برو بگیرش،رفتم پست زمینو زمانو ریختن بهم پیدا نشد،گفتن چیزی اینجا نیست،باید به ما یه ترک نامبر بعدی . منم بر گشتم و ایمیل دادم ابوظبی الان چک کردم و به من جوابی‌ ندادن.دیگه باید چیکار کنم.می‌خوام تا فردا اگه جوابی‌ به من ندادن برم و بگم فقط پاسپورت منو بدین ویزا نمی‌خوام می‌خوام برگردم ایران،باور کنید این تصمیم رو گرفتم،،.
فقط یکی از هدفهام اینه که سیتی زن بشم(نمیدونم با گرین کارت چقدر قدرت خواهم داشت)برم سفارت ابوظبی حق اون خانوم ایرانی رو کف دستش بزارم خوبه یک کارمند ساده است با همسرم رفتیم جلوش میگم سلام جواب که نداد جهنم فوری میگه شما 3 نفرین پس بقیه کو با بدبختی رفتم پسر 3 سال و نیم ام رو که عاشق یک دختر 8 ساله مصری شده و دل نمیکنه که بیاد بغل کردم آوردم جلوی باجه با عصبانیت برگشته میگه فقط یک نفرتون اینجا باشه ها بقیه بشینید
خوبه همه قبلا با حسن اخلاق این خانوم آشنام کرده بودن
وقتی برگشتیم تو ماشین اون کسی که برای ترنسفر باهاش رفته بودیم گفت یک آقای آمریکایی چند روز پیش چنان دادی سرش زده که حد نداره
ولی افیسر اینقدر مودب بود برای کوچکترین چیزی اینقدر معذرت خواهی میکرد که حتی یک ضرب هم که نداد می خواستم بهش بگم امیدوارم دوره بعد جزو کاندیدای ریاست جمهوری بشی خودم بهت رای بدم
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
سپتامبر،٣٠ روزه هست
تورو خدا اينقدر نگيد ٣١ سپتامبر
سلام من ساعت 9شب آپدیت شدم. احساس خوبی دارم.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
منم 16روزه ازمصاحبه ام گذشته برای همه دوستان ارزوی هرچه سریعتر کلیر می کنم.
(2013-07-18 ساعت 00:52)usa lover نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 11:28)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستای گلم.من ۱شنبه رفتم سفارت و اونا منو راه دادن داخل،بهم شماره دادن و نوبتم که شد همون زن ایرانیه بهم گفت جریان چی‌ منم گفتم اینه رفتو یه ۴۰ مین منو منتظر گذاشت و وقتی‌ اومد گفت آقا ما داریم میریم دیگه منم اون موقع شروع کردم به سرو صدا چون دست خودم نبود.دیگه بهم گفت آقا اگه می‌خوای برگردی ایران من الان پاستو میدم برو ویزا هم توش خورده ولی‌ من ویزا رو باطل می‌کنم ،ولی‌ بعدا که بهت ایمیل دادیم پاشو بیا تا برات صادر کنیم مجدد.منم ساکت شدم فکر کردم گفتم نه منکه این همه خرج کردم این چند روزم روش.گفتم خوب کی‌ میدین بهم گفت من اصلا نمیدونم.شاید ۱ ۲ ۳ روز گفت باز هم نمیدونم.آقا ما هم بلند شدیم امدیم دوبی‌ فردا صبحش برام میل دادن که ما فرستادیم پست برو بگیرش،رفتم پست زمینو زمانو ریختن بهم پیدا نشد،گفتن چیزی اینجا نیست،باید به ما یه ترک نامبر بعدی . منم بر گشتم و ایمیل دادم ابوظبی الان چک کردم و به من جوابی‌ ندادن.دیگه باید چیکار کنم.می‌خوام تا فردا اگه جوابی‌ به من ندادن برم و بگم فقط پاسپورت منو بدین ویزا نمی‌خوام می‌خوام برگردم ایران،باور کنید این تصمیم رو گرفتم،،.
فقط یکی از هدفهام اینه که سیتی زن بشم(نمیدونم با گرین کارت چقدر قدرت خواهم داشت)برم سفارت ابوظبی حق اون خانوم ایرانی رو کف دستش بزارم خوبه یک کارمند ساده است با همسرم رفتیم جلوش میگم سلام جواب که نداد جهنم فوری میگه شما 3 نفرین پس بقیه کو با بدبختی رفتم پسر 3 سال و نیم ام رو که عاشق یک دختر 8 ساله مصری شده و دل نمیکنه که بیاد بغل کردم آوردم جلوی باجه با عصبانیت برگشته میگه فقط یک نفرتون اینجا باشه ها بقیه بشینید
خوبه همه قبلا با حسن اخلاق این خانوم آشنام کرده بودن
وقتی برگشتیم تو ماشین اون کسی که برای ترنسفر باهاش رفته بودیم گفت یک آقای آمریکایی چند روز پیش چنان دادی سرش زده که حد نداره
ولی افیسر اینقدر مودب بود برای کوچکترین چیزی اینقدر معذرت خواهی میکرد که حتی یک ضرب هم که نداد می خواستم بهش بگم امیدوارم دوره بعد جزو کاندیدای ریاست جمهوری بشه خودم بهت رای بدم
متاسفانه بايد بكم بعضي از هموطنان"بلا نسبت" ما كه تنشون خورده به اين خارجيها Smile انكار امري مشتبه شده بهشون Smile لياقشون هم همون كارمند ساده اس ، اكه شعور داشت كه با هموطن خودش تو يه كشور ديكه جلو اون همه اجنبي لفاظي نميكرد Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، dolood ، babak_1363 ، zohre02 ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، rose_2000 ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان