کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-18 ساعت 01:08)BEROLIN نوشته:  منم 16روزه ازمصاحبه ام گذشته برای همه دوستان ارزوی هرچه سریعتر کلیر می کنم.

اگه ممكنه حدود كيس نامبر و تاريخ و مكان مصاحبه تونو به امير مهاجر ايميل كنيد تا عضو منتظرسرا شويد هم خانواده ٩٠٠٠ اي
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
اين سري نوبت ژانويه ايهاست: zohre02,آقاهادي٢٠١٣،gole shabboo,mehrana
فكر كنم babaye yas هم آپديت شده ولي هنوز اعلام نكرده
بغير از ژانويه اي ها، mehdididam,hushmandco هم آماده اند
خوشحالم كه روز بالايي هاي صبور قراره كلير بشن. خدا كنه ايروان و ابوظبي هم روز بالايي ها رو هرچه سريعتر كلير كنند
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
سياتل Smile) شهر ارزوهاي من .. ارام بخواب كه ما بيداريم !
Seattle".... ....... ..... .... .....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
مي خواستم تشكر كنم از مديران و بزركان مهاجر سرا" كه به من رتبه دادين و منو شرمنده محبت هاتون كردين ..
امير مهاجر عزيز ، سعيد خان ، و..... همه عزيزاني كه بي وقفه و مجدانه تلاش ميكنن Smile) درود ......
با تمام توان در خدمتم Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-07-18 ساعت 01:26)drmrs نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 01:20)گل نهال نوشته:  اين سري نوبت ژانويه ايهاست: zohre02,آقاهادي٢٠١٣،gole shabboo,mehrana
خوشحالم كه روز بالايي هاي صبور قراره كلير بشن. خدا كنه ايروان و ابوظبي هم روز بالايي ها رو هرچه سريعتر كلير كنند

اهم اهم اهم ...... کسای دیگه را یادتون نرفته؟؟؟!!!!

نه ديگه، تمام ژانويه اي هاي منتظرسرا رو گفتم
(پست موقت)
دو رقمي شدن خودم رو تسليت ميگم
خدا رو شكر به سه رقمي نخواهيم رسيد با اون مصاحبه رفتنمون دم بزنگاهTongue
من یادم رفت تومصاحبه بگم 10 سال پیش یه سفر به ترکیه داشتم براممشکلی پیش میاد نگرانم.؟
تشکر کنندگان: azar1348 ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، b_argi
کاربران در حال بازدید این موضوع: abshar_wf، ARI66، BEROLIN، farshadsh، hosa، jjbahale، mehrrdad، nooshshahnar، roeentan، SHABAH51، 1 مهمان
ببینم شما ها خواب ندارین؟؟؟!!!!!Cool
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-07-17 ساعت 11:28)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستای گلم.من ۱شنبه رفتم سفارت و اونا منو راه دادن داخل،بهم شماره دادن و نوبتم که شد همون زن ایرانیه بهم گفت جریان چی‌ منم گفتم اینه رفتو یه ۴۰ مین منو منتظر گذاشت و وقتی‌ اومد گفت آقا ما داریم میریم دیگه منم اون موقع شروع کردم به سرو صدا چون دست خودم نبود.دیگه بهم گفت آقا اگه می‌خوای برگردی ایران من الان پاستو میدم برو ویزا هم توش خورده ولی‌ من ویزا رو باطل می‌کنم ،ولی‌ بعدا که بهت ایمیل دادیم پاشو بیا تا برات صادر کنیم مجدد.منم ساکت شدم فکر کردم گفتم نه منکه این همه خرج کردم این چند روزم روش.گفتم خوب کی‌ میدین بهم گفت من اصلا نمیدونم.شاید ۱ ۲ ۳ روز گفت باز هم نمیدونم.آقا ما هم بلند شدیم امدیم دوبی‌ فردا صبحش برام میل دادن که ما فرستادیم پست برو بگیرش،رفتم پست زمینو زمانو ریختن بهم پیدا نشد،گفتن چیزی اینجا نیست،باید به ما یه ترک نامبر بعدی . منم بر گشتم و ایمیل دادم ابوظبی الان چک کردم و به من جوابی‌ ندادن.دیگه باید چیکار کنم.می‌خوام تا فردا اگه جوابی‌ به من ندادن برم و بگم فقط پاسپورت منو بدین ویزا نمی‌خوام می‌خوام برگردم ایران،باور کنید این تصمیم رو گرفتم،،.
وای واقعا حال خیلی بدیه.ما هم تقریبا یک هفته طول کشید تا ویزا تو پاسمون خورد . یک عالمه هزینه اضافه و کلی نگرانی... می دونم این انتظار یه جورایی چون اون هیجان و لذت اولیه ویزای یکضرب رو از بین می بره خیلی آدمو دمق می کنه. ولی شما هر چقدر هم که حق داشته باشید وقتی که قهر کنید فقط به ضرر خودتونه. یه کم تحمل کنید تو را به خدا. به این فکر کنید وقتی پاستونو گرفتین چه کیفی داره و چه نفس راحتی می کشین. آخیش Big Grin
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
[عکس: shadiraghs.jpg]

[/color]مهاجرسرا آخر سپتامبر پس از دريافت ويزاي آخرين كيس لاتاري[/size]
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، آنی ، babak_1363 ، gifa ، negar_karimi6 ، payam62 ، اریوبرزن ، b_argi
(2013-07-18 ساعت 01:07)آقا هادی2013 نوشته:  سلام من ساعت 9شب آپدیت شدم. احساس خوبی دارم.

كدوم سفارت چند روزه هستين؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، SHABAH51 ، shatsi ، babak_1363 ، s.s.h ، negar_karimi6 ، payam62 ، رجبعلی ، b_argi
(2013-07-18 ساعت 01:37)nooshshahnar نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: abshar_wf، ARI66، BEROLIN، farshadsh، hosa، jjbahale، mehrrdad، nooshshahnar، roeentan، SHABAH51، 1 مهمان
ببینم شما ها خواب ندارین؟؟؟!!!!!Cool
خُررررررررر پفففففففففف خُرررررررپفففففف ....هان ؟ چیـــــه؟ کیـــــه؟ اگه گذاشتید بخوابم Tongue از شوخی گذشته علت اینکه تا این ساعت اینجام گفتم آفیسر هم مثل ما انسانه دیگه...شاید بی خوابی زده باشه به سرش ، هوس کنه یه عده زیادی رو کلیر کنه بلکه یه جیغ بکشیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم به همین بلندی Big Grin
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
سلام. آنکارا 183
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: valencia ، azar1348 ، babak_1363 ، s.s.h ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، payam62 ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، b_argi
(2013-07-18 ساعت 01:20)گل نهال نوشته:  اين سري نوبت ژانويه ايهاست: zohre02,آقاهادي٢٠١٣،gole shabboo,mehrana
سلام دوست من.
آمين
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: drmrs ، shatsi ، hushmandco ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، گل نهال ، رجبعلی ، b_argi
کسی نیست جواب منو بده.؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان