کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
زمان چه زود گذشت .....
دوران انتظار براي كارنت شدن و هر ماه چشم به راه ويزابولتن جديد بودن .....
رفتن به ايروان براي مصاحبه .......
دريافت برگه ابي و ......
و بعد هم من موندم و مهاجرسرا و صفحه كليرنس هاي سفارت و ctrl + f5 ......
چه دوران سختي بود انتظار براي كلير شدن ......Sad
و بعد هم جيغ هاي بنفش و شادي هاي پي در پي براي دوستاني كه كلير ميشدن ......

حالا ٦ ماهه ساكن امريكا شدم و گهگاهي فكر ميكنم ايا اومدن به آمريكا ارزش اين همه ناراحتي و نگراني و اضطراب و داشت ؟!SadTongue
رفقا مي دونم دارين دوران سختي رو ميگذرونين ولي قول ميدم اين روزها هم تموم ميشه و تا چشم به هم بزنين ميبينين اينجايين ، در گير و دار انتظار و دعا و ... براي كلير شدن ، كارهاي واجبي كه براي اومدن به اينجا دارين رو فراموش نكنين و از لحظه لحظه عمرتون هم لذت ببرين و هم استفاده كنين ......Wink
يه روزي دوستام همينها رو به من گفتن و من گوش كه نكردم تو دلم هم بهشون خنديدم ،،،،،، امروز هم نوبت شماست كه گوش نكنين .....Big Grin
اگه زولبا باميه خوردين جاي مارو هم خالي كنين .....RolleyesBig Grin
ارادتمند شما .... دريمر
(2013-07-18 ساعت 01:35)BEROLIN نوشته:  من یادم رفت تومصاحبه بگم 10 سال پیش یه سفر به ترکیه داشتم براممشکلی پیش میاد نگرانم.؟

من شخصاً به خاطر ندارم کسی در این موقعیت قرار گرفته باشه پس بالطبع نمیشه با قطعیت نظر داد اما فکر می کنم این مورد از مواردیه که خیلی براشون مهمه چون آفیسر خیلی با وسواس اینو سوال میکرد و توی فرم ها باید نوشته می شد. البته همچین خطایی هم نباید میکردی با این حال نگران نباش. امیدوارم به خیر و خوبی ویزاتو بگیری و مشکلی پیش نیاد. بعید میدونم به راحتی بتونن متوجه این موضوع بشن. فقط انرژی (+++++++++) داشته باش دوست خوبم Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: drmrs ، azar1348 ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، amairmonre ، b_argi
(2013-07-18 ساعت 02:11)BEROLIN نوشته:  کسی نیست جواب منو بده.؟
سلام دوست من.
بهترين گزينه براي شما اينه كه منتظر بمونيد و اگه از شما ليست سفرهاي خارجيتون رو خواستند اعلام كنيد.
توضيح اينكه مورد داشتيم كه پس از 6 يا 7 هفته انتظار از دوستان بابت مسافرتهاي خارجيشون سوال شده در غير اين صورت تنها راه حل آپ ديت كردت فرمهاتون و با فونت درشتر و پر رنگ تر نوشتن تغييرات و يا اطلاعات جديد و ارسالشون براي آفيسر سفارت هست كه به نظر من هر گونه اقدامي ممكنه باعث گيج شدن و به تبع اون حساس شدن افيسر و پيچيده شدن پرونده تون بشه.پس نگراني رو از خودتون دور كنيد و چند روز ديگه تمام پاسخها و پيشنهادات دوستان رو كنار هم بگزاريد و در ارامش بهترين راه حل رو انتخاب كنيد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
سلام دوستان من.
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي
من و نياز تنهاي تنها چقدر قشنگ
کاربران در حال بازدید این موضوع: nyaz، zanganeh
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
باسلام صبح بخیر

من آمدم من آمدم تا کلیر شوم تا کلیر شوم

خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ( محمد فضلی ) میتود محمد فضلی برای کلیر شدن
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
[font=Verdana]سلام

صبح بخیر . امروز و فردا ایروان و ابوظبی و آنکارا چه خبره ؟ آه .... حالا ..... بیا وسط ..... Smile[/font]
(2013-07-18 ساعت 00:14)Ali.US نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 23:00)shiraz2013 نوشته:  سلام دوستان
من الان 7 روز هست که از مصاحبه ام سپری میشه وبه جمع شما سروران اضافه شده ام . واقعا این کلیرنس پروسه پر استرسی می باشد.و به خاطر همین یه پیشنهاد دارم .
بیائیم اعتقادواعتماد مان به خداوند را کامل کنیم وبا اطمینان کامل توکل کنیم به خدا
" و من یتوکل علی الله وهو حسبه"
و چون در نهایت تا 30سپتامبر کلیر میشیم و ویزاهامون را می گیریم ،بجای اینکه همش بگوئیم امروز کلیر میشم ،فردا کلیر میشم ،و...... ،یه روز شمار راه بیندازیم و هر چه این روز شمار به آخر سپتامبر نزدیک میشه ویزا هم به ما نزدیکتر میشه .پس در نهایت تا ویزا فقط:

75 روز

دوست عزیزم اتفاقأ همین امروز بود که به فکر منم رسید تا این روز شمار را بگذارم اما گفتم نکنه این کار باعث استرس بیشتر بچه ها بشه وهر چه بیشتر به آخر سپتامبر نزدیک میشیم نگرانتر بشوند، برای همین از این کار منصرف شدمCool

دوست ارجمند ،با احترام به نظر شما ،من با تغییر نگرشم به این موضوع نه تنها به آرامش خوبی رسیده ام بلکه این موضوع باعث شده سعی و تلاش خودم را جهت آمادگی در آنجا بیشتر کنم. ShyRolleyesWinkSmileBig Grin+++++
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: bigharar ، azar1348 ، s.s.h ، babak_1363 ، zohre02 ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، amairmonre ، b_argi
آب شدن برف هاي زمستان رو ديديم.........
شادابي وطروات بهار رو پشت سر گذاشتيم..........
رنج گرمي تابستان رو چشيديم...............
ديگه نوبتي هم كه باشه نوبت لذت بردن كلير شدنه...........
چون يه فصل جديد تو زندگيه.............SmileSmileSmile
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-07-18 ساعت 01:35)BEROLIN نوشته:  من یادم رفت تومصاحبه بگم 10 سال پیش یه سفر به ترکیه داشتم براممشکلی پیش میاد نگرانم.؟

برای من هم همین مورد پیش اومد البته اشتباه از طرف اونا بود چون من هر چی که بهشون تاکید کردم که لیست سفرهای خارجیم تو پاسپورت قدیمیم هست و وقتی خواستم که پاسپورت قدیمیم را بهش بدم که بنویسشون ازم نگرفت و فقط سفرهای خارجی که توی پاسپورت جدیدم داشتم نوشت وقتی اومدم اینجا ، مثل شما نگران این سوال را پرسیدم خیلی از دوستان پیشکسوت بهم گفتن که اگه نیازی باشه به شما ایمیل خواهند زد و تا حالا هم ایمیل نزدن . حتی تو سفرنامه یکی دو تا از بچه ها هم خوندم که سفارت فراموش کرده در مورد سفرهای خارجی از اونا سوال کنه و اونا هم اشاره ای نکرده بودن البته بعد از 30 ،40 روز کلیر شدن . یکی از دوستان (ahmad.h) که زیاد سفر خارجی داشته بود قبل از کلیر شدن از سفارت ارمنستان بهش ایمیل زده بودن و لیست سفرهای خارجی را ازش خواسته بودن که بعد از ارسال کلیر شد. یکی از سوال های فرم های 2012 و قبل از اون همین سوال بوده که سفرهای خارجی خود را بنویسید ولی در فرم های 2013 به بعد این قسمت حذف شده. دوست بزرگوار اگه نکته ای به نظرشون می رسه لطفا راهنمایی کنید.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
(2013-07-18 ساعت 09:06)s.s.h نوشته:  

برای من هم همین مشکل پیش اومد البته اشتباه از طرف اونا بود چون من هر چی که بهشون تاکید کردم که لیست سفرهای خارجیم تو پاسپورت قدیمیم هست و وقتی خواستم که پاسپورت قدیمیم را بهش بدم که بنویسشون ازم نگرفت و فقط سفرهای خارجی که توی پاسپورت جدیدم داشتم نوشت وقتی اومدم اینجا ، مثل شما نگران این سوال را پرسیدم خیلی از دوستان پیشکسوت بهم گفتن که اگه نیازی باشه به شما ایمیل خواهند زد و تا حالا هم ایمیل نزدن . حتی تو سفرنامه یکی دو تا از بچه ها هم خوندم که سفارت فراموش کرده در مورد سفرهای خارجی از اونا سوال کنه و اونا هم اشاره ای نکرده بودن البته بعد از 30 ،40 روز کلیر شدن . یکی از دوستان در ارمنستان (ahmad.h) هم که زیاد سفر خارجی داشته بود قبل از کلیر شدن از سفارت بهش ایمیل زده بودن و لیست سفرهای خارجی را ازش خواسته بودن که بعد از ارسال کلیر شد. یکی از سوال های فرم های 2012 و قبل از اون همین سوال بوده که سفرهای خارجی خود را بنویسید ولی در فرم های 2013 به بعد این قسمت حذف شده. دوست بزرگوار اگه نکته ای به نظرشون می رسه لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز در مورد سفرهای خارجی تنها چیزی که آفیسر از ما پرسید ، این بود که تا حالا آمریکا رفتی، همسرم گفت : نه ولی کانادا رفتم ،آفیسر هم هیچ سوالی راجع به کانادا نپرسید کی ؟ و چه مدت ؟ ازمن هم دوباره پرسید شما تا حالا آمریکا رفتین ؟ ومن چون دیدم به پاسخ همسرم هیچ واکنشی نشون نداد ، فقط گفتم : نخیر. پیرو صحبت هایی که همین جا خونده بودم که سولات را مفید و مختصر توضیح بدین ، دیگه نگفتم چه کشورهایی سفر داشتم ، در حالیکه 4-5 کشور رفته بودم ، توی فرم هایی هم که برای KCC میفرستیم الان نگاه کردم اسمی از سفرهای خارجی نبرده ، شاید مربوط به سالهای پیش بوده . ما، هم پاسپورت قبلی و کپی آن را همراه داشتیم ولی چون نخواستن ما هم ندادیم این هم باز پیرو توصیه های دوستانی بود که میگفتن مدرک اضافی ندین . به هر حال من تا حالا اصلا در این مورد به ذهنم هم نرسیده بود استرس داشته باشم !! یا من تو باغ نیستم !! یا شما خیلی حساسی . خوب اگه لازم بود از ما نمی پرسید تا حالا آمریکا رفتین ؟ می پرسید تا حالا کدوم کشورها رفتین ؟ به هر حال روی کانادا که بیخ گوششونه هیچ واکنشی نشون نداد، حالا تر کیه ودبی که قطعا جاهایه توریستی واسه ایرانیها محسوب میشه و فکر نمیکنم حساس باشه مثل بعضی ااز کشورهامثلا سوریه یا لبنان و....
به هر حال منو خواهشا به شک ندازین و استرس برام ایجاد نکیندSmile ، اگه مهم بود قطعا مستقیم می پرسید . شما هم مثل من نگران نباش ، توکل به خدا. انشالله به زودی هم کلیر می شیم از دست این وسواس ها نجات پیدا میکنیم.
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
سلام.صبح بخیر .خبری نیست؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
ایمیل سفارت مبنی بر ارسال پاکت به پست برام ارسال شد
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
Wink 
[font=Arial]سلام بچه ها من 23junمصاحبه داشتم ابوظبی و الان به جمع شما عزیزان پیوستم چطور میشه جزو منتظر سرا شد و این جریان آبدیت شدن چیه از کجا بایید بفهمیم که مثلا ابوظبی آبدیت شده شماره کیس** 86 یک نفر
انشالا پا قدمم واسه شما عزیزان خوب باشه و همه زودتر کلیر بشین
Big Grin[/font]
سلام دوستای گل منتظرم
حال شما؟
احوال شما؟
دیروز که این ابوظبی بی تربیت کلیر اعلام نکرد و منو خیط یا (خیت) اصلا دماغ سوخته کرد!Sad [تا حالا سابقه نداشته اونم توی جمع ضایع بشم!! ابوظبی خدا خفت کنه!!!]Tongue
البته یکی از دوستان گفتن مثل اینکه روز قبل 4 تا کیس رو اعلام کرده؟!!
خوب بگذریم .
به خاطر همین دماغ سوختگی از صبح نیومدم این تاپیک.
ولی دلم طاقت نیاورد.پس حالا اومدم باز با کلی انرژی مثبت !
هم آبی به دستور lonely و هم قرمز به فرمان mrbonbon و هم سرخابی به افتخار همه ی عزیزای منتظر:
+++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-07-18 ساعت 09:50)farzaam3 نوشته:  سلام بچه ها من 23junمصاحبه داشتم ابوظبی و الان به جمع شما عزیزان پیوستم چطور میشه جزو منتظر سرا شد و این جریان آبدیت شدن چیه از کجا بایید بفهمیم که مثلا ابوظبی آبدیت شده شماره کیس** 86
انشالا پا قدمم واسه شما عزیزان خوب باشه و همه زودتر کلیر بشین
Big Grin

سلام دوست خوبم Smile) خوش اومدي ..
لطف كن حدود كيس نامبر / زمان و مكان / سفارت/و تاريخ مصاحبتو براي امير مهاجر عزيز ايميل كن كه ثبت بشي بيايي تو منتظر سرا ..
امضاتو هم كامل كن با همين مشخصات ..
بروفايل خودت / كنترل بنل / ويرايش امضا/
براي مشاهده اب ديت :
Ceac.state.gov/iv
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin