موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-18 ساعت 02:11)BEROLIN نوشته: کسی نیست جواب منو بده.؟
سلام دوست من.
بهترين گزينه براي شما اينه كه منتظر بمونيد و اگه از شما ليست سفرهاي خارجيتون رو خواستند اعلام كنيد.
توضيح اينكه مورد داشتيم كه پس از 6 يا 7 هفته انتظار از دوستان بابت مسافرتهاي خارجيشون سوال شده در غير اين صورت تنها راه حل آپ ديت كردت فرمهاتون و با فونت درشتر و پر رنگ تر نوشتن تغييرات و يا اطلاعات جديد و ارسالشون براي آفيسر سفارت هست كه به نظر من هر گونه اقدامي ممكنه باعث گيج شدن و به تبع اون حساس شدن افيسر و پيچيده شدن پرونده تون بشه.پس نگراني رو از خودتون دور كنيد و چند روز ديگه تمام پاسخها و پيشنهادات دوستان رو كنار هم بگزاريد و در ارامش بهترين راه حل رو انتخاب كنيد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من.
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي
من و نياز تنهاي تنها چقدر قشنگ
کاربران در حال بازدید این موضوع: nyaz، zanganeh
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام صبح بخیر
من آمدم من آمدم تا کلیر شوم تا کلیر شوم
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ( محمد فضلی ) میتود محمد فضلی برای کلیر شدن
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
آب شدن برف هاي زمستان رو ديديم.........
شادابي وطروات بهار رو پشت سر گذاشتيم..........
رنج گرمي تابستان رو چشيديم...............
ديگه نوبتي هم كه باشه نوبت لذت بردن كلير شدنه...........
چون يه فصل جديد تو زندگيه.............

2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-18 ساعت 09:06)s.s.h نوشته: (2013-07-18 ساعت 01:35)BEROLIN نوشته: من یادم رفت تومصاحبه بگم 10 سال پیش یه سفر به ترکیه داشتم براممشکلی پیش میاد نگرانم.؟
برای من هم همین مشکل پیش اومد البته اشتباه از طرف اونا بود چون من هر چی که بهشون تاکید کردم که لیست سفرهای خارجیم تو پاسپورت قدیمیم هست و وقتی خواستم که پاسپورت قدیمیم را بهش بدم که بنویسشون ازم نگرفت و فقط سفرهای خارجی که توی پاسپورت جدیدم داشتم نوشت وقتی اومدم اینجا ، مثل شما نگران این سوال را پرسیدم خیلی از دوستان پیشکسوت بهم گفتن که اگه نیازی باشه به شما ایمیل خواهند زد و تا حالا هم ایمیل نزدن . حتی تو سفرنامه یکی دو تا از بچه ها هم خوندم که سفارت فراموش کرده در مورد سفرهای خارجی از اونا سوال کنه و اونا هم اشاره ای نکرده بودن البته بعد از 30 ،40 روز کلیر شدن . یکی از دوستان در ارمنستان (ahmad.h) هم که زیاد سفر خارجی داشته بود قبل از کلیر شدن از سفارت بهش ایمیل زده بودن و لیست سفرهای خارجی را ازش خواسته بودن که بعد از ارسال کلیر شد. یکی از سوال های فرم های 2012 و قبل از اون همین سوال بوده که سفرهای خارجی خود را بنویسید ولی در فرم های 2013 به بعد این قسمت حذف شده. دوست بزرگوار اگه نکته ای به نظرشون می رسه لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز در مورد سفرهای خارجی تنها چیزی که آفیسر از ما پرسید ، این بود که تا حالا آمریکا رفتی، همسرم گفت : نه ولی کانادا رفتم ،آفیسر هم هیچ سوالی راجع به کانادا نپرسید کی ؟ و چه مدت ؟ ازمن هم دوباره پرسید شما تا حالا آمریکا رفتین ؟ ومن چون دیدم به پاسخ همسرم هیچ واکنشی نشون نداد ، فقط گفتم : نخیر. پیرو صحبت هایی که همین جا خونده بودم که سولات را مفید و مختصر توضیح بدین ، دیگه نگفتم چه کشورهایی سفر داشتم ، در حالیکه 4-5 کشور رفته بودم ، توی فرم هایی هم که برای KCC میفرستیم الان نگاه کردم اسمی از سفرهای خارجی نبرده ، شاید مربوط به سالهای پیش بوده . ما، هم پاسپورت قبلی و کپی آن را همراه داشتیم ولی چون نخواستن ما هم ندادیم این هم باز پیرو توصیه های دوستانی بود که میگفتن مدرک اضافی ندین . به هر حال من تا حالا اصلا در این مورد به ذهنم هم نرسیده بود استرس داشته باشم !! یا من تو باغ نیستم !! یا شما خیلی حساسی . خوب اگه لازم بود از ما نمی پرسید تا حالا آمریکا رفتین ؟ می پرسید تا حالا کدوم کشورها رفتین ؟ به هر حال روی کانادا که بیخ گوششونه هیچ واکنشی نشون نداد، حالا تر کیه ودبی که قطعا جاهایه توریستی واسه ایرانیها محسوب میشه و فکر نمیکنم حساس باشه مثل بعضی ااز کشورهامثلا سوریه یا لبنان و....
به هر حال منو خواهشا به شک ندازین و استرس برام ایجاد نکیند
، اگه مهم بود قطعا مستقیم می پرسید . شما هم مثل من نگران نباش ، توکل به خدا. انشالله به زودی هم کلیر می شیم از دست این وسواس ها نجات پیدا میکنیم.
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.صبح بخیر .خبری نیست؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
ایمیل سفارت مبنی بر ارسال پاکت به پست برام ارسال شد
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا