کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ :

ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﻳﺪ؟

ﺟﻮﺍﺏ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺗﺎﻗﻢ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﺮﺩﻡ،

ﺳﻘﻒ ﮔﻔﺖ : ﺍﻫﺪﺍﻑ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ!

ﭘﻨﺠﺮﻩ ﮔﻔﺖ : ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻨﮕﺮ!

… … ﺳﺎﻋﺖ ﮔﻔﺖ : ﻫﺮ ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺑﺎ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺳﺖ!

ﺁﻳﻴﻨﻪ ﮔﻔﺖ : ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﺮ ﻛﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺗﺎﺏ ﺁﻥ ﺑﻴﻨﺪﻳﺶ!

ﺗﻘﻮﻳﻢ ﮔﻔﺖ : ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﺎﺵ!

ﺩﺭ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﻫﺪﻑ ﻫﺎﻳﺖ ﺳﺨﺘﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻫُﻞ ﺑﺪﻩ ﻭ ﻛﻨﺎﺭ ﺑﺰﻥ!

ﺯﻣﻴﻦ ﮔﻔﺖ : ﺑﺎ ﻓﺮﻭﺗﻨﯽ ﻧﻴﺎﻳﺶ ﻛﻦ!

ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ، ﺗﺨﺖ ﺧﻮﺍﺏ ﮔﻔﺖ : ﻭﻟﺶ ﮐﻦ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﮕﯿﺮ ﺑﺨﻮﺍﺏ !!
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
گل نهال،s.s.h,babak-1363,lonelyman,mehrana,raam12000 عزیز وبقیه دوستان بسیار گلم در مهاجرسرا از همتون بابت لطفتون سپاسگذارم و تشکر میکنم . الآن که این پست را دارم مینویسم اشک در چشمهام حلقه زده. برای همتون آرزوی موفقیت میکنم.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-18 ساعت 13:11)mehrdad pharm نوشته:  تبريك به S.s.h عزيز ....هوررررررررااااااااااا با آرزوي كلير شدن بقيه دوستان تا اون موقع هووووورررررااااااي رنگي رو هم ياد ميگيرم Rolleyes

دوست عزيز پس چطوري تو امضاتون رنگيه!!
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، اریوبرزن ، s.s.h ، habibi ، Ehsan1358 ، b_argi ، ALNB ، zohre02
(2013-07-18 ساعت 13:14)joody نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 12:43)Ali.US نوشته:  color=#FF1493]هوراااااااااااااا کلیر شدم
بالاخره این خان هم بخیر گذشت . قربون همتون برمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[/color]
اي ali.us عزيز ، كيس ما ٥ روز از تو بالاتر بود . خدا رو شكر كه تو رفتي و تنهامون گذاشتي Cool حالا ديگه معطلش نكن دوست عزيز ؛) زودي برو به تاپيك اولين سفرRolleyes

جودی عزیزم من از شما جداگانه تشکر میکنم . چون مییدونم بعد از من نوبت شماست.ازت متشکرم.
(2013-07-18 ساعت 12:57)Sholehkhanoom نوشته:  با تبریک به همه کلیر شدگان عزیز من با کیس نامبر **69 اواسط می مصاحبه کردم وآفیسر گفت همه مدارک کامله فقط حدود دو ماه طول می مراحل اداری طی بشه.
سایت رو کسی برام چک میکرد اما متاسفانه چیزی رو توی لیست سرچ می کرده که عمومیه واصلا شاید یه اون شکل اعلام نمیشده یعنی 2013AS0000 روسرچ میکرده .حالا که خودم دیدم در اعلام نتیجه این شکلی ( 2013AS1234 ) اعلام میشده ‍آیا ممکنه قبلا اعلام شده باشم و نفهمیده باشم ؟ کلا این سایت چه مدت حواب یک کیس رو نگه میداره و هر کیس کی حذف میشه از لیست ؟
به آنکارا نامه دادم امادر حواب نگفت که وصعیت کیس من چیه فقط کلی گفت ۴-۶ ماه طول میکشه.. راستی اگه تا آخر SEP جواب ندن چی می شه ؟
تو سایت سفارت انکارا فقط 2 تا شماره با **69 تا حالا اعلام شده
6946 و6957 آیا شمایید؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، lonelyman ، shatsi ، اریوبرزن ، SHABAH51 ، aghaghia ، Alirezaa2013 ، 5ina ، b_argi
(2013-07-18 ساعت 13:22)Ali.US نوشته:  گل نهال،s.s.h,babak-1363,lonelyman,mehrana,raam12000 عزیز وبقیه دوستان بسیار گلم در مهاجرسرا از همتون بابت لطفتون سپاسگذارم و تشکر میکنم . الآن که این پست را دارم مینویسم اشک در چشمهام حلقه زده. برای همتون آرزوی موفقیت میکنم.

بارفتن شما دوستان عزيز احساس دلتنگي به آدم دست ميده ولي اين دلتنگي چون براي شما نتيجه خوبي داره به ما هم احساس خوشايندي دست ميده اينهفته هم ايشالله مهدي عزيز و حامد و زهره عزيز هم كلير ميشن و ما رو تنها ميزارن كه البته باعث خوشحالي ما ميشه مثل همه دوستاني كه قبلاً اينجا بودن و رفتن Cool
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
هوراااااااااااااااااااااااااااااا برای دوستان گلی که کلیر شدن
هوراااااااااااااااااااااااااااااا واسه خودم که رفتم گرفتم پاس بالاخره
یادآور بشم که مدیکال مجدد بنده را کاملا دقیق مورد نظر قرار دادن و ویزای بنده تا 11 ژانویه 2014 اعتبار دارد.
در ضمن بنده ptt را بعد از مصاحبه تغییر دادم به همونی که شنبه ها بازه و بعد از آمدن ایمیل سفارت و شماره tracking number شما میتونید بعد از دلیور شدن بسته در پست برید اونو بگیرید
[عکس: ptt.jpg]
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-18 ساعت 13:22)Ali.US نوشته:  گل نهال،s.s.h,babak-1363,lonelyman,mehrana,raam12000 عزیز وبقیه دوستان بسیار گلم در مهاجرسرا از همتون بابت لطفتون سپاسگذارم و تشکر میکنم . الآن که این پست را دارم مینویسم اشک در چشمهام حلقه زده. برای همتون آرزوی موفقیت میکنم.

میارکت باشه.با اشک شادی تو چشمهای منهم اشک آلود شد .انشاالله قسمت همه دوستان مهاجر سرا بشه .مخصوصا امیر مهاجر عزیز
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
اینم یه تبریک سبز تقدیم به ALI.US وS.s.h عزیز هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

محمدم؟عجیجم؟گرفتی؟مبارکه خیلییییییییییی
علی آقا با گریه شما منم گریه ام گرفت مبارک باشه.بهترین روز زندگیتون بود فکر کنم Wink
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
چه روز خوبیه امروز، هم کلیر شدم و هم در سایت چهار ستاره
من که دارم میرم چرا هلم میدی؟!؟!Tongue
(2013-07-17 ساعت 22:46)ehsansh نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 16:47)morvarid1364 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 16:40)ehsansh نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 16:24)marjani نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 23:21)so_ar نوشته:  مرجان عزیز لطفا با دقت بخونین سوالو!
گفتم از کسانی که ماه جون رفته ان مصاحبه و کلیر خورده اند، کسی هست که پاک شده باشه ؟ یعنی ویزاشو گرفته باشه ؟ ظاهرا کسی هنوز براش این اتفاق نیفتاده در حالیکه کسانی که اوایل جون رفته اند مصاحبه الآن بیش از 40 روز از مصاحبه اشان میگذره ، با توجه به اینکه سفارتها خیلیها را زیر 40 روز کلیر کرده میشه امیدوار بود در سری جدید که لیست کلیر شده ها را اعلام میکنند از مصاحبه شونده های ماه جون هم درش باشه. به امید کلیر شدن همه منتظران
سلام دوست عزیز
من منظورم با اون دوستی بود که زیر متن اون جواب نوشتم عزیز ،چون ایشون نوشتن کلیر خورده وگرنه منظور شما رو به طور کامل متوجه شدم
شما هم دوست عزیز لطفا بادقت بخون جوابا رو Big Grin

من 17 جون مصاحبم بود، 2 جولای ویزامو گرفتم

احسان جان تو یه پسر خوش شانسی دیگه مثل تو ندیدم.همه چی زودی برات اوکیه.سیاتل هم خونه بگیر ما هم میایم پیشت.منتظر خبرهای خوبت هستیم.
ممنون. شما که تاج سرین. قدمتون روی چشم، شما از بابت اومدن خیالتون راحت باشه. ایشالا من برم همه جوره رو من حساب کن. کمک های شما هیچ وقت فراموش نمی شه. ایشالا زود کلیر شین بیاین

مرسی دوست خوبم دعا کن که همگی زودتر کلیر بشیم.من که کاری نکردم از خوبی خودت همیشه همه کارات خوب پیش میره.آرزوی بهترین ها رو برات داریم.
و با آرزوی اینکه دوستان هرچه زودتر کلیر بشن.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
(2013-07-18 ساعت 13:53)ani_sheiton نوشته:  محمدم؟عجیجم؟گرفتی؟مبارکه خیلییییییییییی
علی آقا با گریه شما منم گریه ام گرفت مبارک باشه.بهترین روز زندگیتون بود فکر کنم Wink
اره مامان بالاخره گرفتمش
ایشاله نوبت شما
ایشاله نوبت همه منتظراااااااااااااااااااااا
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
از ممنـــــــــــــــــــــــــــــــونم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-18 ساعت 13:53)Ali.US نوشته:  چه روز خوبیه امروز، هم کلیر شدم و هم در سایت چهار ستاره
من که دارم میرم چرا هلم میدی؟!؟!Tongue

دوست من خیلییییییییییییی تبریک میگم بهتون انرژی گرفتیم.
هلت میدیم زودتر بری که بقیه هم پشت سرت بیان Wink
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
[عکس: congratulations-2271.gif]

[font=Times New Roman]تبریک به همه دوستان کلیر شده [/font]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان