کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-18 ساعت 13:48)mohammad fazli نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااا برای دوستان گلی که کلیر شدن
هوراااااااااااااااااااااااااااااا واسه خودم که رفتم گرفتم پاس بالاخره
یادآور بشم که مدیکال مجدد بنده را کاملا دقیق مورد نظر قرار دادن و ویزای بنده تا 11 ژانویه 2014 اعتبار دارد.
در ضمن بنده ptt را بعد از مصاحبه تغییر دادم به همونی که شنبه ها بازه و بعد از آمدن ایمیل سفارت و شماره tracking number شما میتونید بعد از دلیور شدن بسته در پست برید اونو بگیرید
[عکس: ptt.jpg]

تبریک به پرواز امروز نرسیدید کدوم هتل بودید
(2013-07-18 ساعت 14:00)amirmd1361 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 13:48)mohammad fazli نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااا برای دوستان گلی که کلیر شدن
یادآور بشم که مدیکال مجدد بنده را کاملا دقیق مورد نظر قرار دادن و ویزای بنده تا 11 ژانویه 2014 اعتبار دارد.
در ضمن بنده ptt را بعد از مصاحبه تغییر دادم به همونی که شنبه ها بازه و بعد از آمدن ایمیل سفارت و شماره tracking number شما میتونید بعد از دلیور شدن بسته در پست برید اونو بگیرید

من با خیال راحت بلیطم را برای یکشنبه هفته بعد گرفتم. من اتابم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-18 ساعت 13:53)ani_sheiton نوشته:  محمدم؟عجیجم؟گرفتی؟مبارکه خیلییییییییییی
علی آقا با گریه شما منم گریه ام گرفت مبارک باشه.بهترین روز زندگیتون بود فکر کنم Wink

Ani-sheiton عزیز آرزوی تجربه چنین روزی را برای شما وبقیه پیشکسوتها دارم. باور کن ارزش این گریه از هزاران لبخند برایم بیشتر بودWink
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
joody جان بی صبرانه منتظر کلیر شدن هر چه زودتر شما هستم تا یه هورررررررررررررررررررای سه رنگ خوشگل برات بکشم فقط رنگهاش رو خودت انتخاب کن[/size]

(2013-07-18 ساعت 13:23)lonelyman نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 13:11)mehrdad pharm نوشته:  تبريك به S.s.h عزيز ....هوررررررررااااااااااا با آرزوي كلير شدن بقيه دوستان تا اون موقع هووووورررررااااااي رنگي رو هم ياد ميگيرم Rolleyes

دوست عزيز پس چطوري تو امضاتون رنگيه!!
امضا رو از روي دست امير مهاجر عزيز تقلب كردم... هر كاري ميكنم با ايپد رنگي در نمياد... Sad
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
سفرنامه ام آپديت شد
http://mohajersara.com/thread-5613-post-...#pid374625
(پست موقت)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-18 ساعت 14:03)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 14:00)amirmd1361 نوشته:  

من با خیال راحت بلیطم را برای یکشنبه هفته بعد گرفتم. من اتابم
سلام اقا من تبريك مي گويم كه ويزا را گرفتي و خوشحالم كه مشكلي پيش نيامد. موفق باشي.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تبریک به دوستان کلیر شده
با آروزی کلیر شدن همه دوستان منتظر
(2013-07-18 ساعت 13:53)Ali.US نوشته:  چه روز خوبیه امروز، هم کلیر شدم و هم در سایت چهار ستاره
من که دارم میرم چرا هلم میدی؟!؟!Tongue

مبارکت باشه .دوست عزیز ......
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
s.s.h و Ali.us عزیز من هم بهتون تبریک می گم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-07-18 ساعت 12:43)joody نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 12:40)habibi نوشته:  دوستان خبري از5033 نيست.........
لطفا" خودشو سريعا" معرفي كنه..........
و الا براش پيگرد مي گذاريم...............

ايشالا كه ali.us عزيزه
هوررررراااااا
تبريك بهali.us انتظار شما رو داشتيم..................
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: گل نهال ، SHABAH51 ، Ali.US ، lonelyman ، shatsi ، aghaghia ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، 5ina ، b_argi ، s.s.h ، negar_karimi6
(2013-07-18 ساعت 13:53)Ali.US نوشته:  چه روز خوبیه امروز، هم کلیر شدم و هم در سایت چهار ستاره
من که دارم میرم چرا هلم میدی؟!؟!Tongue

تبریک و هورااااای ما را بپذیر دوست خوبم... برای همه ما امروز روز خوبی بود چون دو نفر از دوستان کلیر شدن و امید همه به روزهای آینده زیادتر شد Smile برای بقیه دوستان به ویژه محمدجان و جودی عزیز هم آماده ایم تا در همین روزها بگیم:
هورااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-07-18 ساعت 14:19)habibi نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 12:43)joody نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 12:40)habibi نوشته:  دوستان خبري از5033 نيست.........
لطفا" خودشو سريعا" معرفي كنه..........
و الا براش پيگرد مي گذاريم...............

ايشالا كه ali.us عزيزه
هوررررراااااا
تبريك بهali.us انتظار شما رو داشتيم..................

ازت متشکرم دوست عزیز با آرزوی کلیر شدن هرچه زودتر شماBig Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
باسلام خدمت دوستان
من تاریخ مدیکالم 18 سپتامبر تموم میشه هفته بعد میرم برای دریافت ویزا واونطوری که دوستان میگن ویزام تا همون تاریخ اعتبار میخوره . امروز برای بلیط که اقدام کردم برای 15 سپتامبر قیمت مناسب بود .میخواستم بپرسم که از تاریخ ویزام سه روز مونده دارم میرم ایرادی نداره ؟
یا اینکه برای زودتر بلیط تهیه کنم؟
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، Alirezaa2013 ، shatsi ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، 5ina ، b_argi ، s.s.h ، negar_karimi6

دوست عزیز بی نهایت خوشحال شدم امیدوارم در پناه خدا همیشه و در هر جا سالم باشید و این ماجرا تمرینی بود برای کنترل خودتون شایییییید !!!!!! اما یادمون باشه در کنار رحمت خداوند حکمت خدا را هم داریمWinkWinkWinkWink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان