کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
حتما مشکلی داشتم دوست عزیز وگرنه نه بیسوادم نه تنبل Smile))
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، negar_karimi6
تیمسار فضلی دست راستت رو سر من و بقیه بچه ها اومدی ایران بگو بیایم زیارت شاید دستت به دست ما بخوره کار ما هم درست بشهCool [/size]

(2013-07-18 ساعت 14:27)behzad_gh نوشته:  باسلام خدمت دوستان
من تاریخ مدیکالم 18 سپتامبر تموم میشه هفته بعد میرم برای دریافت ویزا واونطوری که دوستان میگن ویزام تا همون تاریخ اعتبار میخوره . امروز برای بلیط که اقدام کردم برای 15 سپتامبر قیمت مناسب بود .میخواستم بپرسم که از تاریخ ویزام سه روز مونده دارم میرم ایرادی نداره ؟
یا اینکه برای زودتر بلیط تهیه کنم؟
بهزاد جان به نظر من ریسک نکن واگه میتونی زودتر برو چون 3 روز واقعا خطرناکه اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد دیگه جبرانش خیلی سخته

تشکر کنندگان: lonelyman ، گل نهال ، morvarid1364 ، پدی ، joody ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، b_argi ، s.s.h ، azar1348 ، negar_karimi6
هورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

برای دوستان عزیزم
s.s.h و ALI.US
از صمیم قلب بهتون تبریک میگم.

s.s.h عزیز خیلی خوشحالم که کمتر از یک ساعت به کلیر شدنت برات آرزو کردم. (با مستندات در جزئیات رتبه شما)
خیلی جالب بود!!!
خدا جون دوستت دارم.Big Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-07-18 ساعت 14:08)اریوبرزن نوشته:  joody جان بی صبرانه منتظر کلیر شدن هر چه زودتر شما هستم تا یه هورررررررررررررررررررای سه رنگ خوشگل برات بکشم فقط رنگهاش رو خودت انتخاب کن[/size]

آريو جان ايشالا منم واسه شما هورا بكشم با تمام قلبم آرزو ميكنم بچه هاي بالاي صد روز زودتر كلير بشن چون ميدونم چقدر انتظار طولاني و پيشكسوت شدن اعصاب خرد كن ميشه Cool
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-18 ساعت 14:50)ikamaly نوشته:  هورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

برای دوستان عزیزم
s.s.h و ALI.US
از صمیم قلب بهتون تبریک میگم.

s.s.h عزیز خیلی خوشحالم که کمتر از یک ساعت به کلیر شدنت برات آرزو کردم. (با مستندات در جزئیات رتبه شما)
خیلی جالب بود!!!
خدا جون دوستت دارم.Big Grin

آی کمالی عزیز برای ما هم آرزو کن Shy
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
هوووووووووراااااااااا
به افتخار Ali.US و s.s.h عزیز که انتظارشون بخیر به سر رسید. از صمیم قلب بهتون تبریک میگم و آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیتون رو دارم. ایشالا همهٔ بچه های منتظر به زودی زود کلییر شییید
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
آریوبرزن عزیز از بزرگان کلیر ابوظبی،لطفا زودتر کلیر بشین تا ما جدیدترها پشت سر شما ردیف شیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
دوستان خوبم ALI.US (چهار ستاره) و s.s.h عزیز کلیر شما را تبریک میگم، مخصوصاً علی عزیز که مصاحبش هم زمان با مصاحبه ما (البته ایشون در ایروان و ما در آنکارا بودیم) و کلیرش امیدی نو به من بخشید، موفق باشید ....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
آقو من اینقد Submit زدم یکی پرونده منو باز کرد!! Big GrinBig Grin گفتن ببینیم این زیگیله کیه هی میاد Status چک میکنه!!! دیدن منم،پروندمون انداختن دوباره پشت شوفاژ!! Big Grin Tongue

من همین الان آپدیت شدم Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوستان خوبم s.s.h , Ali.us كليرشدنتونو تبريك ميگم
اميدوارم در همه مراحل زندگي موفق باشيد
بچه ها فردا نوبت آنكارا هست كه بتركونه.......
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، گل نهال ، b_argi ، amir82 ، alirezass ، s.s.h ، aghaghia ، رجبعلی ، rozelo ، ikamaly ، Ali.US ، negar_karimi6 ، r91 ، arash_r15 ، zohre02
ما از یک نظر خوش شانسیم،چون پرونده ما هیچوقت پشت شوفاژ نمی افته..چون ابوظبی شوفاژ نداره.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-18 ساعت 15:35)babak_1363 نوشته:  آقو من اینقد Submit زدم یکی پرونده منو باز کرد!! Big GrinBig Grin گفتن ببینیم این زیگیله کیه هی میاد Status چک میکنه!!! دیدن منم،پروندمون انداختن دوباره پشت شوفاژ!! Big Grin Tongue

آقا بابك تبريك ميگم واقعا خوشحال شدم چمدونهاتو ببند كه بايد زودتر از اين تاپيك بري فقط تورو خدا ايندفعه ديگه يه روز هم نبايد معطل كني من جاي شما بودم همين امروز براي آنكارا بليط ميگرفتمSmile
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
(2013-07-18 ساعت 15:35)babak_1363 نوشته:  آقو من اینقد Submit زدم یکی پرونده منو باز کرد!! Big GrinBig Grin گفتن ببینیم این زیگیله کیه هی میاد Status چک میکنه!!! دیدن منم،پروندمون انداختن دوباره پشت شوفاژ!! Big Grin Tongue

زمان قرعه ی نو می زند به نام شما ...
خوشا که جهان می رود به کام شما ....

بابک جان خوشحالم کردی.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-07-18 ساعت 15:45)پدی نوشته:  ما از یک نظر خوش شانسیم،چون پرونده ما هیچوقت پشت شوفاژ نمی افته..چون ابوظبی شوفاژ نداره.

پدی جان خوشبحالتون..غبطه می خورم ... اما میدونی اون روزی که ویزامو گرفتم شروع میکنم به نوشتن یه کتاب با عنوان :

خاطرات من و شوفاژBig GrinBig Grin

(2013-07-18 ساعت 15:48)Alirezaa2013 نوشته:  

آقا بابك تبريك ميگم واقعا خوشحال شدم چمدونهاتو ببند كه بايد زودتر از اين تاپيك بري فقط تورو خدا ايندفعه ديگه يه روز هم نبايد معطل كني من جاي شما بودم همين امروز براي آنكارا بليط ميگرفتمSmile

ممنون علیرضا جان ، همه کلیر میشیم به امید خدا Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان