کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-18 ساعت 17:08)azar44 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 16:51)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 16:43)mehrana نوشته:  .... Tongue جسارت نباشه فقط یک کاریکاتور جهت تبریک به دوستانی که از امروز تا فردا کلیر میشن .... در ضمن از مدیران محترم و همه دوستان عذر خواهم چون نتونستم سایز نمایش را کوچیک کنم.

دیگه مشکل سایز دیگه وجود نداره. با کروم و سافاری سایزها اتوماتیک اندازه عرض پنجره مرورگر میشه.

با سلام ،من چند روز پیش مشخصات کیسمو برای شما دوست عزیز ایمیل کردم اما هنوز وارد نشده ،اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم،

نه شما كه هستيد توي منتظرسرا، ابوظبي رو نگاه كنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-18 ساعت 15:27)پدی نوشته:  آریوبرزن عزیز از بزرگان کلیر ابوظبی،لطفا زودتر کلیر بشین تا ما جدیدترها پشت سر شما ردیف شیم

پدی جان انگار سفارت ابوظبی بدجوری به ما دل بسته و اصلا حاضر نیست دست از سر ما برداره وما رو آزاد کنه

سلام بر همگی دوستان منتظر
ما هم چهارشنبه هفته پیش در سفارت ارمنستان برگ آبی گرفتیم و به جمع شما پیوستیم.
در مصاحبه سفارت، آدرس جدیدی برای اقامت و دریافت مدارک ارائه کردیم که متاسفانه تلفن را اشتباهی دادیم. به نظرتون چکار میشه کرد ؟ آیا میشه با ایمیل اعلام کنم ؟
با تشکر و به امید کلیر شدن همگی
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، 5ina ، KIMIA2005 ، b_argi ، negar_karimi6 ، zohre02
توجه توجه
دوستان آنکارایی آآآآآآآآآآآآآآآآآآآمادههههههههههههه
برای فردا جمعه
بیاند اون موج مکزیکی مثبت رو
+++++++++++++++++++
(2013-07-18 ساعت 17:10)kambiz12 نوشته:  سلام بر همگی دوستان منتظر
در مصاحبه سفارت، آدرس جدیدی برای اقامت و دریافت مدارک ارائه کردیم که متاسفانه تلفن را اشتباهی دادیم. به نظرتون چکار میشه کرد ؟ آیا میشه با ایمیل اعلام کنم ؟
شما تا توي فرودگاه آمر.يكا هم ميتونيد آدرس و تلفن رو تغيير بديد ، نگران نباشيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-18 ساعت 16:59)mrr777 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز

قبل از هر چیز اجازه بدید از غیبت یه خورده طولانیم در این تاپیک عذر خواهی کنم چون خیلی عصبی بودم و نمی خواستم دوستان رو با پستهام ناراحت کنم.

به همه دوستانی که در این مدت کلیر شدن تبریک می گم. و یک هورای قرمز براشون:

هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

در ضمن بگم که ایمیلهای ما بالاخره به نتیجه رسید و سفارت امروز در جواب آخرین ایمیل ما نوشت که ویزای خانمم Joody که برنده اصلیه و بچه ها حاضره و می تونیم بریم بگیریم.
پس دوباره:

هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
محمد آقا مهمان نواز عزیز
عضو بیخواب مهاجرسرا خیلی دلمون برات تنگ شده بود، هم من و هم صادقی کلی یادتون کردیم!
خیلی خوشحالم کردی دوست عزیز.
هوررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
دوستاي گلم سفارت بالاخره جواب ايميل آخريم رو داد ويزاي من و بچه ها آماده ست و فقط مال همسرم مونده
بچه ها .... هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااا
خدايااااااااااا همينم شكرت ممنونم
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-18 ساعت 17:10)اریوبرزن نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 15:27)پدی نوشته:  آریوبرزن عزیز از بزرگان کلیر ابوظبی،لطفا زودتر کلیر بشین تا ما جدیدترها پشت سر شما ردیف شیم

پدی جان انگار سفارت ابوظبی بدجوری به ما دل بسته و اصلا حاضر نیست دست از سر ما برداره وما رو آزاد کنه

لامصب ١٨ روزه ازش خبري نيس ... به نظرتون ممكنه در ساعات پايانيه امروز خبري بشه ؟ يا بايد صب كنيم تا اواسط هفته ديگه ؟
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
(2013-07-18 ساعت 17:03)babak_1363 نوشته:  

قبل از هر چیز اجازه بدید از غیبت یه خورده طولانیم در این تاپیک عذر خواهی کنم چون خیلی عصبی بودم و نمی خواستم دوستان رو با پستهام ناراحت کنم.

در ضمن بگم که ایمیلهای ما بالاخره به نتیجه رسید و سفارت امروز در جواب آخرین ایمیل ما نوشت که ویزای خانمم Joody که برنده اصلیه و بچه ها حاضره و می تونیم بریم بگیریم

پس دوباره:

جا داره که یه هورای بنفش برای عضو بی خواب ،جودی و بچه های عزیزشون بکشم Big Grin

هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارکتون باشه Smile
دوست عزيز تبريككككككككككككككك فراوان.به من هم همينو كفتن .
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
(2013-07-18 ساعت 17:12)گل نهال نوشته:  

یعنی در مورد آدرسی که داده ایم تحقیقی نمی کنند؟ تماسی ؟ ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، azar1348 ، b_argi ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-07-18 ساعت 17:14)joody نوشته:  دوستاي گلم سفارت بالاخره جواب ايميل آخريم رو داد ويزاي من و بچه ها آماده ست و فقط مال همسرم مونده
بچه ها .... هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااا
خدايااااااااااا همينم شكرت ممنونم
ببخشید جودی جان شما با عضو بیخواب mrr نسبت دارید؟
چرا متن هاتون مثل هم هست؟
محمد آقا از شما اسم برده؟
یعنی شما خانم عضو بیخواب هستید؟
اگه اشتباه فهمیدم ببخشید! اگه درسته چرا اقامت شما تهرانه ؟ محمد آقا ساکن مشهد بود که!!!
من قاط زدم تو رو خدا یکی من از گمراهی در بیاره!!!

در هر صورت جودی جان به شما هم تبریک میگم!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-07-18 ساعت 17:12)گل نهال نوشته:  

راستش گفتم شاید تماس می گیرند و تحقیق می کنند ! در راینصورت شماره اشتباه کار رو خراب می کنه. آیا تا حالا کسی تجربه ای در این مورد داشته ؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، azar1348 ، b_argi ، Alirezaa2013 ، amir82 ، zohre02
خدایـــــــــــــــاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
این از اون مدل نعره های امیر82 بود
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
joody جان تبریک ویژه خودم رو که قبلا قولش رو داده بودم خدمت شما تقدیم میکنم هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

(2013-07-18 ساعت 17:23)yaszamansani نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 17:03)babak_1363 نوشته:  

در ضمن بگم که ایمیلهای ما بالاخره به نتیجه رسید و سفارت امروز در جواب آخرین ایمیل ما نوشت که ویزای خانمم Joody که برنده اصلیه و بچه ها حاضره و می تونیم بریم بگیریم

پس دوباره:

جا داره که یه هورای بنفش برای عضو بی خواب ،جودی و بچه های عزیزشون بکشم Big Grin

هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارکتون باشه Smile
دوست عزيز تبريككككككككككككككك فراوان.به من هم همينو كفتن .
تبریکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

یه هورای سرخابی هم برای yaszamansani عزیز Smile

هووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان