کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-23 ساعت 12:25)A.d نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 10:43)nasim19 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 10:32)gifa نوشته:  مااصلاتوماه جولای آپدیت نشدیم حتی یکبارSadSadSadSadSad

منم فقط یه بار 27 jun اپدیت شدم و دیگر هیچ. از دیدن 27 jun حالم بد میشه دیگهSadSadSad

ما هم فقط یکبار بعد مصاحبه اپدیت شدیم و الان بیشتر از دو ما میگذره
آخرین آپدیت ما هم 27 جونه

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، zohre02 ، rozelo ، Alirezaa2013
می دونم دوست عزیز، ولی متاسفانه گزینه امضا در کنترل پنل من ظاهر نمی شه، نمی دونم دلیلش هم چیست؟
یه سوال ممکنه ویزای همسرم آماده باشه؟
چون از اول هم اصلا اسمش در سایت مخاطب قرار نگرفت؟
به نظرتون ایمیل به سفارت بدیم در این مورد؟
چون در پست های قبلی چند مورد از دوستان بودند که اینطوری شده بود‍!!
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، rozelo ، sce
(2013-07-23 ساعت 13:55)ramin888 نوشته:  می دونم دوست عزیز، ولی متاسفانه گزینه امضا در کنترل پنل من ظاهر نمی شه، نمی دونم دلیلش هم چیست؟
یه سوال ممکنه ویزای همسرم آماده باشه؟
چون از اول هم اصلا اسمش در سایت مخاطب قرار نگرفت؟
به نظرتون ایمیل به سفارت بدیم در این مورد؟
چون در پست های قبلی چند مورد از دوستان بودند که اینطوری شده بود‍!!
از الان امضاتون فعاله چون بايد ١٠ تا پست داشته باشيد تا فعال بشه
منتظرسرا هم به امير مهاجر ايميل كنيد
اگه همسرتون برنده اصلي باشن، ممكنه ويزاشون آماده باشه، و ايميل بزنيد از سفارت و بپرسيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-23 ساعت 11:17)b_argi نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 11:04)zavosh نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 10:55)PARVIN_OMID نوشته:  دوستان عزیزم محض اطلاع
من بعد از 90روز که هیچ آپدیتی هم نداشتیم دیشب به سفارت ایمیل زدم حدود نیم ساعت پیش همون جواب روتینو دادن ...
دیگه خسته شدم

همه ما خسته شدیم ولی جز صبر کاری نمیشه کرد.مگه شما تئوری منو نخوندین برای این هفته؟.این هفته کلی کلیرنس داریم بیا و ببین. خوشحال باش دیگه آخرشه.. Smile
سلام به همه
عزیزان من، تا 6 هفته ای که به ما گفته بودن کلیر میشین کلی استرس و تنش داشتیم؛ نزدیک 60/70 روز که رسید گفتیم دیگه این هفته باید کلیر بشیم.
اما به مرز 90 روز رسید دیدیم نه بابا خبری نیست؛ واسه همین یواش یواش بی خیال شدیم و از 110 روز که گذشت، واقعا دیگه اهمیتشو از دست داده.
پس دوستان عزیزم اگه به احتمال 50 درصد هم کلیر در روز های آینده بشم، هیجان روزهای اولو نداره. واسه همین الان فقط دارم زبانم رو تقویت میکنم و روزمه قوی تهیه میکنم.
موفق و پیروز و کلیر شده باشید

b-agriعزیز ما هم دقیقا حال شما رو داریم کلا بی خیال شدیمSad
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، rozelo ، joody ، nnhh ، sce
(2013-07-23 ساعت 13:37)گل نهال نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 13:34)ramin888 نوشته:  دوستان ما هم 60 روزه شدیم و جز صبر کاری نمی تونیم کنیم
چون زنگ زدن یا ایمیل به سفارت فایده نداره،
فقط صبرررررر،
مثبت فکر کنیم و به کارهای عقب افتادمون یرسیم که
وقتی کلیر شدیم وقت کم نیاریم
ايشالا هرچه زودتر كلير بشيد
اگه ممكنه توي كنترل پنل كاربر بريد و گزينه تغيير امضا، امضاتونو كامل كنيد. ضمناً ميتونيد كه با دادن حدود كيس نامبر، تعداد اعضاي كيس، زمان و مكان مصاحبه تون به امير مهاجر، عضو منتظرسرا بشيد. لينك منتظرسرا در امضاي من هست
دوست عزیز امضامو کامل کردم
یه سوال؟
از اول در سایت سفارت اسم همسرم مخاطب قرار نگرفت! ممکنه ویزای همسرم آماده شده باشه؟
چون در پست های قبلی دوستان چند مورد اشاره شد که ایمیل دادند و گفتن ویزای همسرتون آمادست ولی برای شما در حال بررسی!
به نظرتون ایمیل به سفارت بدیم؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، negar_karimi6 ، babak_1363
(2013-07-22 ساعت 16:13)shatsi نوشته:  دوستان گل مهاجرسراییم سلام....
امروز من یه مکاتبه مجدد با سفارت داشتم بدین مضمون :
Dear madam/sir
Also thank you to the efforts of the Embassy Immigration ,Due after more than four months(125 day) since my husband and I interviewed Please be informed about the cases and administrative processes and Last changes made ​​on the file.
Sincerely,

البته برنده اصلی خانم من هست ، اونها هم جواب دادن :

Dear Sir / Madam,You may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 and 12:00 with your passport since you are the principal applicant.According to our records, the administrative process for ..., MOHAMMADhas not been completed yet. As soon as the processing is completed, the applicant’s case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once the case number is posted on our web site, applicant may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00. After his personal appearance at our office, we will review the case again. If everything is in order, the visa packet will be prepared and sent to the applicant. We encourage the applicant to come to our office as soon as possible after seeing the case number to avoid having to initiate another administrative processing. I hope this information is helpful to you.Sincerely,Immigrant Visa Unit

بعد از اون به امیر مهاجر عزیز یه ایمیل دادم نظرشو خواستم و یک ایمیل هم همزمان به سفارت دادم :

جواب امیر مهاجر عزیز(با اجازه از خودش) :
محمد جان، صراحتا گفته که شخص برنده (همسر شما) کلیر شده و میتونه ویزا رو بگیره. ولی خود شما هنوز کلیر نشدید.
به عبارتی شما ستاره دار هستید الان.
همونطوری که میدونی بهترین کار در این شرایط اینه که تا اعتبار کلیرنس همسرتون تمام نشده ویزا رو برای ایشون بگیرید و منتظر بشید تا خودتون هم کلیر بشید.
در ضمن تبریک میگم بهتون. من اسم شما رو ستاره دار میکنم تو منتظرسرا.

نامه هم زمان من به سفارت :
Dear madam/sir
Thank you for your response On time, please clearly explain that my visa is ready or not? and i can to get my visa alone or we should waiting be announced on your website together?
Sincerely,
Masoumeh Milani

جواب به فاصله 5 دقیق بعد از آن از طرف سفارت :
Dear lob lob lob, You may come to receive your visa. You do not need to wait until your husband’s admin process is completed. Sincerely,Immigrant Visa Unit

پس به امید خدا ما نصفه کلیر شدیم و هزار بار خدا را شکر ، البته من کلیر نشدم و هنوز هستم خدمتتون و باید صبر کنم پابه پای بقیه عزیزان، و البته نوشته های نصفه نیمه ما رو هم باید تا 30 سپتامبر تحمل کنید.....
یه شما تبریک می گم دوست عزیز
یه سوال در این مدت همسرتون آپدیدت شده بودن؟
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، zohre02 ، amairmonre ، babak_1363 ، joody ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
(2013-07-23 ساعت 14:14)ramin888 نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 16:13)shatsi نوشته:  دوستان گل مهاجرسراییم سلام....
امروز من یه مکاتبه مجدد با سفارت داشتم بدین مضمون :
Dear madam/sir
Also thank you to the efforts of the Embassy Immigration ,Due after more than four months(125 day) since my husband and I interviewed Please be informed about the cases and administrative processes and Last changes made ​​on the file.
Sincerely,

البته برنده اصلی خانم من هست ، اونها هم جواب دادن :

Dear Sir / Madam,You may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 and 12:00 with your passport since you are the principal applicant.According to our records, the administrative process for ..., MOHAMMADhas not been completed yet. As soon as the processing is completed, the applicant’s case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once the case number is posted on our web site, applicant may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00. After his personal appearance at our office, we will review the case again. If everything is in order, the visa packet will be prepared and sent to the applicant. We encourage the applicant to come to our office as soon as possible after seeing the case number to avoid having to initiate another administrative processing. I hope this information is helpful to you.Sincerely,Immigrant Visa Unit

بعد از اون به امیر مهاجر عزیز یه ایمیل دادم نظرشو خواستم و یک ایمیل هم همزمان به سفارت دادم :

جواب امیر مهاجر عزیز(با اجازه از خودش) :
محمد جان، صراحتا گفته که شخص برنده (همسر شما) کلیر شده و میتونه ویزا رو بگیره. ولی خود شما هنوز کلیر نشدید.
به عبارتی شما ستاره دار هستید الان.
همونطوری که میدونی بهترین کار در این شرایط اینه که تا اعتبار کلیرنس همسرتون تمام نشده ویزا رو برای ایشون بگیرید و منتظر بشید تا خودتون هم کلیر بشید.
در ضمن تبریک میگم بهتون. من اسم شما رو ستاره دار میکنم تو منتظرسرا.

نامه هم زمان من به سفارت :
Dear madam/sir
Thank you for your response On time, please clearly explain that my visa is ready or not? and i can to get my visa alone or we should waiting be announced on your website together?
Sincerely,
Masoumeh Milani

جواب به فاصله 5 دقیق بعد از آن از طرف سفارت :
Dear lob lob lob, You may come to receive your visa. You do not need to wait until your husband’s admin process is completed. Sincerely,Immigrant Visa Unit

پس به امید خدا ما نصفه کلیر شدیم و هزار بار خدا را شکر ، البته من کلیر نشدم و هنوز هستم خدمتتون و باید صبر کنم پابه پای بقیه عزیزان، و البته نوشته های نصفه نیمه ما رو هم باید تا 30 سپتامبر تحمل کنید.....
یه شما تبریک می گم دوست عزیز
یه سوال در این مدت همسرتون آپدیدت شده بودن؟

با سلام....
در طول این مدت 125 روز ، غیر از روز های ابتدای بعد مصاحبه که مثل همه آپدیت شدیم ،فقط یکبار بدون ایمیل آپدیت داشتیم که حدود 2 ماه پیش بود و بعد از اون هر چی آپدیت داشتیم بخاطر ایمیل های ارسالی بود...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
ایشالاه رامین جون .ایشالاه که زودتر هممون کلیر شیم.من چی بگم که شماره حدود 2900 ام؟
شماره کیس:2013AS000029xx
کسولگری:آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت:17may
ارسال فرمهای سری اول: 22jun
تعداد افراد منظور در کیس :2
تاریخ کارنت شدن کیس: nov
تاریخ مصاحبه:4 jun
هزینه ها:120005 تومان عکس+130000 دو سری ترجمه+51000 پست + 10.000.000 تومان هزینه سفر به آنکارا
تشکر کنندگان: valencia ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، amairmonre ، babak_1363 ، ma300me
(2013-07-23 ساعت 11:17)b_argi نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 11:04)zavosh نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 10:55)PARVIN_OMID نوشته:  دوستان عزیزم محض اطلاع
من بعد از 90روز که هیچ آپدیتی هم نداشتیم دیشب به سفارت ایمیل زدم حدود نیم ساعت پیش همون جواب روتینو دادن ...
دیگه خسته شدم

همه ما خسته شدیم ولی جز صبر کاری نمیشه کرد.مگه شما تئوری منو نخوندین برای این هفته؟.این هفته کلی کلیرنس داریم بیا و ببین. خوشحال باش دیگه آخرشه.. Smile
سلام به همه
عزیزان من، تا 6 هفته ای که به ما گفته بودن کلیر میشین کلی استرس و تنش داشتیم؛ نزدیک 60/70 روز که رسید گفتیم دیگه این هفته باید کلیر بشیم.
اما به مرز 90 روز رسید دیدیم نه بابا خبری نیست؛ واسه همین یواش یواش بی خیال شدیم و از 110 روز که گذشت، واقعا دیگه اهمیتشو از دست داده.
پس دوستان عزیزم اگه به احتمال 50 درصد هم کلیر در روز های آینده بشم، هیجان روزهای اولو نداره. واسه همین الان فقط دارم زبانم رو تقویت میکنم و رزومه قوی تهیه میکنم.
موفق و پیروز و کلیر شده باشید
جانا سخناز زبان ما میگویی.
اما مطمین باش که حکمتی توشه. من تو این ۲ ۳ روزه واقعا به این رسیدم که در هر اتفاقی واقعا یک خیری توش هستش که حداقل ۹۰٪ این اتفاقات را ما سر در نمیاریم.

در کل روی سخن این است که بسپارید دست خدا و اصلا نگران نباشید وقتش که برسه میفرستتون .
به قول آمریکایی ها as wish you god
++++قولهائی که در زمان طوفانی داده بودیم در هنگام آرامش فراموش نکنیم++++
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: b_argi ، SHABAH51 ، manzar333 ، zohre02 ، Nasimmmm ، joody ، 5ina ، سلی ، babaye yaas ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، e76779 ، shatsi ، alirezass ، mehdi didam
[عکس: rozhaiekhoob.jpg]
تشکر کنندگان: manzar333 ، zohre02 ، Nasimmmm ، joody ، atin90_v2 ، babaye yaas ، SANIJ ، negar_karimi6 ، babak_1363
بچه ها الان شوهرم ويزاي من و بچه ها رو گرفت Smile خيلي تحمل كرديم اما ... واسه همينش هم خداياااااااااااااااااااا شكرت
همه ي دوستان منتظرم رو با شيريني اين لحظه خوشحال كن خداي مهربون...
بچه ها دوستتون دارم Smile
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
دوستان من امروز برای پيگیری کارم البته بعد نزدیک 80 روز برای اولین بار یه ایمیل به سفارت با این مضمون زدم:
Dear Sir/Madam

Hello,
I am ..., 2013 lottery winner, with case number 2013As
I had the visa interview at your embassy at xth of may and up to now my case number has not been shown in the website. I'd appreciate if you let me know about the condition of my case. I'm really worried because we are reaching the deadline for the 2013 winners.
Thanks for your answer
.

اونام بلافاصله این جواب دادند:
Dear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.

When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

Please wait at least 90 days before sending an email about the case status.

گفته تا قبل 90 روز کلاً طبیعیهههههههههههه Sad و ایمیل نزنید.
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
دوستان عزیز لطفاً اگر تو پروسه کلیرنس قرار گرفتین حتماً مشخصات رو به امیرخان مهاجر بدید آخه این گل نهال خانوم مدیر شده دیگه ولی بازم باید با اون دستبندش اینجا مواظب باشه ببینه کی اسمش تو منتظرسرا نیستTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
سلام بچه هاااااااا چه خبر كسي ابديت يا كلير شده ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: اریوبرزن ، rozelo ، e76779 ، babak_1363 ، b_argi ، negar_karimi6 ، heidari1248 ، ma300me ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان