کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ایروان یه کیس رو کلیر کرده
2013AS1482
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
(2013-07-23 ساعت 19:55)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 19:29)ald نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 18:08)گل نهال نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 17:57)mazerati نوشته:  سلام دوستان اشكالي پيش اومده ؟چرا صفحات تاپيك كليرنس به جاي اينكه بيشتر بشه روز به روز كم تر ميشه ؟

(پست موقت)
دوست عزیز بنده به کمک اقاقیای عزیز و بسیاری از دوستان در حال پاکسازی این تاپیکیم و پستهایی مثل : دست راستت زیر سر ما، ممنون، مبارکه، تبریک، مرسی از راهنماییتون،ممنون از رتبه ای که دادید،صبح بخیر، هورا، آمین، انشاالله،++++، عکسهای بزرگ،... که فقط فضای تاپیک رو اشغال کردن، عدم تایید میکنیم

خوشحالم که این اتفاق توسط مدیر شایسته و جدید داره میفته
واقعا از این کارتون استقبال میکنم
من چند روز پیش از وضعیت این فوروم گله کردم
اگه یادتون باشه استقبال خوبی از من نشد
و از طرف مدیر وقت تهدید شدم

لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم در این کار سهیم باشم
دوست عزیز تهدید!! Big Grin
گل نهال عزیز و دوستانی که دارن در این فرآیند مشارکت میکنن ، منم خودم 53 تا از پستامو پاک کردم!
اما این روزا تاپیک کلیرنس دیگه مثه قبل نیست.. همون صبح خیر، ظهر بخیر ها ، یه حال و هوای دیگه داشت اینجا...
دیگه خیلی ها اینجا سر نمی زنن و مطلب نمی ذارن..به نظرم یه تجدید نظر در روند فعلی لازم هست..Smile

ممنون میشم از توجهی که میکنید
ارادتمند

من هم با این دوستمون موافقم
دیگه اون حال و هوای روحیه بخش از این تایپیک رفته
قدیما خیلی بهتر بود
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ma300me ، gifa ، amairmonre ، b_argi ، shatsi ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 19:58)jjbahale نوشته:  ایروان یه کیس رو کلیر کرده
2013AS1482
خسته نباشن
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: jjbahale ، r91 ، babak_1363 ، amairmonre ، habibi ، b_argi ، negar_karimi6 ، zohre02
بچه ها کیس 1482 کیه ایروان کلیر کرده بیاد اینجا هوراااااااااااا بکشه [font=Times New Roman][/font]
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

امیر خان الان دیگه چی صدا کنیم تو رو؟Big Grinکینگ؟Cool
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: smpf ، babak_1363 ، gifa ، b_argi ، amir82 ، shatsi ، Mehrdadordi ، yalda91 ، امیر مهاجر ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، zohre02
لطفا يكي به مت بگه اين وكالتنامه رو كجا ترجمه تركي كنم دوستان كسي ميدونه كي تاحالا اين كارو كرده من لااقل با پيغام خصوصي ازشون بپرسم ممنون
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، r91 ، amairmonre ، b_argi ، negar_karimi6 ، zohre02
از دلائلی که باعث میشه که دوستان کمتر به اینجا سر بزنند اینه که هر3سفارت مدت طولانیه که کلیرنس درست وحسابی نداشته اند.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-23 ساعت 19:57)r91 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 19:09)shatsi نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 18:31)r91 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 14:24)shatsi نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 14:14)ramin888 نوشته:  یه شما تبریک می گم دوست عزیز
یه سوال در این مدت همسرتون آپدیدت شده بودن؟

با سلام....
در طول این مدت 125 روز ، غیر از روز های ابتدای بعد مصاحبه که مثل همه آپدیت شدیم ،فقط یکبار بدون ایمیل آپدیت داشتیم که حدود 2 ماه پیش بود و بعد از اون هر چی آپدیت داشتیم بخاطر ایمیل های ارسالی بود...

سلام و تبریک به شما.
آخرین ایمیلتون قبل از ایمیل دیروز چند وقت پیش بود؟

سلام و ممنونم از لطفت دوست خوبم....(البته منظورتون تبریک به خانم من بود دیگه) ....چون هنوز من در خدمتتونم......Smile)....و اما بعد....
اول این رو خدمتتون عرض کنم که با این منطق که سفارت به تمام ایمیل ها جواب روتین میدهد موافق نیستم و علت هم دارم و اون این است که من به شخصه در ایمیل هام که به تناوب اونها رو و جوابشو اینجا گذاشتم متون مختلفی رو برای سفارت ارسال کردم و جواب های مختلفی هم گرفتم که یکی ، دوبار هم جوابم مثل خیلی از دوستان جواب روتین بود ولیکن سفارت جواب های دیگه ای هم به ما داد مثلاً یک ماه بعد از مصاحبه من ایمیل زدم که از وضعیت پرونده چه خبر ؟...اونها هم در جواب گفتند که بلی مشکل و یا بهتر بگویم کسی که جواب استعلاماتش نیومده همسر کیس اصلی (یعنی من بنده خدا) هستم و باید منتظر بمونین......یک بار دیگه حدود 2 ماه و اندی بعد میل زدم و همون جواب روتین رو دادن .....بعد از اون ماه چهارم و در حدود 118 روزگی میل دادم...که آره ما همه چیمونو فروختیم و منتظر اعلام شماییم و چه بکنیم و اینکه آقا جون ما برای برنامه ریزی سفر و مهاجرت وقت کمی داریم و....جواب دادند که بلی جواب استعلامات آقای محمد ....نیومده و ما (سفارت) استعلامات مختلفی از جاهای مختلف کردیم که قانون کنگره بدین شکل است و ما در این روند تاثیری نداریم ........یک هفته بعد یعنی در 125 روزگی میل دادم که ما رو از آخرین تغییرات پرونده آگاه کنید اینجا بود که اتفاقات بالا شکل گرفت ...من بدین دلیل و دلایل مشابه در برخی کیس ها اکیداً توصیه میکنم که دوستان در فواصل معقول و مختلف با سفارت مکاتبه داشته باشندیعنی مثلاً هر 2 ماه و یا بعد از گذشت 4 ماه یا 120 روز هر 2 یا 3 هفته با سفارت مکاتبه کنند ، ممکن است وضعیتی مثل ما رقم بخورد در کیس ما و مشابه ما اگر ما مکاتبه نمی کردیم احتمالاً هنوز باید وایمیسادیم تا شماره تو سایت اعلام بشه در صورتیکه ما حتی آپدیت هم این 2 ماه اخیر بدون ایمیل نشدیم ، امیدوارم توصیه منو جدی بگیرید و باز هم در زمینه های مختلف با دیگران مشورت کنید ، خود بنده با اینکه خیلی واضح جواب ایمیل های سفارت رو میفهمیدم و تجربه هم داشتم ولیکن باز مثلاً با امیر مهاجر عزیز مشورت کردم به هر حال دوستان عزیز و با تجربه راهنمایی های مختلفی میکنند ولی هرکس باید با استدلال خود نسخه خود را بپیچد.موفق باشین
به قول خودتون ممنونم از پاسخگویی به موقع شما!
با این حساب شما تو چند ایمیل قبلی هم میدونستید که فقط مال خودتون مونده؟تو همون ایمیل 118 روزگی یا یکماهگی.انگار فقط نگفته بودن که بیاین مال اونهایی رو که حاضره بگیرین.درست متوجه شدم؟

دوست من ...در ایمیلی که من بعد از 1 ماه دادم و جواب گرفتم فقط عنوان شده بود که پروسه کلیرنس نفر دوم(شوهر) باقی مانده و حرفی از اینکه ویزای نفر اصلی(همسر) آماده دریافت است نبود و نگفتن که ایشون بیاد ویزا رو بگیره من احتمال میدم و از روی تجربه که سفارت میدونه که کیس های خانوادگی اکثر اوقات ترجیح میدن که با هم مهاجرت کنند و الان سفارت وقتی دیده که تا سپتامبر 2 ماه و اندی مونده و از مدیکال ما هم حدود یک ماه و نیم و هنوز پاسخ استعلامات نفر دوم نیومده، اعلام کرده که نفر اصلی (خانم) میتونه مراجعه کنه و ویزا رو بگیره .....سوال دیگری بود در خدمتم....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، r91 ، amairmonre ، b_argi ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، rozelo ، mehdi didam ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 20:11)پدی نوشته:  از دلائلی که باعث میشه که دوستان کمتر به اینجا سر بزنند اینه که هر3سفارت مدت طولانیه که کلیرنس درست وحسابی نداشته اند.
پدی جان الان 3 هفته هست که سفارت ها رفتن تو کماء ، اما حس حال دو هفته با این هفته قابل قیاس نبود! من شاید اغراق نباشه اگه بگم که 12 ساعت هر روز اینجام، برای من محسوس بود! این صفحه ها که عقب میرن، حس خوبی ندارم...فقط حس و حال خودمو گفتم...شاید حس و حال بعضی از دوستان دیگه ام باشه..
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: shatsi ، گل نهال ، jjbahale ، e76779 ، b_argi ، Mehrdadordi ، پدی ، negar_karimi6 ، mehdi didam ، zohre02 ، آنی ، daad
چرا تاپیک اینقدر سوت و کور شده!!! بابا امروز سه شنبه بودا!!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، b_argi ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 20:04)raam12000 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 19:58)jjbahale نوشته:  ایروان یه کیس رو کلیر کرده
2013AS1482
خسته نباشن

واقعا خسته نباشن بعد ۱ هفته Sad
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
تشکر کنندگان: babak_1363 ، raam12000 ، habibi ، b_argi ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، rozelo ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 20:11)smpf نوشته:  لطفا يكي به مت بگه اين وكالتنامه رو كجا ترجمه تركي كنم دوستان كسي ميدونه كي تاحالا اين كارو كرده من لااقل با پيغام خصوصي ازشون بپرسم ممنون

66400039 آبنوس تو انقلابBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، zohre02
يه زماني اميرمهاجرعزيزبود تا سوال ميذاشتيم جواب ميداد اونم درست ميزد به هدف دوست عزيز كجايي؟
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: babak_1363 ، e76779 ، b_argi ، shatsi ، Mehrdadordi ، امیر مهاجر ، negar_karimi6 ، rozelo ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 19:55)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 19:29)ald نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 18:08)گل نهال نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 17:57)mazerati نوشته:  سلام دوستان اشكالي پيش اومده ؟چرا صفحات تاپيك كليرنس به جاي اينكه بيشتر بشه روز به روز كم تر ميشه ؟

(پست موقت)
دوست عزیز بنده به کمک اقاقیای عزیز و بسیاری از دوستان در حال پاکسازی این تاپیکیم و پستهایی مثل : دست راستت زیر سر ما، ممنون، مبارکه، تبریک، مرسی از راهنماییتون،ممنون از رتبه ای که دادید،صبح بخیر، هورا، آمین، انشاالله،++++، عکسهای بزرگ،... که فقط فضای تاپیک رو اشغال کردن، عدم تایید میکنیم

خوشحالم که این اتفاق توسط مدیر شایسته و جدید داره میفته
واقعا از این کارتون استقبال میکنم
من چند روز پیش از وضعیت این فوروم گله کردم
اگه یادتون باشه استقبال خوبی از من نشد
و از طرف مدیر وقت تهدید شدم

لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم در این کار سهیم باشم
دوست عزیز تهدید!! Big Grin
گل نهال عزیز و دوستانی که دارن در این فرآیند مشارکت میکنن ،از تلاشتون ممنونم و میدونم که کار سخت و زمانبری هست، منم خودم 53 تا از پستامو پاک کردم!
اما این روزا تاپیک کلیرنس دیگه مثه قبل نیست.. همون صبح خیر، ظهر بخیر ها ، یه حال و هوای دیگه داشت اینجا...
دیگه خیلی ها اینجا سر نمی زنن و مطلب نمی ذارن..به نظرم یه تجدید نظر در روند فعلی لازم هست..Smile

ممنون میشم از توجهی که میکنید
ارادتمند
صددرصد با بابك عزيز موافقم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: shatsi ، e76779 ، b_argi ، babak_1363 ، proje ، پرستوی مهاجر ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 20:26)hazrat نوشته:  [quote='smpf' pid='380603' dateline='1374594063']
لطفا يكي به مت بگه اين وكالتنامه رو كجا ترجمه تركي كنم دوستان كسي ميدونه كي تاحالا اين كارو كرده من لااقل با پيغام خصوصي ازشون بپرسم ممنون
شماره اي كه دادين اشتباهه مال يه خانوم مسنه بنده خدا
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، proje ، negar_karimi6 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان