موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 12:29)مهرنگار نوشته: نمیدونم این مارچی های آنکارا رو چرا حداقل آپدیت نمی کنن؟؟؟ با این حال امید رو از دست ندیم ...
دست به دلمون نزار اقا ما مارچی ها خیلی بدشانسیم نمیدونم پرونده هامون رو گم کردن روشون نییییییس بگن ...
در هر صورت محکوم به انتظار هستیم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-23 ساعت 17:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-23 ساعت 17:48 توسط رز سفيد.)
بيا يه وب سايت هم درست كن به اسم كلير سرا
هركي كلير ميشه از منتظر سرا تبعيد كن به صفحه كليرسرا
خسته شديم
پس چرا اعلام نميكنن
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-23 ساعت 17:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-23 ساعت 18:03 توسط گل نهال.)
این چند ماه
که منتظرت بودم
به اندازۀ چند سال نگذشت
به اندازۀ همین چند ماه گذشت
اما فهمیدم
ماه یعنی چه
روز یعنی چه
لحظه یعنی چه
این چند ماه گذشت
و فهمیدم
گذشتن، زمان، انتظار
یعنی چه
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلس
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اشكالي پيش اومده ؟چرا صفحات تاپيك كليرنس به جاي اينكه بيشتر بشه روز به روز كم تر ميشه ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس
ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز
دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 14:24)shatsi نوشته: (2013-07-23 ساعت 14:14)ramin888 نوشته: (2013-07-22 ساعت 16:13)shatsi نوشته: دوستان گل مهاجرسراییم سلام....
امروز من یه مکاتبه مجدد با سفارت داشتم بدین مضمون :
Dear madam/sir
Also thank you to the efforts of the Embassy Immigration ,Due after more than four months(125 day) since my husband and I interviewed Please be informed about the cases and administrative processes and Last changes made on the file.
Sincerely,
البته برنده اصلی خانم من هست ، اونها هم جواب دادن :
Dear Sir / Madam,You may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 and 12:00 with your passport since you are the principal applicant.According to our records, the administrative process for ..., MOHAMMADhas not been completed yet. As soon as the processing is completed, the applicant’s case number will be announced on our web site (
http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or
http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once the case number is posted on our web site, applicant may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00. After his personal appearance at our office, we will review the case again. If everything is in order, the visa packet will be prepared and sent to the applicant. We encourage the applicant to come to our office as soon as possible after seeing the case number to avoid having to initiate another administrative processing. I hope this information is helpful to you.Sincerely,Immigrant Visa Unit
بعد از اون به امیر مهاجر عزیز یه ایمیل دادم نظرشو خواستم و یک ایمیل هم همزمان به سفارت دادم :
جواب امیر مهاجر عزیز(با اجازه از خودش) :
محمد جان، صراحتا گفته که شخص برنده (همسر شما) کلیر شده و میتونه ویزا رو بگیره. ولی خود شما هنوز کلیر نشدید.
به عبارتی شما ستاره دار هستید الان.
همونطوری که میدونی بهترین کار در این شرایط اینه که تا اعتبار کلیرنس همسرتون تمام نشده ویزا رو برای ایشون بگیرید و منتظر بشید تا خودتون هم کلیر بشید.
در ضمن تبریک میگم بهتون. من اسم شما رو ستاره دار میکنم تو منتظرسرا.
نامه هم زمان من به سفارت :
Dear madam/sir
Thank you for your response On time, please clearly explain that my visa is ready or not? and i can to get my visa alone or we should waiting be announced on your website together?
Sincerely,
Masoumeh Milani
جواب به فاصله 5 دقیق بعد از آن از طرف سفارت :
Dear lob lob lob, You may come to receive your visa. You do not need to wait until your husband’s admin process is completed. Sincerely,Immigrant Visa Unit
پس به امید خدا ما نصفه کلیر شدیم و هزار بار خدا را شکر ، البته من کلیر نشدم و هنوز هستم خدمتتون و باید صبر کنم پابه پای بقیه عزیزان، و البته نوشته های نصفه نیمه ما رو هم باید تا 30 سپتامبر تحمل کنید.....
یه شما تبریک می گم دوست عزیز
یه سوال در این مدت همسرتون آپدیدت شده بودن؟
با سلام....
در طول این مدت 125 روز ، غیر از روز های ابتدای بعد مصاحبه که مثل همه آپدیت شدیم ،فقط یکبار بدون ایمیل آپدیت داشتیم که حدود 2 ماه پیش بود و بعد از اون هر چی آپدیت داشتیم بخاطر ایمیل های ارسالی بود...
سلام و تبریک به شما.
آخرین ایمیلتون قبل از ایمیل دیروز چند وقت پیش بود؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 17:36)امیر مهاجر نوشته: دوستان لطفا اگر میخواهید در منتظر سرا عضو بشید اطلاعات زیر رو به من بدید:- شماره کیس (به جز دو رقم سمت راست)
- تعداد نفرات کیس
- تاریخ دقیق مصاحبه
- سفارت محل مصاحبه
تعداد روزهای انتظارتون رو لازم ندارم. به تاریخ دقیق مصاحبه احتیاج دارم. تعداد روزها رو نرمافزار منتظرسرا خودش محاسبه میکنه.
با سلام اقا امیر عزیز ،من 3 هفته پیش مشخصاتمو برای شما ایمیل کردم ولی فکر کنم سرتون شلوغ بود. میشه بگید الان چه کار کنم.
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 19:09)shatsi نوشته: (2013-07-23 ساعت 18:31)r91 نوشته: (2013-07-23 ساعت 14:24)shatsi نوشته: (2013-07-23 ساعت 14:14)ramin888 نوشته: (2013-07-22 ساعت 16:13)shatsi نوشته: دوستان گل مهاجرسراییم سلام....
امروز من یه مکاتبه مجدد با سفارت داشتم بدین مضمون :
Dear madam/sir
Also thank you to the efforts of the Embassy Immigration ,Due after more than four months(125 day) since my husband and I interviewed Please be informed about the cases and administrative processes and Last changes made on the file.
Sincerely,
البته برنده اصلی خانم من هست ، اونها هم جواب دادن :
Dear Sir / Madam,You may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 and 12:00 with your passport since you are the principal applicant.According to our records, the administrative process for ..., MOHAMMADhas not been completed yet. As soon as the processing is completed, the applicant’s case number will be announced on our web site (
http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or
http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once the case number is posted on our web site, applicant may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00. After his personal appearance at our office, we will review the case again. If everything is in order, the visa packet will be prepared and sent to the applicant. We encourage the applicant to come to our office as soon as possible after seeing the case number to avoid having to initiate another administrative processing. I hope this information is helpful to you.Sincerely,Immigrant Visa Unit
بعد از اون به امیر مهاجر عزیز یه ایمیل دادم نظرشو خواستم و یک ایمیل هم همزمان به سفارت دادم :
جواب امیر مهاجر عزیز(با اجازه از خودش) :
محمد جان، صراحتا گفته که شخص برنده (همسر شما) کلیر شده و میتونه ویزا رو بگیره. ولی خود شما هنوز کلیر نشدید.
به عبارتی شما ستاره دار هستید الان.
همونطوری که میدونی بهترین کار در این شرایط اینه که تا اعتبار کلیرنس همسرتون تمام نشده ویزا رو برای ایشون بگیرید و منتظر بشید تا خودتون هم کلیر بشید.
در ضمن تبریک میگم بهتون. من اسم شما رو ستاره دار میکنم تو منتظرسرا.
نامه هم زمان من به سفارت :
Dear madam/sir
Thank you for your response On time, please clearly explain that my visa is ready or not? and i can to get my visa alone or we should waiting be announced on your website together?
Sincerely,
Masoumeh Milani
جواب به فاصله 5 دقیق بعد از آن از طرف سفارت :
Dear lob lob lob, You may come to receive your visa. You do not need to wait until your husband’s admin process is completed. Sincerely,Immigrant Visa Unit
پس به امید خدا ما نصفه کلیر شدیم و هزار بار خدا را شکر ، البته من کلیر نشدم و هنوز هستم خدمتتون و باید صبر کنم پابه پای بقیه عزیزان، و البته نوشته های نصفه نیمه ما رو هم باید تا 30 سپتامبر تحمل کنید.....
یه شما تبریک می گم دوست عزیز
یه سوال در این مدت همسرتون آپدیدت شده بودن؟
با سلام....
در طول این مدت 125 روز ، غیر از روز های ابتدای بعد مصاحبه که مثل همه آپدیت شدیم ،فقط یکبار بدون ایمیل آپدیت داشتیم که حدود 2 ماه پیش بود و بعد از اون هر چی آپدیت داشتیم بخاطر ایمیل های ارسالی بود...
سلام و تبریک به شما.
آخرین ایمیلتون قبل از ایمیل دیروز چند وقت پیش بود؟
سلام و ممنونم از لطفت دوست خوبم....(البته منظورتون تبریک به خانم من بود دیگه) ....چون هنوز من در خدمتتونم......

)....و اما بعد....
اول این رو خدمتتون عرض کنم که با این منطق که سفارت به تمام ایمیل ها جواب روتین میدهد موافق نیستم و علت هم دارم و اون این است که من به شخصه در ایمیل هام که به تناوب اونها رو و جوابشو اینجا گذاشتم متون مختلفی رو برای سفارت ارسال کردم و جواب های مختلفی هم گرفتم که یکی ، دوبار هم جوابم مثل خیلی از دوستان جواب روتین بود ولیکن سفارت جواب های دیگه ای هم به ما داد مثلاً یک ماه بعد از مصاحبه من ایمیل زدم که از وضعیت پرونده چه خبر ؟...اونها هم در جواب گفتند که بلی مشکل و یا بهتر بگویم کسی که جواب استعلاماتش نیومده همسر کیس اصلی (یعنی من بنده خدا) هستم و باید منتظر بمونین......یک بار دیگه حدود 2 ماه و اندی بعد میل زدم و همون جواب روتین رو دادن .....بعد از اون ماه چهارم و در حدود 118 روزگی میل دادم...که آره ما همه چیمونو فروختیم و منتظر اعلام شماییم و چه بکنیم و اینکه آقا جون ما برای برنامه ریزی سفر و مهاجرت وقت کمی داریم و....جواب دادند که بلی جواب استعلامات آقای محمد ....نیومده و ما (سفارت) استعلامات مختلفی از جاهای مختلف کردیم که قانون کنگره بدین شکل است و ما در این روند تاثیری نداریم ........یک هفته بعد یعنی در 125 روزگی میل دادم که ما رو از آخرین تغییرات پرونده آگاه کنید اینجا بود که اتفاقات بالا شکل گرفت ...من بدین دلیل و دلایل مشابه در برخی کیس ها اکیداً توصیه میکنم که دوستان در فواصل معقول و مختلف با سفارت مکاتبه داشته باشندیعنی مثلاً هر 2 ماه و یا بعد از گذشت 4 ماه یا 120 روز هر 2 یا 3 هفته با سفارت مکاتبه کنند ، ممکن است وضعیتی مثل ما رقم بخورد در کیس ما و مشابه ما اگر ما مکاتبه نمی کردیم احتمالاً هنوز باید وایمیسادیم تا شماره تو سایت اعلام بشه در صورتیکه ما حتی آپدیت هم این 2 ماه اخیر بدون ایمیل نشدیم ، امیدوارم توصیه منو جدی بگیرید و باز هم در زمینه های مختلف با دیگران مشورت کنید ، خود بنده با اینکه خیلی واضح جواب ایمیل های سفارت رو میفهمیدم و تجربه هم داشتم ولیکن باز مثلاً با امیر مهاجر عزیز مشورت کردم به هر حال دوستان عزیز و با تجربه راهنمایی های مختلفی میکنند ولی هرکس باید با استدلال خود نسخه خود را بپیچد.موفق باشین
به قول خودتون ممنونم از پاسخگویی به موقع شما!
با این حساب شما تو چند ایمیل قبلی هم میدونستید که فقط مال خودتون مونده؟تو همون ایمیل 118 روزگی یا یکماهگی.انگار فقط نگفته بودن که بیاین مال اونهایی رو که حاضره بگیرین.درست متوجه شدم؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!