کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-24 ساعت 14:57)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 14:55)dali نوشته:  بچه ها امير مهاجر كلير شد؟؟

وای چقدر خوب میشد جواب این سؤال «بله» بود! Big Grin
نه کلیر نشد. فقط قرمز شده. از دیروز هم به قول پویا تغییر هویت داده.
اتفاقا فرصت خوبیه برای من. ببینم اینجوری باز هم قبولم دارید و هنوز هم براتون امیر مهاجرم؟!!!! Wink

امیر عزیز، اگه هر روز هم اسمت رو تو مهاجرسرا عوض کنی‌، برای من و همه مهاجرسرأی‌ها امیر مهاجر یه دونس و همیشه امیر مهاجر باقی‌ می‌مونه و تا آخر دنیا قبولت داریم.Rolleyes
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-07-24 ساعت 15:43)setareh2013 نوشته:  مطابق منتظرسرا سفارت ابوظبی از مصاحبه شونده های 15 می به بعد دیگه کسی را کلیر نکرده.
در حالی که قبل از اون هرچند وقت یه بار کسی کلیر می شد.
چه دلیلی می تونه داشته باشه؟
ما 30 آپریل مصاحبه داشتیم و تا الان :
من ، برنده اصلی 3 بار آپدیت شدم
و
همسرم ( مرد ) تا الان آپدیت نشده
و هیچ خبری هم نیست
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
سلام به همه ی دوستان عزیز،

با دوست تایلندیم همین چند دقیقه پیش صحبت کردم و گفت که سفارت آمریکا در بانکوک تمامی کیس هایی که تا پایان فوریه مصاحبه کرده بودن رو کلیر کرده! Big Grin فکر کنم خبرایی هم برای ما در راه باشه! Big Grin Tongue

امروز با حامد صحبت کردم که میگفت سفارت آنکارا خیلی شلوغه و اون شخص فارسی زبان جلوی در سفارت گفته که با توجه به رو به پایان بودن لاتری 2013، کارکنان سفارت سخت مشغول کارن ! Smile

خدایا هوای هممون رو داشته باش، به امید خودت Rolleyes
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

عزیزان،مهاجرسرا نمونه کوچک شده جامعه ماست...افرادی با بدبینی ذاتی تا آدمهایی با خوش بینی مفرط در آن حضور دارند...کسانی هستند که با تلنگری بند دل شان پاره میشود و همه چیز را تمام شده و سیاه می بینند و در مقابل هستند دوستانی که اگر بمبی بیخ گوش شان بترکد فقط لبخندی میزنند و به زندگی خود مشغول میشوند...
تنها چیزی که مطمئنم این است که روزگاری ، این هیجانات و اضطراب ها و تشویش ها جزء مهمی از خاطرات زندگی ما خواهند شد...به خاطرات تان احترام بگذارید و از خوب و بدش لذت ببرید!
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
در کلاس درس خدا
آن هایی که ناله می کنند ، رد می شوند
آن هایی که صبر می کنند ، قبول می شوند
آن هایی که شکر می کنند ، شاگرد ممتاز می شوند..
سلام
بچه ها من کیس **29 ام و 4 jun مصاحبه داشتیم.الانم 49 روز گذشته و با توجه به 30sep یه کمی استرس دارم.میدونم که از نظر زمانی اینجا پیشکسوت زیاده اما هر روز که میگذره نگرانیم بیشتر میشه. من 4 بار تو ماه jun اپدیت شدم و همسرم 2 بار.یه بار هم با ایمیل 11 jul.من زیاد فعال نیستم فقط پست هارو میخونم و خوشحالم که شما با حضور سبزتون به من کلی روحیه و امیدواری میدین.از همتون صمیمانه سپاسگذارم.
میثم افجهSmile
شماره کیس:2013AS000029xx
کسولگری:آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت:17may
ارسال فرمهای سری اول: 22jun
تعداد افراد منظور در کیس :2
تاریخ کارنت شدن کیس: nov
تاریخ مصاحبه:4 jun
هزینه ها:120005 تومان عکس+130000 دو سری ترجمه+51000 پست + 10.000.000 تومان هزینه سفر به آنکارا
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing من که دیگه با خوندنش کهیر میزنم شما چطور؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
سلام بر همگی ! دمتون گرم با این همه پُست! من تازه با مهاجر سرا آشنا شدم و کلی حال کردم با این همه جنب و جوش !
از بچه های آنکارا آخرین کلیر شده ها چه تاریخی مصاحبه داشتن ؟ من آخرین آپدیتم 6 June هست!

[/php]
شماره کیس:2013AS66XX/ تعداد افراد:1 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 23 می /مقصد : اگر خیر سرش درست شد سانفرانسیسکو اگه نشد شابدول عظیم / برگه صورتي / کليرنس : با خدا!
کیس:$$2013AS66/ یک نفر/ آنکارا / مصاحبه 23 می / آپدیت 27 می ، 1، 7، 12، 14، 16 آگوست/ مقصد : سانفرانسیسکو / برگه صورتي / کليرنس:16 آگوست {85 روز}
تشکر کنندگان: پدی ، babak_1363 ، joody ، e76779 ، Ali.US ، azar1348 ، negar_karimi6 ، b_argi ، mehdi didam ، amairmonre ، zohre02 ، khmp ، efah
(2013-07-24 ساعت 15:54)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان عزیز،

با دوست تایلندیم همین چند دقیقه پیش صحبت کردم و گفت که سفارت آمریکا در بانکوک تمامی کیس هایی که تا پایان فوریه مصاحبه کرده بودن رو کلیر کرده! Big Grin فکر کنم خبرایی هم برای ما در راه باشه! Big Grin Tongue

امروز با حامد صحبت کردم که میگفت سفارت آنکارا خیلی شلوغه و اون شخص فارسی زبان جلوی در سفارت گفته که با توجه به رو به پایان بودن لاتری 2013، کارکنان سفارت سخت مشغول کارن ! Smile

سلام ببخشيد كه اينجا سوالمو ميپوسم من تازه با اين سايت آشنا شدم . من هم برنده لاتاري ٢٠١٣ هستم كه در تايلند مصاحبه داشتم و منتظر كليرنس هستم ميخواستم اگه ميشه يك لطفي بكنيد و از اين دوست تايلنديتون بپرسيد جايي براي چك كردن كيسشون دارن چون سايت سفارت آمريكا در بانكوك هيچ جا كيسهارو آپديت نميكنه و فقط همون سيس هست ممنون ميشم .
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، b_argi ، amairmonre ، linuxer ، zohre02 ، efah
(2013-07-24 ساعت 17:35)amjad نوشته:  خانوما و آقایون محترم سلام
بابا یه خورده به اون انگشتای دستتون استراحت بدین 1222 صفحه؟!! آخه من جواب سوالمو کجا پیدا کنم؟
این تاریخها در جلوی هر کیس نامبر در ستون دوم جدول کلیر سفارت معنیش چیه؟یه کیس نامبر دو سه بار آپدیت بشه یعنی چی؟
یعنی همه افسردن نمیتونن دو خط جواب بدن؟لطفا.بیزحمت.خواهشا!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: joody ، azar1348 ، negar_karimi6 ، b_argi
(2013-07-24 ساعت 19:21)Oxin62 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 15:54)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان عزیز،

سلام ببخشيد كه اينجا سوالمو ميپوسم من تازه با اين سايت آشنا شدم . من هم برنده لاتاري ٢٠١٣ هستم كه در تايلند مصاحبه داشتم و منتظر كليرنس هستم ميخواستم اگه ميشه يك لطفي بكنيد و از اين دوست تايلنديتون بپرسيد جايي براي چك كردن كيسشون دارن چون سايت سفارت آمريكا در بانكوك هيچ جا كيسهارو آپديت نميكنه و فقط همون سيس هست ممنون ميشم .
سلام دوست من،
اونها هم فقط از سیس چک میکنن و یا به خود سفارت ایمیل میزنن.

راستی این دوست من اویل جون مصاحبه داشته و آخرین آپدیتش هم 27 جون بوده. شما چطور؟
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Oxin62 ، joody ، yalda91 ، e76779 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، b_argi ، mehdi didam ، Alirezaa2013
(2013-07-24 ساعت 19:31)amjad نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 17:35)amjad نوشته:  خانوما و آقایون محترم سلام
بابا یه خورده به اون انگشتای دستتون استراحت بدین 1222 صفحه؟!! آخه من جواب سوالمو کجا پیدا کنم؟
این تاریخها در جلوی هر کیس نامبر در ستون دوم جدول کلیر سفارت معنیش چیه؟یه کیس نامبر دو سه بار آپدیت بشه یعنی چی؟
یعنی همه افسردن نمیتونن دو خط جواب بدن؟لطفا.بیزحمت.خواهشا!

دوست من شما تا قبل اون تاریخی که جلوی کیس نامبرت هست وقت داری برای گرفتن ویزا مراجعه کنی .... بعد از اون دوباره کلیرنس از نو و روزی از نو .... به قولی می شه گفت تاریخ انقضای پروسه کلیرنس شما هست ... موفق باشی Wink
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، e76779 ، amjad ، Alirezaa2013 ، roeentan ، amir82 ، azar1348 ، AsemanAbee ، negar_karimi6 ، joody ، b_argi ، zohre02 ، efah
گاهی که میرسم به تَهِ تَه ِخط گرفتاریهام

همونجا که حرفی نمی مونه جز شکایت کردن

چشمامـو میبندم و به بعضی آدمـهـای دیگر فکــر میکنم ...

به آدماے گرفـــتار تر، مـــریض تر، تنـــهاتر ...

خدایا شکــــرت ...

رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد ، اما حتمی است . . .
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، e76779 ، babak_1363 ، zavosh ، azar1348 ، AsemanAbee ، negar_karimi6 ، joody ، سو سو ، b_argi ، r91 ، amairmonre ، zohre02 ، khmp ، hsevensky2013
(2013-07-24 ساعت 09:52)pooya.n نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 09:51)bsh_mech نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
اگه فرض کنیم امروز به برنده لاتاری (پس از مصاحبه، یا کلیر نخورده یا اگه هم کلیر خورده امروز جواب مثبت بهش دادن) اعلام کنند که همه چی درسته و میتونید بیاید ویزا بگیرید که برید آمریکا
سوال من این است که از زمان اعلام این خبر حداکثر چه مدت مهلت داریم که وارد خاک آمریکا بشویم
بعضی ها میگویند 3 ماه
بعضی ها میگویند 6 ماه
بعضی ها میگویند از زمانی که این خبر پدیرفته شدن اعلام شود این شمارش روزها آغاز میشود
بعضی ها میگویند از زمانی که ویزا درون پاسپورت زده شود این شمارش روزها آغاز میشود
ممنون میشوم که پاسخ کاملی بدهید

تا تاریخ اکسپایر شدن ویزا مشروط بر اینکه مدیکال به پایان نرسیده باشه Cool

قبول
ولی این تاریخ اکسپایر شدن بر چه مبنایی است ؟؟؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، joody ، b_argi ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان