کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-24 ساعت 21:12)proje نوشته:  من از یکی از آژانسهای مسافرتی پیکاپ ویزا از ارمنستان رو پرسیدم. گفت انجام میدیم.
پرسیدم کیسهای لاتاری رو اجازه پیکاب دارید گفت بله.
البته از یکی دیگه هم پرسیدم گفت فردا صبح زنگ میزنم سفارت دقیق می پرسم.
هزینه پیکاب رو هم نفری 50$ گفت.

دوست من 2 تا نکته هست که پیکاپ ویزا رو از سفارت ارمنستان غیر ممکن می کنه.

1- موقعی که شما می رید برای تحویل پاسپورت، ازتون پاسپورتها رو می گیرند و بعد ازتون می پرسند که کدومش مال خودتونه و هویتتون رو از روی پاسپورت چک می کنند و ازتون تحویل می گیرند، می زارن تو پاکت و می گن بندازین تو یه صندوق.

2- وقتی بهتون زنگ می زنند که بیاید برای دریافت ویزاها هم کپی پاسپورتتون رو دوباره می خوان و با لیست دستشون مطابقت می دن و اگه اسمتون تو لیست نباشه نمی زارن از نگهبانی رد بشید که برید ویزا رو بگیرید.
پس فکر پیکاپ ویزا از ایروان رو از سرتون بیرون کنید لطفا.
----------------------------

خیلی از دوستان در پستهای قبلی اشاره به سریع شدن کار سفارتها کرده بودند که به نظر من هم کاملا درسته.
در 3 ماه گذشته خیلی از دوستان رو دیدم که برای دریافت ویزا میومدن یا حتی یه ضرب می گرفتن و باید 4 الی 5 روز کاری صبر می کردن تا بهشون خبر بدن ویزا حاضره ولی در مورد خود من جمعه ظهر پاسها رو دادم بهشون و طبق معمول گفتن 4-5 روز کاری و من انتظار داشتم تا پنجشنبه یا جمعه به دستم برسه. ولی در کمال ناباوری سه شنبه صبح یعنی بعد از کمتر از 2 روز کاری زنگ زدن و گفتن ویزاهاتون حاضره و این نشون می ده که احتمالا یا شنبه و یکشنبه هم مشغول کار بودن یا خیلی سرعت کارشون رو بردن بالا، چون تا به حال برای من سابقه نداشته که از سفارت هیچ کشوری حتی افغانستان ویزا رو 2 روزه بگیرم.

شاد و پیروز باشید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-07-24 ساعت 21:52)saraus2013 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 21:33)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 21:08)saraus2013 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 20:18)PARVIN_OMID نوشته:  بچه های ابوظبی خوشحال باشن
البته من با اجازه دوستم سمیرا صدیقی این خبرو میدم چون ایشون در حال حاضر به اینترنت دسترسی ندارن نفر اصلی کیس یعنی سمیرا بین ساعت 7 تا 8 امشب 24 جولای آپدیت شداز زمان مصاحبه 20 می این اولین آپدیت بود فکر کنم انشالله خبرای خوبی تو راهه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

دوست عزیر ایشون احتمالا ایمیل زدن! چون بقیه کیس ها دست نخورده موندن. معمولا ابوظبی 5-6 تا کیس رو با هم آپ دیت میکنه.
نگار جان
فکر نمی کنم آخه اگر برای ایمیل باشه همه اعضارو آپدیت می کنن ولی فقط خودش آپدیت شده بقیه تو همون تاریخ اولیه موندن

دوست گلم همون لحظه که ایمیل دریافت میشه نفر اول رو آپ یت میکنن و فرداش که برسسی میکنن همه رو

واقعا!Sad آخه آنکارا اینطوری نیست هر موقع ایمیل می زنیم همه اعضای کیس با هم آپدیت میشن
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، lonelyman ، saraus2013 ، b_argi ، joody ، Alirezaa2013 ، zohre02
(2013-07-24 ساعت 22:52)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 21:52)saraus2013 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 21:33)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 21:08)saraus2013 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 20:18)PARVIN_OMID نوشته:  بچه های ابوظبی خوشحال باشن
البته من با اجازه دوستم سمیرا صدیقی این خبرو میدم چون ایشون در حال حاضر به اینترنت دسترسی ندارن نفر اصلی کیس یعنی سمیرا بین ساعت 7 تا 8 امشب 24 جولای آپدیت شداز زمان مصاحبه 20 می این اولین آپدیت بود فکر کنم انشالله خبرای خوبی تو راهه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

دوست عزیر ایشون احتمالا ایمیل زدن! چون بقیه کیس ها دست نخورده موندن. معمولا ابوظبی 5-6 تا کیس رو با هم آپ دیت میکنه.
نگار جان
فکر نمی کنم آخه اگر برای ایمیل باشه همه اعضارو آپدیت می کنن ولی فقط خودش آپدیت شده بقیه تو همون تاریخ اولیه موندن

دوست گلم همون لحظه که ایمیل دریافت میشه نفر اول رو آپ یت میکنن و فرداش که برسسی میکنن همه رو

واقعا!Sad آخه آنکارا اینطوری نیست هر موقع ایمیل می زنیم همه اعضای کیس با هم آپدیت میشن
پس بريم تو كار ايميل زدن
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: b_argi ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، babak_1363 ، joody ، zohre02
واقعا متاسفم اگه سوالم جاش اینجا نیست Sad
میشه بم بگین چه چیزی باعث کلیرنس میشه؟
تشکر کنندگان: mohssen ، drmrs ، babak_1363 ، joody ، zohre02 ، negar_karimi6 ، b_argi ، efah
(2013-07-24 ساعت 23:34)sanaz nz نوشته:  واقعا متاسفم اگه سوالم جاش اینجا نیست Sad
میشه بم بگین چه چیزی باعث کلیرنس میشه؟

اتفاقا جای سوالتون اینجاست Smile
این پست من رو ببینید، امیدوارم مفید باشه برای بیشتر شدن اطلاعات شما
http://mohajersara.com/post-377471.html#pid377471
تشکر کنندگان: drmrs ، babak_1363 ، SHABAH51 ، sanaz nz ، joody ، zohre02 ، negar_karimi6 ، b_argi
(2013-07-24 ساعت 22:23)smpf نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 21:41)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 21:34)smpf نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 19:00)پدی نوشته:  Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing من که دیگه با خوندنش کهیر میزنم شما چطور؟
راستيUndergoingباPending چه فرقي داره ؟
هیچ فرقی نداره دوست عزیز، در کل یه معنی رو میده

بله منم ميدونم ولي در جوابشون براي بعضيها مينويسن شمادروضعيت پندينگ هستين وبراي بعضي ها adminis......مينويسن پس حتما معاني متفاوتي ازنظراونا داره
دوست عزیز به نظرتون نمیتونن با کلمه های مختلف به ما بگن که، شما هنوز در مراحل اداری هستین عایا ؟؟؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: rira1982 ، SHABAH51 ، babak_1363 ، AsemanAbee ، sadeghi897 ، joody ، zohre02 ، negar_karimi6 ، mehdi didam ، b_argi
(2013-07-24 ساعت 20:48)Oxin62 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 19:32)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 19:21)Oxin62 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 15:54)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان عزیز،

با دوست تایلندیم همین چند دقیقه پیش صحبت کردم و گفت که سفارت آمریکا در بانکوک تمامی کیس هایی که تا پایان فوریه مصاحبه کرده بودن رو کلیر کرده! Big Grin فکر کنم خبرایی هم برای ما در راه باشه! Big Grin Tongue

امروز با حامد صحبت کردم که میگفت سفارت آنکارا خیلی شلوغه و اون شخص فارسی زبان جلوی در سفارت گفته که با توجه به رو به پایان بودن لاتری 2013، کارکنان سفارت سخت مشغول کارن ! Smile

خدایا هوای هممون رو داشته باش، به امید خودت Rolleyes

سلام ببخشيد كه اينجا سوالمو ميپوسم من تازه با اين سايت آشنا شدم . من هم برنده لاتاري ٢٠١٣ هستم كه در تايلند مصاحبه داشتم و منتظر كليرنس هستم ميخواستم اگه ميشه يك لطفي بكنيد و از اين دوست تايلنديتون بپرسيد جايي براي چك كردن كيسشون دارن چون سايت سفارت آمريكا در بانكوك هيچ جا كيسهارو آپديت نميكنه و فقط همون سيس هست ممنون ميشم .
سلام دوست من،
اونها هم فقط از سیس چک میکنن و یا به خود سفارت ایمیل میزنن.

راستی این دوست من اویل جون مصاحبه داشته و آخرین آپدیتش هم 27 جون بوده. شما چطور؟

من هم اوايل جون بودم و خودم كه برنده اصلي ام ٢٧ جون و همسرم ٤ جولاي آخرين آپديتمون بود
پس شما وضعیتتون بهتر از این بنده خداست! Smile تازه این بیچاره از اول آگوست هم باید میرفت سر کار تو آمریکا! داشت بال بال میزد ، براش یه ایمیل نوشتم و برای او شرکت تو US فرستاد و اونا هم بهش گفتن میتونی کارتو از اول اکتبر شروع کنی، کلی خوشحاله ! به من قول 2 تا کافی مجانی داده!!!منم کافی نخورده!!! گفتم فقط استارباکس!! Big Grin حالا اگه پام برسه یو اس اول از همه این دوتا کافی رو ازش میگیرم!! Big Grin Tongue
شما هم نگران نباش کلیر میشی Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا

منو رو سیاه نکن
انقد صدات میکنم تا همه را کلیر کنی
فریادم را بشنو و دعایم را مستجاب بفرمااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-24 ساعت 15:51)raham نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 14:55)rira1982 نوشته:  دوستای عزیز من یک سوال بی ربط دارم
کسی می دونه یو پی اس تاچه ساعتی ممکنه پاس ها رو بیاره.
امروز تو سایت زد ویزامون ایشو شده Smile
ما 2012 ایی ها باید یو پی اس برامون بیاره
تو هتل پوسیدیم والا Smile))))

سلام
روی قبضی که بهتون دادن یک آدرس سایت و یک شماره هست به سایت مراجعه کنید و شماره رو بزنید بعد مرحله به مرحله بسته تون رو پیگیری کنید ،فقط تنها ایرادی که داره زبان سایت ترکی هست اگه از ایرانی هایی که ترکی بلدن کمک بگیرید به راحتی می دونید بستتون الان تو چه مرحله ای هست
موفق باشید
مرسی دوست عزیز
این مطلب که فرمودید به عقل خودم هم می رسید Smile
متاسفانه یو پی اس این امکان رو برداشته
قبلا شماره بود که می شد ترک کنیم اما چون قرار دادش با سفارت تموم شده این امکان رو حذف کرده
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، joody ، zohre02 ، negar_karimi6 ، b_argi
(2013-07-24 ساعت 15:23)mlo نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 14:38)daad نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 14:26)mehdi didam نوشته:  
آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!

تست آی کیو ؟ وای کیو ؟؟ حال هرچی !!!

هر کس گفت بالای فرمول زیر چی نوشته ، یک پرس کلیر زعفرانی مهمون سفارت !!!

[عکس: 33891411079151711722.jpg]

ضمنا""""" 231 روز گذشت . . . .
به قول خواننده جدید : نمدونم چی چی نمدونم چی چی . . . خب به درک ، خب به درک
tebghe ghazie ie nioton-gaus-kopernic ke be ghazie nesf maroof ast darim:

یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست!!!!!!!! ولی امیدوارم نباشه هـــــــــــــــــــــــــــا...
سلام دوست من.
نمتني بخنيش خوب نخنش ديگه.
لطفا با لهجه سيس ابادي بخونيدش.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، babak_1363 ، zohre02 ، negar_karimi6 ، mehdi didam ، lonelyman ، b_argi
(2013-07-25 ساعت 00:24)mehrana نوشته:  Smileبعد از یک مدت افسردگی حاد .دوستان خوبم مجددا سلاممممممممممممممممممم ... من امشب بازم باهاشون تماس گرفتم و گفتم حال شما وخوبین؟چه خبرا ؟ دیگه وقتی نمانده و کی کلیر اعلام می کنین... با محبت کما فی السابق فرمودند ما نمی تونیم کمک کنیم و شما هنوز پندینگ تشریف دارین و بهتر با آفیسرتان تماس بگیرید که شاید بتواند کمکتان کند ..و نتیجه ....هههههههههیییییییییییچچچچچ
حالا فردا هم زنگ میزنم جویای حال آفیسر محترم شیم و خسته نباشید خدمتشان عرض کنیم SmileSmile
منم زنگ زدم،طرف داشت چیپس و ماست می خورد، 10 مین حرف زد، منم گفتم خانم محترم دارم ورشکست میشم، آخرشو بگو، من تحملشو دارم !!Big GrinTongue
آخرم گفت کیس شما Under AP هست، منو میگی ، فقط خودمو کنترل کردم و گفتم ممنون که منو تو "آنپاس شدید" گذاشتین!! Tongue
(2013-07-25 ساعت 00:04)rira1982 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 15:51)raham نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 14:55)rira1982 نوشته:  دوستای عزیز من یک سوال بی ربط دارم
کسی می دونه یو پی اس تاچه ساعتی ممکنه پاس ها رو بیاره.
امروز تو سایت زد ویزامون ایشو شده Smile
ما 2012 ایی ها باید یو پی اس برامون بیاره
تو هتل پوسیدیم والا Smile))))

سلام
روی قبضی که بهتون دادن یک آدرس سایت و یک شماره هست به سایت مراجعه کنید و شماره رو بزنید بعد مرحله به مرحله بسته تون رو پیگیری کنید ،فقط تنها ایرادی که داره زبان سایت ترکی هست اگه از ایرانی هایی که ترکی بلدن کمک بگیرید به راحتی می دونید بستتون الان تو چه مرحله ای هست
موفق باشید
مرسی دوست عزیز
این مطلب که فرمودید به عقل خودم هم می رسید Smile
متاسفانه یو پی اس این امکان رو برداشته
قبلا شماره بود که می شد ترک کنیم اما چون قرار دادش با سفارت تموم شده این امکان رو حذف کرده

rira ﺟﺎﻥ ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺳﻔﺮﻧﺎﻣﻪ ﺩﻭﻡ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﻫﯿﭻ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺘﺎﺏ ﺧﺎﺻﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ .
ﺍﮔﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺳﯿﺲ ﺍﯾﺸﻮﺩ ﺷﺪﯾﻦ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﻫﻤﻮﻥ ﺭﻭﺯ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﭘﺴﺖ ﻣﯿﺸﻪ .
ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﮐﺎﺭﯼ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺯ ۹ ﺗﺎ ۵ ﻭ ﺷﻨﺒﻪ ﺗﺎ ﻇﻬﺮ ﯾﻮ ﭘﯽ ﺍﺱ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﻓﺮﺩﺍ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻦ ﻫﻢ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺗﻠﻔﻦ ﺍﺯ ﻫﺘﻞ ﻭ ﻫﻢ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﺣﻀﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺗﺮﯾﻦ ﺩﻓﺘﺮ ﯾﻮ ﭘﯽ ﺍﺱ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺗﺎﭖ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﺎﻻﯼ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺍﮐﺎﯼ ﻫﺴﺖ .
ﺗﻤﺎﻡ ﺗﻼﺷﺘﻮ ﺑﮑﻦ ﻭ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺯﯾﺎﺩ ﻓﺮﺩﺍ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻇﻬﺮ ﭘﺎﺱ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ﻣﯿﺮﺳﻪ .
ﺍﻧﺸﺎﻟﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﯽ‌ﺷﯿﺪ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، rira1982 ، mrbonbon ، joody ، zohre02 ، mehdi didam ، b_argi ، amir82
سلام دوستان ما 22 جولای مصاحبه داشتیم و فقط به خاطر سربازی من کلیزانس خوردیم خانمم برنده اصلی هست امروز که ceac رو چک کردم اپدیت خانم من همون 22 جولای هست ولی من رو زده بود 23 جولای حالا من باید چیکار کنم چه جوری باید وضعیت رو چک کنم؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، zohre02 ، b_argi ، efah
(2013-07-24 ساعت 15:36)SK89 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 14:36)babak_1363 نوشته:  بچه ها کسی آپ نشده؟!! کلیر که رسماً تعطیله!! Big Grin

همسرم(مرد و برنده اصلی( دیشب آپدیت شد

تبریک .خبرهای خوشی در راه است
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mehrdad360 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، SK89 ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، zohre02 ، Biz Biz ، b_argi
(2013-07-25 ساعت 01:14)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان ما 22 جولای مصاحبه داشتیم و فقط به خاطر سربازی من کلیزانس خوردیم خانمم برنده اصلی هست امروز که ceac رو چک کردم اپدیت خانم من همون 22 جولای هست ولی من رو زده بود 23 جولای حالا من باید چیکار کنم چه جوری باید وضعیت رو چک کنم؟

سلام دوست عزیز،
امیدوارم که به زودی کلیر بشین،
هرکار اداری که رو پروندتون انجام بشه ، به همون تاریخ کیس شما در CEAC به روز رسانی میشه لینکشم پایینه (نحوه وارد کردن شماره کیس: 2013as1234)

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==

راستی دوست عزیز برای اینکه ببینین کلیر شدین یا نه، یعنی به عبارتی ویزا خوشگله آمادست، باید کیس نامبرتون رو در لینک زیر چک کنید:

http://www.abudhabiivo.net/
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، rira1982 ، saeid-ss ، alirezass ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، zohre02 ، b_argi ، amir82 ، آنی ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان