2013-07-24 ساعت 22:35
(2013-07-24 ساعت 21:12)proje نوشته: من از یکی از آژانسهای مسافرتی پیکاپ ویزا از ارمنستان رو پرسیدم. گفت انجام میدیم.
پرسیدم کیسهای لاتاری رو اجازه پیکاب دارید گفت بله.
البته از یکی دیگه هم پرسیدم گفت فردا صبح زنگ میزنم سفارت دقیق می پرسم.
هزینه پیکاب رو هم نفری 50$ گفت.
دوست من 2 تا نکته هست که پیکاپ ویزا رو از سفارت ارمنستان غیر ممکن می کنه.
1- موقعی که شما می رید برای تحویل پاسپورت، ازتون پاسپورتها رو می گیرند و بعد ازتون می پرسند که کدومش مال خودتونه و هویتتون رو از روی پاسپورت چک می کنند و ازتون تحویل می گیرند، می زارن تو پاکت و می گن بندازین تو یه صندوق.
2- وقتی بهتون زنگ می زنند که بیاید برای دریافت ویزاها هم کپی پاسپورتتون رو دوباره می خوان و با لیست دستشون مطابقت می دن و اگه اسمتون تو لیست نباشه نمی زارن از نگهبانی رد بشید که برید ویزا رو بگیرید.
پس فکر پیکاپ ویزا از ایروان رو از سرتون بیرون کنید لطفا.
----------------------------
خیلی از دوستان در پستهای قبلی اشاره به سریع شدن کار سفارتها کرده بودند که به نظر من هم کاملا درسته.
در 3 ماه گذشته خیلی از دوستان رو دیدم که برای دریافت ویزا میومدن یا حتی یه ضرب می گرفتن و باید 4 الی 5 روز کاری صبر می کردن تا بهشون خبر بدن ویزا حاضره ولی در مورد خود من جمعه ظهر پاسها رو دادم بهشون و طبق معمول گفتن 4-5 روز کاری و من انتظار داشتم تا پنجشنبه یا جمعه به دستم برسه. ولی در کمال ناباوری سه شنبه صبح یعنی بعد از کمتر از 2 روز کاری زنگ زدن و گفتن ویزاهاتون حاضره و این نشون می ده که احتمالا یا شنبه و یکشنبه هم مشغول کار بودن یا خیلی سرعت کارشون رو بردن بالا، چون تا به حال برای من سابقه نداشته که از سفارت هیچ کشوری حتی افغانستان ویزا رو 2 روزه بگیرم.
شاد و پیروز باشید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه

آخه آنکارا اینطوری نیست هر موقع ایمیل می زنیم همه اعضای کیس با هم آپدیت میشن

فکر کنم خبرایی هم برای ما در راه باشه!