2013-07-24 ساعت 12:36
(2013-07-24 ساعت 12:04)negar_karimi6 نوشته:(2013-07-24 ساعت 10:37)sadfar نوشته: سلام دوستان خوب و همراه
امروز داشتم کلیرنس 2011 را مطالعه می کردم در 1 اکتبر یعنی 1 روز از 30 سپتامبر که موعد نهایی می باشد گذشته بود و با نکته ای که باعث تاثرم شد روبرو شدم و آن تعدادی کیس بودند که کلیرنس خورده بودند ولی هیچگاه کلیر نشدند از دوستان با تجربه در این خصوص اگر کسی اطلاعات موثقی داره در اختیار من و سایر دوستان قرار بده. باسپاس
میشه خواهشا اگراطلاعاتی که که میدید همینجوری ازنقل قول دیگرانه روتازمانیکه منبع موثقی ارائه ندادید اینجا مطرحش نکنید؟ همه که جنبه شنیدنشوندارن و به دنبال دلیل و مدرک ممکنه نگردند و شرایط روحیشونوبدترکنه
این حرفم دلیل برای فرارازواقعیتهانیست نه دوست عزیزبه عکس اگرمدرکی موثق برای حرفتون داریدارائه بدید تاواقعیتوبدونیم هرچندکه ممکنه تلخ باشه
بنده خدا درست ميكن.البته تعداد كم بوده.
من معتقدم چون بچه ها احتمال داره با اين اطلاعات برنامه ريزيها و تغييرات مهمي در زندكيشون ايجاد بكنن پس بهتره همه چيز مطرح بشه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!

لطفا" ، دنبال حواشي نباشين ، به خاطر يه سوكند خوردن كه جنبه تشريفاتي داره كسي رو ريجكت نميكنن !!!! عزيز ..وقتتنو با اين مسايل تلف نكنين ، مسايل بسيار مهمتر بعد از كلير شدن شما اغاز ميشه