کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-28 ساعت 14:15)negar_karimi6 نوشته:  
لطفاااااااااااااااااااا مهمه زودی جوابوبدید تافردابایدبدونم چون مهمه دردوسه تاتاپیک میزارمش جوابوگرفتم خودم حذفش میکنم

آیامبلغ 165 دلاربیشترشده همین الان فامیلمون که توآمریکاست میگه اعلام شده بیشتره

165 دلارروقبل ازاینکه بریم آمریکابرای یه بدهیمون توی ایران قراره بدیم به یکی به جاش فامیلشون وقتی رفتیم اونجا بهمون بده
ولی الان زنگ زدن که آمریکااعلام کرده بیشترشده
ایا میتونه برای برندگان لاتاریه 2014 این قانون باشه یاواقعابیشترشده این مبلغبرای ماهم که مال 2013 شدیم؟
خواهشا هرمنبعی که دارید باادرسش بدید که اگرخواستم به فامیلمون بگم خبرش درسته یاغلطه مدرک داشته باشم

به قول یکی میگفت مسئله مسئله مالیه مسئله ناموسی نیست که بی تفاوت باشیم Big GrinTongueWink
خانوم کریمی
فعلا که داخل سایتش همون 165 چوق را بهش اشاره کرده
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-28 ساعت 19:28)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 15:20)amjad نوشته:  
لطفاااااااااااااااااااا مهمه زودی جوابوبدید تافردابایدبدونم چون مهمه دردوسه تاتاپیک میزارمش جوابوگرفتم خودم حذفش میکنم
با سلام
اگر منظورتون 165 دلار هزینه صدور گرین کارت اونجا باید پرداخت کنید.
این هزینه چند ماهی که اعلام شده آدرسشم سایت سفارت در آنکارا قسمت بولتن خبری

عزیزسوال من اینه که ایاراسته که میگندآمریکااعلام کرده مبلغ 165 دلارافزایش پیدامیکنه برای افرادی که ازاین به بعدبیان آمریکا؟
و آیامنظورشون افراد2013 هست یابعدازاونه؟
این رو از کجا میگید؟! جمله ی شما مجهوله! ایاراسته که میگند کیا راست میگن؟!! من راستگوام اینو میدونم!!Big Grin Tongue
راجع به اونایی که اینو گفتن اطلاعی ندارم! دی
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
جهت انتقال خوش بینی و انرژی مثبت به ساکنین عزیز این تاپیک:

زن ایرانی ۹۹ ساله تابعیت آمریکا گرفت:

http://www.dw.de/%D8%B2%D9%86-%D8%A7%DB%...a-16980825
(2013-07-28 ساعت 19:55)کاوه شیز نوشته:  جهت انتقال خوش بینی و انرژی مثبت به ساکنین عزیز این تاپیک:

زن ایرانی ۹۹ ساله تابعیت آمریکا گرفت:

http://www.dw.de/%D8%B2%D9%86-%D8%A7%DB%...a-16980825

مبارکش باشه..حالا خدا قبول کنه ما اول کارت اقامتو بگیریم و بعد هم انشاءالله تابعیت میگیریم!!Rolleyes
خدایا به امید خودت Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سلام دوستان، کسی از مصاحبه شده های جون هست که کلیر شده باشه یا هنوز به اون جاها نرسیده؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
به نظرتون ابوظبي داره دقيقا چي كار ميكنه ؟
پ چرا يه تكوني بخودش نميده ؟
به حمد خدا فردا ميشيم ٩٠ روزه

كيا احنمال ميدن اين هفته خبرايي بشه ؟
امروز ٢٨ جولاي هستش و اينطور كه سايت منتظرسرا نشون ميده ، اين سفارت محترم ٢٨ روزه كسي رو كليير نكرده
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
(2013-07-28 ساعت 19:41)mohammad fazli نوشته:  

........،،،،،
........،،،،،
خانوم کریمی

نگار خانم بنظرم كمي دقيقتر در مورد فاميلتون و حرفاش بررسي كنيد چون بعد از قضيه فيمت خونه اين دومين بمب انفجاريه كه منفجر ميكنن، بتظرم بيشتر از هرچيز به سايت خود سفارت اتكا كنيدTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-28 ساعت 18:25)arash 111 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 17:17)pooya.n نوشته:  نکته مهم:
تاریخ اکسپایر هیچ ویزایی به تاریخ مدیکال شما وابسته نیست. ویزا از زمان ایشو شدن 6 ماه مهلت داره. اگر تو این تاریخ مدیکال شما گذشته باشه باید تمدیدش کنین. اگر هم نه که هیچ. پس هرگز تاریخ اکسپایر ویزا رو به مدیکال وابسته ندونین دوستان
دوست گرامی
در این مورد آیا رفرنسی هم داری ؟ اگه اینطور باشه که عالیه

دوستان براي جلوگيري از اشتباه من بخشي از ايميل سفارت رو كه دقيقاً در مورد ارتباط مديكال با ويزا ميگه در ذيل ميارم:
So your visa is limited to your medical date which is ...-OCT-2013.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
(2013-07-28 ساعت 20:08)Sany58 نوشته:  سلام دوستان، کسی از مصاحبه شده های جون هست که کلیر شده باشه یا هنوز به اون جاها نرسیده؟

سوال صحیح این است:
آیا کسی را می شناسید که بعد از 15 می مصاحبه شده و کلیر شده باشه؟ (غیر از یکضرب ها).
توضیح: تا قبل از 15 می از 21 روز تا n روز بعد از مصاحبه ملت کلیر می شدند. اما الان 75 روز است که حتی یک نفر کلیر نشده است.
//وقتی من این مطلب را چند روز پیش مطرح کردم، دوستان گفتند چرا انرژی منفی می دی. من هم برای اینکه ملت دچار ناامیدی نشن به همه مژده میدم که نگران نباشید به زودی همه کلیر میشیم و هورا می کشیم.
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amairmonre ، پرستوی مهاجر ، sce ، ani_sheiton ، efah ، b_argi ، ari_kiana ، zohre02 ، joody ، saeid-ss
(2013-07-28 ساعت 20:08)Sany58 نوشته:  سلام دوستان، کسی از مصاحبه شده های جون هست که کلیر شده باشه یا هنوز به اون جاها نرسیده؟

ما آپریلیم هنوز منتظریمCool
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: babak_1363 ، amairmonre ، lonelyman ، پرستوی مهاجر ، s.s.h ، sce ، ani_sheiton ، efah ، b_argi ، ari_kiana ، zohre02 ، saeid-ss
[عکس: _صورتی.png]
در انتظار كلير اما اميدوار
++++++++++++

165 دلارروقبل ازاینکه بریم آمریکابرای یه بدهیمون توی ایران قراره بدیم به یکی به جاش فامیلشون وقتی رفتیم اونجا بهمون بده
ایا میتونه برای برندگان لاتاریه 2014 این قانون باشه یاواقعابیشترشده این مبلغبرای ماهم که مال 2013 شدیم؟
خواهشا هرمنبعی که دارید باادرسش بدید که اگرخواستم به فامیلمون بگم خبرش درسته یاغلطه مدرک داشته باشم

به قول یکی میگفت مسئله مسئله مالیه مسئله ناموسی نیست که بی تفاوت باشیم Big GrinTongueWink
خانوم کریمی

به این میگن جواب درستوحسابی بامدرک ارائه شده دست گلت دردنکنه آقای فضلی عزیز
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، PARVIN_OMID ، b_argi ، Soap McTavish ، zohre02 ، saeid-ss
(2013-07-28 ساعت 19:48)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 19:28)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 15:20)amjad نوشته:  
با سلام
اگر منظورتون 165 دلار هزینه صدور گرین کارت اونجا باید پرداخت کنید.
این هزینه چند ماهی که اعلام شده آدرسشم سایت سفارت در آنکارا قسمت بولتن خبری

عزیزسوال من اینه که ایاراسته که میگندآمریکااعلام کرده مبلغ 165 دلارافزایش پیدامیکنه برای افرادی که ازاین به بعدبیان آمریکا؟
و آیامنظورشون افراد2013 هست یابعدازاونه؟
این رو از کجا میگید؟! جمله ی شما مجهوله! ایاراسته که میگند کیا راست میگن؟!! من راستگوام اینو میدونم!!Big Grin Tongue
راجع به اونایی که اینو گفتن اطلاعی ندارم! دی

فامیلمون میگه که درامریکاست میگه دولت اعلام کرده ازاین به بعدهرکی واردامریکامیشه 200 دلاربرای صدورگرین کارتش بایدبده میگه چون شماهم بعدازاین اعلام دولت میایید شامل شماهم میشه
والاچه میدونم فعلاهرکی هرچی میگه مافقط میگیم وااااااااااااااااااااااااااااااا یااهان
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amairmonre ، Mehrdadordi ، efah ، b_argi ، zohre02 ، saeid-ss
[عکس: 9b8f8072bf.jpg]
بچه ها اگه دیگه منو ندیدید حلال کنید

(2013-07-28 ساعت 20:17)lonelyman نوشته:  

........،،،،،
........،،،،،
خانوم کریمی

نگار خانم بنظرم كمي دقيقتر در مورد فاميلتون و حرفاش بررسي كنيد چون بعد از قضيه فيمت خونه اين دومين بمب انفجاريه كه منفجر ميكنن، بتظرم بيشتر از هرچيز به سايت خود سفارت اتكا كنيدTongue
هرچی شایعه است دوروبرفک و فامیل مائه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، lonelyman ، b_argi ، zohre02 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان